Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Έχω κάνει φυσικό τροποποιημένο και δεν μεγάλωναν τα ωοθυλακια..

τα πιο πολλά ωάρια τα πήρα με το μακρύ πρωτόκολλο (15 εκ των οποίων τα 12 ώριμα). Το ίδιο πρωτόκολλο την επόμενη φορά έδωσε μόνο 2 ωάρια. 
      τώρα θα δοκιμάσω με την Elonva. Ελπίζω να πάει καλά!! 

Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας! 

Γαλιαντρεεες...!!!

Koalaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τέλεια, κοαλάκι!

Μαράκι μας γλυκό, καλημέρα! Ελπίζω να μην είναι πολύ σοβαρό το πρόβλημα με το θείο σου.. Πάντως αν θες να τα πεις κάπου να ξεσκάσεις, εδώ είμαστε εμείς. Καλό κουράγιο, κούκλα!

Αγορομάμυ, όπως είπε και το Ηλιοβασίλεμα, δίκιο έχεις! Κι εγώ πήγα στον πιστοποιημένο που μου πρότεινε ο γυναικολόγος μου χωρίς δεύτερη σκέψη. Αλλά μου φάνηκαν πολλά τα 200! Τα δίνεις, βέβαια, για το παιδί, εννοείται!

Ντόπλερ ούτε εγώ έκανα, μου έκανε ο γιατρός μου στο δικό του μηχάνημα.

Πάντως, Ηλιοβασίλεμα, εγώ θα της την είχα πει.. Τι σόι αντιμετώπιση ήταν αυτή;;;; Πρέπει κάποια στιγμή να σας γράψω τι έγινε στη γέννα μου. Ήταν μία τέτοιου στυλ μαία στην κλινική και τα άκουσε κανονικότα! Δεν απαιτούμε τίποτα τραγικό πέρα από λίγο σεβασμό! Έλεος πια!

ε ναι καλα εκανες και εβαλες τις φωνες, δεν καταλαβα?? δε θα σου χαλανε την πιο ωραια στιγμη της ζωης σου επειδη στραβογ@@@@ η αλλη τη νυχτα, συγγνωμη κιολας αλλα θελουμε αξιοπρεπη αντιμετωπιση, δεν ειμαστε απλες πελατισσες. Αμα βαριουνται τη δουλεια τους να πανε να παραιτηθουν, δε τους φταιει ο κοσμος.

to1Np2.png

KCkop2.png

Έτσι ακριβώς, αγορομάμυ. Καλέ είχα κάτι αυτοκόλλητα στην κοιλιά από τον καρδιοτοκογράφο (ασύρματο) και μου τα τράβηξε με τόση δύναμη που μου έκανε αποτρίχωση - έμειναν κυκλάκια χωρίς τρίχες :shock: Χώρια τα προηγούμενα.. Έμπαινε μέσα και έκανε κύρηγμα ότι δεν αναπνέω σωστά κι η μαία μου δε μου τα έδειχνε καλά. Ό,τι να'ναι..

Μαζεύτηκε κι η κουζίνα! Καλέ τι ήσυχο παιδί έχω σήμερα; Πάω να αλλάξω και να ταΐσω!

p8P6p2.png

Έτσι ακριβώς, αγορομάμυ. Καλέ είχα κάτι αυτοκόλλητα στην κοιλιά από τον καρδιοτοκογράφο (ασύρματο) και μου τα τράβηξε με τόση δύναμη που μου έκανε αποτρίχωση - έμειναν κυκλάκια χωρίς τρίχες :shock: Χώρια τα προηγούμενα.. Έμπαινε μέσα και έκανε κύρηγμα ότι δεν αναπνέω σωστά κι η μαία μου δε μου τα έδειχνε καλά. Ό,τι να'ναι..

Μαζεύτηκε κι η κουζίνα! Καλέ τι ήσυχο παιδί έχω σήμερα; Πάω να αλλάξω και να ταΐσω!

