Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

• Ευχή 1

Γαλιαντρεεες...!!!

Koalaki

Recommended Posts

Αγορομάμυ, στη δουλειά; Πώς πας από συμπτώματα; Όλα καλά; Ο Μητσάκος; Συμφωνώ πάντως απόλυτα με όσα λες για τις πεθερές. Κι όχι μόνο, θα έλεγα. Νομίζω ότι ισχύουν και σε άλλες διαπροσωπικές σχέσεις..

Χριστινάκι, ζόρικο το θέμα με την πεθερά, αλλά σίγουρα προέχει η ασφάλεια του παιδιού! Εντάξει τώρα με τις αιμορροΐδες; Κοιμάστε καθόλου;

Ιωάννα, συμφωνώ, μην το πάρεις το χάπι.. Τζάμπα θα επιβαρύνεις τον οργανισμό σου....

Πατουσίτσα, μαρή, ακόμη δε βγήκε το πρώτο πάμε για δεύτερο;; Χαρά στο κουράγιο σου! Όσον αφορά τις πιθανότητες.. Λένε ότι αν 1) το μωρό είναι κάτω των 6 μηνών 2) η γυναίκα δεν έχει περίοδο και 3) θηλάζει αποκλειστικά (όχι συμπλήρωμα, τσάι, νερό κι ούτε και πιπίλα) κατά 99% δε θα μείνει έγκυος (λέγεται μέθοδος αντισύλληψης LAM). Τώρα αν θυμάμαι καλά εσύ δε θηλάζεις αποκλειστικά, οπότε οι πιθανότητες μειώνονται. Δεν κάνεις κανένα τεστάκι καλού κακού σε 2-3 βδομάδες; Η ωορρηξία προηγείται της περιόδου, οπότε δεν μπορείς να είσαι σίγουρη. Στο εύχομαι, πάντως, αφού το θέλεις!

NGN, βρε κοπέλα μου, γιατί τόσο συχνές μαστίτιδες; Περαστικά..

δεν ειναι μεθοδος αντισυλληψης ετσι πιστευουν πολλες γυναικες αλλα δεν ισχυει!!!!!!!!!εμενα η θεια μου η οποια πιστευε το ιδιο πραγμα ειχε γεννησει τον γιο της κ θηλαζε αποκλειστικα αλλα εμεινε εγκυος στην κορη της!!!!!!!!ειχε κ τα 3 που αναφερεις

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

δεν ειναι μεθοδος αντισυλληψης ετσι πιστευουν πολλες γυναικες αλλα δεν ισχυει!!!!!!!!!εμενα η θεια μου η οποια πιστευε το ιδιο πραγμα ειχε γεννησει τον γιο της κ θηλαζε αποκλειστικα αλλα εμεινε εγκυος στην κορη της!!!!!!!!ειχε κ τα 3 που αναφερεις

θα συμφωνησω ;) η μαια μου ειχε πει οτι ακομα και οταν δεν εχει περιοδο η θηλαζουσα ωορηξια μπορει να γινεται κανονικα καθε μηνα!

to1Np2.png

KCkop2.png

Κοριτσι τωρα κωλοκαθησα!!!!!!!!!!

ξεπατωθηκα στις δουλειες!!!!!

ευτυχως κοιμαται η Δεσποινα τωρα!

ετοιμο και το φαι!

το μενου σημερα εχει μακαρονια με κυμα!!!!

εγω θα τα φαω ορφανα!!!!!!!!

εφτασα 69 κιλα!!!!

αντε να κατεβαινω κι αλλο!!!!!!!!!

να φτασω τουλαχιστον 65 οπως ημουν πριν 2 χρονια!

ευχαριστω πολυ κοριτσια για της ευχες σας!!!!!!!!!!!!να στε καλα!!!!!!!!!!!!

πηρα τη μαια τηλ.και τη ρωτησα σε ποσο χρονικο διαστημα μπορουμε....και μου ειπε ας κλεισω καλυτερα 3 μηνες και μετα αν θελετε τοσο πολυ καντε και το δευτερο!

