Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Έχω κάνει φυσικό τροποποιημένο και δεν μεγάλωναν τα ωοθυλακια..

τα πιο πολλά ωάρια τα πήρα με το μακρύ πρωτόκολλο (15 εκ των οποίων τα 12 ώριμα). Το ίδιο πρωτόκολλο την επόμενη φορά έδωσε μόνο 2 ωάρια. 
      τώρα θα δοκιμάσω με την Elonva. Ελπίζω να πάει καλά!! 

Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας! 

Γαλιαντρεεες...!!!

Koalaki

Recommended Posts

ngn μου τι μου κανεις;;

Πως εισαι μαναρακι μου;;

Εγω καλα...με τις ζαλαδες μου και τις ανακατοσουρες μου....το μεσημερι ειχε το μενου χορτα με μπριζτολα αλλα δεν πηγενε κατω...

Τωρα πριν λιγο εφαγα ....ουφ!!

Καλά είμαι εγώ κοριτσάκι μου!! Μόλις έβαλα και τα 2 παιδάκια μου για ύπνο και θα κάτσω με τον άντρα μου γιατί τα έφτυσα απ'τις δουλειές σήμερα!

Πωπω πίκρα είναι οι ανακατοσούρες, σε καταλαβαίνω. Είχα και εγώ πολλές και από την αρχή και πολλούς εμετούς. Κουράγιο. Ελπίζω μέχρι την 12η εβδομάδα να σου έχουν περάσει.

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

May μου περαστικά σας!!!!!! Σε καταλαβαίνω απόλυτα γιατί και εγώ έχω τον μικρό με συνάχι και τρέμω μην κολλήσει και η μπέμπα!!!! Ελπίζω να την γλιτώσουμε!!!!

Περαστικά και σε σας Ngn μου!! Τί μετρα πρόληψης παίρνετε; Εσύ θηλάζεις κιόλας, αυτό βοηθαει σίγουρα.. Εγώ είμαι σου λέω, σε αναμμένα κάρβουνα!! Θέλω να πατησω ενα fast forward και να είναι άνοιξη.... Γίνεται;;;!!!!!

Ριτσάκι μου, σούπερ οι εξετασεις!! Όσο για τις ανακατωσούρες είπαμε... Απαίσιες αλλά τις θέλουμε!!

ΙΩΆΝΝΑ, η πεθερά σου τί να πώ τώρα!! Σε βρίσκω πολύ ετοιμόλογη βεβαια, και καλά κάνεις!!!

ΜΠΟΤΣΑΚΙ μου, άμα εξασφάλισες το εξάωρο- εφτάωρο, δε θες τιποτα άλλο!! Γουστάρω να προσαρμοστούμε όλοι γρήγορα!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Περαστικά και σε σας Ngn μου!! Τί μετρα πρόληψης παίρνετε; Εσύ θηλάζεις κιόλας, αυτό βοηθαει σίγουρα.. Εγώ είμαι σου λέω, σε αναμμένα κάρβουνα!! Θέλω να πατησω ενα fast forward και να είναι άνοιξη.... Γίνεται;;;!!!!!

Ριτσάκι μου, σούπερ οι εξετασεις!! Όσο για τις ανακατωσούρες είπαμε... Απαίσιες αλλά τις θέλουμε!!

ΙΩΆΝΝΑ, η πεθερά σου τί να πώ τώρα!! Σε βρίσκω πολύ ετοιμόλογη βεβαια, και καλά κάνεις!!!

ΜΠΟΤΣΑΚΙ μου, άμα εξασφάλισες το εξάωρο- εφτάωρο, δε θες τιποτα άλλο!! Γουστάρω να προσαρμοστούμε όλοι γρήγορα!!

