Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

Γαλιαντρεεες...!!!

Koalaki

Recommended Posts

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑΑΑΑΑ ΜΟΥ τι κανετε??? εκανες και εσυ δουλειες ε??? εγω δεν τελειωσα φυσην αδυνατον αλλωστε, τωρα παλι θα πιαστω τη δευτερα για τελειωσω οριστικα την τριτη και να ησυχασω. Γενικη μεγαλη εκανα τον σεπτεμβριο, οποτε τωρα κανω τα βασικα και λιγα ακομα και οχι το 100% του σπιτιου.

Τι καλο φαγατε στους γονεις σου??? εγω τωρα κανω μια πιατελα τυρια και κριτσινακια κλπ να τσιμπησουμε!!!

κριτσινακια και τυρακια??? γιαμιιιι!!! η μαμα μου ειχε φτιαξει σουβλακια κοτοπουλο που τα ψησαμε στο τζακι, ψησαμε και πιτες για σουβλακι, τζατζικακι, ντολατουλες, πατατουλες και φτιαξαμε μονοι μας τυλιχτα σουβλακια, κολαση σου λεω!! χαχαχα! για βραδυ τωρα εκανα μια τερααααστια πρασινη σαλατα που μου αρεσει πολυ με μια ωραια γλυκοξινη σαλτσα που κανω!!! Σημερα δωσαμε και λιγο τζατζικι στον μικρο να γλειψει και ειχε πολυ πλακα!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπερα.

Μου ηρθε και εφτιαξα ενα γλυκο....Μενει να το σιροπιασω τωρα.

Γιαουρτινη με ινδικη καρυδα!!!! :-):smile::-)

Κατα τα αλλα ησυχιες..........

μμμμμμμμμμ ατιμη θα με ριξεις στο βαζο της μερεντας να πνιξω την ληγουρα μου για γλυκο!!!!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

to1Np2.png

KCkop2.png

μμμμμμμμμμ ατιμη θα με ριξεις στο βαζο της μερεντας να πνιξω την ληγουρα μου για γλυκο!!!!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Να υποθεσω μετα τη σαλατα η γλυκια βουτια η ταυτοχρονα??? γιατι σε εχω ικανη!!!

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ τι ειναι αυτο το γλυκακι που φτιαχνεις???

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Να υποθεσω μετα τη σαλατα η βουτια η ταυτοχρονα??? γιατι σε εχω ικανη!!!

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ τι ειναι αυτο το γλυκακι που φτιαχνεις???

ξερεις, οταν ελεγα οτι εκανα γλυκοξινη σαλτσα εννοουσα με μερεντα χαχαχαχαχα!!:D:D

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

ξερεις, οταν ελεγα οτι εκανα γλυκοξινη σαλτσα εννοουσα με μερεντα χαχαχαχαχα!!:D:D

Αμαν δεν τρωγεσαι :mrgreen::mrgreen::mrgreen:. Σε θυμαμαι απο το καλοκαιρι που ειχες κατι παρομοιες αλχημειες :tongue::tongue::tongue:!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Μετα απο τα κρεατικα, ειναι οτι πρεπει ενα γλυκακι!!!!!!!!!!! Μετα ομως, οχι ταυτοχρονα, ετσι Αγορομαμυ;:tongue::tongue::tongue:

Κοαλακι, ειναι τυπου αυγοραβανι αλλα με γιαουρτι και ινδικη καρυδα μεσα! Σιροπιαστο και πασπαλιζεις με ινδικη καρυδα ή σαντιγυ ή ακομη και με συνοδευτικο παγωτο!!!!! Παλια συνταγη της προγιαγιας...αλλα υπαρχουν παρομοιες στο ιντερνετ.

Αμαν δεν τρωγεσαι :mrgreen::mrgreen::mrgreen:. Σε θυμαμαι απο το καλοκαιρι που ειχες κατι παρομοιες αλχημειες :tongue::tongue::tongue:!!!