μωρε ετυχε χθες τωρα....αλλα αν ειμαι καλοδεχουμενο!

ε,ας περιμενω ενα 3-4 μηνο και βλεπουμε!

να χασω και κανα κιλο!!!!!!!!

κοριτσια μου,δεν προλαβαινω να μπαινω η μαυρη......μου εχετε λειψει ολες πολυ!!!!!!!θα μπουμε στους ρυθμους μας και θα εχω χρονο πιστευω........τι να πω....!!!!!!

η μαμα μου εφυγε την πεμπτη που μας περασε!!!

οποτε καταλαβαινετε...........

ΟΗΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Κοριτσι τωρα κωλοκαθησα!!!!!!!!!!

ξεπατωθηκα στις δουλειες!!!!!

ευτυχως κοιμαται η Δεσποινα τωρα!

ετοιμο και το φαι!

το μενου σημερα εχει μακαρονια με κυμα!!!!

εγω θα τα φαω ορφανα!!!!!!!!

εφτασα 69 κιλα!!!!

αντε να κατεβαινω κι αλλο!!!!!!!!!

να φτασω τουλαχιστον 65 οπως ημουν πριν 2 χρονια!

ευχαριστω πολυ κοριτσια για της ευχες σας!!!!!!!!!!!!να στε καλα!!!!!!!!!!!!

πηρα τη μαια τηλ.και τη ρωτησα σε ποσο χρονικο διαστημα μπορουμε....και μου ειπε ας κλεισω καλυτερα 3 μηνες και μετα αν θελετε τοσο πολυ καντε και το δευτερο!

μωρε ετυχε χθες τωρα....αλλα αν ειμαι καλοδεχουμενο!

ε,ας περιμενω ενα 3-4 μηνο και βλεπουμε!

να χασω και κανα κιλο!!!!!!!!

κοριτσια μου,δεν προλαβαινω να μπαινω η μαυρη......μου εχετε λειψει ολες πολυ!!!!!!!θα μπουμε στους ρυθμους μας και θα εχω χρονο πιστευω........τι να πω....!!!!!!

η μαμα μου εφυγε την πεμπτη που μας περασε!!!

οποτε καταλαβαινετε...........

ΟΗΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τρεχα μανα τρεχα!!!!! και εμεις μακαρονια με κιμα γιαμι γιαμι!! εμεις με τον αντρα μου καμια φορα σκεφτομαστε οτι του χρονου τετοιο καιρο θα τα εχουμε φτυσει απο την κουραση και μας πιανει κουραση απο τωρα χαχαχαχα!!! Με το δευτερο πιστευω θα εκμεταλλευτω πιο πολυ τη μαμα μου που την εχω κοντα περισσοτερο επειδη δε θελω να τα παιξει ο αντρας μου γιατι γενικα βοηθα πολυ αλλα ξερω οτι εχει και τα χομπι του που του φτιαχνουν πολυ τη διαθεση και χαιρομαι κι εγω που τον χαρουμενο. Καλα οχι οτι θα τα κανει με τη συχνοτητα που τα εκανε παλια αλλα επειδη βρε κοριτσια πραγματικα με εχει στα ωπα ωπα και εμενα και τον μικρο θελω να εχει χρονο και για τον εαυτο του!! Τωρα να δειτε πως με βοηθαει. Απο τοτε που εμεινα εγκυος εκεινος κανει μπανιο τον μικρο, εκεινος κανει τα ψωνια, μου απλωνει τις μπουγαδες, πολυ λιγες δουλειες μενουν για εμενα!

to1Np2.png

KCkop2.png

Τι να σας πω βρε κορίτσια, έτσι λέγανε τα ιατρικά άρθρα που διάβασα! Δείτε πχ στην αγγλική wikipedia που έχει αντίστοιχες παραπομπές. Προσωπικά, δε θα την εμπιστευόμουν σα μέθοδο πάντως.

