Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

• Ευχή 1

Γαλιαντρεεες...!!!

Koalaki

Recommended Posts

καλημερα συμπεθερα μου!!!! η νυφη εχει αγριες διαθεσεις για τον μπαμπα??? χαχαχαχ!! καλα του κανει, να δει τη γλυκα! βεβαια καλο θα ηταν να τον αφησει λιγακι να ξεκουραστει απο το ταξιδι του αλλα αντε να της το εξηγησεις της φουρτουνας!!!! καλα ειμαστε κι εμεις!! αραααααζουμε!!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα συμπεθερα μου!!!! η νυφη εχει αγριες διαθεσεις για τον μπαμπα??? χαχαχαχ!! καλα του κανει, να δει τη γλυκα! βεβαια καλο θα ηταν να τον αφησει λιγακι να ξεκουραστει απο το ταξιδι του αλλα αντε να της το εξηγησεις της φουρτουνας!!!! καλα ειμαστε κι εμεις!! αραααααζουμε!!!!

Αν ηταν μονο το ταξιδι καλα θα ηταν, ηταν και νυχτερινος, αλλα τελικα σηκωθηκε με πολυ καλες διαθεσεις στις 11 απο τις 7 το πρωι που εφτασε σπιτι.

Κοριτσακια μου μολις φαγαμε γιοβαρλοσουπα και η φμ κοιμηθηκε!!! Το απογευμα θα παμε μαλλον μαρκετ, θα δουμε, δεν ξερω σιγουρα!!! Ηρθε με αδεια ο ανδρουλης μου υπολειπομενη οποτε εχουμε μερες να κανουμε και ψωνια για τη φμ που θελω και διαφορα αλλα...!!!

Για την ωρα σας ευχομαι καλο μεσημερι και καλη ορεξη!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Κοριτσάκια μουυυυ!!!Τι κανετεεεεεε???

Εμείς είχαμε επεισοδιακή νύχτα εχθες .Ο μικρός μέχρι τις 2 παρα σφαδαζε από τους πόνους και μολις ηρέμησε γιατί στις 2 το πολύ πάντα ηρεμεί,πάει ο πατερας του να ξαπλώσει που τον είχε αγκαλιά μέχρι νακοιμηθει καλα,και ΠΕΦΤΕΙ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ.Ξεμονταριστηκε δηλαδή!Ο μικρός ξύπνησε και άρχισε το κλάμα ο άντρας μου έβριζε το κρεβάτι,ένας χαμός!!!!

Τελικά μετά από μια ώρα ηρεμησαμε που φτιάχτηκε το κρεβάτι και κοιμήθηκε ο Μπεμπής μέχρι τις 9 παρα!!!!και μετά μέχρι τις 12 ευτυχώς!!!!Μιλάμε εκείνη την ώρα μου ήρθε να φουνταρωωωωωωωωω!!!!:confused::confused:

Ιωαννακι μου ευχαριστώ για το κουράγιο!!!

Μακάρι για να ηρεμήσει το μωράκι μου!!!

Κοαλακι μουυυυ καλώς τον δέχτηκες τον αντρουλη σου!!!!Να περάσετε καλα!!!!!!

Αγορομαμυ μου τι κάνετε?Ο Μητσός μας?

Κι εδω έχει ωραία μέρα.Ειπαμε να παμε βόλτα αλλά κοιμήθηκε ο μικρός.Αυριο!!!

Κορίτσια ετουτο το παιδί έχει πολλά σάλια και μου βάζει συνεχεια την μπουνιά του στο στομα και την πιπιλαει!Τι είναι αυτό καλέ?

1sh1p2.png

κοριτσακια εβγαλα μια βολτιτσα την μουρμουρα!!!!!!!

αλλα κοιμοταν στο καροτσι κι απ την ωρα που ηρθαμε σπιτι μουρμουριζει κ ουτε λογος για υπνο!!!!!!!!!!!!

ΜΠΟΤΣΑΚΙ πωπω τι παθατε βραδιατικα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αυτο κοριτσι που κανει το χερακι μπουνιτσα κ ολο μεσα ειναι οτι αρχιζουν σιγα σιγα κ φαγουριζουν τα ουλα κ βαζει το χερακι για ν ανακουφιστει!!!!!

το κανε κ μενα κ ειχα ρωτησει την παιδιατρο κ μου λεει αστην αν το βαζει απλα να φροντιζουμε τ χερακια της να ειναι καθαρα!!!!!!!στην αρχη αναγουλιαζε κιολας επειδη το χωνε ολο το χερι κ καποιες φορες εκανε κ εμετο της ειχα παρει κ μασητικα αλλα δεν μπορουσε να τα κρατησει τωρα πλεον τα καραταει!!!!!!!!!

