Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

Γαλιαντρεεες...!!!

Koalaki

Recommended Posts

Μπράβο, μακάρι να πάει έτσι όλη η εγκυμοσύνη σου! Το πρώτο τρίμηνο για μένα είναι το χειρότερο, οπότε μια χαρά που το πέρασες έτσι χαλαρά!

Η μικρή ζοριζότανε όλο το βράδυ, από τις 3 και μετά και ηρεμούσε μόνο με στήθος. Οπότε την ξάπλωσα κι εγώ στο πλάι και θηλάζαμε έτσι, οπότε ψιλοκοιμήθηκα. Προσπαθώ να τη βάζω να κοιμάται στην κούνια της, αλλά κάποια βράδια δε γίνεται αλλιώς.. Ή θα πρέπει να είμαι εγώ συνέχεια ξύπνια ή να κλαίει το παιδί. Ε δεν μπορώ να το αφήνω να κλαίει, εννοείται. Πάλι καλά λέω που υπάρχει και το στήθος κι ηρεμεί το δόλιο! Μαγικό το βυζί!

Ο μπαμπάς μας όχι απλά ξετρελαμένος, κατουριέται πάνω του! Αφού στην αρχή, επειδή τη βγάλανε με βεντούζα, το κεφαλάκι της ήταν λίγο μακρουλό, ξέρεις. Εγώ το έλεγα κι αυτός θύμωνε κι έλεγε πως το παιδί μας είναι πανέμορφο! Οοοοοκ! :tongue: Όχι ότι δεν είναι όμορφο, αλλά πως να το κάνουμε, είχε κεφάλι σαν αυτά τα μακρουλά πεπόνια τότε :tongue::tongue:

αχου μωρε η μικρουλα, θα της περασουν τα πονακια σιγα σιγα! δοκιμασες το πιστολακι??? θαυματουργο!!!!!!

Ξετρελαμενος ο μπαμπας ε?? χαχαχαχα κι εμας το κεφαλακι του ηταν στραπατσαρισμενο για 3 μερες επειδη στο τελος δεν εσπρωχνα καλα και ειχε στριμωχτει το κεφαλακι του και ειχε κανει ενα στεφανακι γυρω γυρω και ηταν σαν πατημενο το παιδι!! και παλι τον εβλεπα κουκλι, τωρα κοιταμε φωρτογραφιες του που ηταν νεογεννητο και λεγαμε οτι ηταν ασχημουλης αλλα εννοειται τοτε δεν το καταλαβαιναμε!!! ειχε και τριχα παντου, γοριλακι ο Μητσος!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

NGN περαστικά σου... τι ταλαιπωρία είναι αυτή ?πίεσε τη μικρη σου να φαει λιγο περισσότερο!!!!!

Ζωή είμαι καλύτερα ευτυχώς... Η μικρή τα ίδια με σένα... το βράδυ από τις 3 και μετά αρχίζουμε λίγο την γκρίνια!!! Τι να κάνει όμως το παιδάκι... πονάει η κοιλίτσα της και ζορίζεται.

kPAZp2.png

Νομίζω ότι θα χειροτερευει από εδώ και μπρος. Είναι μεγάλη σε ηλικία και δεν θέλει να πάει σε γιατρό... Μόλις γίνει λίγο καλύτερα ισχυρίζεται ότι δεν είχε ποτέ τίποτα!!!!! Βέβαια θέλει να βοηθήσει και για αυτό το λέει... αλλά σίγουρα δεν μπορεί.

Δυστυχώς το μόνο που μπορούμε να κάνουμε με τον άνδρα μου είναι να μειώσουμε τις ώρες που θα λείπουμε και οι δύο...

Εϊδαμε ένα βρεφονηπιακό σταθμό εδώ κοντά, που μας φάνηκε πολύ καλός... αλλά ανησυχώ για τις ιώσεις και για αυτό δεν θέλω να πάει τόσο νωρίς.... Γυναίκα θα είναι δύσκολο να βρούμε εμπιστοσύνης... Θα πρέπει να βρούμε γυναίκα και να την επιτηρεί η πεθερά μου ή η μαμά μου... (στην αρχή τουλάχιστον).

Έχουμε την επιλογή να πάρει και ο άνδρας μου το εννιάμηνο του δημοσίου... αλλά αυτό σημαίνει ότι θα κόψω εντελώς τον θηλασμό... γιατί αν δεν έχω το μειωμένο είναι σίγουρο ότι θα λείπω 12 ώρες από το σπίτι.

Στη δουλειά γυρνάω αρχές Απριλίου.

