Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Έχω μια απορία, την προηγούμενη βδομάδα με είχαν πεθάνει οι ναυτιες κ η ανακατωσουρα όλη μέρα!! Έχει λίγες μέρες που σταμάτησε να είναι έντονο κ μπορώ να φάω σαν άνθρωπος κ να σταθώ. Τη Τρίτη βέβαια άκουσα κανονικά καρδούλα κ στα δύο κ δεν μου ειπανε κατι ανησυχητικό. Αλλά σκέφτομαι αν η αλλαγή αυτή που δεν έχω ιδιαίτερα ναυτιες μήπως είναι κακό;; ότι δεν πηγαίνει κάτι σωστα;;

Έτσι γίνεται συνήθως! Και εγώ μπορεί μια βδομάδα να ήμουν χάλια, δυο τρεις μέρες να συνερχόμουν και μετά πάλι! Το ίδιο άγχος Είχα και εγώ, αλλά όλα πάνε καλά  τώρα είμαι στον έκτο! Εύχομαι τελειομανή εγκυμοσύνη! 😊😊🥰

Γαλιαντρεεες...!!!

Koalaki

Recommended Posts

μπριζολιδι?????? θα με πεθανεις μαρηηηηηη!!! χαχαχαχα!! η ζουζουνα ναζια στη μανα ε?? ο μπαμπας βαρδια?? θα ξεκουραστει απο τη Δεσποινα χαχαχαχα!!!! Εμενα παντως στη δουλεια ξεκουραζεται σε σχεση με το να κυνηγα τον τααρζαν!!!

ελα αγορομμαμυ μου!!!!!!!!!!!καλημεραααα!!!!καλα εισαστε???????ο Δημητρακος μας το φασολινι σου καλα ειναι??????

απο συμπτωματα πως τα πας????

μαρη να σε πω τι επαθα χθες...τρωω τα μακαρονια τα ορφανα...βαζω κεφαλογραβιερα κ μαλλον ηταν χαλασμενη....με πηγε 8 και 8 = 16!!!!!!!!!!!!

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

στα 2 αρμεγματα τα πεταξα,μην παθει τσιρλιπιπι η Δεσποινα!!!!!!!!!

ηταν τραγικοοοοο!!!!!!!!

1 ωρα στο πιπιρουμ!!!!!!!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μαρηηηηη λυσσαρα!! πες στον αντρα σου δεν καλομαθε η γρια στα συκα, απλα εχετε να αναπληρωσετε τα κενα που αφησατε 10 μηνες τωρα!!!!:tongue::tongue::tongue:

αχαχχααχχααχαχαχαχαχαχααααααααααα!!!!!!!!!!ναι την ακουσα κ απο πανω!!!!

και φυσικα δεν καναμε.μας τερματησε η Δεσποινα!!!!!!!!!

d.gif

ελα αγορομμαμυ μου!!!!!!!!!!!καλημεραααα!!!!καλα εισαστε???????ο Δημητρακος μας το φασολινι σου καλα ειναι??????

απο συμπτωματα πως τα πας????

μαρη να σε πω τι επαθα χθες...τρωω τα μακαρονια τα ορφανα...βαζω κεφαλογραβιερα κ μαλλον ηταν χαλασμενη....με πηγε 8 και 8 = 16!!!!!!!!!!!!

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

στα 2 αρμεγματα τα πεταξα,μην παθει τσιρλιπιπι η Δεσποινα!!!!!!!!!

ηταν τραγικοοοοο!!!!!!!!

1 ωρα στο πιπιρουμ!!!!!!!!!!!

μαρηηηη ψυχικο σου με πιασανε τα γελια και ειμαι στη δουλεια, σοβαροτητα μηδεν χαχαχχα!! Καθαρισε το εντερικο σου συστηματακι ε?? πωπω τι κριμα να πετας γαλατακι ε??? τι να κανεις!! πωπω σε σκεφτομαι με την αποστειρωση του θηλαστρου και των μπιμπερο, μιλαμε ηταν το χειροτερο μου αλλα τι να εκανα η δολια μανα!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

αχαχχααχχααχαχαχαχαχαχααααααααααα!!!!!!!!!!ναι την ακουσα κ απο πανω!!!!

και φυσικα δεν καναμε.μας τερματησε η Δεσποινα!!!!!!!!!

