Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

Γαλιαντρεεες...!!!

Koalaki

Recommended Posts

Τι είδους κριτικές; Για τις υπηρεσιες τους γενικά, φαγητό, παροχες και τετοια;; Το Μποτσακι που γέννησε τωρα, δε θυμαμαι να ανεφερε κατι αρνητικό. Επίσης, αφού ήδη εχεις γεννησει εκεί, εχεις μια πολύ καλή εικόνα και δεν πιστευω οτι εχουν αλλάξει τόσο τα πράγματα. Πολλές φορές, οι κοπέλες με βάση τα προσωπικά τους δεδομένα, βγάζουν χαζά συμπεράσματα, μη δίνεις βάση!! Πολλες είναι περίεργες και δεν ευχαριστιούνται ποτέ κ με τίποτα!!! Εγώ να δεις τι είχα διαβασει για τη ΜΕΝΝ του Ιασώ και τελικά, ειλικρινά το λέω, τίποτα απο αυτά δεν ίσχυε.. Δε θα μπορουσε να είναι καλυτερα.. Και δε μιλάω για τους γιατρους, μιλάω για όλα τα αλλα, για την καθαριοτητα, την οργάνωση, τις νοσηλευτριες, όλα!!

ναι εχεις δικιο, ειναι πολυ υποκειμενικο. Απο τη στιγμη που εχω καλο γιατρο και δικια μου μαια δε σκαω και πολυ, αλλωστε ειναι το δευτερο μωρο και δε θα χρειαζομαι τοση βοηθεια με θηλασμο κλπ. Ειχα μεινει πολυ ευχαριστημενη αν εξαιρεσουμε χαζες λεπτομερειες που δεν ειναι λογοι να μην ξαναπαω. Πεντακαθαρα ηταν, πεντανοστιμο φαγητο, αναισθησιολογος αψογη, μια χαρα.. Πιο πολυ για να εξυπηρετησω το γιατρο μου σκεφτομουν το ιασω αλλα δε με συμφερει, θα του το εξηγησω και θα καταλαβει. Αλλωστε απο τη στιγμη που δηλωνει οτι ξεγεννα και στο ρεα σημαινει πως εχω την επιλογη..

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ναι εχεις δικιο, ειναι πολυ υποκειμενικο. Απο τη στιγμη που εχω καλο γιατρο και δικια μου μαια δε σκαω και πολυ, αλλωστε ειναι το δευτερο μωρο και δε θα χρειαζομαι τοση βοηθεια με θηλασμο κλπ. Ειχα μεινει πολυ ευχαριστημενη αν εξαιρεσουμε χαζες λεπτομερειες που δεν ειναι λογοι να μην ξαναπαω. Πεντακαθαρα ηταν, πεντανοστιμο φαγητο, αναισθησιολογος αψογη, μια χαρα.. Πιο πολυ για να εξυπηρετησω το γιατρο μου σκεφτομουν το ιασω αλλα δε με συμφερει, θα του το εξηγησω και θα καταλαβει. Αλλωστε απο τη στιγμη που δηλωνει οτι ξεγεννα και στο ρεα σημαινει πως εχω την επιλογη..

Ναι φυσικά, άμα του εξηγησεις θα καταλάβει και επίσης όπως πολύ σωστά είπες, είναι δευτερο παιδί και εχεις άλλο αέρα!! Άμα εχεις κ τη δικιά σου μαία, δε θες τίποτε άλλο.. Πάντως, παντού εχει και καλά κ κακά. Σημασία εχει το σύνολο και τί θεωρείς εσύ σημαντικό! Μερικες τις πειραζει ας πούμε αμα μπαίνει πολύ φως στο δωματιο.. Βλακείες!!!!! Κάνε αυτό που συμφερει εσένα κ την τσέπη σου καλύτερα!

