Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

• Μου αρέσει 1
      • Ευχή 1

Γαλιαντρεεες...!!!

Koalaki

Recommended Posts

Κοριτσιααααα τώρα βρήκα ευκαιρία να μπω γιατί πριν μιση ώρα περιπου ηρεμησαμε!!!

Όλη μέρα ο μικροε ήταν ηρεμος γέλια χαρουλες περίεργους ήχους με το στομα,πήγαμε κι εμείς την βολτίτσα μας και πήρα τρομερή ενέργεια και κατά τις 12 άρχισαν τα όργανα!!!!!Καλα ρε γαμω το όλους τους κολικους εμείς θα τους περάσουμε?Έχει διαλυθεί το παιδί!!!

Ngn μου σου προτείνω να βγεις με τον αντρουλη σου και σε όλες δηλαδή.Το έχουμε ανάγκη κι ας μην το καταλαβαίνουμε γιατί κι εγώ βαριομουνα αλλά μου έκανε πολύ καλό.Δουλειες θα κανω αύριο.Δεν πηραζει για μια μέρα!!!

Μαυ μου άστα είμαστε όλες στην επανω σκάλα,θα περάσει όμως και θα αρχίσουμε να απολαμβάνουμε νομίζω τα παιδάκια μας!!!Εύχομαι η Βασιλικουλα να πηγαίνει καλύτερα!!!

Αγορομανα μουυυυ άντε κοντεύει η αυχενική να δεις το σπορακι σου!!!Θα πρέπει να έπεσε πολύ γέλιο με τον γιο σου τον Σούπερμαν!!!

Χρηστινακι μου μόνο που περιεγραψες τι πέρασες πονάω.Εχω περάσει πολύ δύσκολα με τις αιμορροΐδες!!!Σου εύχομαι να περάσει γρήγορα!!!Ευτυχώς πρόλαβες τα χειρότερα!!!Η μπεμπουλα σου τα ρίχνει κι αυτή τα ξενύχτια της?

Κοαλακι μουυυυυ καμικάζι το φουρτουνακι μας?

Ηλιοβασίλεμα μου δύσκολη μέρα είχες κι εσύ ε?

Η Αγγελικουλα τι κάνει?

Ριτσακι μου?Θα περάσουν όλα αυτά και πίστεψε με θα έρθει η ώρα που θα τα νοσταλγεις.Εμενα πάντως μου λείπει και η κοιλίτσα μου να σας πω την αλήθεια!!!

Ιωαννακι μου και η μουρμουριτσα γκρηνια?Να μου τη φιλήσεις!!!

Τα λέμε συριο κοριτσσκια μου!!!

Καληνύχτα σε οοοοοοοολες!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα,

Μποτσάκι βραδινοί τύποι και εσείς!!! Εμας με το ζόρι κοιμήθηκε η μικρή στις 12, μετά ξύπνησε στις 3 για φαγητό (το οποίο είναι πολύ καλό γιατί συνήθως ξυπνάει στο 2ωρο) και πρέπει να ξανακοιμήθηκε στις 4.30.... και τώρα έχουμε ξυπνήσει από τις 6.30 και είμαστε όλο ζωντάνια!!!!:tongue::tongue::tongue:

Ρε κορίτσια δεν θα έπρεπε να κοιμάται περισσότερο μωρό που δεν έχει σαραντίσει καν???? :confused::confused::confused:

kPAZp2.png

Καλημερα κοριτσακια!! Τι κανετε? εμεις καλα! ξυπνησαμε πριν καμια ωρα και οι αντρες μολις εφυγαν για ψωνια κι εγω ξεκιναω δουλιτσες!!

Μποτσακι μου οταν ειδα τι ωρα εγραψες καταλαβα οτι περνατε δυσκολα... Κριμα μωρε το μωρακι, ειναι βασανο!!!!

