Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

• Ευχή 1

Γαλιαντρεεες...!!!

Koalaki

Recommended Posts

Πατουσιτσα μου αν το εχετε στα σχετικα αμεσα σχεδια τοτε να ευχηθουμε με το καλοοοο αν τελικα τυχει εγκυμοσυνη. Νομιζω ειναι σχετικα νωρις επειδη εισαι απο καισαρικη αλλα λογικα δεν υπαρχει προβλημα σε αυτες τις περιπτωσεις, απλα ο γιατρος συστηνει ξεκουραση για αποφυγη προωρου τοκετου και ριξη μητρας. Πολλες γυναικες ξερω που εμειναν εγκυες αμεσως μετα απο καισαρικη, αν σου τυχει μην ανησυχεις θα δινουν και καποιο φαρμακακι και ολα καλα.

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πατουσιτσα μου αν το εχετε στα σχετικα αμεσα σχεδια τοτε να ευχηθουμε με το καλοοοο αν τελικα τυχει εγκυμοσυνη. Νομιζω ειναι σχετικα νωρις επειδη εισαι απο καισαρικη αλλα λογικα δεν υπαρχει προβλημα σε αυτες τις περιπτωσεις, απλα ο γιατρος συστηνει ξεκουραση για αποφυγη προωρου τοκετου και ριξη μητρας. Πολλες γυναικες ξερω που εμειναν εγκυες αμεσως μετα απο καισαρικη, αν σου τυχει μην ανησυχεις θα δινουν και καποιο φαρμακακι και ολα καλα.

αγορομαμμυ μου!!!!!!!!!!!!!!!!!καλημεραααααααααα!!!!!καλα εισαι μαρη?????????ο Μητσακος μας καλα ειναι????????το ζουζουνακι στην κοιλιτσα καλα?????????

μαρη εκανες την αυχενικη????

εχω χαθει γενικα!!!!

και τωρα δουλειες κανω στο σπιτ ευκαιρια που κοιμαται η Δεσποινα!!!!!!!!

Ναι να μου το ευχηθειετε κοριτσια!!!!!!!!!!!!!

μες τη χρονια θελω και το δευτερο!!!!!!!!

τσακ μπαμ!!!!

η κανουμε παιδια η δεν κανουμε!!!!!

αχχαχαχαχαχαχαχαχααχαααααααααααααα!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

αγορομαμμυ μου!!!!!!!!!!!!!!!!!καλημεραααααααααα!!!!!καλα εισαι μαρη?????????ο Μητσακος μας καλα ειναι????????το ζουζουνακι στην κοιλιτσα καλα?????????

μαρη εκανες την αυχενικη????

εχω χαθει γενικα!!!!

και τωρα δουλειες κανω στο σπιτ ευκαιρια που κοιμαται η Δεσποινα!!!!!!!!

Ναι να μου το ευχηθειετε κοριτσια!!!!!!!!!!!!!

μες τη χρονια θελω και το δευτερο!!!!!!!!

τσακ μπαμ!!!!

η κανουμε παιδια η δεν κανουμε!!!!!

αχχαχαχαχαχαχαχαχααχαααααααααααααα!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

καλα ειμαστε ολοι πατουσιτσα μου!! Σε μια εβδομαδα εχω την αυχενικη!!! Ανυπομονω απιστευτα!! Μακαρι μαρη να εισαι εγκυος!!!!!! Αντε να φερεις αδερφακι για τη Δεσποινα!!!! Η μανουλα σου εφυγε? Κι εγω ηθελα το δευτερο κοντα κοντα αλλα πριν κλεισει ο μικρος 7 μηνες οπου αποθηλασαμε και ξεκουραστηκαμε μολις το σκεφτομουν με επιανε ενας μικρος πανικος!! Με το που κοιμηθηκα ομως 2 βραδια καλα και ο Μητσος εστρωσε απο τα νυχτερινα ταϊσματα λυσσαξα να θελω και το δευτερο!!!!:tongue::tongue::tongue: Για εμενα καλυτερα ειναι κοντα κοντα αλλα επειδη εχω βοηθεια το πηρα πιο ευκολα αποφαση, αν δεν εχεις βοηθεια εκει ειναι λιγο παλουκι!!