78xyp2.png

RUAmp3.png

NGN μου καλημέρα!!!! Και σύ βολτούλα;; Τί καλά!!! Μας άνοιξε τα μάτια το Μποτσάκι μας!! Για να δούμε, θα τα καταφερουμε και μεις μόλις συνέλθουν λίγο τα πράγματα;; Πολύ θέλω να πάω μια βόλτα και γω!! Είναι καλύτερα ο γιός σου; Εμείς ακόμα τα ίδια.. Πυρετό η Βασιλική το ξημέρωμα.. Ελπίζω να έκανε τον κύκλο της η ασθένεια κ από σήμερα να είναι καλύτερα. Να ρωτήσω, να την καπνω ένα μπάνιο σήμερα να παρει τα πάνω της, ΄η είναι επικιπνδυνο επειδή εχει συνάχι, μην επειδεινωθεί; Χωρίς λούσιμο καλυτερα.. Τί λετε;

Καλημέρα Μαυ μου!!!!! Πολύ καλύτερα είναι ο μικρός. Η μυξούλες έχουν μειωθεί και έχουμε λίγο βήχα ο οποίος πιστεύω θα αργήσει να φύγει γιατί δεν του δίνω τίποτα. To Βucosolvan που του έδινα προ καιρού δεν έκανε και πολλά πράγματα και γι'αυτό το αφήνω και θα δω στην πορεία. Κρίμα μωρέ η Β. αμαρτία να ταλαιπωρείτε τόσο αλλά αυτά έχει ο χειμώνας. Εμένα η παιδίατρος μου είχε πει να τα κάνω μπάνιο τα παιδιά όταν είναι άρρωστα. Καλύτερα όμως να ρωτήσεις και τον δικό σου!

ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ καλημέρα! Με το μαλακό οι δουλειές!!!!!Μετά θα κάνεις πάρα πολλές!!!!!!!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Koριτσια μου καλημερα!Τι κανετε?Εμεις καλα!Ειχαμε καποια προβληματα με τον θειο μου και το αδερφο μου,αλλα ΒΑΡΕΘΗΚΑ να κανω τον ψυχολογο.Ο καθενας ας αναλαβει τις επιπτωσεις των πραξεων του.Εχω την οικογενεια μου να κοιταξω.

Σημερα γιορταζει και ο πατερουλης μου!Ευχομαι και γω με τη σειρα μου χρονια πολλα σε οσες εχετε εορταζοντες!

Μαυ μου,περαστικα σας κοπελα μου γλυκια!Τι ταλαιπωρια!Ευτυχως εχετε παρει τα απαραιτητα μετρα,για την προφυλαξη της Μιχαελα σας!Ευχομαι γρηγορα να κανει τον κυκλο της η ιωση και να αναρρωση!Γιατι και σεις ειστε σε ενταση και απολυτα φυσιολογικο αυτο να το αντιλαμβανεται και η μπεμπουλα!Οσο για το μπανακι,αφου εχει μυξουλες,ισως και φλεγματα,θα τις κανει καλο!Ασε που θα βοηθησει και στην πτωση του πυρετου αλλα και θα χαλαρωσει και η ιδια!

Νgn μου,καλες δουλειες κουκλα μου!Ξεκινησες γενικη?Ειναι και ο Γιωργακης αρρωστουλης?Περαστικα και σε σας!Εσυ μια χαρα μετα τη μαστιτιδα ετσι?

koalaki μου,τι καλα που ηρθε ο συζυγος!Καλως τον δεχτηκες!Να περασετε ομορφα και οι 3 σας κοπελα μου!Τι κανετε?

Ριτσα μου,διαβασα πως εισαι καλα,οσο το δυνατον περαν απο τα συμπτωματα!Οι εξετασεις σου ειναι καλες,χαιρομαι!Σου εχει δωσει προληπτικα σιδηρο,φυλλικο οξυ,ασβεστιο?

Αγορομαμμυ μου,φτανει ο καιρος για την αυχενικη!Οσο για την κλινικη,εαν εμεινες ευχαριστημενη με την προηγουμενη που ειχες γεννησει,γιατι να μην ξαναπας!Οπως ειπε και η Μαυ,οτι κι αν ακουσεις δεν θα ειναι αντικειμενικη αποψη!Γιατι εχουμε μαθει να πληρωνουμε και να εχουμε τρελες απαιτησεις απο τους αλλους!Τελος παντων,οπου και να αποφασισεις,ολα να πανε καλα!

