Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Έχω μια απορία, την προηγούμενη βδομάδα με είχαν πεθάνει οι ναυτιες κ η ανακατωσουρα όλη μέρα!! Έχει λίγες μέρες που σταμάτησε να είναι έντονο κ μπορώ να φάω σαν άνθρωπος κ να σταθώ. Τη Τρίτη βέβαια άκουσα κανονικά καρδούλα κ στα δύο κ δεν μου ειπανε κατι ανησυχητικό. Αλλά σκέφτομαι αν η αλλαγή αυτή που δεν έχω ιδιαίτερα ναυτιες μήπως είναι κακό;; ότι δεν πηγαίνει κάτι σωστα;;

Έτσι γίνεται συνήθως! Και εγώ μπορεί μια βδομάδα να ήμουν χάλια, δυο τρεις μέρες να συνερχόμουν και μετά πάλι! Το ίδιο άγχος Είχα και εγώ, αλλά όλα πάνε καλά  τώρα είμαι στον έκτο! Εύχομαι τελειομανή εγκυμοσύνη! 😊😊🥰

Γαλιαντρεεες...!!!

Koalaki

Recommended Posts

Το Σάββατο είναι τα γενέθλια της Βασιλικούλας μου, αλλά με αυτά και με κείνα δε θα κάνουμε τίποτα, μόνο τούρτα οι τέσσερις μας και λυπάμαι αρκετά για εκείνη! Αλλά ειπναι τώρα στην ανάρρωση και δε ρισκάρουμε να ξανακυλήσει, γιατί η ταλαιπωρία που έχουμε τραβήξει αυτες τις μέρες, ούτε στον εχθρό μου...

Αν κάνουμε γιορτούλα, πρεπει να ερθουν τα ανίψια μου, που η μικρή παει παιδικό, οπότε καταλαβαίνετε..

78xyp2.png

RUAmp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Το Σάββατο είναι τα γενέθλια της Βασιλικούλας μου, αλλά με αυτά και με κείνα δε θα κάνουμε τίποτα, μόνο τούρτα οι τέσσερις μας και λυπάμαι αρκετά για εκείνη! Αλλά ειπναι τώρα στην ανάρρωση και δε ρισκάρουμε να ξανακυλήσει, γιατί η ταλαιπωρία που έχουμε τραβήξει αυτες τις μέρες, ούτε στον εχθρό μου...

Αν κάνουμε γιορτούλα, πρεπει να ερθουν τα ανίψια μου, που η μικρή παει παιδικό, οπότε καταλαβαίνετε..

Καλημερα Μay μου!! ειναι τα γενεθλια της μικρουλας σου ε? Κριμα αλλα τι να κανετε μωρε, σκεψου ποσα γενεθλια θα ακολουθησουν και θα περασετε ομορφα ολοι μαζι.. Τι να κανετε που σας ετυχαν ολα αυτα με τα μικρα σας! Οπως ειπες καλυτερα να προσεξετε μην ξανακυλησει! Θα σβησει την τουρτα της η μικρουλα και θα παρει τα δωρακια της και θα χαρει οπως και να 'χει! Πολυ κουραση ε? Αυτο με τον υπνο κι εγω το παθαινα, οπου στεκομουν με επαιρνε ο υπνος! Καθιστη, ξαπλωμενη, σε καναπε, καρεκλα, αυτοκινητο, μονο ορθια δεν κοιμομουν!

to1Np2.png

KCkop2.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!!

Πώς είστε σήμερα?????

Εμείς μια χαρούλα. Έχει τέλεια μέρα και επειδή δεν μπορώ να βγω βόλτα έχω κάτσει στο barbeque και απολαμβάνω τον καφέ μου!!!!

Η μικρή κοιμάται και τον μικρό τον έχει πάρει πάνω η μαμά μου γιατί έλειπε και είχε να τον δει πολλές μέρες και τρελάθηκε!!!!!!!!!!