to1Np2.png

KCkop2.png

πολλες κοπελες θεωρουν τον θηλασμο μετρο αντισυλληψης αλλα δεν ισχυει!!!!!!!!ισα ισα ειναι πολυ πιο ευκολο να μεινεις εγκυος ενω θηλαζεις,μου το χει πει ο γιατρος μου ε κ κατι θυμαμαι απ την γυναικολογια που καναμε στη σχολη!!!!!!!!!

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ για την καισαρικη ξερω οτι αν θες να γεννησεις φυσιολογικα μετα απο καισαρικη πρεπει να περασουν 2 χρονια ενω αν θες παλι καισαρικη μετα απο ενα χρονο!!!!!τωρα λογικα αν σε καποια κοπελα τυχει νωριτερα εγκυμοσυνη δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα!!!!!!!!ε αντε αφου θες συντομα δευτερο στο ευχομαι!!!!!!!!!

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ανυπομονεις ε?χαχαχαχαααχα εμεις παντως ηρθαμε σε επαφε μετα απο 2,5 μηνες φοβομουν μη πονεσω!!!!!!!!!!

ΑΓΟΡΟΜΑΜΗ πως εισαι?εμεις καλα!!!!!απλα δεν την θηλαζω πλεον αλλα το στηθος που κ που τρεχει αλλα δεν γεμιζει ωστε να πριζεται!η γιατρος μου πε να βαλω σουτιεν με ενισχυση ενα νουμερο μικροτερο αλλα το δοκιμασα κ ενοιωθα οτι θα σκασω!!!!!!!!θα το δω πως θα παει κ αναλγως θα πραξω!!!!!!!

κοριτσια χτες ηρθε η πεθερα η τρελη κ λεγαμε για τον γαμο κ την βαφτιση που θα κανουμε μαζι τον οκτωβρη κ της ειπα οτι θελω ενα νυφικο σε στυλ φορεμα να νοικαισω κ μου λεει καλυτερα να παμε σε μοδιστρα να στο ραψει να σου μεινει κιολας,παραξενευτηκα.

η αληθεια ειναι οτι απ την μερα που πηγε τον παππου στο γηροκομειο εχει αλλαξει πολυ η συμπεριφορα της αν κ ωρες ωρες πεταει τα φαρμακια της αλλα εγω βραχος δεν της δινω καθολου θαρρος!!!!!!!

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

πολλες κοπελες θεωρουν τον θηλασμο μετρο αντισυλληψης αλλα δεν ισχυει!!!!!!!!ισα ισα ειναι πολυ πιο ευκολο να μεινεις εγκυος ενω θηλαζεις,μου το χει πει ο γιατρος μου ε κ κατι θυμαμαι απ την γυναικολογια που καναμε στη σχολη!!!!!!!!!

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ για την καισαρικη ξερω οτι αν θες να γεννησεις φυσιολογικα μετα απο καισαρικη πρεπει να περασουν 2 χρονια ενω αν θες παλι καισαρικη μετα απο ενα χρονο!!!!!τωρα λογικα αν σε καποια κοπελα τυχει νωριτερα εγκυμοσυνη δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα!!!!!!!!ε αντε αφου θες συντομα δευτερο στο ευχομαι!!!!!!!!!

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ανυπομονεις ε?χαχαχαχαααχα εμεις παντως ηρθαμε σε επαφε μετα απο 2,5 μηνες φοβομουν μη πονεσω!!!!!!!!!!

ΑΓΟΡΟΜΑΜΗ πως εισαι?εμεις καλα!!!!!απλα δεν την θηλαζω πλεον αλλα το στηθος που κ που τρεχει αλλα δεν γεμιζει ωστε να πριζεται!η γιατρος μου πε να βαλω σουτιεν με ενισχυση ενα νουμερο μικροτερο αλλα το δοκιμασα κ ενοιωθα οτι θα σκασω!!!!!!!!θα το δω πως θα παει κ αναλγως θα πραξω!!!!!!!