Τώρα για να έχεις ωορηξία χωρίς περίοδο, απ'όσο ξέρω ή πρέπει να έχεις κάποια ασθένεια, να έχεις μείνει έγκυος ή να έχεις κάνει κάποια επέμβαση στη μήτρα, π.χ. καισαρική. Ίσως εννοούσε ότι η ωορηξία προηγείται της περιόδου, οπότε δεν έχεις κάποιο σημάδι ότι είσαι ξανά γόνιμη;

Πατουσίτσα, καλό κουράγιο!!!!

Εμείς φάγαμε κοτόπουλο με πατάτες! Γιάμιιιιιιι! Θα ξαναφάμε αύριο κι ίσως και μεθαύριο :tongue:

p8P6p2.png

Διαφημίσεις

Κοαλάκι γέλασα με το σχόλιο σου σχετικά με την πεθερά μου... γιατί ακριβώς το ίδιο σκέφτομαι και εγώ!!!!

Αγορομάμμυ και εγώ έκανα δωρεά στη δημόσια τράπεζα... Πολύ εύκολη διαδικασία. Πήγε ο άνδρας μου και πήρε το ΚΙΤ και παρακολούθησε μία ενδιαφέρουσα παρουσίαση... και μετά τον τοκετό τους το πήγε. Βασικά κάναμε δωρεά του αίματος (που χρησιμοποιείται για λευκαιμία κτλ... και ουσιαστικά δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις το δικό σου, άρα δεν έχει ουσία να το κρατήσεις) και σου δίνουν και την επιλογή φύλαξης του πλακούντα (που είναι για σκληρυνση κατα πλάκας και χόντρους κτλ).Πληρώσαμε με πιστωτική κάρτα σε 5 άτοκες δόσεις από το site τους (μόνο για το 2ο... και είναι λίγο κάτω από 1000).

Να πω την αλήθεια εγώ υπέφερα πολύ με την καισαρική!!! Οπότε δεν μπορώ να φανταστώ κάποια να το επιλέγει... αλλά βέβαια δεν είχα επιλογή... έχω σκεφτεί πολλές φορές ότι αν γένναγα σε άλλη εποχή το πιο πιθανό είναι να πέθαινα απο αιμοραγία χωρίς την καισαρική τομη!!! Βέβαια όλα είναι σχετικά... άλλες έχουν δύσκολο φυσικό τοκετό... άλλες εύκολο... και φαντάζομαι το ίδιο είναι με την καισαρική τομή! Εγώ προς το παρόν πάντως σκέφτομαι ότι δεν θα κάνω άλλο παιδί.. ακούγομαι κάπως???? :shock::shock::shock: Γιατί αν πρέπει να μείνω πάλι στο κρεβάτι... πως θα γίνει που θα έχω ήδη ένα παιδάκι που θα θέλει την αγκαλιά μου... και επίσης ζορίστηκα αρκετά στο νοσοκομείο... αλλά και στο σπίτι...αλλά και με τις ορμόνες μετά την γέννα... που να είχα και ένα παιδάκι ακόμα που να θέλει χρόμο με την μαμά του :!::!::!:

Η αλήθεια όμως είναι ότι θα ήθελα 2ο παιδί... οπότε μου έχει περάσει από το μυαλό ακόμα και να υιοθετησω (αν και δεν ξέρω κατά πόσο είναι εφικτό).

kPAZp2.png

ΜΑΡΑΚΙ ΒΟΡΙΝΟ γυρνας στη δουλεια ε?κ την ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ ποιος θα την προσεχει?δεν αρχισα βασικα δεν εχω κανει τιποτα πιστευω ομως οτι πρεπει να κανονισω τα βασικα πριν φυγω για το νησι γιατι θα φυγω το πασχα κ θα γυρισω τελος αυγουστου!!!!!!!!

ΑΓΟΡΟΜΑΜΗ πολυ τα παιρνω με κατι τετοιες μανταμιτσες!!!!!!!!!τι σε νοιαζει εσενα κυρα μου για ποιο λογο επιλεγει η καθε κοπελα πως θα γεννησει?

οπως τα παιρνω κ με τις φανατικες θηλαζουσες ελεος αυτες ειναι κ δεν ειναι οποια δεν κανει αποκλειστικο θηλασμο δεν ειναι καλη μανα ελεος!!!!!!!!!!