εγω δηλαδη που δεν εσπρωχνα σωστα τι επρεπε να μου κανανε??? χαχαχαχα καλα της εκανες και φωναξες. Φτυστο το παιδακι σου μη το ματιασεις!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

to1Np2.png

KCkop2.png

Κοαλακι μην αγχωνεσαι...........η αποφαση παρθηκε!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D ΕΔΩ θα μεινουμε!!!!!!!!!!!

Καλη ειναι η ιδεα να γραψει καποια στο παλιο το θεμα....οτι μας τελειωσε!!!!!!!!!!

Ναι απο το αγχος και τη στεναχωρια δεν θα φαω :tongue::tongue: και παρεπιπτοντως παω σιγα σιγα να ετοιμασω της φμ το φαγητο, τρωμε φακη απο εχθες.

Οσο για το θεμα που συζητατε, ειδικα την ωρα του τοκετου χρειαζεται απο τους ειδικους (μαιες, γιατρους) ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟΣ και ΒΟΗΘΕΙΑ, δεν γεννηθηκαμε αλλωστε με το να ξερουμε αναπνοες κλπ απο την κοιλια της μανας μας. :rolleyes:

Σε ορισμενες περιπτωσεις απλα μερικοι ανθρωποι ειναι απανθρωποι...

Καλη ορεξη σε οοοοοολες!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Κοριτσια μου γεια σας!! Μπαίνω στα πολυ γρηγορα να σας πω οτι η Β ειναι χάλια, με 39 πυρετο, στα καλά του καθουμένου, μύξες, κλειστός λαιμός... Όπως καταλαβαίνεται είμαστε σε αναμμένα κάρβουνα. Το μωρό μετακόμισε στο σαλόνι με όλη του την προίκα και η Β απαγορευεται να βγει απο το δωμάτιο της.. Ο άντρας μου φυσικά πήρε άδεια για να χειριστουπμε την κατάσταση και είναι ο επνας με το μωρό, ο αλλος με τη μεγάλη!! Χάλια λέμε!!!!!!

Το πρωί πήγα σε φαρμακείο - oh yes!!!- να παρω ντεπον σιροπι, σύριγγες κ μάσκες που μας είχαν τελειώσει........ Εύχομαι να εχουμε γρήγορα κ καλά ξεμπερδέματα....

Φιλια σε όλες!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Κοριτσιααααααααααααα τι κανετε καλεεεεεεεε??????

Εμεις καλα!Ευτυχως το βραδυ ενα εξαωρο με εφταωρο το εχουμε στο τσεπακι.

Την μερα εχουμε γκρηνια αλλα σε λιγοτερο βαθμο απο εκεινες τις φριχτες μερες.Σημερα και αυριο εχει ρεπω ο αντρας μου καιμ θα την περασουμε οι τρεις μας!!!!!!

Ηλιοβασιλεμα μου με ρωτησες εχθες για τα κιλα.

Ειχα χασει 13 και εις γνωση μου πηρα τα 3 παλι γιατι αφησα τον εαυτο μου να φαει οτι στερηθηκε κι εχω αρχισει εδω και δυο μερες να ειμαι προσεκτικη με σαλατουλες κτλ.

Κι εγω συμφωνω ας μεινουμε σε αυτο το θεματακι μιας και το 2013 περασε!!!:tongue::tongue::tongue:Αμαν!!!!!!!!!Να μας ανακατεψουνε σωνει και καλα!!!!!!1

1sh1p2.png

Κοριτσια μου γεια σας!! Μπαίνω στα πολυ γρηγορα να σας πω οτι η Β ειναι χάλια, με 39 πυρετο, στα καλά του καθουμένου, μύξες, κλειστός λαιμός... Όπως καταλαβαίνεται είμαστε σε αναμμένα κάρβουνα. Το μωρό μετακόμισε στο σαλόνι με όλη του την προίκα και η Β απαγορευεται να βγει απο το δωμάτιο της.. Ο άντρας μου φυσικά πήρε άδεια για να χειριστουπμε την κατάσταση και είναι ο επνας με το μωρό, ο αλλος με τη μεγάλη!! Χάλια λέμε!!!!!!

