Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

Γαλιαντρεεες...!!!

Koalaki

Recommended Posts

Καλημέρα,

Πωπω πόσο σε καταλαβαίνω Μποτσακι...

Εδώ εμένα δεν έκλαιγε αλλά είχε ανησυχία όλο το βράδυ απόψε... ζοριζόταν... μουρμούριζε...ψευτόκλαιγε και απελπίστηκα... πόσο μάλλον εσύ που λες για λυγμούς!!! Κάνε μία δοκιμή και με το ινφακολικ...

Μαυ περαστικά στο κοριτσάκι σου.... και προσπάθησε να κοιμηθείς και εσύ λίγο μέσα στην ημέρα για να πάρεις δυνάμεις.

Ιωάννα καλημέρα... τι κάνει η μουρμουρίτσα σου?

Τα υπόλοιπα κορίτσια τι κάνετε???

καλα ειναι πριν λιγο κοιμηθηκε!!!!!!!!!το κοριτσακι σου τι κανει?θηλαζεις αποκλειστικα?

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ευτυχως εχει ηλιο σημερα και ξανααπλωσα τα χθεσινα νωπα ρουχα....

Τωρα πινουμε το καφεδακι μας με τον αντρα μου στα χαλαρα και η μικρη μας βλεπει λιγα παιδικα και παιζει ταυτοχρονα.

Κατα τις 12,30 θα παμε στης κουμπαρας για φαγητο.

Μποτσακι κουραγιο μανα!!!!!!!!!!!!!!! θα του περασει και θα ησυχασετε!!!!!!!!

Ολες ετσι αισθανονται, ανημπορες και στεναχωρημενες οταν βλεπουν να κλαινε τα μωρακοπαιδια τους!!!!!!!!!!!!!

Μαυ πώς ξύπνησε η Βασιλικη; εχει ακομη πυρετο; η μπεμπουλα ηρεμη;

Χριστινακι και εσυ με την μπεμπουλα σου βρηκατε ρυθμους;

Ιωαννα , η μουρμουρα πώς παει απο ορεξη με τις κρεμες;

Κοαλακι θα πατε τελικα βολτα στη Καβαλα; Καλα να περασετε ετσι και αλλιως!!!

Αγορομαμυ πήγατε εκκλησια; εμεις οχι, μας επεσαν βαρια τα σκεπασματα...;)

καλα ειναι πριν λιγο κοιμηθηκε!!!!!!!!!το κοριτσακι σου τι κανει?θηλαζεις αποκλειστικα?

Τώρα κοιμάται... το βράδυ είχε λίγα πονάκια, οπότε δεν κοιμήθηκε καλά!

Αλλά ναι θηλάζουμε αποκλειστικά και ελπίζω να το κρατήσουμε τουλάχιστον μέχρι να πάω στη δουλειά...

kPAZp2.png

Καλημερα κοριτσια!!! ολες καλα?? εμεις καλα!! δεν πηγαμε εκκλησια γιατι ευτυχως ο μικρος ξυπνησε στις 7 για γαλα και γιογιο αλλα ξανακοιμηθηκε μεχρι τις 9 30 και κοιμηθηκαμε κι εμεις!!!! μετα βολτιτσα που εχει ωραια μερα και τωρα τελειωνω το φαγητο, περιμενουμε και εναν φιλο μας. Δεν εχω διαβασει νεακια, θα μπω αργοτερα!! Φιλακια!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσιαααααααααα μουυυυυ τι κανετε??? ολες καλα???

Εμεις καλα, το πρωι δεν μπηκα γιατι ξυπνησαμε, ετοιμαστηκαμε και φυγαμε!!! Πηγαμε στη πεθερα μου και μετα καβαλα, περασαμε ομορφα και δεν ειχε και κρυο καθολου. Τωρα η φμ κοιμηθηκε και εμεις παραγγειλαμε πιτσα να φαμε!!!

Εσεις πως περασατε???

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Κοριτσιαααααααααα μουυυυυ τι κανετε??? ολες καλα???

Εμεις καλα, το πρωι δεν μπηκα γιατι ξυπνησαμε, ετοιμαστηκαμε και φυγαμε!!! Πηγαμε στη πεθερα μου και μετα καβαλα, περασαμε ομορφα και δεν ειχε και κρυο καθολου. Τωρα η φμ κοιμηθηκε και εμεις παραγγειλαμε πιτσα να φαμε!!!

Εσεις πως περασατε???