Χριστινακι κι εσεις στο κλαμπ ε? Οσο για τον υπνο ειναι με τα φεγγαρια τους ακομα και τα νεογεννητακια!! Ειναι και στο καθε μωρο αν ειναι ολιγοϋπνο ή οχι!

to1Np2.png

KCkop2.png

καλημερα!!!!!!!!!!!τι κανετε?

εμεις καλα η μουρμουρα χτες ξυπνησε κανα 2 φορες εχανε την πιπιλα κ εκλαιγε!!!!!!!μου φαινεται θα της την κολλησω στο στομα με ταινια!!!!!

χαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ περαστικα σου!!ειχα κ γ θεμα κ ξερω τον πονο που κανει!!!!!!

ΜΠΟΤΣΑΚΙ υπομονη θα περασει!!!!!!ξερω ποσο δυσκολο ειναι να βλεπεις το μωρο σου να υποφερει κ να μην μπορεις να κανεις τιποτα εγω θυμαμαι οποτε εκλαιγε εκλαιγα κ γω μαζι!!!!!!!!!!!!

ΚΟΑΛΑΚΙ τι καλα που εχετε τον μπαμπα σας εκει!!!!!!!!!!αληθεια θα ναο ανοιχτα την κυριακη?τι καλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΑΓΟΡΟΜΑΜΗ με το μαλακο οι δουλειες!!!!!!!!!

ΜΑΡΑΚΙ ΒΟΡΙΝΟ ευχομαι να μην ειναι τιποτα σοβαρο κ να το ξεπερασετε γρηγορα κ αν θες να μιλησεις εμεις ειμαστε εδω!!!!!!!!!!

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ τι κανεις?η μικρη μαθητρια?

ΜΑΥ πως ειστε σημερα?

ΡΙΤΣΑΚΙ ολα καλα με τον θυροειδη ε?μπραβο εχεις θεμα η ετσι απλα εκανες εξετασεις?

οι υπολοιπες τι κανετε?

εμεις σημερα ειμαστε παλι μονες εχει ο μπαμπας μας υπηρεσια!!!!!!!!!!κλαψψψψψψψψψψ

θα κανω ντολμαδακια με κιμα σημερα!!!!!!!!!!!

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Καλημερα και απο μενα!!!

Και εγω με πλυντηρια και δουλιτσες....για να ειμαι αυριο χαλαρη! Αυριο ειμαστε καλεσμενοι σε κουμπαρους και θα μαζευτουμε 3-4 ζευγαρια φιλικα με τα παιδια τους!

Χριστινακι και εμενα με ξενυχτουσε η ζουζουνα μου....αν και φυσικα απο τοτε εχουν περασει χρονια αλλα και παλι τα παιδια ειναι αυτα που ρυθμιζουν τους υπνους μας...Σημερα απο τις 7, ηρθε στο κρεβατι μου και ελεγε: μαμα ελα να μιλησουμε για σοβαρα πραγματα!!!!!ελα....εχεις φως!!!!

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια και από μένα!! Οι δύσκολες μέρες συνεχίζονται.. Τα ξημερώματα η Βασιλική είχε πάλι 39 πυρετό, της έδωσα αντιπυρετικό κ ακόμα κοιμάται τώρα..ευτυχώς το αντιπυρετικό που της δίνω την κρατάει 10-12 ώρες. Θέλω να πιστευω οτι απο σήμερα δε θα ξαναανεβάσει... Τη μύξα να δώ πώς θα ξεφορτωθούμε.. Η Μιχαέλα από την άλλη καπνει τσαλίμια.. Πραγματικα πιστευω οτι εχει καταλαβει την αναστατωση, τα μωρά έχουν ένστικτο, και είναι και αυτή πολύ ανήσυχη... Χτες γιναμε τριών μηνών καλέ!!! Τριων μηνών τοσοδούλες, αν και εχει μεγαλώσει τόσο πολύ αυτους τους τρεις μήνες..!

