Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

• Ευχή 1

Γαλιαντρεεες...!!!

Koalaki

Recommended Posts

Κοαλάκι γέλασα με το σχόλιο σου για την πεθερά μου... γιατί ακριβώς αυτό σκέφτομαι και εγώ!

Δυστυχώς δεν γίνεται να πάρω εγώ το 9μηνο... ούτε 6μηνο του ΟΑΕΔ.

Να ρωτήσω κάτι... κάθε πότε βάζετε ορό στην μυτούλα???

kPAZp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοαλάκι γέλασα με το σχόλιο σου για την πεθερά μου... γιατί ακριβώς αυτό σκέφτομαι και εγώ!

Σύμφωνα με τον ένα παιδίατρο, δε βάζουμε αν δεν είναι κρυωμένη κι ό,τι είναι θα βγει από μόνο του. Σύμφωνα με την άλλη, όποτε τηβλέπουμε να ζορίζεται και να ρουθουνίζει πολύ. Οπότε κι εγώ βάζω μόνο όταν ζορίζουν τα πράγματα, δηλαδή σπάνια.

p8P6p2.png

εμας μας ειχε πει η παιδιατρος να του βαζουμε μετα το μπανακι επειδη τα μωρα δεν εχουν τη δυνατοτητα να φυσηξουν τη μυτουλα τους και τους κανει καλο να αποσυμφορουνται. Προσφατα ακουσα εναν παιδιατρο να λεει οτι καλο ειναι να αποφευγουμε τη συχνη χρηση επειδη ο ορος χαλα το βλενογονο της μυτουλας και γινεται πιο ευαλωτη πηγη εισοδου μικροβιων. Τα νεογεννητα συνηθως φτερνιζονται συχνα οχι επειδη ειναι αρρωστα αλλα ειναι τροπος να αποβαλουν αυτες τις οποιες μυξουλες εχουν. Τωρα τι να πω, ολες οι αποψεις λογικες μου φαινονται, θα δω τι θα ακολουθησω στο επομενο.

to1Np2.png

KCkop2.png

αχ βρε κοριτσια μου εχει ανεβει το αιμα στο κεφαλι. Διαβαζω στο φορουμ για την επιλογη καισαρικης ή φ.τ. και ειναι μια που χαρακτηριζει πολυ ασχημα τις γυναικες που κανουν καισαρικη απο επιλογη. ελεος!! τι τεμπελες τις λεει, τι φυγοπονες αμα την ειχα μπροστα μου θα την πλακωνα! δε μπορω τετοιες δογματικες αποψεις!

to1Np2.png

KCkop2.png

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?p=2627725#post2627725 διαβαστε τα μηνυματα της lucia,συγγνωμη αλλα αδικα τα παιρνω??? της εκανα μια ωραιοτατη αναφορα και ελπιζω να μη φαω και εγω καμια κιτρινη καρτουλα!!!χαχαχαχα!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Να ξεκαθαρίσω ότι θα γράψω την προσωπική μου άποψη, χωρίς να κρίνω καμία. Θεωρώ ότι το πρόβλημα είναι ότι δίνεται η δυνατότητα επιλογής στις γυναίκες. Η καισαρική είναι εγχείρηση και δε θα έπρεπε για κανένα λόγο να δίνεται στον "ασθενή" η δυνατότητα να επιλέξει. Τώρα βέβαια στην Ελλάδα έχουμε υπερβολικά ψηλά ποσοστά καισαρικών και δε φταίνε οι γυναίκες. Να επιλέξεις ή όχι επισκληρίδιο το δέχομαι, διαφωνώ όμως με την καισαρική.

Ταυτόχρονα βέβαια διαφωνώ με όσα γράφει η συγκεκριμένη κυρία. Η γέννα δε σε κάνει μάνα! Και βέβαια εφόσον δίνεται η δυνατότητα επιλογής, εννοείται ότι κάποιες γυναίκες θα επιλέξουν καισαρική για τους δικούς τους λόγους. Δεν μπορεί να τις κατακρίνει χωρίς να ξέρει το πως και το γιατί!

p8P6p2.png

Να ξεκαθαρίσω ότι θα γράψω την προσωπική μου άποψη, χωρίς να κρίνω καμία. Θεωρώ ότι το πρόβλημα είναι ότι δίνεται η δυνατότητα επιλογής στις γυναίκες. Η καισαρική είναι εγχείρηση και δε θα έπρεπε για κανένα λόγο να δίνεται στον "ασθενή" η δυνατότητα να επιλέξει. Τώρα βέβαια στην Ελλάδα έχουμε υπερβολικά ψηλά ποσοστά καισαρικών και δε φταίνε οι γυναίκες. Να επιλέξεις ή όχι επισκληρίδιο το δέχομαι, διαφωνώ όμως με την καισαρική.