εγω παντως ειδα οτι η μπεμπα μου μεχρι 2,5 μηνων περιπου ειχε κολικους κ στα καπακια αρχισε η φαγουρα στα ουλα η εντονη με γκρινια ε απ τον 4 μηνα ηρεμησε αρκετα μπορω να πω!!!!!!!!!

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Καλησπέρα κορίτσια μου!!!!!

Πώς είστε σήμερα?????

Εμείς όλοι καλά! Έκανα μπόλικες δουλειές σήμερα και αύριο θα τελειώσω το εσωτερικό του σπιτιού και τα σιδερώματα. Μετά ξεκινάω το barbeque και την αυλή!!!!!!! Και μετά πάλι από την αρχή το σπίτι γιατί θα έχει γίνει κ...ος!!!!!!:mad::-x:-x:-x:-x:-x:-x:-x Δεν τελειώνουν ποτέ όταν τα κάνεις λίγα λίγα αλλά δεν γίνεται και διαφορετικά!!!!!!!

ΜΠΟΤΣΑΚΙ τι ήταν και το χθεσινό καλέεεεεεε???????? Φαντάζομαι τα νεύρα σου εκείνη την ώρα!!!!!!!!

ΚΟΑΛΑΚΙ και εμένα από χθες έχει άδεια ο άντρας μου μέχρι την Τρίτη και έχει τρελαθεί κι αυτός στις δουλειές, γκαζόν, αποθήκες και άλλες εκκρεμότητες που έπρεπε να γίνουν.

ΙΟΑΝΝΑΚΙ και εγώ θέλω να πάω καμιά βόλτα αλλά όλο κάτι έχω να κάνω και το αναβάλω. Θα πιάσουν βροχές και τότε δεν θα μπορώ!!!!!!!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια καλησπερα!!! Τα εχουμε παίξει κορίτσια! Η Β είναι τελειως χάλια, τη λυπάμαι τόσο πολύ, δεν προλαβαινουμε τις μύξες.. Τα ματάκια της κομμένα, βήχας με φλέμματα, εστία μόλυνσης κυριολεκτικά! Εγώ με τον άντρα μου, τα παιδιά εναλλάξ με φοβερό άγχος μη μεταφερουμε μικρόβια.. Η άλλη η μικρή, μας εχει αλλαξει τα πεταλα... Σα να κατάλαβε την αναστάτωση που έχουμε και είναι μες τη γκρίνια! Την κρατας αγκαλιά, ροχαλίζει, την απιθώνεις ξυπναει κ κλαιει.... Ο άντρας μου μου λεει πως τα καταφερνω με τις δυο τα πρωινά, αλλά αυτό το μικρό δεν κάνει τετοια, ελπίζω να μή "χάλασε" και αυτή!

ΜΠΟΤΣΑΚΙ μου, δε μπορώ να φανταστώ τα νευρα σας το βράδυ.... Μα τί άλλο θα μας συμβεί!!! Η μπουνιά, όπως λεει και η Ιωάννα είναι ούλα!! Και μιας και λέμε για ούλα,, βρε κοριτσια σε αυτο το μωρό τα μπροστινα ούλα ειναι ασπρα σα να βλεπεις τα δόντια, απλά είναι απο μεσα... Γίνεται αυτό;;;

Ngn, ο μεγάλος σου πως είναι;; Καλυτερα;;

Φιλια σε όλες για την ώρα!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

MAY μου πω τι καημενη την Β!!!!!!!!!περαστικα της!!!!!!!

α κ η μικρη ετσι ε?ωχ κουραγιο κοριτσακι κ υπομονη αυτο που λες για τα ουλα κ της δικια μου ετσι ειναι!!!!!!!!!!!!!!!!!

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Κοριτσάκια καλησπερα!!! Τα εχουμε παίξει κορίτσια! Η Β είναι τελειως χάλια, τη λυπάμαι τόσο πολύ, δεν προλαβαινουμε τις μύξες.. Τα ματάκια της κομμένα, βήχας με φλέμματα, εστία μόλυνσης κυριολεκτικά! Εγώ με τον άντρα μου, τα παιδιά εναλλάξ με φοβερό άγχος μη μεταφερουμε μικρόβια.. Η άλλη η μικρή, μας εχει αλλαξει τα πεταλα... Σα να κατάλαβε την αναστάτωση που έχουμε και είναι μες τη γκρίνια! Την κρατας αγκαλιά, ροχαλίζει, την απιθώνεις ξυπναει κ κλαιει.... Ο άντρας μου μου λεει πως τα καταφερνω με τις δυο τα πρωινά, αλλά αυτό το μικρό δεν κάνει τετοια, ελπίζω να μή "χάλασε" και αυτή!