κοριτσια χτες ηρθε η πεθερα η τρελη κ λεγαμε για τον γαμο κ την βαφτιση που θα κανουμε μαζι τον οκτωβρη κ της ειπα οτι θελω ενα νυφικο σε στυλ φορεμα να νοικαισω κ μου λεει καλυτερα να παμε σε μοδιστρα να στο ραψει να σου μεινει κιολας,παραξενευτηκα.

η αληθεια ειναι οτι απ την μερα που πηγε τον παππου στο γηροκομειο εχει αλλαξει πολυ η συμπεριφορα της αν κ ωρες ωρες πεταει τα φαρμακια της αλλα εγω βραχος δεν της δινω καθολου θαρρος!!!!!!!

Καλημερα Ιωαννα μου!! προσπαθησε να φορας στενα μπλουζακια τουλαχιστον και θα κοπει σιγα σιγα απλα αν νιωθεις οτι παει να πρηστει πιεσε το λιγο να αποσυμφορηθει μη παθεις καμια μαστιτιδα. Θα τα καταφερεις χωρις χαπι, ειναι κριμα να το παρεις γιατι δεν ειναι καθολου αθωο χαπι και σε πολλες χωρες εχει απαγορευτει αλλα εννοειται στην Ελλαδα θα κυκλοφορει για πολυ ακομα.. Εμενα ο γιατρος ηταν σχεδον καθετος να μη το παρω αφου ειχε σχεδον κοπει μονο του το γαλα πλεον αφου ειχαμε μειωσει τους θηλασμους και η μαια με βοηθησε πολυ και ξεμπερδεψαμε!!! Οσο για την πεθερα θα σου πω κατι που το λεω και το πιστευω! Ειναι οι πεθερες περιπτωσαρες αλλα και εμεις περιμενουμε στη στροφη να πουνε κατι για να τους αντιμιλησουμε. Δε νομιζω οτι ειμαστε κι εμεις αθωες απλα προσωπικα δεν δινω σημασια, αφου ειμαι καλα με τον αντρα μου το παιζω τρελιτσα κι εγω και της καλομιλαω, τη βοηθαω στις δουλειες οποτε παμε και τελειωσε η υποθεση. Και επειδη πισω εχει η αχλαδα την ουρα και δεν ξερουμε τι πεθερες θα γινουμε ας μη μιλαμε πολυ και ας σεβαστουμε τις γυναικες που γεννησαν τους αντρες μας.. Εννοειται οχι να σου πει μεγαλη χοντραδα και να κανεις τουμπεκι αλλα γενικα δες το αλλιως, εγω το εχω παρει αποφαση οτι οποια και αν ηταν διπλα στον αντρα μου δε θα ηταν αρκετη για τον γιο της που σημαινει οτι δεν εχει κατι προσωπικο μαζι μου ουσιαστικα.. Απλα οταν σε ενοχλει κατι συζητησε το με τον αντρα σου, αν τον εμπιστευεσαι εκεινος θα σε στηριξει. Ειλικρινα το να δινεις σημασια στην πεθερα ειναι χασιμο χρονου. Δεν υπαρχει περιπτωση να αλλαξει και εσυ καθεσαι και σκας... γιατι σκας, μη μου πεις οτι δε σκας!!!!:tongue::tongue::tongue:

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Ιωάννα τι κάνετε? είναι ήσυχη σήμερα η μικρή σου????

Πατουσίτσα καλά είμαστε... :tongue::tongue::tongue: Σήμερα κλείνουμε και 1 μήνα... πως περνάει έτσι ο καιρός... !!!!!!!!!!!!!!

Αν θέλεις άμεσα μια χαρά... Λένε ότι καλό είναι να έχει περάσει λίγος καιρός, αλλά νομίζω πλέον ότι δεν είναι τόσο πρόβλημα...