τα χειροτερα τα κανω οταν περιμενω περιοδο.. και οταν περνα η φαση και σκεφτομαι τους συνδυασμους που μπορει να ειχα κανει μου ερχεται να ξερασω, τοσο καλα.. ατιμες ορμονες!!!!!

Κοριτσακια μου θα σας αφησω να ξαπλωσω!! Το πρωι μπορει να μην μπω γιατι μαλλον θα παμε εκκλησια και μετα εχω να ετοιμασω κατι ψαρακια για ψησιμο και ψαροσουπα με πολλα λαχανικα για συνοδευτικο αντι για σαλατα!!! Τα ψαρεψε εχθες ο καλος μου!!! Φιλακια και καληνυχτα!!

to1Np2.png

KCkop2.png

τα χειροτερα τα κανω οταν περιμενω περιοδο.. και οταν περνα η φαση και σκεφτομαι τους συνδυασμους που μπορει να ειχα κανει μου ερχεται να ξερασω, τοσο καλα.. ατιμες ορμονες!!!!!

Κοριτσακια μου θα σας αφησω να ξαπλωσω!! Το πρωι μπορει να μην μπω γιατι μαλλον θα παμε εκκλησια και μετα εχω να ετοιμασω κατι ψαρακια για ψησιμο και ψαροσουπα με πολλα λαχανικα για συνοδευτικο αντι για σαλατα!!! Τα ψαρεψε εχθες ο καλος μου!!! Φιλακια και καληνυχτα!!

Εμεις αυριο μαλλον θα παμε καβαλα για να φαμε ψαρακι οι 3 μας, θα δουμε ομως!!! Καληνυχτα και καλη χωνεψη :tongue::tongue::tongue:!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Κοριτσακια μου γλυκουλικα θα σας αφησω να παω να κοιμηθω... Αυριο θα παμε βολτιτσα και δεν ξερω αν προλαβω να μπω να σας καλημερισω!!! Αν δεν προλαβω θα τα πουμε το βραδυ. Καληνυχτα και ονειρα γλυκα σε οοολες!!!

Φιλιααααααααααααα!!!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Κοριτσάκια μου τι κάνετε?Τώρα μπόρεσα να μπω!!!Γονατισαμε στην κυριολεξία απόψε!!!Το παιδί έμενε από το κλάμα.Δεν ξέραμε τι να κάνουμε!!!Λυγισα η γυναίκα!!!Ελεοοοοοος!!!!Δεν με νοιάζει ας κοιμηθώ σε ένα μήνα αρκεί να μη βλέπω το παιδάκι μου έτσι.Πιεστηκα τοσο πολύ που σας μιλάω και τρέχουν τα ματια μου!!Το παιδί κοιμαται διπλα μου στο λίκνο και βγάζει λυγμούς!!!Δεν ξέρω έχω απογοητευτεί.Και ήταν τοσο χαρούμενος σημερα τον πήγα και βόλτα με το αυτοκίνητο!!!Κάθε βράδυ του τη φυλάει!!!

Τι να πωωω???

Μαρακι μου όπως τα λες!!Βάλε όρια στους άλλους για να ξέρουν μέχρι ποσο θα σε πρήζουν και βάλε και στον εαυτό σου και πες "μεχρι εδω,δεν μπορώ να κανω κάτι άλλο"!!!

Εχεις και την οικογένεια σου όπως λες!!!Μην επιτρέπεις σε κανέναν να σε στυβει!!!Μόνο μεχρι εκεί που εσύ θεωρείς ότι εχεις αντοχές!!!

Αγορομανουλα μου εγώ προσωπικά πριν 2 μήνες περιπου που γέννησα το Ρεα μου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις σε όλους τους τομείς!!!

Μαυ μου ελπίζω να γίνει γρήγορα καλα η πριγκήπισσα και σου εύχομαι να μην περάσετε ποτέ κολικους.Αρκετα ταλαιπωρηθηκατε εσείς!!!

Επίσης οταν βρεις ευκαιρία βγες μια βολτίτσα με τον αντρουλη σου!!!Θα ανανεωθεις!!