ΜΠΟΤΣΑΚΙ μου, δε μπορώ να φανταστώ τα νευρα σας το βράδυ.... Μα τί άλλο θα μας συμβεί!!! Η μπουνιά, όπως λεει και η Ιωάννα είναι ούλα!! Και μιας και λέμε για ούλα,, βρε κοριτσια σε αυτο το μωρό τα μπροστινα ούλα ειναι ασπρα σα να βλεπεις τα δόντια, απλά είναι απο μεσα... Γίνεται αυτό;;;

Ngn, ο μεγάλος σου πως είναι;; Καλυτερα;;

Φιλια σε όλες για την ώρα!!

May μου εμένα ο μικρός είναι αρκετά καλύτερα αλλά όχι εντελώς καλά. Αν και συνήθως όταν περνάει κολλάει. Μακριά από μας!!!!!!!!!

Περαστικά κοριτσάκι μου!!!!!!! Είναι μεγάλο άγχος αλλά ας σκεφτόμαστε θετικά!!!!!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Αχ κοριτσάκια μου δεν περιγράφονται τα νευρα μου.Ηθελα να βαρεσω το κεφάλι μου στον τοίχο!!!Σας ευχαριστώ που με βοηθάτε με τις εμπειρίες σας.Παιρνω κουράγιο!!!

Μαυ μου περαστικουλια.Υπομονη κι εσύ.Τι να πω μέσα στην τρέλα ζούμε!!!

Ιωαννακι μου ωραία ήταν για βοκτιτσα σημερα.Κι εμείς αύριο θα παμε!!

Ngn μου μη μου λες για δουλειες γιατί θα το ξανά αρέσω το κεφάλι μου στον τοίχο!!!!

Τον αμαζευτοοοοοοοοο!!!!!

Κορίτσια θα αφήσουμε τον μικρό 2 ώρες με τη μανούλα μου και θα παμε να πιούμε ένα καφέ.

Δεν γίνεται,τα παίξαμε!!!!

Φιλακιαααααααααααα!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Αχ κοριτσάκια μου δεν περιγράφονται τα νευρα μου.Ηθελα να βαρεσω το κεφάλι μου στον τοίχο!!!Σας ευχαριστώ που με βοηθάτε με τις εμπειρίες σας.Παιρνω κουράγιο!!!

Μαυ μου περαστικουλια.Υπομονη κι εσύ.Τι να πω μέσα στην τρέλα ζούμε!!!

Ιωαννακι μου ωραία ήταν για βοκτιτσα σημερα.Κι εμείς αύριο θα παμε!!

Ngn μου μη μου λες για δουλειες γιατί θα το ξανά αρέσω το κεφάλι μου στον τοίχο!!!!

Τον αμαζευτοοοοοοοοο!!!!!

Κορίτσια θα αφήσουμε τον μικρό 2 ώρες με τη μανούλα μου και θα παμε να πιούμε ένα καφέ.

Δεν γίνεται,τα παίξαμε!!!!

Φιλακιαααααααααααα!!!!!

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ τι ωραίααααααααααα!!!!!!!!!!! Και εγώ θέλω βολτίτσαααααααα!!!!!!!!!! Μωρέ μπας να αφήσω και εγώ τα παιδιά στην μαμά μου όταν κοιμούνται και να πάω και εγώ. Καλή η ιδέα σου!!!!!!!!!! Θα το επεξεργαστώωωωωω!!!!!!!!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Καλησπερα.....

Οι περιπετειες της παρεας συνεχιζονται, ετσι;

Μαυ η Β. ακομη χαλια; της δινεις μονο αντιπυρετικο και ορο; Η μπεμπουλα ζηλεψε και κανει και αυτη τα κολπα της;

NGΝ αυτες οι δουλειες ποτε μα ποτε δεν τελειωνουν....

Ιωαννα και εμεις ειχαμε ωραιο καιρο αλλα εγω ειχα να παω εκτος πολης και εκει που πηγα με εφαγε η ομιχλη...και μετα μεχρι να γυρισω, ειχαμε αναποδιες και εμεις...Πηγα με λεωφορειο το πρωι και μετα ετυχε να βρεθω με τον πατερα μου να γυρισουμε μαζι και αντι να γυρισω νωριτερα, εσκασε το λαστιχο και καθυστερησαμε!!!! Ολο το μεσημερι με ενα πονοκεφαλο ειμαι...τωρα αρχιζω και ηρεμω...