Από μαγειρέματα είμαστε κομπλέ και από δουλίτσες θα κάνω μόνο την κρεβατοκάμαρα μου και το μπάνιο μου και τέλος. Ευτυχώς το συμμάζεψα το σπίτι.

ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ όσο για τους ένστολους και εμάς θα μας έρθουν κουτί τα αναδρομικά αλλά δεν το βλέπω. Τουλάχιστον να μην κόψουν άλλα γιατί δεν πάει άλλο.

ΜΑΥ γενεθλιάκια η μικρή σου εεεεε?????? Και μένα ο μικρός είχε τον Νοέμβριο αλλά δεν είχα καν σαραντήσει και έτσι του τα έκανα κλειστά. Ούτε 10 άτομα δεν ήμασταν ενώ σε κανονικές συνθήκες μαζευόμασταν καμιά 40ρια. Δεν πειράζει όμως του χρόνου να είμαστε καλά!!!!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!!

Πώς είστε σήμερα?????

Εμείς μια χαρούλα. Έχει τέλεια μέρα και επειδή δεν μπορώ να βγω βόλτα έχω κάτσει στο barbeque και απολαμβάνω τον καφέ μου!!!!

Η μικρή κοιμάται και τον μικρό τον έχει πάρει πάνω η μαμά μου γιατί έλειπε και είχε να τον δει πολλές μέρες και τρελάθηκε!!!!!!!!!!

Από μαγειρέματα είμαστε κομπλέ και από δουλίτσες θα κάνω μόνο την κρεβατοκάμαρα μου και το μπάνιο μου και τέλος. Ευτυχώς το συμμάζεψα το σπίτι.

ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ όσο για τους ένστολους και εμάς θα μας έρθουν κουτί τα αναδρομικά αλλά δεν το βλέπω. Τουλάχιστον να μην κόψουν άλλα γιατί δεν πάει άλλο.

ΜΑΥ γενεθλιάκια η μικρή σου εεεεε?????? Και μένα ο μικρός είχε τον Νοέμβριο αλλά δεν είχα καν σαραντήσει και έτσι του τα έκανα κλειστά. Ούτε 10 άτομα δεν ήμασταν ενώ σε κανονικές συνθήκες μαζευόμασταν καμιά 40ρια. Δεν πειράζει όμως του χρόνου να είμαστε καλά!!!!

Καλημερα Ngn μου!!! τι καλα που απολαμβανεις καφεδακι!! κι εγω χαλαρα στη δουλεια!! Η μαμα σου ξετρελαμενη με τα εγγονακια της??? μπραβο, να τα χαιρεται και να αποκτησει πολλα ακομα!! Ξεμπερδεψες με τις δουλιτσες ε? Με τη μαστιτιδα εισαι καλα τωρα ετσι?

to1Np2.png

KCkop2.png

Καλημεραααααααααααα κοριτσια μου!!! Τι κανετε???

Εμεις καλα, η φμ παιζει και εγω τακτοποιω λιγο και μετα θα κανω το μπανιο γιατι ο ανδρας μου πηγε μεχρι το κεπ. Μολις ερθει θα αρχισω το καθαρισμα του μπανιου.

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ τι κανετε??? φυσικα να μην μεινουν εκτος μνημονιου αλλα το παραεκαναν με τους ενστολους και εκοψαν πολλα ενω δεν επρεπε. Αυτοι οι ανθρωποι (ενστολοι) ανηκουν "στη πρωτη γραμμη" της χωρας μας, οσον αφορα την ασφαλεια, επομενως επρεπε να τους σκεφθουν πολυ παραπανω απο ολους τους αλλους, αλλα.....................

ΜΑΥ ΜΟΥ εσεις ολα καλα??? η β σου καλο θα ηταν να μην ερθει σε επαφη με αλλα ατομα εφοσον ειναι στην αναρρωση που ως γνωστον ειναι η πιο επιρεπης φαση γα να κολλησει καποιος η να ξανακολλησει.

Οσο για τις γουλιτσες και η φμ μου μετα απο ωρα εβγαζε, νομιζω ειναι φυσιολογικο γιατι ειναι το περισσιο που απομενει και δεν μπορει να κατεβει απο τον σφιγκτηρα και κανει παλινδρομη κινηση προς τα επανω.