Καλησπέρα Μαυ μου!!!!! Δεν μπορούμε να πάρουμε και πολλά μέτρα γιατί ο μικρός αποκλείεται να κάτσει στο δωμάτιο του μέχρι να αναρρώσει. Το μόνο που κάνω είναι να ''προσπαθώ" να μην πολυπλησιάζει την μικρή αλλά δεν τα καταφέρνω και πολύ γιατί όλο πάει και την αγκαλιάζει!!!!! Και κατά τον Νοέμβριο είχε πάλι συνάχι ο μικρός αλλά ευτυχώς το ξεπέρασε. Τώρα πάλι από την αρχή. Τι να πω???? Ελπίζω να περάσει γρήγορα και να μην έχουμε άλλα!!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Καλησπέρα Μαυ μου!!!!! Δεν μπορούμε να πάρουμε και πολλά μέτρα γιατί ο μικρός αποκλείεται να κάτσει στο δωμάτιο του μέχρι να αναρρώσει. Το μόνο που κάνω είναι να ''προσπαθώ" να μην πολυπλησιάζει την μικρή αλλά δεν τα καταφέρνω και πολύ γιατί όλο πάει και την αγκαλιάζει!!!!! Και κατά τον Νοέμβριο είχε πάλι συνάχι ο μικρός αλλά ευτυχώς το ξεπέρασε. Τώρα πάλι από την αρχή. Τι να πω???? Ελπίζω να περάσει γρήγορα και να μην έχουμε άλλα!!

Και μένα η Β ηταν πάλι με πυρετό μια βδιμαδα οριν φερουμε τη μικρή στο σπίτι, τέλη Νοέμβρη ας πούμε και τωρα πάλι τα ίδια! Και σκέψου οτι γενικά την εχουμε τελειως αποκλεισμένη απο άλλα παιδιά.. Αλλά οι ιοί είναι παντού τελικά!!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Καλησπερα κοριτσια!!!

Ngn και May περαστικα στα παιδια σας τα μεγαλα....Οσο μπορειτε, με μασκες κα οινοπνευμα....Δωστε τες σαν παιχνιδι στον Γιωργακη και στη Βασιλικη και ετσι θα πλησιαζουν τα μωρα αλλα με τις μασκες....

Αν σας παρηγορει και εγω που γεννησα Μαρτιο...με μασκες ημασταν γιατι ειχαμε κρυωσει εγω και ο αντρας μου μεσα στην ανοιξη....

Δυστυχως ολο τον καιρο ολο και καποια ιωση κυκλοφορει...αν και βεβαια τον χειμωνα ειναι πιο δυσκολα!

Ριτσα, οι αναγουλιτσες σε κρατανε σε αποσταση απο το φαγητο;;; !!!!!!!!!!!!!!!!! Πηρες και τα αποτελεσματα, μια χαρα ετσι;

Διαφημίσεις

Ηλιοβασίλεμα του την έδωσα την μάσκα αλλά την βάζει για λίγο και την βγάζει.

Κορίτσια μου εγώ θα σας πω καληνύχτα γιατί θα κάτσω να φάω με τον αντρούλη μου, να τα πούμε κιόλας.

Φιλάκιαααααααααααααα!!!!!!!!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Κοριτσακια μου τι κανετε??? ειστε καλα???

Εμεις καλα ειμαστε, το απογευμα ειχε ηλιο αλλα αεεερα και μειναμε παλι μεσα σπιτι μας :(. Αυριο ερχεται ο μπαμπας μας :D, 10 μερες εχουμε να τον δουμε!!!

Εβαλα τη φμ για υπνο και καθομαι...

ΜΑΥ,NGN περαστικα στα παιδακια σας!!!

ΜΠΟΤΣΑΚΙ ΜΟΥ πως ειστε μαρη??? ολα καλα???

ΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ τι καλα που οι εξετασεις ειναι οκ!!! Αντε ολα καλα πανε...!!!

Τα υπολοιπα κοριτσακια τι κανουν???

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Καλα κοριτσια μου δεν σας προλαβαινω.....χααα!!χααα!!

Ναι απ'οτι μου ειπε η μικριβιολογος βγηκανε καλες....να δουμε τι θα μας πει και ο γιατρος μου......Αυριο παω για τον θυρωειδη...

x8yip2.png?0gPNKwlL

Ηλιοβασίλεμα του την έδωσα την μάσκα αλλά την βάζει για λίγο και την βγάζει.

Κορίτσια μου εγώ θα σας πω καληνύχτα γιατί θα κάτσω να φάω με τον αντρούλη μου, να τα πούμε κιόλας.

Φιλάκιαααααααααααααα!!!!!!!!

Καληνυχτα ngn μου....καλη ξεκουραση!!!

Τα λεμε....φιλακια!!!!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

Koριτσιαααααααααααααα!!!!!!!!!!!1Εξαντληθηκα σημερα!!!!!!

απαπααπαπαπααπαπαπαπαπααπαααααααααα!!!!!!!