ΚΟΑΛΑΚΙ αυτο για τα δοντια που ειπες τι ακριβως ειναι?

ΜΑΥ ειναι καλυτερα η Β?κ γω πρωτα θεος λεω να γινει 2 με 3 ετων η μουρμουρα για να κανω αλλο!!!!!!!!!!!!ειμαι κακια?

pXU3p2.png?EiDCGUBk

Καλο μεσημερι κοριτσια...

Τωρα αξιωθηκα να μπω....και διαβασα τα σημερινα σας θεματα.

Για το θεμα της επιλογης της καισαρικης διχως ιατρικο θεμα που να την επιβαλλει προγραμματισμενη, απο την στιγμη που της δινεται ή το παιρνει απο μονη της, η εγκυος το δικαιωμα να επιλεξει, η καθεμια διαλεγει και παιρνει!!!

Οπως, αν καποιος θελει να κανει επεμβαση καλλωπιστικη, το επιλεγει και κανει....ετσι και την καισαρικη, καποιοι την αντιμετωπιζουν σαν επιλογη! Δικαιωμα τους!!!!!!!

Εγω επελεξα τον φ.τ. αλλα γεννησα τελικα με καισαρικη και θηλασα αποκλειστικα 7.5 μηνες! Σε περιπτωση δευτερης εγκυμοσυνης, πάλι αν μου δοθει η δυνατοτητα, θα επιλεξω φ.τ και θα δειξει πώς θα καταληξει...

Παμε στο αλλο φλεγον θεμα συζητησης της παρεας: η πρωτη ελευθερη επαφη της Πατουσιτσας που ειναι λεχωνα 40ημερων περιπου. Εμενα ο γυναικολογος μου λογω καισαρικης , μου ειχε δωσει συσταση να κλεισει ετος μετα την γεννα για να επιτρεπεται να μεινω εγκυος. Παρολο ομως που δεν προσεχαμε ιδιαιτερα, δεν εμεινα εγκυος...Και σαφως ηθελα και εγω δευτερο παιδι αλλα απο την αρχη ελεγα και αφου ετσι μου ειχε πει και ο γιατρος, να κλεισει χρονο η κορη μου και μετα!

Η επιθυμια 2ου εξακολουθει να υπαρχει....η δυνατοτητα δεν ξερω αν υφισταται....

Μακαρι η επιθυμια να γινεται και πραξη!!!! Γιατι δυστυχως, δεν συνδυαζονται παντα το θελω με το μπορω.........

Κορίτσια οι κόρες μου κοιμούνται- πρώτη φορά ταυτόχρονα- και επιτέλους χαλαρώνω!! Πέρασα πολύ μεγάλο ζορι τις τελευταιες μέρες με την αρρώστια της Βασιλικής. Πάει πολύ καλύτερα, αλλά θα κρατήσουμε την καραντίνα μέχρι την Πέμπτη γιατί ως γνωστον το μικρόβιο κολλάει στην ανάρρωση περισσότερο!

Πάντως κορίτσια, το δευτερο παιδί μεγαλώνει πιό εύκολα απο το πρώτο. Σας το λέω εγώ που είχαμε πολύ ιδιότροπο πρώτο παιδί, που λόγω του άγχους της αρχής χάσαμε τη μπάλα κ μας έκανε οτι ήθελε και που μεχρι τα δύο χρόνια της, είμασταν αποφασισμένοι να μην κάνουμε άλλο. Και να πω κ την αλήθεια, ο λόγος που τελικά το αποφασίσαμε ήταν για τη Βασιλική κ όχι για μας! Επίσης σε οτι αφορά αυτό που έλεγε η Χριστίνα, οτι μια δευτερη εγκυμοσυνη με δυσκολιες είναι πιο δύσκολη με ένα παιδί στο σπίτι, αυτό ισχυει καθώς εγώ ταλαιπωρηθηκα πολύ με τα αίματα κ τους εμετούς κ αν δεν ηταν ο άντρας μου δε θα την είχαμε βγάλει καθαρή...αλλά πάλι εξαρταται πάντα πως το βιώνει ο καθένας όλο αυτό για να παρει τις αποφασεις του.

