Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

Γαλιαντρεεες...!!!

Koalaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αγορομαμυ την επομενη Δευτερα εχεις ραντεβου με τον γιατρο για αυχενικη; εφτασε ο καιρος, ετσι;!!!:P

ναι Ηλιοβασιλεμα μου μια εβδομαδα εμεινε, αντε να περασει!!! Κοιμηθηκε η μαθητριουλα???

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

με 'γεια ολα!!! καλοφορετα τα κολαν της φουρτουνας και να παιξει με το παιχνιδακι της!! ενα πιανο μαζι με τα φρουτα και τα ζωα μας εφεραν τα Χριστουγεννα αλλα το πηγα αποθηκη γιατι μολις το ειδε ο μικρος ηθελε να ανεβαινει πανω στο παιχνιδι και να χοροπηδα :rolleyes::rolleyes::rolleyes: εχουμε ενα αλλο μικροτερο που εχει τα ζωακια και τα οργανα μουσικης με το οποιο παιζει κααααπως καλυτερα!! Του τα μαζεψα τα υπολοιπα τα καινουργια μεχρι να αρχισει να καταλαβαινει καλυτερα γιατι ακομα δε μου πολυσυνεργαζεται με τα παιχνιδια, μονο με τα παραμυθακια και με ο,τι του δειχνω με τα χερια και γκριματσες, τα υπολοιπα τα πεταει δυστυχως.

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ εγω τα κρυβω για μερικες μερες και τα εμφανιζω μετα και τοτε τρελενεται στο παιχνιδι με τα ιδια που απλα δεν τα εδινε σημασια (ευτυχως ειναι λιγα). Παιζει σχεδον με οκα η φμ και κυριως με αυτα που κανουν μουσικη και με τα τουβλακια, το βραδυ που γυρισαμε επαιζει τουλαχιστον για μια ωρα με αυτα, τα εβγαζε τα εβαζυ συνεχεια στο μπιμπερο το μεγαλο που ηταν η συσκευασια του. Ααα της πηρα και ζωακια για το μπανιο, παπακια, χελωνα, πιγκουινο κλπ...που και αυτα τα παιζει πολυ γιατι μας ειχαν φερει και αλλα παπακια στο παρελθον, βασικα τα μασουλαει και αυτα βγαζουη αερα και κανουν "φρουυυυυτ" και γελαμε!!! Σημερα αρχισε να λεει και "παπακκκκ" προφανως γιατι την ελεγεα συνεχεια οτι αυτο που κραταει ειναι παπακι.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Φιλεναδες μου θα σας αφησω γιατι νυσταξα! θα τα πουμε το πρωι, αυριο εργαζομαι κιολας σκληρα, γκουχου γκουχου!!! Φιλακια πολλα και καληνυχτα!

Καληνυχταααααα!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

κοριτσια μουυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!καλημερααααααααα!!!!!καλα εισαστε ολες????????τα μωρουλιαα σας παιδουλια σας καλα???εμεις μιαα χαρουλα!!!!φαγαμε πριν 1 ωριτσα και κοιμομαστε!!!!

λοιπον κορες ακουστε........

χθες εγινε το μποραιο μετα απο 10 μηνες!!!!!!!!!

αλλα τι γινεται τωρα............ο συζηγος τελειωσε μεσα μου.....δεν προλαβε ο μαυρος!!!!!!!!

χααχχαχαχαχαχαααχχαααχαααααααααααα!!!!!!!!!!!!

περιοδο δεν μου εχει ερθει ακομη....

απλα απο τη μερα πυ γεννησα μεχρι κ τωρα εχω κτι καφετια....

παιζει εγκυμοσυνη?????????

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Διαφημίσεις

καλημερα!!!!!!!!εμεις ξυπνησαμε απ τις 7 ηπιαμε το γαλα μας κ τωρα παιζει

στο παρκο η μουρμουριτσα μου!!!!!!!!!

σημερα το μενου εχει φασολακια!!!!!!!!!!

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ εγω τα λοχεια οπως τα λενε τα ειχα μεχρι 42 ημερες!!!!

για το μοιραιο λενε οτι στον θηλασμο κ γενικως το πρωτο τριμηνο μετα την γεννα ειναι πολυ ευκολο να μεινει η γυναικα εγκυος!!!!!ετσι λενε !!

ε λες ποια με την πρωτη να εμεινες?εκτος αν θες γρηγορα δευτερο νινι!!!!!!!!!

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Καλημέρα,

Αχ και εγώ περιμένω πως και πως να πάω με τον άνδρα μου... έχουμε από το καλοκαίρι:shock::shock::shock:... πόσο πια να αντέξω..στις 40 ακριβώς δεν περιμένω άλλο!!! Αλλά δεν θα ήθελα δεύτερη εγκυμοσύνη στο καπάκι με τίποτα :confused::confused::confused:. Η μαμά μου έκανε 1 χρόνο να μείνει έγκυος στην αδελφή μου, οπότε όταν θήλαζε πήγε ελεύθερα με τον μπαμπά μου θεωρώντας ότι θα αργήσει πάλι... και έτσι εγώ και η αδελφή μου έχουμε ακριβώς 1 χρόνο διαφορά. Δηλαδή έμεινε έγκυος περίπου στο τρίμηνο.

kPAZp2.png

καλημερα!!!!!!!!εμεις ξυπνησαμε απ τις 7 ηπιαμε το γαλα μας κ τωρα παιζει

στο παρκο η μουρμουριτσα μου!!!!!!!!!