Μανούλες με μωράκια με κολικούς υπομονή!!! Ιδίως τα αγόρια (Μποτσάκι μου), τα χτυπάει περισσότερο λένε, αλλά πού θα παει, θα σταματήσουν... Εμείς λετε να την γλιτωσαμε, ΄η θα πρεπει να τους περιμενουμε με τη διορθωμένη ηλικία, που τωρα είναι κάπου 20-25 ημερών; Θα δείξει!!

ΙΩΑΝΝΑ μου, με την πιπίλα σε καταλαβαίνω απόλυτα.... Θυμάμαι στη Β, να είμαστε με το χερι μεσα στην κούνια εναλλαξ να βάζουμε την πεσμένη πιπίλα.. Η Βασιλική ηταν ενα παιδί, που απο βρεφος έπαιρνε πιπίλα μόνο για να κοινηθεί.. Και αυτό συνεχίστηκε πάντα, ποτε οταν ήταν ξύπνια και μικρή που ήταν στο καρότσι, δεν την έβλεπες με πιπίλα, στον υπνο όμως άμα δεν είχε, δε μπορούσε να κοιμηθεί με τίποτα... Και αυτό δυστυχώς συνεχίζεται μεχρι σηπνερα που είναι τρία... Τωρα λεει πως θα την κόψει μετά τα γενέθλια της, αλλά χλωμό το βλεπω.. Έχω χρησιμοποιησει διάφορα τεχνασματα στο παρελθόν για να την κόψει, αλλά τζίφος... Και για να μη μακρυγορώ, ο αντρας μου, για όλους αυτους τους λόγους, δε με αφήνει να δωσουμε πιπίλα στο μωρό, το οποιο πιστευω οτι κάποιες φορες θα ηρεμούσε.. Μου λεει οτι αφου δεν οηρε μεχρι σήμερα, γιατί να τη μάθει.. Αλλά εγώ πιστευω οτι μωρό που δέ θηλαζει, θέλει καπου να παρηγορηθεί, να νανουριστεί, να ηρεμήσει... Αλλά μεχρι τωρα περναει το δικό του..

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ, για τη διυλειά που με ρώτησες, ακόμα δεν ξερω ακριβώς, θα είναι κατι μεταξύ μεσα Φεβρουαρίου κ αρχες Μαρτίου! Τουλάχιστον να εχει περασει ο πολύς χειμώνας! Και ευτυχωπς για ένα διαστημα θα δουλευω πάλι μόνο πρωινά... Ποπό για την ώρα δε θέλω καθόλου να πάω.. Μετά, το μωρό θα το κραταει ο μπαμπας μου..

Τί άλλα νέα κούκλες;

ΚΟΑΛΑΚΙ καλως τον δεχτηκες τον αντρούλη σου!! Καλέ κατσε κ ξεκουρασου τωρα που ήρθε από το να κάνεις γενική!!

ΡΙΤΣΑΚΙ Κ ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ, εγκυούλες μου, σε αναμονή για τα ραντεβού σας κούκλες!! 23 η Ρίτσα μας και 27 αυχενική η ΑΓορομάμμυ μας;; Με το καλό!!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Καλημερα May μου! Ακομα ταλαιπωρειται το κοριτσακι σου το μεγαλο ε?? Ναι εννοειται και η μικρη αναστατωνεται, σε αυτη την ηλικια που υστερουν στην ομιλια και την επικοινωνια εχουν απιστευτα ενστικτα!!! Ολα τα αντιλαμβανεται η μικρη. Οσο για τους κολικους πιστευω οτι τους γλιτωσατε γιατι ναι μεν ειναι διορθωμενη η ηλικια αλλα επειδη οι κολικοι συνηθως οφειλονται στο ανωριμο γαστρεντερικο συστημα των μωρων λογικα αν ηταν να εχει περασει θα ειχε περασει οταν ηταν ακομα πιο μικρουλα που σημαινει ακομα πιο ανωριμο συστημα. Πιθανον και τα φαρμακα που πηρε τον πρωτο καιρο να βοηθησαν να μην παρουσιαστουν κολικοι. Ισως και να τους περνα πιο ηπια με τη γκρινια που μπορει να εχει καποιες στιγμες! Οπως και να 'χει ευχομαι να τα γλιτωσατε!! Να σε ρωτησω κατι, εσυ εισαι στον εοπυυ?? Ποσο σου στοιχισε ο τοκετος στο Ιασω?