Ηλιοβασιλεμα μου,πως ειστε εσεις?Η μικρουλα?

Μποτσακι μου,ξερω πως ταλαιπωρειστε,ο μικρουλης περισσοτερο,σκεψου ομως πως υπαρχουν και χειροτερες καταστασεις καμαρι μου!Ειχα ξανα αναφερει για την ξαδερφη μου,οπου ο μικρος της εκλαιγε απο το απογευμα μεχρι τα ξημερωματα επι 3 μηνες!Και η δικια μου το ιδιο,οχι τοσο οι ωρες γκρινιες,αλλα εως και 3 μηνων!Μετα θα ερθουν τα δοντια,μετα αλλα!Ευχομαι εσεις να μεινετε μονο στους κολικους ματια μου.Υπομονη!Να μας τα λες,να ξεσκας!

Χριστινα μου,περαστικα κοριτσι μου!Πως εισαι τωρα?Ηρεμησες μετα την επισκεψη της γιατρου?Η μπεμπα σας καλα?

Ιωαννα μου,εχετε και σεις τα πονακια σας!Οσο για την πεθερα,δεν θα σχολιασω τιποτα.Ειλικρινα,βαρεθηκα την αναισθησια του κοσμου,βαρεθηκα τη μουρμουρα τους,την κακια τους,το οτι αρνητικο εχουν.Να σου πω να μην της δινεις σημασια?Δε ξερω εαν μπορεις να το κανεις!Εγω μαλλον θα την εγραφα τελειως.Σα να μην υπαρχει.Ουτε που θα της απαντουσα.

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Μαρακι βορινο ηρεμησες καθολου;

Γυρισες στο σπιτικο σου; ή εισαι ακομη θεσ/κη;

Να χαιρεσαι τον μπαμπα σου!!!!!!!!!!! Να ειναι γερος να χαρεί την εγγονη του και οχι μονο!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσακια μου, τι κανετε???

Εμεις καλα, φαγαμε μακαρονια με κιμα και η φμ κοιμηθηκε ενω ο ανδρουλης μου πηγε για καποιες δουλιτσες. Το απογευμα θα ξεκινησω τη γενικη (μη φανταστειτε κανονικη γενικη) για να τελειωσω μεχρι τη δευτερα γιατι αυριο δεν θα κανω τιποτα γιατι ειναι κυριακη και ειναι αφιερωμενη στη φμ μας, θα παμε βολτα!!!

ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ετσι σε θελω, ΔΥΝΑΤΗ και ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΣΟΥ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΟΥ πανω απο ολα!!! Δεν σου κανω μαθημα, απλα μια υπενθιμηση. ;)

Να χαιρεσαι τον πατερουλη σου!!!

Διαβασα νεακια σας πανω-πανω και βλεπω ειστε οοολες καλα!!! Ευχομαι καλη ορεξη, θα τα πουμε μαλλον το βραδυ γιατι το απογευμα θα πιαστω με το σπιτι.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Ευχαριστω πολυ Ηλιοβασιλεμα μου,οτι ποθειτε και σεις οικογενειακως!

Ακομη Θεσσαλονικη ειμαι,και απο Δευτερα θα παω στην πεθερα μου για λιγες μερες!Οποτε να ξερετε πως απο Δευτερα θα χαθω,δεν εχουν ιντερνετ εκει!

Απο σημερα παυω νʼασχολουμε Ηλιοβασιλεμα μου με ολους και με ολα.Δεν τους αντεχω,οτι προβληματα εχουν ʼʼη Μαρια να τους τα λυσει,η Μαρια ειναι συζητήσιμη,η Μαρια για ολαʼʼ!Και γω τους βαρεθηκα.Πλεον εχω να κοιταξω την δικη μου οικογενεια.Ας κανουν οτι θελουν,ειτε ειναι ο θειος μου ειτε ο ιδιος μου ο αδερφος.Καθομαι τους μιλαω,προσπαθω να τους βοηθησω εφοσον μου το ζητουν,αλλα την επομην μερα πανε και κανουν το τελειως αντιθετο απο αυτο που λεω.Ενταξει,και γω δεν ειμαι ηλιθια.Αφου ο λογος μου δεν πιανει,τι σ...τα θελουν απο μενα?