Δυστυχως ξυπνησε το μωρό... Θα επανέλθω..

78xyp2.png

RUAmp3.png

Πάντως σχετικά με τον ορό που ρώτησα πριν... εμάς η παιδίατρος δεν μας είχε πει απολύτως τίποτα οπότε δεν έβαζα... και κάποια στιγμή αρχίσαμε να βλέπουμε στεγνές μίξες στην μυτούλα του παιδιού και σχεδόν κάτι σαν ροχαλιτό...

Οπότε μιλώντας με την αδελφή μου, μου είπε ότι η παιδίατρος της είχε συστήσει να βάζει κάθε μέρα μετά το μπάνιο... Η αλήθεια είναι ότι βάλαμε μερικές μέρες και τώρα η μικρή ανασαίνει πολύ καλύτερα... Αλλά δεν θέλω να το βασανίζω κάθε μέρα το καημένο... πρέπει να δείτε τον τρόμο στην φατσούλα της :(:(:(

Αλήθεια πότε σας έδωσε ο γιατρός το ΟΚ να κάνετε σεξ? Εμένα δεν μου είπε... και το ραντεβού μας είναι 12 Φεβ... οπότε σκέφτομαι αφού σαραντίζω στις 30/1 να μην περιμένω μέχρι να τον δω.

Όσο για αυτό που λέει η Μαυ, τώρα συνειδητοποιώ πόσο δύσκολο είναι!!! Η αδελφή μου ήταν από την καισαρική και πριν καν σαραντίσει... πήγαινε βόλτες με τον γιο της και περπατούσε με τις ώρες... για να μη δείξει στο γιο της ότι κάτι έχει αλλάξει... Ζήλευε κιολας οπότε δεν ήθελε να του προκαλέσει μεγαλύτερο πρόβλημα! Μεγάλο ζόρι!!!

kPAZp2.png

Διαφημίσεις

Κι εγώ τον αποφεύγω τον ορό ακριβώς για να μην τη βασανίζω..

Όσο για το σεξ, μας είπε όποτε νιώθουμε έτοιμοι! Εγώ νιώθω, να πω την αλήθεια, αλλά ακόμη πονάω στην τομή που μου έκανε :?

Όσο για δεύτερο, γιατί να είστε κακιές βρε κορίτσια; Κι η ιδέα της υιοθεσίας μου αρέσει πολύ, Χριστινάκι. Να πω την αλήθεια,το σκέφτομαι κι εγώ, αλλά είναι νωρίς ακόμη. Για άλλο παιδί ξανασυζητώ αφού θα έχω κοιμηθεί συνεχόμενο εξάωρο τουλάχιστον :tongue:

p8P6p2.png

Πάντως σχετικά με τον ορό που ρώτησα πριν... εμάς η παιδίατρος δεν μας είχε πει απολύτως τίποτα οπότε δεν έβαζα... και κάποια στιγμή αρχίσαμε να βλέπουμε στεγνές μίξες στην μυτούλα του παιδιού και σχεδόν κάτι σαν ροχαλιτό...

Οπότε μιλώντας με την αδελφή μου, μου είπε ότι η παιδίατρος της είχε συστήσει να βάζει κάθε μέρα μετά το μπάνιο... Η αλήθεια είναι ότι βάλαμε μερικές μέρες και τώρα η μικρή ανασαίνει πολύ καλύτερα... Αλλά δεν θέλω να το βασανίζω κάθε μέρα το καημένο... πρέπει να δείτε τον τρόμο στην φατσούλα της :(:(:(

Αλήθεια πότε σας έδωσε ο γιατρός το ΟΚ να κάνετε σεξ? Εμένα δεν μου είπε... και το ραντεβού μας είναι 12 Φεβ... οπότε σκέφτομαι αφού σαραντίζω στις 30/1 να μην περιμένω μέχρι να τον δω.

