Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

• Ευχή 1

Γαλιαντρεεες...!!!

Koalaki

Recommended Posts

Κοριτσάκια να μαι πάλι!!

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ τρελή ταλαιπωρία πέρασες!! Εχω και γω αιμορροιδες αλλά δεν εχω υποφερει ποτέ ιδιαίτερα, ουτε καν μετα τον πρωτο φυσιολογικό τοκετό! Μακαρι να ανεκουφιστείς και να μην υποφερεις άλλο! Η μικρή σου εχει κολικούς; Κλαιει πολύ η καιμένη; Απο θορύβους πως πατε;;

ΜΠΟΤΣΑΚΙ, πηπγες για καφέ,;;; Ελπίζω ναι!!! Να τον πιεις πολύυυυυ χαλαράαααααααα!!! Μή σκέφτεσαι το αγόρι μας για λίγο για να ξεφύγεις!!

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ, τί ατυχία και σύ βρε παθδί μου!! Πως να μην εχεις πονοκέφαλο!!

Οι μέρες που ερχονται θα ειναι λεει πολύ ηλιόλουστες.. Όσες μπορειτε να τις εκμεταλλευτειτε να παρουν ήλιο κ τα μωράκια σας! Εμείς δε θα πάμε πουθενά, αλλά εχω παψει να γκρινιάζω........

78xyp2.png

RUAmp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μαυ μου θα εχει ηλιο;;;; καλο αυτο!!!!

Τελικα ποτε σκεφτεσαι να επιστρεψεις στο φαρμακειο;

Χριστινακι , και εγω ανακουφιση μεγαλη ειχα με αυτο το "σπρωξιμο" που σας ειχα πει...Το ειχα διαβασει μεσα στο παρεντς....Και ετσι ειδα αποτομη βελτιωση γιατι περσυ τετοια εποχη ειχα πεθανει και λογω ληψης σιδηρου ειχε χειροτερεψει...Μετα με την καλυτερευση της διατροφης και αυτο το " σπρωξιμο" ανακουφιστηκα....

Και παλι περαστικα σας!!!

Μαυ από θορύβους άλλο τίποτα!!!

Δεν σταματάει λεπτό μέσα στη νύχτα :-) :-) και το πρωί είναι πολύ ήσυχη... ίσα ίσα να λένε οι γιαγιάδες της ότι είναι το πιο ήσυχο παιδί!!!

Έχουμε πονάκια και εμείς... και είναι πολύ ταλαιπωρία όταν κλαίνε τα κακόμοιρα!

kPAZp2.png

Κοριτσια μου γεια σας...πηγα για τον θυρωειδη ...εκανα εξετασεις...και τελεικα ειναι καλες...δεν χρειαζετε να παρω χαπι.

Απλος καθε δυο μηνες θα κανω εξετασεις,να το παρακολουθω μεχρι να γεννησω.

Εσεις τι νεα κοριτσια μου ;;

Ολα καλα;;

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

Κοριτσακια ηρθα και εγω!!! Τι κανετε??? ευχαριστω για το καλωσορισμα!!!

Εμεις καλα, μολις εβαλα τη φμ για υπνο και καθομαστε παρεουλα με τον ανδρουλη μου. Δεν πηγαμε μαρκετ το απογευμα, καναμε δουλειες το σπιτι, θα παμε αυριο η την κυριακη που ειναι ανοιχτα. Βαλαμε και τη φμ στη βεσπα, πατησε το κουμπι (γκαζι) και βουυυυυυυυυυυυυρ.....!!!!!!!!!! Πλακα ειχε :D.

Εχει αδεια ο ανδρουλης μου και απο δευτερα θα κανω γενικη με την ησυχια μου παρολο που εκανα τον σεπτεμβριο λεω να τα σηκωσω ολα παλι, ευκαιρια ειναι ;).

ΜΠΟΤΣΑΚΙ ΜΟΥ τι καλαααα που πηγατε και ξεσκασατε!!!

ΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ μια χαρα με τον θυροειδη, ολα τελεια!!!

Οι υπολοιπες οοολες καλα???

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Καλησπερα Ριτσα!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κοντευουν οι μερες για τον γιατρο, ετσι;

Ναι Ηλιοβασιλεμα μου κοντευουν....να δουμε το εβρυομωρακι μας!!

Τι μου κανεις;;

Πως εισαι μαναρακι μου;;

Σου εχω στηλει πμ.

x8yip2.png?0gPNKwlL

Κοριτσια το ΜΑΡΑΚΙ ΒΟΡΙΝΟ μου εστειλε μηνυμα και σας στελνει φιλια, δεν εχει ψυχολογια ωστε να μπει στο καφε. Ελπιζουμε ολα να πανε καλυτερα...!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Κοριτσακια ηρθα και εγω!!! Τι κανετε??? ευχαριστω για το καλωσορισμα!!!

Εμεις καλα, μολις εβαλα τη φμ για υπνο και καθομαστε παρεουλα με τον ανδρουλη μου. Δεν πηγαμε μαρκετ το απογευμα, καναμε δουλειες το σπιτι, θα παμε αυριο η την κυριακη που ειναι ανοιχτα. Βαλαμε και τη φμ στη βεσπα, πατησε το κουμπι (γκαζι) και βουυυυυυυυυυυυυρ.....!!!!!!!!!! Πλακα ειχε :D.

