Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

• Ευχή 1

Γαλιαντρεεες...!!!

Koalaki

Recommended Posts

καληνυχτα ΑΓΟΡΟΜΑΜΗ σ ακολουθω κ εγω !!!!!!!!!!!!

ΚΟΑΛΑΚΙ αντε ευχομαι να βρεις πως θα το κανεις με τις εικονες!!!!!!!!!!!

καλο βραδυ κοριτσια!!!!!!!!!αυριο παλι!!!!!!!!!!!

Καληνυχταααααα!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλα ειμαι, καθομαι και βλεπω τηλεοραση!!!

Εσυυυυυυ??????

Και εγω καλα ειμαι...απλως νυσταζω...αααααααα!!!

Παω και εγω σιγα-σιγα για νανι....θα τα πουμε αυριο!!

Καληνυχτω κοριτσια μου....Φιλακια πολλα!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

Κοριτσια εχω απο την Κυριακη λιγο λιγο καθαρο αιμα κι ο γιατρος μου ειπε οτι ειναι περιοδος.Τον ρωτησα αν αυτο θα ειναι το αιμα που θα εχω γιατι πριν την εγκυμοσυνη ειαχα πλυμμηρα και μου ειπε να μην ανησυχω θα ερθει και η πλυμμηρα!!!!!!!!!!1Φτουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν γλυτωνωωωωωωω απ'αυτηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!!!!

Εγω παντως δεν θυμαμαι πως ηταν η πρωτη περιοδος μου :confused: βλεπετε εχω ακομα τα κενα μνημης για τα οποια συζητουσατε τις προαλλες...

Απλα απο την εγχειρηση και μετα ελλατωθηκε ο πονος και η ροη και μετα την εγκυμοσυνη ελλατωθηκαν και αλλο...:D αυτα θυμαμαι μονο :tongue:.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Καλησπερα κοριτσια!!!

Ngn και May περαστικα στα παιδια σας τα μεγαλα....Οσο μπορειτε, με μασκες κα οινοπνευμα....Δωστε τες σαν παιχνιδι στον Γιωργακη και στη Βασιλικη και ετσι θα πλησιαζουν τα μωρα αλλα με τις μασκες....

Αν σας παρηγορει και εγω που γεννησα Μαρτιο...με μασκες ημασταν γιατι ειχαμε κρυωσει εγω και ο αντρας μου μεσα στην ανοιξη....

Δυστυχως ολο τον καιρο ολο και καποια ιωση κυκλοφορει...αν και βεβαια τον χειμωνα ειναι πιο δυσκολα!

Ριτσα, οι αναγουλιτσες σε κρατανε σε αποσταση απο το φαγητο;;; !!!!!!!!!!!!!!!!! Πηρες και τα αποτελεσματα, μια χαρα ετσι;

Συγνωμη που δεν σου απαντησα πιο νωρις Ηλιοβασιλεμα μου ,αλλα εχω μια νυστα....Ναι οι αναγουλες κατα μια αποψη μου κανουνε καλο...Χααα!!Χααα!!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

Και εγω καλα ειμαι...απλως νυσταζω...αααααααα!!!

Παω και εγω σιγα-σιγα για νανι....θα τα πουμε αυριο!!

Καληνυχτω κοριτσια μου....Φιλακια πολλα!!

Καληνυχταααααα!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

καληνυχτα ΑΓΟΡΟΜΑΜΗ σ ακολουθω κ εγω !!!!!!!!!!!!

ΚΟΑΛΑΚΙ αντε ευχομαι να βρεις πως θα το κανεις με τις εικονες!!!!!!!!!!!

καλο βραδυ κοριτσια!!!!!!!!!αυριο παλι!!!!!!!!!!!

Καληνυχτα μπεμπα!!!!!!!!!

1sh1p2.png

ωχου μωρε τον Χρηστακο! Αμα καθεται τουλαχιστον λιγο ησυχος εστω και ξυπνιος και ξαπλωσεις λιγο να ξεκουραστεις διπλα του? τον εχεις σε κουνια τωρα ή σε πορτ μπεμπε?

Την ημερα τον εχω σε πορτ μπεμπε στο σαλονι και το βραδυ που κοιμαται μαζι μας τον εχω στο λικνο!!!!!!!!!αμα δεν κοιμηθει πως να ξεκουραστω η δολιαααααααααααα??????