Τελος παντων,συγνωμη που σας ζαλιζω,ειχα πραγματικα πολυ θυμο μεσα μου,αλλα τα ειπα κα νιωθω πιο καλα.

Η μικρη σημερα μας ʼʼγονατισεʼʼ,εκει που παιζει καλα,ξαφνικα γκρινιαζει,κλαιει,θελει αγκαλια,και οταν την παρεις,γκρινιαζει για να την αφησεις παλι κατω.Τι ναζια κανουν απο τωρα?Που να μεγαλωσει κιολας!:rolleyes::rolleyes:

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Καλησπερα κοριτσακια μου, τι κανετε???

Εμεις καλα, φαγαμε μακαρονια με κιμα και η φμ κοιμηθηκε ενω ο ανδρουλης μου πηγε για καποιες δουλιτσες. Το απογευμα θα ξεκινησω τη γενικη (μη φανταστειτε κανονικη γενικη) για να τελειωσω μεχρι τη δευτερα γιατι αυριο δεν θα κανω τιποτα γιατι ειναι κυριακη και ειναι αφιερωμενη στη φμ μας, θα παμε βολτα!!!

ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ετσι σε θελω, ΔΥΝΑΤΗ και ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΣΟΥ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΟΥ πανω απο ολα!!! Δεν σου κανω μαθημα, απλα μια υπενθιμηση. ;)

Να χαιρεσαι τον πατερουλη σου!!!

Διαβασα νεακια σας πανω-πανω και βλεπω ειστε οοολες καλα!!! Ευχομαι καλη ορεξη, θα τα πουμε μαλλον το βραδυ γιατι το απογευμα θα πιαστω με το σπιτι.

Γεια σου κουκλιτσα μου!

Οπως τα λες ειναι!Και ʼʼμαθημαʼʼνα μου κανετε,καλως θα πραξετε.Παντα ενα τριτο ματι,μπορει να σε συνεφερει!Ευχαριστω πολυ.

Ευχαριστω και για τις ευχες!

Καλες δουλιτσες καμαρι μου!Και μεις μακαρονια ειχαμε σημερα,χωρις κιμα ομως!!!!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Συννεφια εχει γμτ....και εχω απλωμενα 2 πλυντηρια...Παλι νωπα προς βρεγμενα θα τα μαζεψω και θα τα μοιραζω στα καλοριφερ...

Μαρακι η Δημητρουλα σας κανει κολπα; ετσι ειναι ολα τα παιδια, ζητανε τα δικα τους και εμεις προσπαθουμε να κραταμε μια ισσοροπια.

Συννεφια εχει γμτ....και εχω απλωμενα 2 πλυντηρια...Παλι νωπα προς βρεγμενα θα τα μαζεψω και θα τα μοιραζω στα καλοριφερ...

Μαρακι η Δημητρουλα σας κανει κολπα; ετσι ειναι ολα τα παιδια, ζητανε τα δικα τους και εμεις προσπαθουμε να κραταμε μια ισσοροπια.

Ετσι Ηλιοβασιλεμα μου!Μας κανουν οτι θελουν,αλλα και μεις ποσο το θελουμε!ʼʼΜαμαδιχισμοςʼʼπαιδι μου!!!

Εχετε συννεφια?Εδω βρε κοριτσια καλοκαιρι αυτες τις μερες!Αν και σημερα,μια βγαζει ηλιο,μια συννεφια,αλλα εχει ζεστη γενικως!

Κουκλες μου,σας αφηνω,παω να ξαπλωσω!Ελπιζω να τα πουμε αργοτερεα,εαν δεν εχουμε κοσμο!

Καλο μεσημερι!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσακια μου τι κανετε??? χαλαρωνετε λογω σκ???

Εμεις καλα, μολις εβαλα τη φμ για υπνο, αργησαμε λιιιγο σημερα γιατι βγηκα εκτος προγραμματος λογω γενικης (ξεπατωθηκα αλλα το ευχαριστηθηκα). Εκανα σαλονι-κουζινα και χωλ και μου εμειναν ψυγειο και ηλεκτρικες συσκευες για τη δευτερα-τριτη υπνοδωματια και μπανιο. Θα βαλω τωρα και τα καλυματα να πλυθουν, μαξιλαροθηκεσ, κουβερτονια κλπ και ειμαι οκ. Αυριο εχω ρεπο, θα παμε βολτα μιας που και τα καταστηματα ειναι ανοιχτα...!!!