Παω να συνεχισω τις δουλειες...

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Καλημερα συμπεθερα...!! Τι κανει η νυφουλα μου?? Ευχαριστιεται παιχνιδι με τον μπαμπακα?? Ναι οι ενστολοι μεγαλη πληγη και οι περισσοτεροι στην Ελλαδα δε τους συμπαθουν, τι να κανουμε.. Εχουμε μαθει να ασχολουμαστε με το τι κανουν τα αλλα επαγγελματα αντι να κοιταμε το δικαιο!

to1Np2.png

KCkop2.png

Kαλημερα κοριτσιαααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!πως ξυπνησατε σημερα????????????

χθες κλαταρα λαστοιχα κυριως το βραδυ....ε,οπου στις 10 μεχρι 1 τοβραδυ η μικρη ειχε αυπνιες...γαριδα το ματι.....!!!!!!!!!!

δεν αντεχα!!!!λεω στον συζηγο παρτην αλλαξε την ταισε την κοιμησε την.........!!!!!!!!!!

σε μια ωρα την ειχε κοιμησει.....

στο πατερα της κανει την καλη....τη μαμα της την χορευει!!!!!!

αχχαχαχααχχαχαχαχααχαααααααααα!!!!!!!

μοναχη μου σημερα.ο συζηγος επιστρεφει αυριο...βαρδια σημερα!

το μενου σημερα εχει μπριζολιδι με ριζακι θα το κανω και φετουλα!

παω να διαβασω κανενα νεο σας τωρα που αρμεγομαι!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Kαλημερα κοριτσιαααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!πως ξυπνησατε σημερα????????????

χθες κλαταρα λαστοιχα κυριως το βραδυ....ε,οπου στις 10 μεχρι 1 τοβραδυ η μικρη ειχε αυπνιες...γαριδα το ματι.....!!!!!!!!!!

δεν αντεχα!!!!λεω στον συζηγο παρτην αλλαξε την ταισε την κοιμησε την.........!!!!!!!!!!

σε μια ωρα την ειχε κοιμησει.....

στο πατερα της κανει την καλη....τη μαμα της την χορευει!!!!!!

αχχαχαχααχχαχαχαχααχαααααααααα!!!!!!!

μοναχη μου σημερα.ο συζηγος επιστρεφει αυριο...βαρδια σημερα!

το μενου σημερα εχει μπριζολιδι με ριζακι θα το κανω και φετουλα!

παω να διαβασω κανενα νεο σας τωρα που αρμεγομαι!

μπριζολιδι?????? θα με πεθανεις μαρηηηηηη!!! χαχαχαχα!! η ζουζουνα ναζια στη μανα ε?? ο μπαμπας βαρδια?? θα ξεκουραστει απο τη Δεσποινα χαχαχαχα!!!! Εμενα παντως στη δουλεια ξεκουραζεται σε σχεση με το να κυνηγα τον τααρζαν!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Ναι και δεν με περιμενε η ατιμηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!

Συμπεθερααααααααααααααα για σενα λεω μαρηηηηηηηηηη!!!!!!!

Μαρηηηηηηηηηηηηηηη συμπεθερααααααααααααα!!!!!!!!!!καλημεραααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!

που σαι μαρη?????????????????????

τι κανει το παλικαρακι μας???????????

η Δεσποινιω καλα ειναι!!!!!κοιμαται τωρα......

της εβαλα και τη μελωδια του αποροφιτηρα και του σεσουαρ και γινεται εδω μεσα.....το ελα να δεις!!!!!!!!

εβαλα οτοασπιδες!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

καλα δεν το συζητω.....του ανηψωσα ολες της διαθσεις!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

και χθες ηθελα παλι μαρηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!

και μου λεει ο μεσιε.......

''Καλομαθε η γρια στα συκα και θες κι αλλο''?????????????

χαχαχαχαχαχααχαχαχχααχαααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!