Αγορομάμμυ και εγώ φοβόμουν μετά από καποιο μήνα... Στην αρχή όχι τόσο... Και στο τέλος παρακαλούσα τον άνδρα μου.... αλλά δεν ήθελε εκείνος!!!! Μου έλεγε να μην τρέχουμε στο μαιευτήριο!!!!

Η μανούλα μου έφυγε την Παρασκευή. Αλλά και όσο έμεινε ήταν μεγάλη βοήθεια... γιατί κοιμόταν εκείνη με το παιδί και μου το έφερνε όταν ήταν να φάει μόνο! Και μέσα στη μέρα, το άλλαζε εκείνη κτλ... και μας μαγείρεψε... οπότε μάζεψα δυνάμεις!!!! Να είναι καλά οι μανούλες μας :tongue::tongue::tongue:

Η πεθερά μου ήρθε το Σάββατο και θα φύγει σήμερα... αλλά δεν βοηθάει καθόλου... οπότε είναι χειρότερο να είναι εδώ... γιατί κάνει συνεχώς υποδείξεις στον άνδρα μου!!! Έχει ανασφάλεια να το αλλάξει το μωρό... αφού δεν το σηκώνει καν...

Anyway, έχουμε αρχίσει να σκεφτόμαστε τι θα κάνουμε όταν θα γυρίσω στο γραφείο... και η πεθερά μου μας λέει εχθές...

Να έρθω να μείνω μόνιμα μαζί σας να το έχω εγώ... Και όταν της είπαμε ότι είναι πολύ δύσκολο και μεγάλη ευθυνη.. μας απαντάει γιατί σίγα τι είναι??? Δεν έχει καμία συναίσθηση της κατάσταση της και αυτό είναι επικίνδυνο... Τουλάχιστον η μαμά μου καταλαβαίνει ότι είναι μεγάλη και δεν θα μπορούσε full time! Παθαίνει ιλίγγους και ζαλάδες... την παίρνει ο ύπνος μέσα στη ημέρα ακόμα και στο καναπέ που κάθεται... δεν ακούει καλά... δεν καταλαβαίνει πότε τα έχει κάνει το μωρό.. και γενικά ξεχνάει πάρα πολύ... Και όταν της το είπαμε απεξω απεξω μας είπε ότι τα έχει 400 και ότι μπορεί... Ενώ όπως σας είπα προς το παρόν δεν το έχει αλλάξει ούτε μία φορά!!!!

kPAZp2.png

Ιωάννα τι κάνετε? είναι ήσυχη σήμερα η μικρή σου????

Πατουσίτσα καλά είμαστε... :tongue::tongue::tongue: Σήμερα κλείνουμε και 1 μήνα... πως περνάει έτσι ο καιρός... !!!!!!!!!!!!!!

Αν θέλεις άμεσα μια χαρά... Λένε ότι καλό είναι να έχει περάσει λίγος καιρός, αλλά νομίζω πλέον ότι δεν είναι τόσο πρόβλημα...

Αγορομάμμυ και εγώ φοβόμουν μετά από καποιο μήνα... Στην αρχή όχι τόσο... Και στο τέλος παρακαλούσα τον άνδρα μου.... αλλά δεν ήθελε εκείνος!!!! Μου έλεγε να μην τρέχουμε στο μαιευτήριο!!!!

Η μανούλα μου έφυγε την Παρασκευή. Αλλά και όσο έμεινε ήταν μεγάλη βοήθεια... γιατί κοιμόταν εκείνη με το παιδί και μου το έφερνε όταν ήταν να φάει μόνο! Και μέσα στη μέρα, το άλλαζε εκείνη κτλ... και μας μαγείρεψε... οπότε μάζεψα δυνάμεις!!!! Να είναι καλά οι μανούλες μας :tongue::tongue::tongue:

Η πεθερά μου ήρθε το Σάββατο και θα φύγει σήμερα... αλλά δεν βοηθάει καθόλου... οπότε είναι χειρότερο να είναι εδώ... γιατί κάνει συνεχώς υποδείξεις στον άνδρα μου!!! Έχει ανασφάλεια να το αλλάξει το μωρό... αφού δεν το σηκώνει καν...