συμπεθερα!!! τι πιο ομορφο απο το να τελειωνει η μερα με πιτσα???????!!!!! μπραβο σας που τα περασατε ομορφα!! κι εμεις σημερα ειχαμε πολυ ομορφη μερα, καθολου κρυο και το ευχαριστηθηκαμε! Η Καβαλα πανεμορφη ε? εχω περασει μια φορα περαστικη, δεν μπηκαμε μεσα μεσα αλλα φαινοταν υπεροχη!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Αγορομαμυ καλα ηταν...ομορφα! Ημασταν 5 φιλικα ζευγαρια με τα παιδακια μας 9 ζωη να εχουν!!!!!!!!!!! απο 2,5 εως 5,5!!!!

Πηγαμε μετα μονοι μας με την κορη μας για ενα γρηγορο καφε, επαιξε κιολας στη παιδικη χαρα και γυρισαμε το απογευμα...

Κατι να την μπανιαρω, να διαβασουμε επαναληψη για αυριο, περασε η ωρα...

Κοαλακι ωραια η εκδρομουλα σας; ποση αποσταση ειναι η Καβαλα απο εσας; η Μαριανα το χαρηκε;

συμπεθερα!!! τι πιο ομορφο απο το να τελειωνει η μερα με πιτσα???????!!!!! μπραβο σας που τα περασατε ομορφα!! κι εμεις σημερα ειχαμε πολυ ομορφη μερα, καθολου κρυο και το ευχαριστηθηκαμε! Η Καβαλα πανεμορφη ε? εχω περασει μια φορα περαστικη, δεν μπηκαμε μεσα μεσα αλλα φαινοταν υπεροχη!

Ναι ειναι αρκετα ομορφη πολη και συνδυαζει βουνο και θαλασσα. Εχει πολλα αξιολογα τοπια και οχι μονο να επισκεφθεις τοσο μεσα στην πολη οσο και εξω, αλλα απο διασκεδαση (κυριωσ νυχτερινη) υστερει κατα πολυ εναντι της δραμας.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Ναι ειναι αρκετα ομορφη πολη και συνδυαζει βουνο και θαλασσα. Εχει πολλα αξιολογα τοπια και οχι μονο να επισκεφθεις τοσο μεσα στην πολη οσο και εξω, αλλα απο διασκεδαση (κυριωσ νυχτερινη) υστερει κατα πολυ εναντι της δραμας.

οποτε εχετε την ευκαιρια να συνδυαζετε τα καλα της καθε πολης ;) δεν πρεπει να ειναι πολυ μακρυα ε??

παω να καθαρισω κανενα φρουτακι κ ερχομαι!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Δραμα-καβαλα ειναι μιση ωρα αλλα απο το χωριο που μενω μεχρ να φτασω καβαλα κανω λιιιγο παραπανω, κανενα 10λεπτο μονο!!!

Η φμ ετρεχε να πιασει περιστερια :D. Φαγαμε, καναμε τη βολτα μας και μετα πηγαμε και στα jumbo και της πηρα κολανακια που το φοραμε πολυ και 2 παιχνιδια. Ενα με τουβλακια και ενα με μουσικη για να μαθει τα φρουτακια που τρωμε :D.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Δραμα-καβαλα ειναι μιση ωρα αλλα απο το χωριο που μενω μεχρ να φτασω καβαλα κανω λιιιγο παραπανω, κανενα 10λεπτο μονο!!!

Η φμ ετρεχε να πιασει περιστερια :D. Φαγαμε, καναμε τη βολτα μας και μετα πηγαμε και στα jumbo και της πηρα κολανακια που το φοραμε πολυ και 2 παιχνιδια. Ενα με τουβλακια και ενα με μουσικη για να μαθει τα φρουτακια που τρωμε :D.

με 'γεια ολα!!! καλοφορετα τα κολαν της φουρτουνας και να παιξει με το παιχνιδακι της!! ενα πιανο μαζι με τα φρουτα και τα ζωα μας εφεραν τα Χριστουγεννα αλλα το πηγα αποθηκη γιατι μολις το ειδε ο μικρος ηθελε να ανεβαινει πανω στο παιχνιδι και να χοροπηδα :rolleyes::rolleyes::rolleyes: εχουμε ενα αλλο μικροτερο που εχει τα ζωακια και τα οργανα μουσικης με το οποιο παιζει κααααπως καλυτερα!! Του τα μαζεψα τα υπολοιπα τα καινουργια μεχρι να αρχισει να καταλαβαινει καλυτερα γιατι ακομα δε μου πολυσυνεργαζεται με τα παιχνιδια, μονο με τα παραμυθακια και με ο,τι του δειχνω με τα χερια και γκριματσες, τα υπολοιπα τα πεταει δυστυχως.

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...