Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Έχω μια απορία, την προηγούμενη βδομάδα με είχαν πεθάνει οι ναυτιες κ η ανακατωσουρα όλη μέρα!! Έχει λίγες μέρες που σταμάτησε να είναι έντονο κ μπορώ να φάω σαν άνθρωπος κ να σταθώ. Τη Τρίτη βέβαια άκουσα κανονικά καρδούλα κ στα δύο κ δεν μου ειπανε κατι ανησυχητικό. Αλλά σκέφτομαι αν η αλλαγή αυτή που δεν έχω ιδιαίτερα ναυτιες μήπως είναι κακό;; ότι δεν πηγαίνει κάτι σωστα;;

Έτσι γίνεται συνήθως! Και εγώ μπορεί μια βδομάδα να ήμουν χάλια, δυο τρεις μέρες να συνερχόμουν και μετά πάλι! Το ίδιο άγχος Είχα και εγώ, αλλά όλα πάνε καλά  τώρα είμαι στον έκτο! Εύχομαι τελειομανή εγκυμοσύνη! 😊😊🥰

Γαλιαντρεεες...!!!

Koalaki

Recommended Posts

ευτυχως δε σας πεφτει και πολυ μακρυα απο τα πατρικα σας σπιτια και ειναι και ομορφη πολη η Θεσσαλονικη. Το μειονεκτημα ειναι βεβαια οτι θα εχετε ενοικιο αλλα τι να κανετε... Ευχομαι να αλλαξει κατι με τη μεταθεση και να μεινετε στο σπιτακι σας...

Ναι το μειονεκτημα ειναι το ενοικιο αλλα αν εχω μια παραπανω πιθανοτητα να βρω δουλεια αυτο θα το καταφερω σε μια μεγαλη πολη οπωσ τη θεσσαλονικη και οχι εδω ;). Το καθε ενα εχει και τα υπερ και τα κατα του!!! Ευτυχως ο μισθος ειναι οχι καλος απλα ικανος για να επιβιωσει μια μικρη οικογενεια αξιοπρεπεσταστα. Θα μπορουσε βεβαι να ηταν πολυ καλυτερος για ευνοητους λογους (σε ολους τους ενστολους) αλλα...................

Κατι "ακουγεται" τωρα οτι θα παρουν πισω τα αναδρομικα που τους κρατησαν τοσο καιρο, μακαρι να τα παρουν, θα ειναι καλο για ολους τους ενστολους!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια ηρθα!!!

Τον έκανα μπάνιο τον ταισα και τώρα ξεραθηκε στην αγκαλιά μου όπως εχθες.Λετε να κοιμηθεί πάλι μέχρι το πρωί και ηρέμησε το πουλάκι μου?

Ας μη λέω και μεγάλα λόγια!!!

Ναι ηλιοβασίλεμα μου τον Σεπτεμβρη με το μειωμένο και τις άδειες.Ευτυχως θα κάνουμε τα μπανακια μας το καλοκαίρι.Τι κάνει η Αγγελικουλα?

Μαρηηηηηη κοαλακι μουυυυυ!!!!

Τι κανετεεεεεε??

1sh1p2.png

Κορίτσια ηρθα!!!

Τον έκανα μπάνιο τον ταισα και τώρα ξεραθηκε στην αγκαλιά μου όπως εχθες.Λετε να κοιμηθεί πάλι μέχρι το πρωί και ηρέμησε το πουλάκι μου?

Ας μη λέω και μεγάλα λόγια!!!

Ναι ηλιοβασίλεμα μου τον Σεπτεμβρη με το μειωμένο και τις άδειες.Ευτυχως θα κάνουμε τα μπανακια μας το καλοκαίρι.Τι κάνει η Αγγελικουλα?

Μαρηηηηηη κοαλακι μουυυυυ!!!!

Τι κανετεεεεεε??

Καλα εμαστεεεεεεε, εσεις??????????

Καθομαστε και βλεπουμε τηλεοραση, το μπρουσκο σε επεισοδια στον υπολογιστη.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Ωραια, Μποτσακι θα ειστε τελεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μαρη η συμπεθερα σου τον τρελανε τον αντρα της;;;;;;;;;;;;:tongue::tongue::tongue::tongue:

Ναι και δεν με περιμενε η ατιμηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!

Συμπεθερααααααααααααααα για σενα λεω μαρηηηηηηηηηη!!!!!!!