σημερα το μενου εχει φασολακια!!!!!!!!!!

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ εγω τα λοχεια οπως τα λενε τα ειχα μεχρι 42 ημερες!!!!

για το μοιραιο λενε οτι στον θηλασμο κ γενικως το πρωτο τριμηνο μετα την γεννα ειναι πολυ ευκολο να μεινει η γυναικα εγκυος!!!!!ετσι λενε !!

ε λες ποια με την πρωτη να εμεινες?εκτος αν θες γρηγορα δευτερο νινι!!!!!!!!!

Ιωαννα μου γλυκειαααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!καλημεραααααααααααα!!!!!!!!!!!!!μπραβο το κοριτσι μας!!!!!!!

μαρηηηηηηη!!!!!!!!λες?????????

μωρε δεν με χαλαει καθολου κ να ειμαι.

απλα δεν πρεπει να περασει καποιο διαστημα λογω καισαρικης....?

ε λεγαμε μεσα στη χρονια πρωτα ο Θεος να κανουμε κ το δευτερο.

d.gif

Καλημέρα,

Αχ και εγώ περιμένω πως και πως να πάω με τον άνδρα μου... έχουμε από το καλοκαίρι:shock::shock::shock:... πόσο πια να αντέξω..στις 40 ακριβώς δεν περιμένω άλλο!!! Αλλά δεν θα ήθελα δεύτερη εγκυμοσύνη στο καπάκι με τίποτα :confused::confused::confused:. Η μαμά μου έκανε 1 χρόνο να μείνει έγκυος στην αδελφή μου, οπότε όταν θήλαζε πήγε ελεύθερα με τον μπαμπά μου θεωρώντας ότι θα αργήσει πάλι... και έτσι εγώ και η αδελφή μου έχουμε ακριβώς 1 χρόνο διαφορά. Δηλαδή έμεινε έγκυος περίπου στο τρίμηνο.

μαναρι μου καλημερααααααααα!!!!!!!!!!!!και εγω με την αδερφη μου στο χρονο!

καλα εισαστε?????????

πως τα πατε????????????

βρε τον μαυρο τον αντρα μου!!!!αχχαχααχχαχαχχχαχααχαχααααααα!!!!

δεν εχω κ περιοδο....εχει να κανει αυτο...???????????

d.gif

Καλημερα κοριτσακια!! Τι κανετε?? εμεις καλαααα!!! στη δουλεια!!

Πατουσιτσα μου καλημερα!! Ωραιο το μοιραιο μετα απο τοσο καιρο ε??? Κι εγω ανυπομονουσα η λυσσαρα, και υστερα σου λενε οτι τον πρωτο καιρο δε θελεις!! Εγω πονουσα αρκετα βεβαια γιατι μεχρι να επανελθουν τα οιστρογονα και να εχει την απαραιτητη υγρασια ο κολπος χρειαζονται μερικες επαφες για να στρωσει το μηχανημα!!! Οσον αφορα την εγκυμοσυνη εννοειται οτι ειναι εξαιρετικα πιθανον να μεινεις εγκυος... Αλλα επειδη θηλαζεις μειωνονται πολυ οι πιθανοτητες.. Φτανει ομως να σου πω οτι εχθες ειχαμε εναν φιλο μας στο σπιτι που τα ανιψια του εχουν διαφορα ακριβως 10 μηνες γιατι με το που γεννησε η αδερφη του στον ενα μηνα πριν καν σαραντισει εμεινε εγκυος παλι..!! Δε στα λεω να σε τρομοκρατησω αλλα σου λεω ενα γεγονος!! εχε το νου σου!!! Επειδη θηλαζεις ομως οι πιθανοτητες μαλλον ειναι μκροτερες!

Χριστινακι!! τι κανετε? τι κανε το κοριτσακι σου?? Κι εσυ ανυπομονεις ε?? Πωπω κοριτσια κι εγω απο τωρα το σκεφτομαι ποτε θα ξαναερθει εκεινη η στιγμη!!! Σε αυτη την εγκυμοσυνη δεν εχω ρωτησει το γιατρο αν επιτρεπεται αλλα και να επιτρεπεται φοβαμαι!! Τωρα εχεις τη μανουλα σου να σε φροντιζει?? Ξετρελαμενη γιαγια με την εγγονουλα της??

Ιωαννακι καλημερα!! τι κανετε μανα και κορη?? παιζει η ζουζουνα σου? αποθηλασατε τελικα?

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...