Παω να φτιαξω κατι να φαμε με τον ανδρουλη μου!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Καλησπερα κοριτσακια!! Τι κανετε?? εμεις καλα, πριν λιγο κοιμηθηκε ο μικρος!!! Πολλες δουλειες σημερα που τις ειχα εννοια!! Με το μαλακο της εκανα, αφου ολη την εβδομαδα καθομαι και κανω μονο τα βασικα, κανω δυο δουλιτσες παραπανω τα Σαββατα και ειμαι ησυχη!!! Μετα φαγαμε στους δικους μου και μετα εριξα με τον μικρο 2 ωρες υπνο και ξεκουραστηκαμε!!!!

Συμπεθερα μου και εσυ φασίνα σημερα ε??? Καλα κανεις, κι εγω οταν τελειωνω τις δουλειες το ευχαριστιεμαι, ανακουφιζομαι!!!

Ριτσακι τι κανεις γκαστρωμενουλα μου κι εσυ?? πως ειστε??

Μαρακι βορινο εννοειται θα βοηθησεις τους ανθρωπους που αγαπας, αλλα οπως ειπες και μονη σου εχεις την οικογενεια σου, δε γινεται να πηγαινεις λιγες μερες για ξεκουραση και τελικα να σε φορτωνουν με περισσοτερες εννοιες.. Εννοειται δε θα αδιαφορησεις αλλα ειπαμε,κανε μεχρι εκει που νομιζεις οτι αντεχεις, ειναι ενηλικοι ολοι τους και οπως ειπες θα αναλαβουν τις ευθυνες τους υποχρεωτικα!

to1Np2.png

KCkop2.png

Καλησπερα κοριτσακια!! Τι κανετε?? εμεις καλα, πριν λιγο κοιμηθηκε ο μικρος!!! Πολλες δουλειες σημερα που τις ειχα εννοια!! Με το μαλακο της εκανα, αφου ολη την εβδομαδα καθομαι και κανω μονο τα βασικα, κανω δυο δουλιτσες παραπανω τα Σαββατα και ειμαι ησυχη!!! Μετα φαγαμε στους δικους μου και μετα εριξα με τον μικρο 2 ωρες υπνο και ξεκουραστηκαμε!!!!

Συμπεθερα μου και εσυ φασίνα σημερα ε??? Καλα κανεις, κι εγω οταν τελειωνω τις δουλειες το ευχαριστιεμαι, ανακουφιζομαι!!!

Ριτσακι τι κανεις γκαστρωμενουλα μου κι εσυ?? πως ειστε??

Μαρακι βορινο εννοειται θα βοηθησεις τους ανθρωπους που αγαπας, αλλα οπως ειπες και μονη σου εχεις την οικογενεια σου, δε γινεται να πηγαινεις λιγες μερες για ξεκουραση και τελικα να σε φορτωνουν με περισσοτερες εννοιες.. Εννοειται δε θα αδιαφορησεις αλλα ειπαμε,κανε μεχρι εκει που νομιζεις οτι αντεχεις, ειναι ενηλικοι ολοι τους και οπως ειπες θα αναλαβουν τις ευθυνες τους υποχρεωτικα!

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑΑΑΑΑ ΜΟΥ τι κανετε??? εκανες και εσυ δουλειες ε??? εγω δεν τελειωσα φυσην αδυνατον αλλωστε, τωρα παλι θα πιαστω τη δευτερα για τελειωσω οριστικα την τριτη και να ησυχασω. Γενικη μεγαλη εκανα τον σεπτεμβριο, οποτε τωρα κανω τα βασικα και λιγα ακομα και οχι το 100% του σπιτιου.

Τι καλο φαγατε στους γονεις σου??? εγω τωρα κανω μια πιατελα τυρια και κριτσινακια κλπ να τσιμπησουμε!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...