Εχει λιγο παραπανω γκρηνια ο μικρος και ειμαστε μια στα χερια ο ενα μια ο αλλος!Και βολτες περα δωθε περα δωθε!!!!!!!1:confused::confused::confused::confused::confused:

Απορω!!!!!!!!!!1Ολους τους κολικους εμεις θα τους περασουμε???????

Ελεος!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Koριτσιαααααααααααααα!!!!!!!!!!!1Εξαντληθηκα σημερα!!!!!!

απαπααπαπαπααπαπαπαπαπααπαααααααααα!!!!!!!

Εχει λιγο παραπανω γκρηνια ο μικρος και ειμαστε μια στα χερια ο ενα μια ο αλλος!Και βολτες περα δωθε περα δωθε!!!!!!!1:confused::confused::confused::confused::confused:

Απορω!!!!!!!!!!1Ολους τους κολικους εμεις θα τους περασουμε???????

Ελεος!!!!!!!!!!

Υπομονηηηηηηηηηηηηηηηηη........!!!!!!!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Κοριτσακια καλησπερα! τι κανετε?? εμεις καλα! κοιμηθηκα λιγο το μεσημερι και μετα πιαστηκα με το μαγειρεμα να εχουμε φαγητο για αυριο. Σημερα ειδα οτι εβγαλε κι αλλο δοντακι ο μικρος, η οδοντοφυϊα μας προχωρα αργα αλλα σταθερα και βασανιστικά!!! χαχαχα!! Τωρα κοιμαται κ σε λιγο θα ακολουθησω...

May και Ngn περαστικα στα παιδακια σας και ελπιζω να μην κολλησουν τα νεογεννητακια σας αλλα ουτε κι εσεις!

Ριτσακι βγηκαν οι εξετασεις σου καλες ε??? τελεια!! παντα ετσι να ειναι σε ολη την εγκυμοσυνη!!

Συμπεθερα μου τι κανετε? νανι η νυφουλα ε? αντε μπραβο που ερχεται ο συμπεθερος! το μεσημερι σε σκεφτομουν πως τα καταφερνεις μονη.. ηρωας!

Μποτσακομανουλαααααααα! που εισαι μαρη??? καλα εισαστε??

to1Np2.png

KCkop2.png

κοριτσακια τι κανετε?με εβγαλε off η μικρη!!!!!!!!

ξυπνησε με γκρινια κ με το που την εβαζα κατω ουρλιαζε!!!!!

πιαστηκε το χερι μου!!!!

μετα την εκανα μπανιο κ χαλαρωσε εφαγε κ πριν λιγο κοιμηθηκε!!!!!!!!

ΜΑΥ μου ετοιμολογη ειμαι παντου κ παντα κ ειδικα στην πεθερα μου η οποια λιγο να της δωσεις εδαφος θ αρχισει να παιρνει πολυ θαρρος!!!!οπως τις πρωτες μερες που ειχα γεννησει της ειπα ν ανοιγει με το κλειδι της την κεντρικη πορτα γιατι το θυροτηλεφωνο δεν ακουγεται δυνατα κ εκεινη ανοιγε κ την πορτα του σπιτιου με τα κλειδια της κ τρομαζα κ γω κ το μωρο που θηλαζε συνηθως εκεινες τις ωρες που ερχοταν ωσπου της λεω δε θα ξανανοιξεις την πορτα του σπιτιου θα χτυπας ν σ ανοιγω εγω!!!!

ΚΟΑΛΑΚΙ τι ωραια που ερχεται ο μπαμπας σας!!!!!!!!!η λιστα ειναι ετοιμη?ποτε θα την βαλεις?

ΡΙΤΣΑΚΙ αχ αυτες οι ανακατωσουρες απ τη μια ημουν ολη μερα χαλια κ απ την αλλη χαιρομουν γιατι ηξερα οτι το σπορακι ειναι καλα!!!!!!ο αντρας μου δε χαιροταν απιστευτα αφου μετα την 12 εβδομαδα που αρχιζουν κκ φευγουν με ρωτουσε εχεις ανακατωσουρες κ ου ελεγα οχι τοσες ετσι κ αλλιως αρχιζουν να υποχωρουν τωρα,στεναχωριοταν!!!!!!χαχαχαχαχαχαχ!!!!!!εχεις τιποτα αλλο?

η πεθερα τι λεει?

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...