Ngn μου είδες τι καλα να αφιερωνεις και λίγο χρονο σε σένα κα τον άντρα σου?

Ηλιοβασίλεμα μου καλα να περάσετε αύριο!!!

Χρηστιναμι μου υπομονή κι εσύ μανάρι μου!!!Μας χορεύουν μια σταλιά σκατουλια!!!

Ιωαννακι χουζουρευει με την πιπιλιτσα η μπεμπουλα?Υπομονή κανω αλλά τα εχωπαιξει κι όπως λες κκ εσύ κλαίω κι εγώ!!!

Ριτσακι μου κουραγιοοοο!!!Θα περάσουν και μετά θα απολαμβάνεις μονοοοοοο!!!

Κολακι μουυυυυυ!!!!!Μαρηηηηηηηηηηη ξεπατωθηκες???Αμάν πια!!!Καλή βόλτα αύριο!!!

1sh1p2.png

Χαίρεται κοπελούδες!!! Ωραία ώρα πάλι.... Αχ κορίτσια, η ταλαιπωρια μας συνεχίζεται.. Ούτε οταν το μωρό ηταν στην εντατική δεν είχα τετοια καταβολή... Σέρνομαι... Μην πολυλογώ, η Βασιλικούλα μεχρι το απογευμα σήμερα είχε πυρετό. Για μύξες φλέμματα μήν το συζητησω, βαρεθηκα να σκουπίζω μύξες... Τωρα την πιάνω, μου φαίνεται πάλι ζεστή, αχ πόσο δε θέλω.....

Εφτιαξα γάλα για τη μπέμπα κ το δίνει ο άντρας μου γιατί εγω δεν ειπμαι στα καλά μου.......

Βρε ΜΠΟΤΣΑΚΙ, τί στεναχωριες τραβατε και σεις.... Μα πόσο υποφερει το παιδί ρε γμτ!! Θα περασει, ειλικρινα, κανε υπομονή, αλλά ξερω οτι δεν αντεχεις να βλεπεις τον κακόμοιρο ετσι..

ΚΟΑΛΑΚΙ, ωραια εκδρομούλα!!! Να περασετε τέλεια!

ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ, ΜΑΡΑΚΙ ΒΟΡΙΝΟ, με τσακίσατε με τα γλυκοφαγητά σας.. Δεν εφαγα κ για βραδυ κ πεινάω....

Καληνύχτα για λίγο ακόμη...

78xyp2.png

RUAmp3.png

καλημερα!!!!!!!!!!!!!

ΜΠΟΤΣΑΚΙ αχ ατιμοι κολκικοι φυγετε αμεσως απ τον ΜΠΟΤΣΑΚΟΓΙΟ!!!!!!

ξου ξου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!υπομονη γλυκια μανουλα σε καταλαβαινω απολυτα!!!!!!!!!!!!!!!

τιποτα δεν τον βοηθαει?μπανακι ζεστο,μαραθο,μασαζακι?

εγω μια φορα σε μεγαλο πονο της εδωσα κ λιγο ντεπον ντης μουρμουριτσας μου κ ηρεμησε λιγο!!!!!!!!!!!!!

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Καλημέρα,

Πωπω πόσο σε καταλαβαίνω Μποτσακι...

Εδώ εμένα δεν έκλαιγε αλλά είχε ανησυχία όλο το βράδυ απόψε... ζοριζόταν... μουρμούριζε...ψευτόκλαιγε και απελπίστηκα... πόσο μάλλον εσύ που λες για λυγμούς!!! Κάνε μία δοκιμή και με το ινφακολικ...

Μαυ περαστικά στο κοριτσάκι σου.... και προσπάθησε να κοιμηθείς και εσύ λίγο μέσα στην ημέρα για να πάρεις δυνάμεις.

Ιωάννα καλημέρα... τι κάνει η μουρμουρίτσα σου?

Τα υπόλοιπα κορίτσια τι κάνετε???

kPAZp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...