δε θα μπορεσεις να παρεις το μειωμενο? αν οχι τοτε σιγουρα δικαιουσαι το 9μηνο, το εχεις ψαξει? μιλουσα προσφατα με μια κοπελα που δεν πηρε μειωμενο και επελεξε το 9μηνο επειδη δεν εχει βοηθεια. βεβαια αμα ειναι να δουλευεις 12ωρο ισως ειναι καλυτερα να παρεις το μειωμενο γιατι ειναι πολλες οι ωρες! επισης τον Απριλιο θα πλησιαζετε να αρχισετε τις στερεες τροφες οποτε ισως θηλαζετε μονο πρωι-βραδυ, κανε σιγα σιγα τραπεζα γαλακτος στην καταψυξη, εγω ετσι εκανα και συνεχισα τον αποκλειστικο θηλασμο!

to1Np2.png

KCkop2.png

Καλημερααααααααααα κοριτσια μου!!!!! Τι κανετε???

Εμεις καλα, ξυπνησαμε στις 9μιση, ηπιαμε γαλα και τωρα κανουμε δουλειες :tongue::tongue: ενω ο ανδρας μου κατεβηκε στη πολη για service αυτοκινητου.

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ ΜΟΥ γλυκια τι κανετε??? το επομενο "παραθυρο" γονιμοτητας μετα απο τοκετο ειναι ο θηλασμος για μια γυναικα. Επισης καλο θα ηταν να ρωτησεις τον γιατρο σου για το μεσοδιαστημα που θεωρει πως πρεπει να περασει για μια επομενη εγκυμοσυνη. Αν το θες λοιπον δεν εχω παρα να σου ευχηθω με το καλο!!!

NGN ΜΟΥ τι κανεις??? μηπως τελικα επρεπε να παρεις την αντιβιωση βρε κοριτσι μου???

ΙΩΑΝΝΑΚΙ ΜΟΥ μακαρι να αλλαξε πραγματικα σταση η πεθερα σου, νομιζω ειναι προς ωφελος ολων σας!!!

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ τι κανετε??? για τη δικη σου πεθερα εχω να πω οτι ενας ειδικος (ψυχολογος η ακομα και συμβουλος οικογενειων) θα ηταν οτι καλυτερο για αυτην και κατ επεκτασην για ολους σας!!!

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ τι κανετε??? πως τα πας σημερα κατα εκει???

ΖΩΗΤΣΑ ΜΟΥ υπομονη και σε εσας!!! Θα στρωσει το μπεμπακι!!!

Παω να συνεχισω δουλειες...κοριτσια!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

φρεσκομανουλες να σας ρωτησω, με τα βλαστοκυτταρα ποιες κανατε δωρεα? μηπως μποορειτε να μου πειτε τη διαδικασια γιατι ψαχνομαι απο τωρα? πηρα και στο ρεα να παρω τιμες για τοκετο κλπ να ξερω απο τωρα να προγραμματιστουμε

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια μου!

Ηρθα και γωωω!Χθες επεστρεψα Κοζανη,και σημερα το μεσημερι θα φυγω Γιαννενα,στα πεθερικα μου!

Θεσσαλονικη περασα ομορφα!Παρολλες τις εντασεις που δημιουργηθηκαν,ειδα τις κολλητες μου,οι δικοι μου χαρηκαν την μικρη!

Μολις επιστρεψω απο Γιαννενα,θα ρθει η μανουλα μου εδω,να καθαρισουμε το σπιτι,πριν πιασω δουλεια.Εφτασε ο καιροοοοος!Τελικα 9 Φεβρουαριου τελειωνει η ειδικη αδεια!Εχω λιγο αγχος,να πω την αληθεια!Θελω τουλαχιστον 1 εδβομαδα για να προσαρμοστω,περισσοτερο με τους ασθενεις,και φυσικα ολο εκει το διαστημα δεν υπαρχει περιπτωση να καταπιαστω με χαπια και νοσηλειες!

Αγορομαμμυ μου,σταθερα στη δουλεια!Το εμβρυομωρακι σας ειναι καλα?Ο Μητσακος θελει να κανει τραμπαλα στα παιχνιδια?Χαχαχαχαχα!

Ζωη μου,πως ειστε?Πηγατε βολτουλες αυτες τις μερες?Υπεροχος ο καιρος στη Θεσσαλονικη!