Εχει αδεια ο ανδρουλης μου και απο δευτερα θα κανω γενικη με την ησυχια μου παρολο που εκανα τον σεπτεμβριο λεω να τα σηκωσω ολα παλι, ευκαιρια ειναι ;).

ΜΠΟΤΣΑΚΙ ΜΟΥ τι καλαααα που πηγατε και ξεσκασατε!!!

ΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ μια χαρα με τον θυροειδη, ολα τελεια!!!

Οι υπολοιπες οοολες καλα???

Koalaki μου τι μου κανεις;;

Ναι μαναρακι μου ολα καλα με τον θυροειδη.....

Η Φμ σου τι κανει;;

x8yip2.png?0gPNKwlL

Κοριτσια το ΜΑΡΑΚΙ ΒΟΡΙΝΟ μου εστειλε μηνυμα και σας στελνει φιλια, δεν εχει ψυχολογια ωστε να μπει στο καφε. Ελπιζουμε ολα να πανε καλυτερα...!!!

Να τις δωσεις και απο μας πολλα φιλακια!!

Μαρακι μου ολα καλα θα πανε μαναρακι μου.....

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

Koalaki μου τι μου κανεις;;

Ναι μαναρακι μου ολα καλα με τον θυροειδη.....

Η Φμ σου τι κανει;;

Καλα ειναι, κοιμηθηκε...η φμ!!!

Ναι θα δωσω φιλια στο μαρακι μας!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Κορίτσιια μου τι κάνετε???

Χάθηκα για 2-3 μέρες γιατί δεν ήμουν και πολύ καλά... Αναγκάστηκα να φωνάξω γαστρεντερολόγο τελικά. Έπαθα θρόμβωση αιμοροίδας και ήταν τραγική κατάσταση... κλάμα να δείτε... παραλίγο να χρειαστεί σχάση... στο τσακ ελπίζω να την γλύτωσα!!! Το κατάλαβε και το μωράκι και έκλαιγε και αυτό συνέχεια.. Τελικά ήρθε η μαμά μου και με βοήθησε γιατί ούτε να κοιμηθώ δεν μπορούσα.

Από όσο διάβασα όμως όλες οι φρεσκομανούλες υποφέρουμε...

Μαυ και NGN περαστικά στα παιδάκια σας... NGN περαστικά και σε σένα, αν και ελπίζω να είσαι τελείως καλά πλέον.

Μποτσάκι ο μικρός έκλαιγε με κολικούς πάλι? Μήπως να δοκιμάζατε και το ινφακολίκ... 3 φορές την ημέρα 10 λεπτά πριν το φαγητό... και βλέπεις αποτελέσματα το πολύ σε 1 βδομάδα... όπως λέει το φυλλάδιο δεν υπάρχουν αντεδειξεις ή παρενέργειες καθώς δεν γίνεται απορρόφηση από το στομάχι...

Γιολα μπράβο στο παιδάκι σου... ελπίζω να είναι η τελευταία ταλαιπωρία που περνάτε... χαράς το κουράγιο σου να μην ξέρεις τι έχει τόσο καιρό και να το τρέχεις συνεχώς σε γιατρούς και εξετάσεις!!!

Κοαλάκι καλά να περάσετε με τον άνδρα σου!

Ηλιοβασίλεμα τι κάνει η Αγγελικούλα μας... διάβαζα για τις στολές της... τι ωραία που θα είναι :-) :-)

Αγορομάμμυ πότε έφτασε κιολλας η αυχενική διαφάνεια!!!!! Περνάει ο καιρός πολύ γρήγορα... Άντε με το καλό!

Ρίτσα πως πάνε οι αναγούλες??? Παρόλα αυτά πολύ ανεβασμένη σε ακούω... :-) :-)

Άντε υπομονή... σε λίγο καιρό θα περάσουν και θα ευχαριστηθείς την εγκυμοσύνη σου

Χριστινακι μου περαστικα σου.....

Και εγω αυτο πιστευω οτι θα την ευχαριστηθω...σε ευχαριστω μαναρακι μου....

Τι κανει το μωρακι σου;;

x8yip2.png?0gPNKwlL

Κοαλακι καλησπερα!!! Ειναι ανοιχτα τα σουπερ την Κυριακη;

Μαρακι βορινο να ηρεμησεις και εμεις εδω ειμαστε....

Ριτσακι, το ειδα ;););)

Θα πατε μαζι με τον συζυγο την Πεμπτη στο γιατρο;

Κοαλακι καλησπερα!!! Ειναι ανοιχτα τα σουπερ την Κυριακη;

Μαρακι βορινο να ηρεμησεις και εμεις εδω ειμαστε....

Ριτσακι, το ειδα ;););)

Θα πατε μαζι με τον συζυγο την Πεμπτη στο γιατρο;

Τα μαρκετ, τα εμπορικα κλπ, ολα ειναι ανοιχτα!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...