Το πρωί πήγα σε φαρμακείο - oh yes!!!- να παρω ντεπον σιροπι, σύριγγες κ μάσκες που μας είχαν τελειώσει........ Εύχομαι να εχουμε γρήγορα κ καλά ξεμπερδέματα....

Φιλια σε όλες!!

Μαυ μου!!!!!!!!!1Περαστικα στο κοριτσακι σου!!!!!!

Ολα θα πανε καλα!Απ'οτι καταλαβα εχετε λαβει τα απαραιτητα μετρα!!!!!!!!

1sh1p2.png

κοριτσακια τι κανετε?

σημερα ειναι μερα γκρινιας ειμαι κ μονη!!!!!!!!εχει υπηρεσια ο αντρουλης μου!!!!

ηρθε κ η πεθερα το πρωι αναγκαστικα για να ταισει το σκυλι κ να το δεσει για να βαλει ο ανθρωπος πετρελαιο!!!!!!!!!μου πε οτι τον παππου(τον μπαμπα της)θα τον παρουν στο γηροκομειο κ πολυ στεναχωρηθηκα.κριμα ο καημενος αλλα απ τη μια καλυτερα γιατι μενει ο σε ενα χωριο κανα μισαωρο απο δω κ καθεται συνεχεια μονος η πεθερα μου εχει να πατησει τουλαχιστον 3 μηνες στο χωριο μονο ο αδελφος της παει πιο συχνα αλλα μου την εδωσε γιατι μου λεει να στεναχωριεμαι που θα παει στο γηροκομειο κ της λεω ε καλυτερα στο γηροκομειο απο το να καθεται μονος του κ να μην μπορει ουτε τουαλετα να παει κ λεει εγω ελπιζω τα παιδια μου να με δουν κ να μην με παν σε κανα γηροκομειο ε τι λες? κ της λεω εγω παντως του γονεις μου θα τους δω τωρα εσενα τι θα σε κανουν τα παιδια σου δεν ξερω κ 2ον να μην κανεις πραγματα που δεν θα ηθελες να σου κανουν!Κ μου λεει το κορυφαιο κ συ παιδι μου εισαι κ της λεω δε θυμαμαι να με γεννησες χααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

στο παρελθον ειχε πει σε μια φιλη της κ ημουν κ γω μπροστα οτι εμενα θε με δει η νυφη μου που ειναι κ νοσηλευτρια κ ξερει κ της ειχε πει τοτε η φιλη της οτι απαιτησεις θα εχουμε μονο απο τα παιδια μας κ ειδικα απ τις κορες αν εχουμε.

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Διαφημίσεις

Φιλια σε όλες!!

may μου περαστικα στην Β σου μαναρακι μου.....

x8yip2.png?0gPNKwlL

Κοριτσια μου σημερα πηρα τις εξετασεις και μου ειπε η Μικροβιολογος οτι ειναι καλες.

Αυριο θα παω σε Ενδροκρινολογο για τον θυρωειδη,γιατι εχω εναν μικρο οζων...

x8yip2.png?0gPNKwlL

Φιλια σε όλες!!

May μου περαστικά σας!!!!!! Σε καταλαβαίνω απόλυτα γιατί και εγώ έχω τον μικρό με συνάχι και τρέμω μην κολλήσει και η μπέμπα!!!! Ελπίζω να την γλιτώσουμε!!!!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Κοριτσια μου σημερα πηρα τις εξετασεις και μου ειπε η Μικροβιολογος οτι ειναι καλες.

Αυριο θα παω σε Ενδροκρινολογο για τον θυρωειδη,γιατι εχω εναν μικρο οζων...

Μπράβο Ριτσάκι μου!!!!!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Μπράβο Ριτσάκι μου!!!!!

ngn μου τι μου κανεις;;

Πως εισαι μαναρακι μου;;

Εγω καλα...με τις ζαλαδες μου και τις ανακατοσουρες μου....το μεσημερι ειχε το μενου χορτα με μπριζτολα αλλα δεν πηγενε κατω...

Τωρα πριν λιγο εφαγα ....ουφ!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...