to1Np2.png

KCkop2.png

Μαυ η Β. δεν την εχει κοψει την πιπιλα;

Εμενα ευτυχως κοντα στα 2 της, της ειπα να την πεταξουμε γιατι χαλανε τα δοντακια και πηγε μονη της και την εβαλε στον καδο. Εννοειται ειχα καβαντζα αλλα δεν της την εδωσα καθολου επειδη εχουμε το νινι μας και το ξεπερασε γρηγορα!!!!

Καλημερα May μου! Ακομα ταλαιπωρειται το κοριτσακι σου το μεγαλο ε?? Ναι εννοειται και η μικρη αναστατωνεται, σε αυτη την ηλικια που υστερουν στην ομιλια και την επικοινωνια εχουν απιστευτα ενστικτα!!! Ολα τα αντιλαμβανεται η μικρη. Οσο για τους κολικους πιστευω οτι τους γλιτωσατε γιατι ναι μεν ειναι διορθωμενη η ηλικια αλλα επειδη οι κολικοι συνηθως οφειλονται στο ανωριμο γαστρεντερικο συστημα των μωρων λογικα αν ηταν να εχει περασει θα ειχε περασει οταν ηταν ακομα πιο μικρουλα που σημαινει ακομα πιο ανωριμο συστημα. Πιθανον και τα φαρμακα που πηρε τον πρωτο καιρο να βοηθησαν να μην παρουσιαστουν κολικοι. Ισως και να τους περνα πιο ηπια με τη γκρινια που μπορει να εχει καποιες στιγμες! Οπως και να 'χει ευχομαι να τα γλιτωσατε!! Να σε ρωτησω κατι, εσυ εισαι στον εοπυυ?? Ποσο σου στοιχισε ο τοκετος στο Ιασω?

Μακαρι Αγορομάμμυ μου, για να δούμε!

Ναι εγώ είμαι πρων ΤΣΑΥ, νυν ΕΟΠΥΥ. Εγώ γέννησα σε μονόκλινο, χωρίς τη νοσηλεία που έκανα πριν αν θυμάσαι, η νοσηλεια μετά τον τοκετό ήταν 4 διανυξτερευσεις και μας κόστισε γύρω στα 4500?. Από την τιμή αυτή εχει ήδη αφαιρεθεί η πληρωμή του ΕΟΠΥΥ. Όσο ανεβαίνει η θεση, η συμμετοχή του ΕΟΠΥΥ Μειώνεται να ξερεις. Στα τρίκλινα ο τοκετός εχει γύρω στα 850, στα δίκλινα απλά, γυρω στα 1500, στα δίκλινα τα μεγάλα γύρω στα 2000?. Αν θες μπορω να δω τα ποσά με ακρίβεια, αλλα πανω κατω αυτα ήταν. Εσύ στο Ρεα δε θα γεννησεις πάλι;

78xyp2.png

RUAmp3.png

Διαφημίσεις

Μαυ η Β. δεν την εχει κοψει την πιπιλα;

Εμενα ευτυχως κοντα στα 2 της, της ειπα να την πεταξουμε γιατι χαλανε τα δοντακια και πηγε μονη της και την εβαλε στον καδο. Εννοειται ειχα καβαντζα αλλα δεν της την εδωσα καθολου επειδη εχουμε το νινι μας και το ξεπερασε γρηγορα!!!!

ΌΧΙ Ηλιοβασίλεμα, ακόμα έχει πιπίλα για να κοιμηθεί! Άστα!!!!!!