Anyway, έχουμε αρχίσει να σκεφτόμαστε τι θα κάνουμε όταν θα γυρίσω στο γραφείο... και η πεθερά μου μας λέει εχθές...

Να έρθω να μείνω μόνιμα μαζί σας να το έχω εγώ... Και όταν της είπαμε ότι πολύ δύσκολο και μεγάλη ευθυνη.. μας απαντάει γιατί σίγα τι είναι??? Δεν έχει καμία συναίσθηση της κατάσταση της και αυτό είναι επικίνδυνο... Τουλάχιστον η μαμά μου καταλαβαίνει ότι είναι μεγάλη και δεν θα μπορούσε full time! Παθαίνει ιλίγγους και ζαλάδες... την παίρνει ο ύπνος μέσα στη ημέρα ακόμα και στο καναπέ που κάθεται... δεν ακούει καλά... δεν καταλαβαίνει πότε τα έχει κάνει το μωρό.. και γενικά ξεχνάει πάρα πολύ... Και όταν της το είπαμε απεξω απεξω μας είπε ότι τα έχει 400 και ότι μπορεί... Ενώ όπως σας είπα προς το παρόν δεν το έχει αλλάξει ούτε μία φορά!!!!

Καλημερα Χριστινακι!!!! αληθεια ακομα η πεθερα σου εχει τα θεματα υγειας? επισκεφθηκε καποιον ειδικο? αυτο ειναι το κακο σε αυτες τις περιπτωσεις οτι δεν εχουν συναισθηση της καταστασης τους, ειναι κριμα. Απο τη μια οπως λες φοβαται να αγγιξει το μωρο, απο την αλλη νιωθει ικανη να τα καταφερει. Οπως τα περιγραφεις ναι δε νομιζω οτι μπορει να ανταπεξελθει στο μωρο και να το κρατα. Ειναι μπερδεμα το τι θα κανεις οταν επιστρεψεις στη δουλεια:?: ποτε επιστρεφεις? υπαρχει περιπτωση να δουλευετε διαφορετικες ωρες με τον αντρα σου για να το κρατατε εναλλαξ?

to1Np2.png

KCkop2.png

Καλημέρα κορίτσια μου! Καλή εβδομάδα να έχουμε!!!!!

Τι μου κάνετε????

Εγώ δεν μπορώ να πάρω τα πόδια μου σήμερα! Νυστάζω τρομεράααααα!!!! Και έχω πολλές δουλειές να κάνω γαμ...ο!!!!!

Εγώ χθες και προχθές ήμουν πάλι με μαστίτιδα (μην ηρεμήσω ποτέ η γυναίκα) αλλά ευτυχώς σε ελαφριά μορφή. Με λιγότερο πόνο και χωρίς πυρετό αλλά τώρα είμαι μια χαρά. Δεν πτοήθηκα όμως και ξεπατώθηκα στις δουλειές και βγήκα βόλτα!!!!!!

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ μακάρι να έχει γίνει το θαύμα αφού το θέλετε!!!! Εγώ δεν ήθελα 2ο παιδί πριν γίνει ο μικρός 2,5.

Καλημέρα και στις υπόλοιπες.

Πάω να κάνω καμιά δουλειά!!!!!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια μου! Καλή εβδομάδα να έχουμε!!!!!

Τι μου κάνετε????

Εγώ δεν μπορώ να πάρω τα πόδια μου σήμερα! Νυστάζω τρομεράααααα!!!! Και έχω πολλές δουλειές να κάνω γαμ...ο!!!!!

Εγώ χθες και προχθές ήμουν πάλι με μαστίτιδα (μην ηρεμήσω ποτέ η γυναίκα) αλλά ευτυχώς σε ελαφριά μορφή. Με λιγότερο πόνο και χωρίς πυρετό αλλά τώρα είμαι μια χαρά. Δεν πτοήθηκα όμως και ξεπατώθηκα στις δουλειές και βγήκα βόλτα!!!!!!