Ταυτόχρονα βέβαια διαφωνώ με όσα γράφει η συγκεκριμένη κυρία. Η γέννα δε σε κάνει μάνα! Και βέβαια εφόσον δίνεται η δυνατότητα επιλογής, εννοείται ότι κάποιες γυναίκες θα επιλέξουν καισαρική για τους δικούς τους λόγους. Δεν μπορεί να τις κατακρίνει χωρίς να ξέρει το πως και το γιατί!

η αποψη σου ειναι πολυ λογικη, κι εγω αυτο ακριβως πιστευω. Το παραδεχομαι οτι στην αρχη ηθελα καισαρικη αλλα μετα αλλαξα γνωμη και θεωρω ευτυχως που αλλαξα γνωμη. Απο 'κει και περα διαφωνω απολυτα με τον τροπο που εκφραζεται αυτη εκει περα. Στην τελικη πρεπει να σεβομαστε τις επιλογες των αλλων. Ας πει την αποψη της, δημοκρατια εχουμε αλλα το να χαρακτηριζει τεμπελα, καλοπερασακια κλπ μια γυναικα που δεν γνωριζει ειναι τεραστιο λαθος, και αυτη η απολυτη αποψη οτι ο φ.τ. σημαινει καλη μανα ενω η κ.τ.οχι ειναι απο δογματικη εως φασιστικη αποψη. Ναι, εγω νιωθω περηφανη που καταφερα να στηριξω την επιλογη μου και μακαρι να τα ξανακαταφερω. Και γενικοτερα εχω διαμορφωσει μια αποψη και φιλοσοφια για αυτα τα θεματα αλλα σε καμια περιπτωση δεν εχω το δικαιωμα να κανω τετοιες επιθεσεις επειδη βρεθηκα σε ενα φορουμ και με οπλο την ανωνυμια να βγαλω τη χολη μου και να πληγωσω αλλες κοπελες. Αν νιωθει η καθεμια καλα με την επιλογη της αυτο ειναι το καλυτερο. Λεμε την αποψη μας εννοειται αφου μας ρωτανε, απο εκει και περα ομως γιατι να καταφευγουμε σε χαρακτηρισμους??? εσυ μια χαρα το τεκμηριωσες, καταλαβες τι με ενοχλησε, το οτι σχεδον εβριζε αυτη.

to1Np2.png

KCkop2.png

Καλημερα Γαλιάντρες μου!!!!! Διάβαζα διαβαζα κ τελειωμό δεν επχετε!!!

Ας ξεκινησω απο το τέλος! Επειδή έγραψα και γω σε αυτό το θέμα, έπαψα να συμμετέχω από την ώρα που η κουβέντα πηρε άλλη τροπή! Δεν την παλεύω άλλο με τις γυναίκες που βρίζουν κ κατηγορούν χωρίς να έχουν βρεθεί στη δύσκολη θέση! Το δικό μου πάντως παιδί, το δευτερο, δε θα ζούσε σήμερα αν δεν υπήρεχε η σωτήρια καισαρική, μένω εκεί κ δε λέω τιποτε άλλο! Και έχω κ ένα φυσιολογικό τοκετό στο ενεργητικό μου!

Κατα τα άλλα!!! ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ μου, με το καλό κοπελάρα μου!!! Οτι είναι να ερθει καλοδεχούμενο!!! Εγω με την αδερφή μου εχουμε ακριβώς ενα χρόνο διαφορά! Εγώ είμαι πολύ κακιά που μεχρι η Β να γίνει δύο (ετών), θεωρουσα αδιανόητο να κάνω άλλο...;;;;;

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ μου, υπομονή στο κοριτσάκι σου που ποναει. Όσο για την επιστροφή στη δουλειά, είναι ένα θέμα...κρίμα να παει σε βρεφονηπιακό το μωρό, αλλα δεν το συζηταω άμα δεν υπαρχει άλλη λύση! Προσωπικά προτιμώ την γυναίκα στο σπίτι, υπο την εποπτεία μαμάς ΄η πεθεράς.