Τιπ της λεμε για δόντια, τί της λεμε για ομορφιά, οτι θα ειναι ασχημη, οτι δε θα την παρουν στο σχολείο, όλα τα καταλαβαινει τωρα, τα επεξεργάζεται και για όλα εχει απάντηση....!! Τωρα λεει μετά την τουρτα της- στις 25 εχει γενέθλια- δε θα την ξαναβάλει..... Καλά κρασιά...

Και γω πιστευω πως όσο πιο μικρά την κόβουν τόσο πιό καλά!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Μακαρι Αγορομάμμυ μου, για να δούμε!

Ναι εγώ είμαι πρων ΤΣΑΥ, νυν ΕΟΠΥΥ. Εγώ γέννησα σε μονόκλινο, χωρίς τη νοσηλεία που έκανα πριν αν θυμάσαι, η νοσηλεια μετά τον τοκετό ήταν 4 διανυξτερευσεις και μας κόστισε γύρω στα 4500?. Από την τιμή αυτή εχει ήδη αφαιρεθεί η πληρωμή του ΕΟΠΥΥ. Όσο ανεβαίνει η θεση, η συμμετοχή του ΕΟΠΥΥ Μειώνεται να ξερεις. Στα τρίκλινα ο τοκετός εχει γύρω στα 850, στα δίκλινα απλά, γυρω στα 1500, στα δίκλινα τα μεγάλα γύρω στα 2000?. Αν θες μπορω να δω τα ποσά με ακρίβεια, αλλα πανω κατω αυτα ήταν. Εσύ στο Ρεα δε θα γεννησεις πάλι;

εμεις δεν ειμαστε στον εοπυυ αλλα στο ταμειο στρατου και πληρωνουμε ολο το ποσον και μετα παιρνουμε πισω καποιο μερος των χρηματων. Στο ΡΕΑ θελω να γεννησω αλλα αφενος διαβαζω οτι εχει πεσει η ποιοητητα του αφετερου ο γιατρος μου βολευεται πιο πολυ στο ΙΑΣΩ και το σκεφτομουν.. Αλλα μου πεφτει πιο ακριβο το ιασω στο συνολο 800 ευρω παραπανω περιπου οποτε μαλλον θα προτιμησω το ρεα παλι που αλλωστε ειχα μεινει πολυ ευχαριστημενη και καλυτερα μη δωσω σημασια στις κριτικες που διαβασα!

to1Np2.png

KCkop2.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!!!!!!

Πώς είστε σήμερα??????????

Εμείς μια χαρά. Η μικρή κοιμάται, ο άντρας μου μου φτιάχνει την αποθήκη γιατί παραγγείλαμε και άλλα ξύλα και τα τοποθετεί και εγώ με τον γιο μου παίζουμε. Ήθελα να καθαρίσω αλλά μου έχει μείνει μόνο η κουζινοσαλοτραπεζαρία που κάθομαι με τον μικρό οπότε δεν μπορώ. Μάλλον το μεσημέρι που θα κοιμάται.

ΜΠΟΤΣΑΚΙ τελικά ήταν καλή η ιδέα σου για βόλτα. Κατέβηκε η μαμά μου από πάνω και έμεινε σπίτι μας την ώρα που κοιμόντουσαν τα παιδιά και εγώ με τον άντρα μου πήγαμε για φαγητό. Πωπω ήταν η πρώτη φορά που άφησα την μικρή και μου φάνηκε κάπως αλλά δεν είχα τόσο άγχος γιατί τέτοιες ώρες δεν ξυπνάει.

Εσείς πώς τα περάσατε???????? Όντως το είχαμε ανάγκη.