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ μακάρι να έχει γίνει το θαύμα αφού το θέλετε!!!! Εγώ δεν ήθελα 2ο παιδί πριν γίνει ο μικρός 2,5.

Καλημέρα και στις υπόλοιπες.

Πάω να κάνω καμιά δουλειά!!!!!

Καλημερα Ngn!!! Τι κανουν τα ζουζουνια σου?? Αντε κανε δουλιτσες αλλα το μεσημερι αμα κοιμηθουν τα ζουζουνια σου ξαπλωσε κι εσυ να παρεις δυναμεις! Υπομονη με τη μαστιτιδα, ελπιζω να μην πονας πολυ!!! Βαλε τη ζουζου να σε ξεζουμισει να ανακουφιστεις!!!:P:p

to1Np2.png

KCkop2.png

Αγορομάμυ, στη δουλειά; Πώς πας από συμπτώματα; Όλα καλά; Ο Μητσάκος; Συμφωνώ πάντως απόλυτα με όσα λες για τις πεθερές. Κι όχι μόνο, θα έλεγα. Νομίζω ότι ισχύουν και σε άλλες διαπροσωπικές σχέσεις..

Χριστινάκι, ζόρικο το θέμα με την πεθερά, αλλά σίγουρα προέχει η ασφάλεια του παιδιού! Εντάξει τώρα με τις αιμορροΐδες; Κοιμάστε καθόλου;

Ιωάννα, συμφωνώ, μην το πάρεις το χάπι.. Τζάμπα θα επιβαρύνεις τον οργανισμό σου....

Πατουσίτσα, μαρή, ακόμη δε βγήκε το πρώτο πάμε για δεύτερο;; Χαρά στο κουράγιο σου! Όσον αφορά τις πιθανότητες.. Λένε ότι αν 1) το μωρό είναι κάτω των 6 μηνών 2) η γυναίκα δεν έχει περίοδο και 3) θηλάζει αποκλειστικά (όχι συμπλήρωμα, τσάι, νερό κι ούτε και πιπίλα) κατά 99% δε θα μείνει έγκυος (λέγεται μέθοδος αντισύλληψης LAM). Τώρα αν θυμάμαι καλά εσύ δε θηλάζεις αποκλειστικά, οπότε οι πιθανότητες μειώνονται. Δεν κάνεις κανένα τεστάκι καλού κακού σε 2-3 βδομάδες; Η ωορρηξία προηγείται της περιόδου, οπότε δεν μπορείς να είσαι σίγουρη. Στο εύχομαι, πάντως, αφού το θέλεις!

NGN, βρε κοπέλα μου, γιατί τόσο συχνές μαστίτιδες; Περαστικά..

p8P6p2.png

ναι Ζωη μου στη δουλεια ειμαι!!! Καλα ειμαστε, απο συμπτωματα τιποτα, μπορω να πω πεταω!!! Εφυγαν και οι ληγουρες εδω και 2 μερες και τρωω φυσιολογικα! Ο μικρουλης μου καλα ειναι, τον ευχαριστηθηκα Σαββατοκυριακο!! Εσενα η ζουζουνιτσα σου πως ειναι? Θα σου κανω την ερωτηση που κανω σε ολες τις φρεσκομανουλες, ο αντρας σου ξετρελαμενος με την κορακλα του??????

to1Np2.png

KCkop2.png

ναι Ζωη μου στη δουλεια ειμαι!!! Καλα ειμαστε, απο συμπτωματα τιποτα, μπορω να πω πεταω!!! Εφυγαν και οι ληγουρες εδω και 2 μερες και τρωω φυσιολογικα! Ο μικρουλης μου καλα ειναι, τον ευχαριστηθηκα Σαββατοκυριακο!! Εσενα η ζουζουνιτσα σου πως ειναι? Θα σου κανω την ερωτηση που κανω σε ολες τις φρεσκομανουλες, ο αντρας σου ξετρελαμενος με την κορακλα του??????