με ειπε κ γριαααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ηλιοβασιλεμα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!καλημερα μαρηηηη!!!καλα εισαστε????

d.gif

Καλημερα Ngn μου!!! τι καλα που απολαμβανεις καφεδακι!! κι εγω χαλαρα στη δουλεια!! Η μαμα σου ξετρελαμενη με τα εγγονακια της??? μπραβο, να τα χαιρεται και να αποκτησει πολλα ακομα!! Ξεμπερδεψες με τις δουλιτσες ε? Με τη μαστιτιδα εισαι καλα τωρα ετσι?

Τέλος με τις δουλειές σήμερα! Ένα πλυντήριο θα σιδερώσω το μεσημέρι και τέρμα. Με την μαστίτιδα καλά είμαι προς το παρόν. Ελπίζω να μην το ξαναπάθω γιατί δεν παλεύεται.

Η μαμά μου ζει για τα εγγόνια της. Έχει πάθος. Εμένα και την αδερφή μου πλέον μας βάζει σε 2η μοίρα και αυτό είναι το φυσιολογικό νομίζω. Φαντάζομαι οτι το ίδιο θα κάνουν και οι δικοί σου!

Καλημέρα ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ, ΚΟΑΛΑΚΙ.

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Διαφημίσεις

μπριζολιδι?????? θα με πεθανεις μαρηηηηηη!!! χαχαχαχα!! η ζουζουνα ναζια στη μανα ε?? ο μπαμπας βαρδια?? θα ξεκουραστει απο τη Δεσποινα χαχαχαχα!!!! Εμενα παντως στη δουλεια ξεκουραζεται σε σχεση με το να κυνηγα τον τααρζαν!!!

μαρηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!!!καλημερααααα!!!!!!!!ξυπνησε και ερχομαι!!!!!!!!!!!!!!

d.gif

Τέλος με τις δουλειές σήμερα! Ένα πλυντήριο θα σιδερώσω το μεσημέρι και τέρμα. Με την μαστίτιδα καλά είμαι προς το παρόν. Ελπίζω να μην το ξαναπάθω γιατί δεν παλεύεται.

Η μαμά μου ζει για τα εγγόνια της. Έχει πάθος. Εμένα και την αδερφή μου πλέον μας βάζει σε 2η μοίρα και αυτό είναι το φυσιολογικό νομίζω. Φαντάζομαι οτι το ίδιο θα κάνουν και οι δικοί σου!

Καλημέρα ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ, ΚΟΑΛΑΚΙ.

δε το συζηταμε, εγιναν αλλοι ανθρωποι απο τοτε που ηρθε ο μικρος στη ζωη τους!! Πραγματικα λαμπουν, που να ερθει και το δευτερο! Εννοειται οτι ειμαστε ολοι σε δευτερη μοιρα αλλα οπως ειπες ειναι φυσιολογικο, εμενα με συγκινει πολυ παντως!!

to1Np2.png

KCkop2.png

μαρηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!!!καλημερααααα!!!!!!!!ξυπνησε και ερχομαι!!!!!!!!!!!!!!

μαρηηηηη λυσσαρα!! πες στον αντρα σου δεν καλομαθε η γρια στα συκα, απλα εχετε να αναπληρωσετε τα κενα που αφησατε 10 μηνες τωρα!!!!:tongue::tongue::tongue:

to1Np2.png

KCkop2.png

δε το συζηταμε, εγιναν αλλοι ανθρωποι απο τοτε που ηρθε ο μικρος στη ζωη τους!! Πραγματικα λαμπουν, που να ερθει και το δευτερο! Εννοειται οτι ειμαστε ολοι σε δευτερη μοιρα αλλα οπως ειπες ειναι φυσιολογικο, εμενα με συγκινει πολυ παντως!!

Και εμένα με συγκινεί. Νομίζω οτι έτσι θα έπρεπε να είναι. Αν δεν ήταν θα με ενοχλούσε πολύ. Δεν είναι όλοι οι παππούδες έτσι όμως.

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...