Όσο για αυτό που λέει η Μαυ, τώρα συνειδητοποιώ πόσο δύσκολο είναι!!! Η αδελφή μου ήταν από την καισαρική και πριν καν σαραντίσει... πήγαινε βόλτες με τον γιο της και περπατούσε με τις ώρες... για να μη δείξει στο γιο της ότι κάτι έχει αλλάξει... Ζήλευε κιολας οπότε δεν ήθελε να του προκαλέσει μεγαλύτερο πρόβλημα! Μεγάλο ζόρι!!!

Εγώ κοριτσια ορό βάζω άνετα και δύο κ τρεις φορες την ημερα αν χρειαστεί, διότι ανακουφίζονται πολύ τα μωράκια! Αυτό το ρουθούνισμα που κάνουν, τα βασανίζει πιό πολύ από τον ορό. Ο ορός καθαρίζει τη μυτούλα κ εφόσον δε μπαίνει με πιεση εγώ νομίζω δεν τα πολυ ενοχλεί...

Πάντως Χριστίνα, αυτό που λες για την αδερφή σου ισχυει για όλες τις δευτερομανούλες γιατι δε θέλουμε να δίνουμε δικαιώματα στα μεγάλα! Εμένα στο μαιευτηριο ειχε ερθει η Β που ήμουν στα μαυρα μου χάλια σωματικά κ ψυχολογικά, και ειχα πιεστεί πολύ να είμαι χαρούμενη στο παιδί.

Στο σπίτι οταν γυρισα τα ίδια! Δεν εχεις τα περιθώρια, αλλά αυτό δεν ειπναι κακό τελικά! Ίσα ίσα νομίζω οτι κάνει το δευτερο παιδί πιό ανεξάρτητο!

78xyp2.png

RUAmp3.png

μεχρι 3 μηνων της εβαζα ορο αρκετες φορες την μερα ανακουφιζονται πολυ τα μωρακια κ επειπλεον προφυλλαγονται κ απο κρυολογημα!!!!!!!τωρα πλεον το κανουμε οποτε την ανακουσω να ρουθουνιζει

pXU3p2.png?EiDCGUBk

Κοριτσια καλησπερα!!! τι κανετε?? εμεις καλα!!! κοιμηθηκαμε το μεσημερι, ξυπνησαμε, παιξαμε και τωρα ξαπλωσε ο μικρος!! Κοριτσια οσον αφορα το σεξ μετα τον τοκετο εμενα μου ειχε πει ο γιατρος αυστηρα στο σαραντισμο και μετα γιατι πιο πριν υπαρχει κινδυνος ακομα και θανατου της γυναικας, εχουν σημειωθει 2 περιπτωσεις στην Αγγλια αλλα γενικα στην Ελλαδα δεν εχει ακουστει. Ο λογος που μπορει να γινει επικινδυνο (καλα δε μπορω να σας το εξηγησω οπως μου το εξηγησε εκεινος αλλα την ουσια θα την καταλαβετε) ειναι επειδη το γυναικολογικο συστημα χρειαζεται 40 μερες να επανελθει και ο κινδυνος με την επαφη ερχεται κυριως απο τον τραχηλο. Μεχρι το σαραντισμο περιπου υπαρχει μια "τρυπουλα" ακομα στον τραχηλο η οποια κατα τον τοκετο ηταν μεγαλυτερη φυσικα και σιγα σιγα κλεινει. Οσο ειναι ανοιχτη υπαρχει η πιθανοτητα εμβολης κατα την επαφη γιατι με το μπες-βγες (χιχιχι) μπαινοβγαινει αερας και αυτος ο αερας εγκλωβιζεται μεσα στη μητρα προκαλωντας προβληματα ακομα και θανατο σε σπανιες φυσικα περιπτωσεις. Οι γυναικες που το ειχαν παθει μου ειπε η μια εκανε σεξ 15 μερες μετα τον τοκετο και η αλλη νομιζω γυρω στις 20 μερες μετα. Αυταααα μιας και αναφερθηκαμε στο φλεγον ζητημα!! κι εγω παντως στις 40, ουτε μια μερα παραπανω δεν κρατηθηκα η λυσσαρα!!!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...