Μπράβο, μακάρι να πάει έτσι όλη η εγκυμοσύνη σου! Το πρώτο τρίμηνο για μένα είναι το χειρότερο, οπότε μια χαρά που το πέρασες έτσι χαλαρά!

Η μικρή ζοριζότανε όλο το βράδυ, από τις 3 και μετά και ηρεμούσε μόνο με στήθος. Οπότε την ξάπλωσα κι εγώ στο πλάι και θηλάζαμε έτσι, οπότε ψιλοκοιμήθηκα. Προσπαθώ να τη βάζω να κοιμάται στην κούνια της, αλλά κάποια βράδια δε γίνεται αλλιώς.. Ή θα πρέπει να είμαι εγώ συνέχεια ξύπνια ή να κλαίει το παιδί. Ε δεν μπορώ να το αφήνω να κλαίει, εννοείται. Πάλι καλά λέω που υπάρχει και το στήθος κι ηρεμεί το δόλιο! Μαγικό το βυζί!

Ο μπαμπάς μας όχι απλά ξετρελαμένος, κατουριέται πάνω του! Αφού στην αρχή, επειδή τη βγάλανε με βεντούζα, το κεφαλάκι της ήταν λίγο μακρουλό, ξέρεις. Εγώ το έλεγα κι αυτός θύμωνε κι έλεγε πως το παιδί μας είναι πανέμορφο! Οοοοοκ! :tongue: Όχι ότι δεν είναι όμορφο, αλλά πως να το κάνουμε, είχε κεφάλι σαν αυτά τα μακρουλά πεπόνια τότε :tongue::tongue:

p8P6p2.png

Καλημερα Χριστινακι!!!! αληθεια ακομα η πεθερα σου εχει τα θεματα υγειας? επισκεφθηκε καποιον ειδικο? αυτο ειναι το κακο σε αυτες τις περιπτωσεις οτι δεν εχουν συναισθηση της καταστασης τους, ειναι κριμα. Απο τη μια οπως λες φοβαται να αγγιξει το μωρο, απο την αλλη νιωθει ικανη να τα καταφερει. Οπως τα περιγραφεις ναι δε νομιζω οτι μπορει να ανταπεξελθει στο μωρο και να το κρατα. Ειναι μπερδεμα το τι θα κανεις οταν επιστρεψεις στη δουλεια:?: ποτε επιστρεφεις? υπαρχει περιπτωση να δουλευετε διαφορετικες ωρες με τον αντρα σου για να το κρατατε εναλλαξ?

Νομίζω ότι θα χειροτερευει από εδώ και μπρος. Είναι μεγάλη σε ηλικία και δεν θέλει να πάει σε γιατρό... Μόλις γίνει λίγο καλύτερα ισχυρίζεται ότι δεν είχε ποτέ τίποτα!!!!! Βέβαια θέλει να βοηθήσει και για αυτό το λέει... αλλά σίγουρα δεν μπορεί.

Δυστυχώς το μόνο που μπορούμε να κάνουμε με τον άνδρα μου είναι να μειώσουμε τις ώρες που θα λείπουμε και οι δύο...

Εϊδαμε ένα βρεφονηπιακό σταθμό εδώ κοντά, που μας φάνηκε πολύ καλός... αλλά ανησυχώ για τις ιώσεις και για αυτό δεν θέλω να πάει τόσο νωρίς.... Γυναίκα θα είναι δύσκολο να βρούμε εμπιστοσύνης... Θα πρέπει να βρούμε γυναίκα και να την επιτηρεί η πεθερά μου ή η μαμά μου... (στην αρχή τουλάχιστον).

Έχουμε την επιλογή να πάρει και ο άνδρας μου το εννιάμηνο του δημοσίου... αλλά αυτό σημαίνει ότι θα κόψω εντελώς τον θηλασμό... γιατί αν δεν έχω το μειωμένο είναι σίγουρο ότι θα λείπω 12 ώρες από το σπίτι.

Στη δουλειά γυρνάω αρχές Απριλίου.

kPAZp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...