Φιλιάααααααααα!!!!!!!!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

εμεις δεν ειμαστε στον εοπυυ αλλα στο ταμειο στρατου και πληρωνουμε ολο το ποσον και μετα παιρνουμε πισω καποιο μερος των χρηματων. Στο ΡΕΑ θελω να γεννησω αλλα αφενος διαβαζω οτι εχει πεσει η ποιοητητα του αφετερου ο γιατρος μου βολευεται πιο πολυ στο ΙΑΣΩ και το σκεφτομουν.. Αλλα μου πεφτει πιο ακριβο το ιασω στο συνολο 800 ευρω παραπανω περιπου οποτε μαλλον θα προτιμησω το ρεα παλι που αλλωστε ειχα μεινει πολυ ευχαριστημενη και καλυτερα μη δωσω σημασια στις κριτικες που διαβασα!

Τι είδους κριτικές; Για τις υπηρεσιες τους γενικά, φαγητό, παροχες και τετοια;; Το Μποτσακι που γέννησε τωρα, δε θυμαμαι να ανεφερε κατι αρνητικό. Επίσης, αφού ήδη εχεις γεννησει εκεί, εχεις μια πολύ καλή εικόνα και δεν πιστευω οτι εχουν αλλάξει τόσο τα πράγματα. Πολλές φορές, οι κοπέλες με βάση τα προσωπικά τους δεδομένα, βγάζουν χαζά συμπεράσματα, μη δίνεις βάση!! Πολλες είναι περίεργες και δεν ευχαριστιούνται ποτέ κ με τίποτα!!! Εγώ να δεις τι είχα διαβασει για τη ΜΕΝΝ του Ιασώ και τελικά, ειλικρινά το λέω, τίποτα απο αυτά δεν ίσχυε.. Δε θα μπορουσε να είναι καλυτερα.. Και δε μιλάω για τους γιατρους, μιλάω για όλα τα αλλα, για την καθαριοτητα, την οργάνωση, τις νοσηλευτριες, όλα!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!!!!!!

Πώς είστε σήμερα??????????

Εμείς μια χαρά. Η μικρή κοιμάται, ο άντρας μου μου φτιάχνει την αποθήκη γιατί παραγγείλαμε και άλλα ξύλα και τα τοποθετεί και εγώ με τον γιο μου παίζουμε. Ήθελα να καθαρίσω αλλά μου έχει μείνει μόνο η κουζινοσαλοτραπεζαρία που κάθομαι με τον μικρό οπότε δεν μπορώ. Μάλλον το μεσημέρι που θα κοιμάται.

ΜΠΟΤΣΑΚΙ τελικά ήταν καλή η ιδέα σου για βόλτα. Κατέβηκε η μαμά μου από πάνω και έμεινε σπίτι μας την ώρα που κοιμόντουσαν τα παιδιά και εγώ με τον άντρα μου πήγαμε για φαγητό. Πωπω ήταν η πρώτη φορά που άφησα την μικρή και μου φάνηκε κάπως αλλά δεν είχα τόσο άγχος γιατί τέτοιες ώρες δεν ξυπνάει.

Εσείς πώς τα περάσατε???????? Όντως το είχαμε ανάγκη.

Φιλιάααααααααα!!!!!!!!

NGN μου καλημέρα!!!! Και σύ βολτούλα;; Τί καλά!!! Μας άνοιξε τα μάτια το Μποτσάκι μας!! Για να δούμε, θα τα καταφερουμε και μεις μόλις συνέλθουν λίγο τα πράγματα;; Πολύ θέλω να πάω μια βόλτα και γω!! Είναι καλύτερα ο γιός σου; Εμείς ακόμα τα ίδια.. Πυρετό η Βασιλική το ξημέρωμα.. Ελπίζω να έκανε τον κύκλο της η ασθένεια κ από σήμερα να είναι καλύτερα. Να ρωτήσω, να την καπνω ένα μπάνιο σήμερα να παρει τα πάνω της, ΄η είναι επικιπνδυνο επειδή εχει συνάχι, μην επειδεινωθεί; Χωρίς λούσιμο καλυτερα.. Τί λετε;

78xyp2.png

RUAmp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...