Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Έχω μια απορία, την προηγούμενη βδομάδα με είχαν πεθάνει οι ναυτιες κ η ανακατωσουρα όλη μέρα!! Έχει λίγες μέρες που σταμάτησε να είναι έντονο κ μπορώ να φάω σαν άνθρωπος κ να σταθώ. Τη Τρίτη βέβαια άκουσα κανονικά καρδούλα κ στα δύο κ δεν μου ειπανε κατι ανησυχητικό. Αλλά σκέφτομαι αν η αλλαγή αυτή που δεν έχω ιδιαίτερα ναυτιες μήπως είναι κακό;; ότι δεν πηγαίνει κάτι σωστα;;

Έτσι γίνεται συνήθως! Και εγώ μπορεί μια βδομάδα να ήμουν χάλια, δυο τρεις μέρες να συνερχόμουν και μετά πάλι! Το ίδιο άγχος Είχα και εγώ, αλλά όλα πάνε καλά  τώρα είμαι στον έκτο! Εύχομαι τελειομανή εγκυμοσύνη! 😊😊🥰

Γαλιαντρεεες...!!!

Koalaki

Recommended Posts

Γιατί δεν είχε κανένα άλλο σύμπτωμα κ μετά αφού τον ξεματιασαμε 4 φορές άρχισε σιγά σιγά να συνέρχεται.εντωμεταξύ βγάζει κ αλλά 2 δόντια....όλα μαζί!!!

Εσυ πως είσαι????κάνεις εμετό????ο μικρός το ξέρει,το έχει καταλάβει ότι θα έχει αδελφάκι??

καλα ειμαι δεν εχω κανενα συμπτωμα πλεον!! εμετους δεν εκανα, μονο φοβερες ανακατωσουρες!!! Δεν ξερω αν εχει καταλαβει ο μικρουλης τι γινεται, το σιγουρο ειναι οταν τον βαζουμε να μου χαϊδεψει την κοιλια εκει που κανει χαδακια και γελα αρχιζει να τη χτυπα και μετα με σκεπαζει να μην κρυωσω!! καλα δε νομιζω οτι βαραει το αδερφακι του απο τωρα χαχαχαχ!! του λεμε απο τωρα διαφορα οπως "πωπω τι μεγαλος που ειναι ο Δημητρης και δυνατος και θα προσεχει το αδερφακι του" και μας κοιτα με απορια ο γλυκος μου!! δυσκολο να καταλαβει ακομα οτι κατι γινεται μεσα στην κοιλια μου, οταν το δει μεσα στο σπιτι τοτε θα καταλαβει!! κατα τ'αλλα τι κανει ο μικρος σου? σιγουρα παιζουν ρολο και τα δοντακια, πιεζεται το παιδακι. Κι εμενα μια φορα που εκανε εμετο δεν ειχε κανενα αλλο συμπτωμα, απλα εκανε μια φορα και μετα τιποτα απο συμπτωματα.

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλε κοριτσακια να σας ρωτησω, πηρα ρεβυθια χωρις φλουδα να μαγειρεψω για να τα τρωει πιο ευκολα και ο μικρος, να μην ειναι τοσο βαρια. Τα εχει φτιαξει ποτε καμια σας? Δεν εχουν διαφορα απο τα αλλα ρεβυθια ετσι??

to1Np2.png

KCkop2.png

Καλημέρα...

Με έχει ξεζουμίσει σήμερα η μικρή...θηλάζει όλη μέρα!!! Πεινάω συνεχώς σας λύκος!!!! Στο τέλος θα την φάω να τελειώνουμε :tongue::tongue::tongue:

Αγορομαμμυ εγώ τα παίρνω τα ρεβύθια χωρίς φλούδα... το ίδιο τα μαγειρευω και βγαίνουν πιο ελαφριά.

kPAZp2.png

Χαίρεται και πάλι!! Εμείς εδώ, τα γνωστά, ταίζω τη μία, μετά την άλλη, σιδέρωσα κάτι λίγα και τωρα έβαλα στη Β ένα παιδικό (τίνκερμπελ) για να μαζέψω το δωμάτιο της, να πλύνω τα πιάτα κτλ Μαίρη Παναγιωταρά ένα πράγμα... αυτή τη βδομάδα έχουμε εμβόλια, το synagis και το κανονικό του τρίτου μήνα. Αύριο ΄η Παρασκευή θα έρθει ο γιατρός μας.

Μαρή ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ, σου ξυπνήσαν οι ορμές;;; Χαχαχα!! Το βαλιτσάκι του και σ΄άλλη παραλία ο σύζυγος; Πάντως αυτό που λες, οτι έφυγε χαρούμενος, εγώ το καταλαβαίνω... Η πιό δύσκολη δουλειά είναι αυτή της μάνας, ιδίως όταν το μωρό είναι μικρό, τί να λέμε τώρα!!

ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ για τα ρεβύθια δεν έχω άποψη, να υποθέσω οτι θα ειπναι το ίδιο στο μαγείρεμα, αλλά ψήνονται πιο λίγο για να μη λιώσουν;;

NGNμου, ωραίο το καφεδάκι στην αυλή. Έχει και τόσο ωραία μέρα..... Ελπίζω να το απόλαυσες!! Ο μικρός ήταν σε καλά χέρια!!

ΖΩΙΤΣΑ κοιμήθηκες τρεις ώρες;; Τί καλά!!! Αχ τι φτάσαμε να λέμε!! Και γω κοριτσια κοιμάμαι ελάχιστα αλλά μες τη μερα είμαι ντούρασελ! Πως γιπνεται αυτό; Να δω βεβαια τι θα κάνω άμα γυρίσω στη δουλειά, έτσι κ το πρόγραμμα συνεχιστεί έτσι..

78xyp2.png

RUAmp3.png

Καλημέρα...

Με έχει ξεζουμίσει σήμερα η μικρή...θηλάζει όλη μέρα!!! Πεινάω συνεχώς σας λύκος!!!! Στο τέλος θα την φάω να τελειώνουμε :tongue::tongue::tongue:

Αγορομαμμυ εγώ τα παίρνω τα ρεβύθια χωρίς φλούδα... το ίδιο τα μαγειρευω και βγαίνουν πιο ελαφριά.

Γεια σου ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ!! Ισως η μικρή σου περναει φάση ανάπτυξης;; ΄η θέλει μόνο να νανουρίζεται;; Τί βάρος έχει τώρα; Κοντά κοντά θα είναι με τη δικιά μου;; Εμείς φτάσαμε 4120!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σου ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ!! Ισως η μικρή σου περναει φάση ανάπτυξης;; ΄η θέλει μόνο να νανουρίζεται;; Τί βάρος έχει τώρα; Κοντά κοντά θα είναι με τη δικιά μου;; Εμείς φτάσαμε 4120!!

Η αλήθεια είναι ότι παίρνει πολλά γραμμάρια τελευταία (να μην την ματιάσω )!!! αλλά θέλει να νανουρίζεται κιολας... οπότε είναι και τα δύο. Είμαστε πιο μικρούλες από εσάς. Πριν 2 μέρες ήταν 3640... αλλά είναι πολύ καλά γιατί από το μαιευτήριο βγήκαμε 2540.

kPAZp2.png

Γεια σας κοριτσια!!!!!!!!!!

Σημερα μας κανει όλη μερα χειμωνιατικο βροχερο καιρο!!!!! Καμία σχεση με τις 2 τελευταιες μερες!!!!!!

Αφου ο συζυγος πηρε ρεπο αναγκαστικα λογω καιρου...

Ρίτσα αυριο πατε για το μωρακι σας; Φανταζομαι ανυπομονησια!

Αγορομαμυ μπραβο που εισαι απο τις τυχερες και δεν εχεις ενοχλησεις στην εγκυμοσυνη σου. Φτου φτου!!!

Αληθεια, διαβασα που εγραψες οτι ειχες αιμα εμφυτευσης σε ολες τις εγκυμοσυνες σου! Ποσο εντυπωση που μου κανει αυτη η σταθεροτητα στα γυναικολογικα!!!!! Εγω λογω μη σταθερων κυκλων, παντα σκεφτομουν ποτε θα αδιαθετησω για να μην μενω διχως περιοδο για πολυ καιρο και στην εγκυμοσυνη αυτο σκεφτομουν να μην αφησω πανω απο 40-45 μερες διχως περιοδο και ετσι ανακαλυψα οτι ειχα μεινει...Δεν ειχα παρει ειδηση αν ειχα αιμα εμφυτευσης...δεν το ηξερα καν...

Χριστινακι και εσυ κουρασμενη; με το μωρακι σου!!!

Ngn πώς πας με την μαστιτιδα; ακομη σε ποναει λιγο;

Μαυ, τινκερμπελ βλεπετε; Εμεις ειδαμε την χαμενη ατλαντιδα σε παιδικο :shock::shock::shock: και με εχει φαει σε ερωτησεις γιατι χαθηκε και πού ειναι κλπ κλπ....

Δεν πειραζει για τα γεννεθλια της Β. και σιγουρα μια τουρτα οι 4 σας ειναι αρκετο!!!!!!!!!!