χαχαχαχα ανωτερα βια σας εμποδισε!! Εμεις ειμαστε πολυ τυχεροι σε αυτο, τοσους μηνες ποτε δεν εχει τυχει να ξυπνησει ο μικρος την ωρα του μοιραιου, αντε να εχει συμβει μια φορα!! Και παραπονο δεν εχω, συχνα γινοταν το μοιραιο, του χρονου με δυο παιδια ομως και ειδικα με τον Μητσο που θα κατεβαινει ο,τι ωρα θελει απο το κρεβατι και θα εμφανιζεται μπροστα μας μαλλον θα το ξεχασουμε!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

to1Np2.png

KCkop2.png

Και εμένα με συγκινεί. Νομίζω οτι έτσι θα έπρεπε να είναι. Αν δεν ήταν θα με ενοχλούσε πολύ. Δεν είναι όλοι οι παππούδες έτσι όμως.

Ναι και εμενα δεν ξερω αν θα μου αρεσε ενας ψυχρος παππους-γιαγια.. Παραπονο δεν εχω, ολοι τον λατρευουν και ασχολουνται μαζι του και τωρα ερχεται ο αδερφος μου απο Αγγλια και εχει να τον δει απο τον Μαϊο και καθε μερα παιρνει τηλ να του μιλαει και παντα ο μικρος μολις τον ακουσει στο τηλ του λεει "ντιντιιιιιιιιι" τωρα τι εννοει, ενας Θεος ξερει!!! Να 'ναι καλα τα σπορακια μας να μας κανουν ολους χαρουμενους και πανω απ'ολα να ειναι τα ιδια ευτυχισμενα!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα, κορίτσια! Ένα θα πω: χθες το βράδυ κοιμηθήκαμε 3 ολόκληρες ώρες :|

Καλημερα Ζωιτσα!! Ω ρε μανα μου 3 ωρες μονο?? Κουραγιο μανα!! προσπαθησε να κοιμασαι οποτε κοιμαται, και αν μεινει καμια δουλεια για μετα δεν πειραζει!

to1Np2.png

KCkop2.png

μαρηηηη ψυχικο σου με πιασανε τα γελια και ειμαι στη δουλεια, σοβαροτητα μηδεν χαχαχχα!! Καθαρισε το εντερικο σου συστηματακι ε?? πωπω τι κριμα να πετας γαλατακι ε??? τι να κανεις!! πωπω σε σκεφτομαι με την αποστειρωση του θηλαστρου και των μπιμπερο, μιλαμε ηταν το χειροτερο μου αλλα τι να εκανα η δολια μανα!!!

Τι ψυχικο μου μαρη????????

Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΒΓΗΚΕ ΣΟΥ ΛΕΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Καλημερα Ζωη μου, ngn μου!!!!!!

κοαλακι μουυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!που σαι μαρη??????/τι κανει η φμ?????

η Δεσποινα καλα την εβαλα σε κουνιστο ριλαξ....κοιταει τα ψαρακια απο πανω κ χαμογελαει...

με την πιπιλα να ρουφαει.....

Σαν το μωρο απ την οικογενεια Σιμσον!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

d.gif

Τι ψυχικο μου μαρη????????

Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΒΓΗΚΕ ΣΟΥ ΛΕΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Καλημερα Ζωη μου, ngn μου!!!!!!

κοαλακι μουυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!που σαι μαρη??????/τι κανει η φμ?????

η Δεσποινα καλα την εβαλα σε κουνιστο ριλαξ....κοιταει τα ψαρακια απο πανω κ χαμογελαει...

με την πιπιλα να ρουφαει.....

Σαν το μωρο απ την οικογενεια Σιμσον!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

ριλαξ με ψαρακια?? μηπως εχεις της chicco sea sound αυτο με τη δονηση που αναβοσβηνουν και φωτακια και παιζει μουσικη οταν κουνας τα ψαρακια??

to1Np2.png

KCkop2.png

Καλα ο συζηγος χαρηκε πολυ που ειχε βαρδια σημερα!!!!!!!!!!!πρωτη φορα που εφυγε χαρουμενος απο το σπιτι....εφτιαξε κ κολατσιο !!!!!λες κ θα παει πικ νικ!!!!!!!

d.gif

Καλα ο συζηγος χαρηκε πολυ που ειχε βαρδια σημερα!!!!!!!!!!!πρωτη φορα που εφυγε χαρουμενος απο το σπιτι....εφτιαξε κ κολατσιο !!!!!λες κ θα παει πικ νικ!!!!!!!