1sh1p2.png

Καληνυχτα Κοαλακι!

Μποτσακι εσυ αντιστεκεσαι ακομη; νο σεξ; Και εγω εκανα αποπειρες για επαφη...αλλα τελικα εγινε αργα και σταδιακα μετα τα 40....:tongue::tongue::tongue:

Καληνυχτα Κοαλακι!

Μποτσακι εσυ αντιστεκεσαι ακομη; νο σεξ; Και εγω εκανα αποπειρες για επαφη...αλλα τελικα εγινε αργα και σταδιακα μετα τα 40....:tongue::tongue::tongue:

Θέλω να παω στο γιατρό πρώτα να με δει γιατί μην ξεχνάμε ότι έκανα δυο χειρουργεία σε ενα αλλά είμαστε και τοσο πιεσμενοι με το μωρό πλυ ταλαιπωρείται και προς το παρον δεν το σκεφτόμαστε!!!!Να ηρεμήσουμε πρώτα!!

1sh1p2.png

Κοριτσακια μου παω να ξεκουρασω το κορμι μου. Καληνυχτα και ονειρα γλυκα!!! Θα τα πουμε αυριο, φιλιααααα!!!!!!

Καληνύχτα κοαλακι μου!!!!

Φιλάκια στο φουρτουνακι μας!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Χαίρεται κούκλες!! Μόλις ταιστηκε η μικρά και περιμένουμε το ρέψιμο να ησυχάσουμε λίγο... Βρε κορίτσια εχει τυχει η καιμένη να βφάζει γουλια, ακόμα και δυο ωρες μετα το φαγητό.. Ειπναι φυσιολογικό αυτό;; Πολύς αέρας έξω ακούω!!

ΜΠΟΤΣΑΚΙ ελπίζω να εχετε ήσυχη νύχτα χωρίς απρόοπτα! Το ίδιο ευχομαι για όλες...!!!!

Κλείνουν τα μάτια μου! Σας χαιρετώ φίλες...

78xyp2.png

RUAmp3.png

Καλημερα κοριτσακια!! Τι κανετε?? Εμεις καλα!! Στη δουλεια... Μποτσακι μου ελπιζω να κοιμηθηκατε καλα, αναμενουμε να μας πεις πως ηταν ο Χρηστακος απο πονακια.. May μου ελπιζω το ιδιο και για εσενα!

Συμπεθερα μου οσον αφορα την επιστροφη των αναδρομικων κι εμεις παρακαλαμε! Εν τω μεταξυ ως συνηθως οι δημοσιογραφοι παραποιουν την αληθεια και ο κοσμος εχει επιτεθει στους ενστολους. Να αναφερω γιατι κι εγω δε το ειχα καταλαβει καλα. Οι ενστολοι δε λενε να παρουν πισω ολες τις μειωσεις, αλλα οταν μειωσαν σε ολο το δημοσιο για παραδειγμα 20% στους ενστολους μειωσαν 30%. Οι ανθρωποι διεκδικουν αυτο το 10% παραπανω που τους εκοψαν, δεν ειπαν να μη τους αγγιξει το μνημονιο οταν εχει πιασει ολο τον κοσμο, αλιμονο!

to1Np2.png

KCkop2.png

Καλημερα Αγορομάμμυ μου!! Όταν βλέπω πρωινή ειδιποιπηση, ξέρω πως είσαι εσύ, χαχαχα!! Τί κάνεις; Ο Μητσάκος κοιμάται όταν φεύγεις; Το μεσημέρι τον προλαβαίνεις εσύ για ταισμα;

Εμείς σχετικά καλά χτες αν και τα τετραωρα ξυπνήματα για φαγητό τα έχουμε ακόμα στο τσεπάκι μας. Στις 4.30 που έφαγε ή μουν τόσο κομμάτια που με πήρε ο ύπνος στον καναπέ που την κραταγα για ρέψιμο κ ξύπνησα στις 7 όπου τη βρήκα να εχει πέσει στην κοιλιά μου...

Καλά τα λες για τους ένστολους. Εγώ δεν ακούω τίποτα απο αυτά που λένε στα ΜΜΕ καθώς οι άνθρωποι, μόνο να παραποιούν την αλήθεια ξέρουν.. Άντε απο κεί!

Μακάρι να πάρετε αναδρομικά αυτά που σας ανήκουν!

Οι υπόλοιπες γαλιάντρες τί κάνετε;;

78xyp2.png

RUAmp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...