Παραγγείλαμε και την αποκριατικη στολη μας!!!!!!!!!!!!!!! Πριγκίπισσα των αστεριων!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D Οποτε σε κανα 2 μερες θα αρχισουμε να την φοραμε!!!!!

Κοριτσακια μου ηρθαααα, τι κανετε???

Εμεις καλα, ψοοοοοφησα αλλα τελειωσα τις δουλειες!!! Τωρα καθησα να ξεκουραστω ενω ο ανδρας μου πηγε για φαγητο με παρεα και η φμ κοιμαται.

Κοριτσια μου δεν ξερω αν παρακολουθησατε ειδησεις αλλα οι ενστολοι θα παρουν πισω αυτα που τους εκοψαν τελικα αλλα μονο αυτοι απο τα ειδικα μισθολογια.

Παω να φτιαξω να φαω γιατι πειναωωωωωωω!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Κοεριτσιααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!Τι κανετε φιλες μου αγαπημενες???????

Εμεις καλα ειμαστε,μετα την μεγαλη εξαρση του Σαββατου παμε καλυτερ,ειμαστε πιο ηρεμοι.Κι εχθες κοιμηθηκαμε απο τις 11 μεχρι τις 6 περιπου και μετα κανονικα τα τριωρα μας!!!!!

Γενικα κοριτσια μου ειτε ποναμε ειτε οχι το βραδυ ενα εξαωρο εφταωρο το κοιμομαστε!!!!!!!Κατα τα αλλα πολυ τρεξιμο,δουλειες,σημερα ειχαμε κι επισκεψεις και ημουνα στην πριζα!!!!!!!!Τωρα κοιμαται το βλασταρακι μου και μετα εχει μπανακι φαγακι και υπνο για βραδυ και ο Θεος μαζι μας!!!!!!!!

Κοριτσια στον υπνο που τον παρατηρω κατι φορες ανασαινει γρηγορα και τα κανω πανω μου!!!!!!!!:shock::shock::shock::shock::shock::shock:Την Παρασκευη θα ερθει η παιδιατρος να κανουμε και το εμβολιο γιατι το Σαββατο κλεινουμε 2 μηνες!Δεν το πιστευω πως περασαν!!!!!!!!!

Μαυ μουυυυυυυυ με το καλο να κανετε τα γεννεθλιακια της μικρης σου και να συνερθει το κοριτσακι σου και δεν πηραζει θα ειναι ξεχωριστα γεννθλια κια αυτα με τη μαμα τον μπαμπα και την αδερφουλα της!!!!Οσο για την ταλαιπωρια,ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΦΙΛΗ!!!!!!!θα συνερθουμε που θα παει!!!!!!!!

Αγορομαμυ μου κι εγω τους δικους μου δεν τους εχω δει πιο ευτυχισμενους ποτε!!!!!!!Δεδομενου οτι εχουν περασει πολυ δυσκολα τους βλεπω και τους δυο να λαμπουν και χαιρομαι παρα πολυ.Το ιδιο κι ο αδεερφος μου!!!Η δε μανουλα μου ειναι καθε μερα εδω και τα εχει παιξει κι οταν δεν ερχεται που εχει ρεπω ο αντρας μου την πιανει ψυχοπλακωμα!!!!!!!

Χρηστινακι μου μια χαρα μεγαλωνει και η δικη σου η μπεμπουλα!!!!

Μαρηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!!Συμπεθεραααααααααα!!!!!!!!!!!

Τον πεθανατε τον ανθρωπο!!!!!!!Κοιταζει πως να ερθει η ωρα να παει για δουλεια μαρη λυσσαραααααααααααααα!!!!!!!!!!Το βλεπω εγω θα τρεμουν τα ποδαρακια του Χρηστακου!!!!!!!!!1χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχχχαχχααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ngn μου τελειος ο πρωινος καφες οταν τον πινεις με τοση ηρεμια!!!!!1Μου εχει λειψει πολυ αυτο!!!!!!!Ελπιζω να περασε η μαστιτιδα!!!!

Ηλιοβασιλεμα μου,ωραιος κι αυτος ο καιρος.Εχει τη χαρη του.Τωρα που καθομαι σπιτι τον ζηταω.Εδω μονο λιγη συννεφια ειχε σημερα!!!!!!!!!

Μαρηηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!!Κοαλακι!!!!!!!!!!Ξεπατωθηκες με τις δουλειες μαρηηηηηηηη?????????

1sh1p2.png

Γεια σας κοριτσια!!!!!!!!!!

Σημερα μας κανει όλη μερα χειμωνιατικο βροχερο καιρο!!!!! Καμία σχεση με τις 2 τελευταιες μερες!!!!!!

Αφου ο συζυγος πηρε ρεπο αναγκαστικα λογω καιρου...