Πατουσιτσα μου,το Δεσποινιω σου ειναι τοσο ησυχο!Φτου να μην το ματιασω!Εαν επιθυμεις κοπελα μου μια δευτερη εγκυμοσυνη,τοτε ευχομαι με το καλο!Φυσικα εχεις πολλες πιθανοτητες να μεινεις!Αυτη η περιοδος ειναι πολυ γονιμη για τις γυναικες!Τωρα,οσον αφορα τα υγρα,το θεωρω τυχαιο γεγονος!Θα δεις σε λιγες μερες!Παντως,εχω συναδελφο,που πριν σαραντησει εμεινε εγκυος,στο 3ο παρακαλω!

Ιωαννα μου,αχ αυτη η πεθερα!Οπως ειπες,μην της δινεις πολυ θαρρος!Και μην της δινεις γενικως πολυ σημασια!Εχετε ετοιμασιες για τη γαμοβαφτιση?Καλη η ιδεα του φορεματος!Ξεκινησες να ψαχνεις?

Ηλιοβασιλεμα μου,καλο το γλυκο?

Κοαλακι μου,τι κανετε?Με γεια τα νεα πραγματακια της φμ!Τι κανει ο συζυγος?

Χριστινακι μου,μεγαλωνετεεεεεεεε!Ειναι καλα η μπουμου?

Μποτσακι μου,ψυχολουλα μου,κριμα μωρε ο Χρηστακος σας!Τι αλλο μπορω να πω εκτος απο υπομονη?Ξερω πως γινομαι γραφικη!Να πηγαινετε βολτες οσο μπορειτε!Για να ξεφευγετε και σεις και το παιδι!Ενας γειτονας μου,σε περιπτωση οπως η δικη σας,οταν το παιδι σφαδαζε στους πονους,το επαιρνε,ακομη και αργα το βραδυ και το πηγαινε βολτα με το αυτοκινητο,ετσι με τους κραδασμους αυτο ηρεμουσε!Θα σου προτινα και αυτο ως εσχατη λυση!

Νgn μου παλι μαστιτιδα?Ευτυχως ειναι ελαφρας μορφης και μπραβο σου που το περνας με τοση θετικη ενεργεια!

Μαυ μου,πως ειναι το αγγελουδι σου?Καλυτερα?

Βρε κοριτσια,να ρωτησω κατι,κυριως τις μανουλες που ηδη τα παιδακια τους ειναι ανω του ενος ετους!

Οταν επανηλθατε στα κιλα σας,νιωθατε ακομη πρισμενες?Αυτη τη στιγμη ζυγιζω 48,5 κιλα.Ομως,νιωθω πως ειμαι πρισμενη!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Χριστινάκι, δεν μπορείς ναπάρεις εσύ το εννιάμηνο;

Καλημέρα, κοαλάκι! Καλές δουλειές!

Αχ, αγορομάμμυ, κι εμένα γοριλάκι, χαχα! Ελπίζω να πέσει σύντομα η γούνα :tongue: Το πιστολάκι εμάς δε βοηθάει. Ο εξαερισμός του μπάνιου, πάλι, κάνει θαύματα! Δεν μπορώ όμως να την κοιμίζω στο μπάνιο!! :tongue::tongue:

Δωρεά έκανα εγώ. Πήγα, πήρα το κιτ και μετά το έστειλα με ταξί στο νοσοκομείο γιατί δεν μπορούσε κανείς να τα πάει. Το ξέρεις το σάιτ που έχει τις αντίστοιχες πληροφορίες για Αθήνα; Αν θες να στο βρω. Πάντως κανονικά δεν πρέπει να χρεώνει τίποτα το μαιευτήριο για τη συλλογή βλαστοκυττάρων.

(Γράφω με ταχύτητα χελώνας γιατί ταυτόχρονα θηλάζω.)

p8P6p2.png

φρεσκομανουλες να σας ρωτησω, με τα βλαστοκυτταρα ποιες κανατε δωρεα? μηπως μποορειτε να μου πειτε τη διαδικασια γιατι ψαχνομαι απο τωρα? πηρα και στο ρεα να παρω τιμες για τοκετο κλπ να ξερω απο τωρα να προγραμματιστουμε

ΣΥΜΠΕΘΕΕΕΕΕΡΑ ετυχε να μπω στο internet για κατι που με πηρε τηλ ο συζυγος και επεσα πανω στο μηνυμα σου. Εγω δεν θα σου πω για δωρεα γιατι δεν εχω κανει, αλλα θα σου πω το εξης: αν μια στις 1000 παει κατι στραβα και δεν βγαλεις με τις πληροφοριες αποτελεσμα για τα βλαστοκυτταρα στη πρωτη φαση, ερχεται και η δευτερη με τους πολφους των δοντιων. Εγω αυτο θα κανω και το ψαχνω πολυ... Αν θελεις σου λεω επιπλεον πληροφοριες καποια στιγμη.