χαχαχα μαρη θα ξεκουραστει ο χριστιανος!!! κατι η Δεσποινα κατι που εχει ξυπνησει το σεξουαλικο θηριο μεσα σου προτιμα να παρει τα καραβια ο δολιος!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

ριλαξ με ψαρακια?? μηπως εχεις της chicco sea sound αυτο με τη δονηση που αναβοσβηνουν και φωτακια και παιζει μουσικη οταν κουνας τα ψαρακια??

http://www.google.gr/imgres?sa=X&biw=1024&bih=499&tbm=isch&tbnid=SLE7c5IRFkv2mM:&imgrefurl=http://www.ricardo.gr/buy/paidika-brefika/brefikos-exoplismos/relax/fischer-price-kounisto-rilax-me-mousiki/v/an711736678/&docid=DTapKqHS0zjX9M&itg=1&imgurl=http://pics.ricardostatic.gr/14_711736678_Big/brefikos-exoplismos/fischer-price-kounisto-rilax-me-mousiki.jpg&w=450&h=600&ei=Z1HeUs3RJsmxtAa02YHYBg&zoom=1

Αυτο αγορομμαμυ μου!!!!!!!!

d.gif

καλησπέρα κορίτσια!!!!!

Όλες καλά????κανένα νέο???????

Εμείς σήμερα καλά είμαστε γιατί χθες μετά από 2,5 ώρες που είχε φάει κ κοιμόταν κ μια ώρα μου έκανε εμετό 2 φορές.ίωση δεν είναι πάντως...είχε φάει ψάρι κ μήπως του έπεσε βαρύ???δεν ξέρω.πάντως είχε παρά παρά πολύ μάτι.τώρα ψάρι θ του βάλω λίγο όμως την πέμπτη....άντε να δούμε...

[sIGPIC][/sIGPIC]

πατουσιτσα μου με βγαζει στην ιστοσελιδα του καταστηματος αλλα οχι στο προϊον! απο τον τιτλο βεβαια βλεπω οτι ειναι της fisher price οποτε δεν εχουμε το ιδιο!! ελεγα οτι ειχαμε το ιδιο ριλαξ γιατι και εμας εχει ψαρακια!!

to1Np2.png

KCkop2.png

καλησπέρα κορίτσια!!!!!

Όλες καλά????κανένα νέο???????

Εμείς σήμερα καλά είμαστε γιατί χθες μετά από 2,5 ώρες που είχε φάει κ κοιμόταν κ μια ώρα μου έκανε εμετό 2 φορές.ίωση δεν είναι πάντως...είχε φάει ψάρι κ μήπως του έπεσε βαρύ???δεν ξέρω.πάντως είχε παρά παρά πολύ μάτι.τώρα ψάρι θ του βάλω λίγο όμως την πέμπτη....άντε να δούμε...

καλησπερα Θαλειτσα μου!! κριμα ο Πανουλης να κανει εμετο!! πως εισαι σιγουρη οτι δεν ειναι ιωση? τον ειδε παιδιατρος ή επειδη δεν εχει κανενα αλλο συμπτωμα? ελπιζω να μη σου ξανακανει εμετο ο μικρουλης σου και να μην ηταν τιποτα! Ποσο τα λυπαμαι οταν κανουν εμετο!

to1Np2.png

KCkop2.png

καλησπερα Θαλειτσα μου!! κριμα ο Πανουλης να κανει εμετο!! πως εισαι σιγουρη οτι δεν ειναι ιωση? τον ειδε παιδιατρος ή επειδη δεν εχει κανενα αλλο συμπτωμα? ελπιζω να μη σου ξανακανει εμετο ο μικρουλης σου και να μην ηταν τιποτα! Ποσο τα λυπαμαι οταν κανουν εμετο!

Γιατί δεν είχε κανένα άλλο σύμπτωμα κ μετά αφού τον ξεματιασαμε 4 φορές άρχισε σιγά σιγά να συνέρχεται.εντωμεταξύ βγάζει κ αλλά 2 δόντια....όλα μαζί!!!

Εσυ πως είσαι????κάνεις εμετό????ο μικρός το ξέρει,το έχει καταλάβει ότι θα έχει αδελφάκι??

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...