ΙΩΑΝΝΑ μου με το καλό η γαμοβάφτιση!! Μακαρι η πεθερά σου να ευαισθητοποιήθηκε μετά την επίσκεψη στον παππού..

ΜΑΡΑΚΙ ΒΟΡΙΝΟ, ουτε εγώ νιώθω πρήξιμο. Όλη τη βόρεια Ελλάδα έχετε γυρίσει μου φαίνεται!! Καλά σε λέμε Βορινό!

ΚΟΑΛΑΚΙ μου καλημέρα!!

NGN μου, πάλι τα ίδια;; Ευτυχώς πιό ήπια;; Σε ακούω ντούρασελ τουλάχιστον!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Καλημερα Γαλιάντρες μου!!!!! Διάβαζα διαβαζα κ τελειωμό δεν επχετε!!!

Ας ξεκινησω απο το τέλος! Επειδή έγραψα και γω σε αυτό το θέμα, έπαψα να συμμετέχω από την ώρα που η κουβέντα πηρε άλλη τροπή! Δεν την παλεύω άλλο με τις γυναίκες που βρίζουν κ κατηγορούν χωρίς να έχουν βρεθεί στη δύσκολη θέση! Το δικό μου πάντως παιδί, το δευτερο, δε θα ζούσε σήμερα αν δεν υπήρεχε η σωτήρια καισαρική, μένω εκεί κ δε λέω τιποτε άλλο! Και έχω κ ένα φυσιολογικό τοκετό στο ενεργητικό μου!

Κατα τα άλλα!!! ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ μου, με το καλό κοπελάρα μου!!! Οτι είναι να ερθει καλοδεχούμενο!!! Εγω με την αδερφή μου εχουμε ακριβώς ενα χρόνο διαφορά! Εγώ είμαι πολύ κακιά που μεχρι η Β να γίνει δύο (ετών), θεωρουσα αδιανόητο να κάνω άλλο...;;;;;

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ μου, υπομονή στο κοριτσάκι σου που ποναει. Όσο για την επιστροφή στη δουλειά, είναι ένα θέμα...κρίμα να παει σε βρεφονηπιακό το μωρό, αλλα δεν το συζηταω άμα δεν υπαρχει άλλη λύση! Προσωπικά προτιμώ την γυναίκα στο σπίτι, υπο την εποπτεία μαμάς ΄η πεθεράς.

ΙΩΑΝΝΑ μου με το καλό η γαμοβάφτιση!! Μακαρι η πεθερά σου να ευαισθητοποιήθηκε μετά την επίσκεψη στον παππού..

ΜΑΡΑΚΙ ΒΟΡΙΝΟ, ουτε εγώ νιώθω πρήξιμο. Όλη τη βόρεια Ελλάδα έχετε γυρίσει μου φαίνεται!! Καλά σε λέμε Βορινό!

ΚΟΑΛΑΚΙ μου καλημέρα!!

NGN μου, πάλι τα ίδια;; Ευτυχώς πιό ήπια;; Σε ακούω ντούρασελ τουλάχιστον!!

Καλημερα Μay μου!! Η εν λογω μανταμ δεν εκανε επιθεση στην καισαρικη γενικα οταν υπαρχουν ιατρικοι λογοι οπως σε εσενα, αλλα οταν γινεται καθαρα απο επιλογη της μαμας χωρις να υπαρχει ιατρικος λογος. Οπως και να 'χει δεν επρεπε να χαρακτηριζει ασχημα τις επιλογες των αλλων.

Πως εισαστε κατα τ'αλλα?? καλυτερα η Βασικικουλα σου? Η μικρη σου τι κανει? ηρεμησε η γκρινια της?

to1Np2.png

KCkop2.png

Ακριβώς, αγορομάμυ μου. Δεν μπορείς να ξέρεις αν δεν το έχεις περάσει! Και με ποιο δικαίωμα βρίζεις τους άλλους; Είπαμε, ο καθένας με τις απόψεις του, αλλά υπάρχουν και όρια!

Μαυ μου, δε νομίζω κανείς να κατηγορεί την καισαρική σε περίπτωση ανάγκης σαν τη δική σου.. Το θέμα νομίζω ήταν οι αναίτιες καισαρικές. Κι εγώ που είμαι τόσο υπέρ του φυσιολογικού δε νομίζω να δίσταζα στιγμή αν ήταν σε κίνδυνο η ζωή του παιδιού μου ή η δική μου! Εννοείται πως είναι σωτήρια επέμβαση σε πολλές περιπτώσεις!