Μποτσακι ευτυχως που δεν χτυπησε το μωρο....απο το ξαφνικο αυτο γκρεμισμα! Πηγατε για καφεδακι;;;; Καλα κανατε!!!

Κοαλακι καλως δεχτηκες τον αντρα σου!!!

Κορίτσιια μου τι κάνετε???

Χάθηκα για 2-3 μέρες γιατί δεν ήμουν και πολύ καλά... Αναγκάστηκα να φωνάξω γαστρεντερολόγο τελικά. Έπαθα θρόμβωση αιμοροίδας και ήταν τραγική κατάσταση... κλάμα να δείτε... παραλίγο να χρειαστεί σχάση... στο τσακ ελπίζω να την γλύτωσα!!! Το κατάλαβε και το μωράκι και έκλαιγε και αυτό συνέχεια.. Τελικά ήρθε η μαμά μου και με βοήθησε γιατί ούτε να κοιμηθώ δεν μπορούσα.

Από όσο διάβασα όμως όλες οι φρεσκομανούλες υποφέρουμε...

Μαυ και NGN περαστικά στα παιδάκια σας... NGN περαστικά και σε σένα, αν και ελπίζω να είσαι τελείως καλά πλέον.

Μποτσάκι ο μικρός έκλαιγε με κολικούς πάλι? Μήπως να δοκιμάζατε και το ινφακολίκ... 3 φορές την ημέρα 10 λεπτά πριν το φαγητό... και βλέπεις αποτελέσματα το πολύ σε 1 βδομάδα... όπως λέει το φυλλάδιο δεν υπάρχουν αντεδειξεις ή παρενέργειες καθώς δεν γίνεται απορρόφηση από το στομάχι...

Γιολα μπράβο στο παιδάκι σου... ελπίζω να είναι η τελευταία ταλαιπωρία που περνάτε... χαράς το κουράγιο σου να μην ξέρεις τι έχει τόσο καιρό και να το τρέχεις συνεχώς σε γιατρούς και εξετάσεις!!!

Κοαλάκι καλά να περάσετε με τον άνδρα σου!

Ηλιοβασίλεμα τι κάνει η Αγγελικούλα μας... διάβαζα για τις στολές της... τι ωραία που θα είναι :-) :-)

Αγορομάμμυ πότε έφτασε κιολλας η αυχενική διαφάνεια!!!!! Περνάει ο καιρός πολύ γρήγορα... Άντε με το καλό!

Ρίτσα πως πάνε οι αναγούλες??? Παρόλα αυτά πολύ ανεβασμένη σε ακούω... :-) :-)

Άντε υπομονή... σε λίγο καιρό θα περάσουν και θα ευχαριστηθείς την εγκυμοσύνη σου

kPAZp2.png

Χριστινακι τοσο πολυ σε πονανε οι ατιμες οι αιμοραιδες;;;;;

περαστικα;

τί σου συνεστισε ο γιατρος;

Εμενα εδω και λιγες μερες με ξαναενοχλουν......γιατι και ζεστα πολυ μπανια κανω και χαλασα και διατροφη οποτε ξαναφουντωσαν...Ευκαιρεια να ξαναπροσεξω αμεσα!!!

Ευχαριστω για την κορη μου και θα δεις και εσυ χαρες απο το μωρο σου πολλες!!!!

Δεν μπορούσα να κάνω ανάταση μόνη μου (ήταν η πρώτη φορά που έχω..οποτε εμπειρία μηδέν)... οπότε αντί να περνάνε γινόντουσαν χειρότερα! Η γιατρός ήταν πολύ καλή. Μου έδειξε πως να τις βάζω μέσα και μου είπε να το κάνω συνέχεια!!!! Θα γίνω λίγο αηδιαστικη αλλά το κλειδί ήταν όχι απλά να τις σπρώχνεις, γιατι ξαναβγαίνουν αμέσως, αλλά να τις κρατήσεις μέσα με το δάκτυλο για τουλάχιστον 10 λεπτά...Μου έδωσε αλοιφούλα και ένα λαδάκι και διατροφή...

Φάρμακα δυστυχώς δεν κάνει να πάρω, αφού θηλάζω. Πάντως το έπαθα γιατι δεν επινα πολύ νερό και αφυδατώθηκα με το θηλασμό. Αφου σκεφτόμουν αυτές που γεννάνε με φυσιολογικό τοκετό :confused::confused::confused:

kPAZp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...