Φιλιααααααααα.........!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

καλημερα Μαρακι!! επιστεψατε στη βαση σας ε?? μπραβο! τι κανει η ζουζουνα σου η συνονοματη μου?? Κι εμεις θα παμε στην πεθερα την Παρασκευη, θα ειναι Αθηνα και εκεινη που θα ανεβουμε για τον γιατρο. Κανονικα μενει στη Μεσσηνια. Εγω παντως δεν ενιωσα ποτε πρησμενη ουτε στην εγκυμοσυνη ουτε μετα. Αν εξαιρεσουμε το στηθος οσο θηλαζα το οποιο οταν αποθηλασαμε εγινε σαν ξεφουσκωτη σαμπρελα, καταστραφηκε σου λεω! Τωρα ξαναφουσκωσε και ειναι πιο σκληρο και παρακαλω να μεινει και μετα λιγο σκληρο που εχει γινει σα ζελε!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

ΣΥΜΠΕΘΕΕΕΕΕΡΑ ετυχε να μπω στο internet για κατι που με πηρε τηλ ο συζυγος και επεσα πανω στο μηνυμα σου. Εγω δεν θα σου πω για δωρεα γιατι δεν εχω κανει, αλλα θα σου πω το εξης: αν μια στις 1000 παει κατι στραβα και δεν βγαλεις με τις πληροφοριες αποτελεσμα για τα βλαστοκυτταρα στη πρωτη φαση, ερχεται και η δευτερη με τους πολφους των δοντιων. Εγω αυτο θα κανω και το ψαχνω πολυ... Αν θελεις σου λεω επιπλεον πληροφοριες καποια στιγμη.

Φιλιααααααααα.........!!!!!!!!

τα ξερω ολα πολυ αναλυτικα συμπεθερα μου, δε θυμασαι που τα λεγαμε παλι το καλοκαιρι? με ειχε ενημερωσει ο γιατρος μου πολυ καλα και γι'αυτο θελω να τα κανω δωρεα, για να μην πληρωνω και απλα να λεω οτι εχω δικαιωμα στη δημοσια τραπεζα αν μια στις χιλιες επιτευχθουν ποτε τα πειραματα και να μπορω αν δε μου χρησιμευσουν τα δικα μου βλαστοκυτταρα να εχω δικαιωμα σε αλλα. Επειδη το θεμα με τα βλαστοκυτταρα ακριβως ειναι πολυ αμφιβολο γι'αυτο θελω να τα κανω δωρεα..

to1Np2.png

KCkop2.png

Χριστινάκι, δεν μπορείς ναπάρεις εσύ το εννιάμηνο;

Καλημέρα, κοαλάκι! Καλές δουλειές!

Αχ, αγορομάμμυ, κι εμένα γοριλάκι, χαχα! Ελπίζω να πέσει σύντομα η γούνα :tongue: Το πιστολάκι εμάς δε βοηθάει. Ο εξαερισμός του μπάνιου, πάλι, κάνει θαύματα! Δεν μπορώ όμως να την κοιμίζω στο μπάνιο!! :tongue::tongue:

Δωρεά έκανα εγώ. Πήγα, πήρα το κιτ και μετά το έστειλα με ταξί στο νοσοκομείο γιατί δεν μπορούσε κανείς να τα πάει. Το ξέρεις το σάιτ που έχει τις αντίστοιχες πληροφορίες για Αθήνα; Αν θες να στο βρω. Πάντως κανονικά δεν πρέπει να χρεώνει τίποτα το μαιευτήριο για τη συλλογή βλαστοκυττάρων.

(Γράφω με ταχύτητα χελώνας γιατί ταυτόχρονα θηλάζω.)

εγω γενναω σε ιδιωτικο και τα χρεωνουν αρκετα, αλλα δε θελω να κρατησω σε ιδιωτικη κλινικη. Θελω σε δημοσιο αυτη τη φορα. Ψαχνω κι εγω το τηλ της δημοσιας τραπεζας και δε το βρισκω! Οσο για το πιστολακι και τον εξαερισμο, δοκιμασε και τον αποροφητηρα να δεις!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Μαράκι μου, μπόλικες βολτίτσες, ναι! Σας έκανε κι εσάς καλό καιρό που ήρθατε! Κάθεται φρόνιμα η μικρούλα σου στο ταξίδι;

Αγορομάμυ, εδώ: http://hcbb.bioacademy.gr/ Εννοώ ότι δεν πρέπει να χρεώνουν για τη λήψη, όχι τη φύλαξη. απορροφητήρα θα δοκιμάσω..

p8P6p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...