Ουφ, κοιμήθηκε λίγο η μικρή και πρόλαβα και σιδέρωσα ένα πλυντήριο ρούχα της. Καλέ με τι ρυθμούς τα λερώνουν;;;; :shock:

p8P6p2.png

Διαφημίσεις

Ακριβώς, αγορομάμυ μου. Δεν μπορείς να ξέρεις αν δεν το έχεις περάσει! Και με ποιο δικαίωμα βρίζεις τους άλλους; Είπαμε, ο καθένας με τις απόψεις του, αλλά υπάρχουν και όρια!

Μαυ μου, δε νομίζω κανείς να κατηγορεί την καισαρική σε περίπτωση ανάγκης σαν τη δική σου.. Το θέμα νομίζω ήταν οι αναίτιες καισαρικές. Κι εγώ που είμαι τόσο υπέρ του φυσιολογικού δε νομίζω να δίσταζα στιγμή αν ήταν σε κίνδυνο η ζωή του παιδιού μου ή η δική μου! Εννοείται πως είναι σωτήρια επέμβαση σε πολλές περιπτώσεις!

Ουφ, κοιμήθηκε λίγο η μικρή και πρόλαβα και σιδέρωσα ένα πλυντήριο ρούχα της. Καλέ με τι ρυθμούς τα λερώνουν;;;; :shock:

χαχαχαχα αστα τα περισσοτερα πλυντηρια εχουν τα νεογεννητα!! τωρα που ειναι μεγαλυτερος χρειαζομαι να του βαζω μονο ενα πλυντηριο την εβδομαδα, σα νεογεννητο εβαζα το πολυ μερα παρα μερα!!! κουραγιο μαναααααααα! :tongue::tongue::tongue::tongue:

to1Np2.png

KCkop2.png

χαχαχαχα αστα τα περισσοτερα πλυντηρια εχουν τα νεογεννητα!! τωρα που ειναι μεγαλυτερος χρειαζομαι να του βαζω μονο ενα πλυντηριο την εβδομαδα, σα νεογεννητο εβαζα το πολυ μερα παρα μερα!!! κουραγιο μαναααααααα! :tongue::tongue::tongue::tongue:

Να ελπίζω, δηλαδή; Γιατί νομίζω έχω αναφέρει τη σχέση μου με το σίδερο :rolleyes:

Να ρωτήσω και κάτι; Μέχρι πότε τα σιδερώνουμε σχολαστικά τα ρούχα των μωρών;

p8P6p2.png

Να ελπίζω, δηλαδή; Γιατί νομίζω έχω αναφέρει τη σχέση μου με το σίδερο :rolleyes:

Να ρωτήσω και κάτι; Μέχρι πότε τα σιδερώνουμε σχολαστικά τα ρούχα των μωρών;

κανονικα μεχρι 6 μηνων. Βεβαια εμεις γιναμε πιο ελαστικοι στον 5 μηνα γιατι πλεον επιανε με το χερακι του διαφορα και μετα ακουμπουσε στο στομα οποτε δεν ειχε και τοσο νοημα. Ακομα του σιδερωνω τα παντα αλλα εννοειται πολυ πιο επιφανειακα.

to1Np2.png

KCkop2.png

κανονικα μεχρι 6 μηνων. Βεβαια εμεις γιναμε πιο ελαστικοι στον 5 μηνα γιατι πλεον επιανε με το χερακι του διαφορα και μετα ακουμπουσε στο στομα οποτε δεν ειχε και τοσο νοημα. Ακομα του σιδερωνω τα παντα αλλα εννοειται πολυ πιο επιφανειακα.

Ουφ, άντε να φτάσουμε στον 5ο/6ο λοιπόν!

Μέχρι τι ώρα δουλεύεις εσύ; 2;

Εμένα έρχεται τώρα ο αντρούλης μου και θα κάτσουμε να φάμε. Καλό μεσημέρι, κούκλες!

p8P6p2.png

Ουφ, άντε να φτάσουμε στον 5ο/6ο λοιπόν!

Μέχρι τι ώρα δουλεύεις εσύ; 2;

Εμένα έρχεται τώρα ο αντρούλης μου και θα κάτσουμε να φάμε. Καλό μεσημέρι, κούκλες!

γυρω στις 2 15 θα φυγω!!! καλη ορεξη Ζωη μου, φιλια στη ζουζουνα σου!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...