1sh1p2.png

:arrow:Koalaki μου τι μου κανεις;;;

:arrow:Μποτσακι μου εχει κολικους μωρε το Αγορακι σου....υπομονη μαναρακι μου....

:arrow:Ιωαννακι μου Μονο αυτα εχω και μπολικο υπνο...δεν εχω θεμα οτι ωρα να ναι κοιμαμαι....Χαααα!!Χαααα!!!

Ναι Ριτσακι μου υπομονη κανω!!!!!!!!Τι αλλο η γυναικαααααααα?????

εσυ πως πας?

1sh1p2.png

Καλησπερα κοριτσια!!!!

Ριτσα δεν πειραζει....ειναι που νυσταζεις κιολας!!!!:D:D:D:D

Μποτσακι , ο μπεμπακος ποναει ακομη; Μονο χαδακια και φιλακι....και υπομονη!

Εγω αδιαθετησα μετα απο 9-10 μηνες, αφοτου ειχα παρει προγεστερονη για να την προκαλεσω την περιοδο....

Κοαλακι, νομιζα οτι ειναι παρασκευη αποψε και ελεγα εχει νικολουλη... Πώς μπερδευτηκα ετσι...

Καληνυχτα στα κοριτσια που εφυγαν για υπνο.

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια!!!!

Ριτσα δεν πειραζει....ειναι που νυσταζεις κιολας!!!!:D:D:D:D

Μποτσακι , ο μπεμπακος ποναει ακομη; Μονο χαδακια και φιλακι....και υπομονη!

Εγω αδιαθετησα μετα απο 9-10 μηνες, αφοτου ειχα παρει προγεστερονη για να την προκαλεσω την περιοδο....

Κοαλακι, νομιζα οτι ειναι παρασκευη αποψε και ελεγα εχει νικολουλη... Πώς μπερδευτηκα ετσι...

Καληνυχτα στα κοριτσια που εφυγαν για υπνο.

Δεν ξερω κατι φορες απελπιζομαι!!!!!!!τιποτα δεν πιανει!!!!!!!!!

αντε να ερθει η στιγμη που θα τελειωσουν!

1sh1p2.png

καλημερα κοριτσια!!τι κανετε?

εμεις ξυπνησαμε πριν λιγο ειχε ορεξη πρωι πρωι η μουρμουρα!!!!!!!

εγω κουτουλαω απ τις 3 νιαουριζε αλλα σηκωθηκα της εδωσα πιπιλα κ ξανακοιμηθηκε ευτυχως!!!!!!!!!

ΜΠΟΤΣΑΚΙ υπομονη ολα θα περασουν ξαφνικα!!!!!!!θα σηκωθεις δηλαδη μια μερα κ ο γιοκας σου θα ειναι μια χαρα!!!!!!!!!!!!!

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Καλημερα κοριτσακια!! τι κανετε?? καλα εισαστε?? εμεις καλα! στη δουλεια.. εχει πολυ ομορφη μερα σημερα και αρχισα τα πλυντηρια.. εβαλα ενα πριν φυγω απο το σπιτι και μετα θα συνεχισω.. Ιωαννα πρωινη σημερα η μουρμουριτσα σου?? με τις κρεμες ειπες τα πατε καλα ε??? μπραβο!

to1Np2.png

KCkop2.png

Καλημεραααααααααααα κοριτσια μου, τι κανετε???

Καλεεεεε εχθες ξεχασα να καληνυχτησω, τωρα ειδα τα μηνυματα και το αντιληφθηκα. :rolleyes: εδω ο καιρος χαλια!!!

Εμεις ειμαστε καλα, ξυπνησαμε στις 9μιση, ηπιαμε γαλα και τωρα γυρναμε στο σπιτι μεχρι να φαμε φρουτο. Ηρθε και ο μπαμπας μας το πρωι αλλα τωρα κοιμαται και κανουμε λιγο ησυχια και πολυ φασαρια, για να τον ξυπνησουμε??? :confused: να τον αφησουμε να κοιμηθει??? :confused: δεν ξερω τι προθεσεις εχει η φμ, θα δειξει στην πορεια...;) αναλογα με τις αντιδρασεις του μπαμπα της θα βγει το πορισμα :tongue::tongue:.

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ, ΙΩΑΝΝΑΚΙ τι κανετε??? τα μωρακια σας???

Παω να κανω καφεεεεε!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...