Ρίτσα αυριο πατε για το μωρακι σας; Φανταζομαι ανυπομονησια!

Αγορομαμυ μπραβο που εισαι απο τις τυχερες και δεν εχεις ενοχλησεις στην εγκυμοσυνη σου. Φτου φτου!!!

Αληθεια, διαβασα που εγραψες οτι ειχες αιμα εμφυτευσης σε ολες τις εγκυμοσυνες σου! Ποσο εντυπωση που μου κανει αυτη η σταθεροτητα στα γυναικολογικα!!!!! Εγω λογω μη σταθερων κυκλων, παντα σκεφτομουν ποτε θα αδιαθετησω για να μην μενω διχως περιοδο για πολυ καιρο και στην εγκυμοσυνη αυτο σκεφτομουν να μην αφησω πανω απο 40-45 μερες διχως περιοδο και ετσι ανακαλυψα οτι ειχα μεινει...Δεν ειχα παρει ειδηση αν ειχα αιμα εμφυτευσης...δεν το ηξερα καν...

Χριστινακι και εσυ κουρασμενη; με το μωρακι σου!!!

Ngn πώς πας με την μαστιτιδα; ακομη σε ποναει λιγο;

Μαυ, τινκερμπελ βλεπετε; Εμεις ειδαμε την χαμενη ατλαντιδα σε παιδικο :shock::shock::shock: και με εχει φαει σε ερωτησεις γιατι χαθηκε και πού ειναι κλπ κλπ....

Δεν πειραζει για τα γεννεθλια της Β. και σιγουρα μια τουρτα οι 4 σας ειναι αρκετο!!!!!!!!!!

Παραγγείλαμε και την αποκριατικη στολη μας!!!!!!!!!!!!!!! Πριγκίπισσα των αστεριων!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D Οποτε σε κανα 2 μερες θα αρχισουμε να την φοραμε!!!!!

Γεια σου Ηλιοβασιλεμα μου.....τι μου κανεις;;

Δεν εχω αυριο ραντεβου,την Πεμπτη εχω 2:00 η ωρα...εχουμε λαχταρα να το δουμε...Πως θα ειναι;;.....θα εχει μεγαλωσει το εβρυομωρακι μας!!

Εσυ τι κανεις μαναρακι μου;;

Καλα μου εισαι;;

Η Αγγελικουλα σου τι κανει;;

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

ΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ τι κανεις???

ΜΠΟΤΣΑΚΙ ΜΟΥ μην ανησυχεις καθολου για τις ταχυπνοιες, ειναι λογω μικρων πνευμονων και νευρικου συστηματος ατελους!!! Δωσε φιλιαααα στο χρησταρα!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Ριτσα μπερδευτηκα, νομιζα οτι αυριο ειναι Πέμπτη!!!!:tongue::tongue::tongue:

Μποτσακι , μηπως τον κανεις μπανιο αργα για βραδυ και για αυτο δεν ηρεμει συντομα την νυχτα;;; εσυ ελεγες οτι κοιμαται την ημερα και ειναι ανησυχος το βραδυ;;; ή τα μπερδεψα;;;;

Κοαλακι αυριο ρεπο;

ΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ τι κανεις???

ΜΠΟΤΣΑΚΙ ΜΟΥ μην ανησυχεις καθολου για τις ταχυπνοιες, ειναι λογω μικρων πνευμονων και νευρικου συστηματος ατελους!!! Δωσε φιλιαααα στο χρησταρα!!!

Καλα ειμαι Koalaki μου....ολο κοιμαμαι...εχω γινει πολυ υπναρου Χααα!!χααα!!

Εσυ καλα εισαι μαναρακι μου;;

Η ΦΜ σου τι κανει;;;

x8yip2.png?0gPNKwlL

Μποτσακι , μηπως τον κανεις μπανιο αργα για βραδυ και για αυτο δεν ηρεμει συντομα την νυχτα;;; εσυ ελεγες οτι κοιμαται την ημερα και ειναι ανησυχος το βραδυ;;; ή τα μπερδεψα;;;;

Κοαλακι αυριο ρεπο;

Ναι αυριο δεν κανω τιποταααααα!!!!!!!! Πονεσαν τα χερια μου σημερα, ανοιξαν απο τα νερα κιολας και...αστα να πανε!!!

Προχθες που πηγαμε στα jumbo ειχε τα αποκριατικα. Εσεις ωραια στολη θα βαλετε!!! Εγω δεν ξερω τι να βαλω στη φμ, θα ψαξω παντως!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Κοαλακι αυριο ρεπο;

Δεν πηραζει μαναρακι μου.....Εσυ τι μου κανεις;;

Καλα μου εισαι;;

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...