Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Έχω κάνει φυσικό τροποποιημένο και δεν μεγάλωναν τα ωοθυλακια..

τα πιο πολλά ωάρια τα πήρα με το μακρύ πρωτόκολλο (15 εκ των οποίων τα 12 ώριμα). Το ίδιο πρωτόκολλο την επόμενη φορά έδωσε μόνο 2 ωάρια. 
      τώρα θα δοκιμάσω με την Elonva. Ελπίζω να πάει καλά!! 

Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας! 

Γαλιαντρεεες...!!!

Koalaki

Recommended Posts

Καλημερααααααααααα κοριτσια μου!!! Τι κανετε??? ολες καλα??? τα εμβρυομωρακοπαιδακια σας???

Εμεις ειμαστε καλα, ξυπνησαμε 10 παρα και τωρα παιζουμε, σε λιγο εχει φρουτο.

Ειδα το θεματακι μας που ανοιχτηκε αλλα αυτο μας αντιπροσωπευει ολες κατα τη γνωμη μου. Οποτε λεω και εγω να μεινουμε εδω, γιατι οταν σας ειχα ρωτησει μου απαντησατε αλλα εγω ξεχασα να απαντησω στην ερωτηση μου. :tongue::tongue:

Τι λετε λοιποοοοοοοοοοοοοοοον??????????????????

καλημερα συμπεθερα!! ναι καλε κι εγω λεω εδω να μεινουμε, ποιος ο λογος να πηγαινοερχομαστε? ειδικα για τις κοπελες που μπαινουν απο κιν ειναι μπερδεμα αφενος, αφετερου οι φρεσκομανουλες αλλα κι εμεις υπαρχουν στιγμες που δεν προλαβαινουμε ουτε τα νεα να διαβασουμε, που να τρεχουμε και στα δυο!!! Αχ τι καλα που ξυπνατε τοσο αργα!! Εμας περασμενα μεγαλεια αυτα... Εμας ο μονος τροπος να κοιμηθει τοσο πολυ ειναι να τον παρουμε μαζι μας στο κρεβατι να κοιμηθει απο τα ξημερωματα αλλα προτιμω να ξυπναω απο νωρις παρα να μαθει στο κρεβατι. Ευτυχως ξαπλωνω το μεσημερι οταν κοιμαται και αναπληρωνω!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Η αυχενικη που ειχα εγω στης κορη μου ηταν ασχημη εμπειρα λογω αγενεστατης γυναικολογου......Ελπιζω οταν ξανακανω, να ειναι πιο καλα....αν και δεν με νοιαζει αυτο παρα να ειναι ολα καλα στο εμβρυο!!!!!!

Ζωη, θα ξαναπαω αυριο στον γυναικολογο...Παρακολουθουμε τον κυκλο....και το παλευουμε....θα δειξει!

NGN ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!!!!! Ναι φορμες συστηνουν...αλλα η δικια μου βολευεται εξισου με τα μαλλινα καλσον και τα φουστανια ακομη και στη τουαλετα, δεν εχει θεμα οποτε της εχω καποια σετ για το σχολειο και ειναι και αυτη ικανοποιημενη που φοραει φουστες και φουστανια και κολιε και δεν με πειραζει να τα λερωσει, σχισει κλπ.

Φοραει και καμια φορμα 'η κοτλε παντελονι....αλλα μετα απο πολυ συζητηση...και το πρωι δεν εχω τα κουραγια να την πειθω και για αυτο...:tongue::tongue::tongue::tongue:

σιγουρα το θεμα ειναι να ειναι καλα το εμβρυο αλλα σιγουρα θελεις και μια ανθρωπινη αντιμετωπιση απο το γιατρο, αλλωστε πληρωνεις ενα σωρο λεφτα για την αυχενικη!!! Εμεις τωρα θα δωσουμε 170 για την αυχενικη, στην 1η εγκυμοσυνη ειχαμε δωσει 200:shock::shock: αλλα τωρα εριξε την τιμη. Βεβαια αξιζει τα λεφτα του ο γιατρος απο καθε αποψη, ειναι υπερ-υπερ αναλυτικος, ειναι εννοειται στους πιστοποιημενους για να παιρνει τοσα λεφτα, ειναι αποκλειστικα εμβρυολογος, πηραμε και dvd της εξετασης και γενικα σε συγκριση με αλλες φιλες μου που εκαναν εξεταση αυχενικης εμας κοιτουσε και το παραμικρο ξανα και ξανα. 1 ωρα ειχε κρατησει η αυχενικη και οχι οτι μας ειχε δυσκολεψει η θεση του μωρου κλπ, απλα ανελυε πολυ εκεινος.

to1Np2.png

KCkop2.png

Δίκιο έχεις, αγορομάμυ, δύσκολο θα είναι να τον κυνηγάτε.. Δε θα καταλάβει και πολλά, εξάλλου.

Άντε, μακάρι βρε Ηλιοβασίλεμα να πάει καλά αυτός ο κύκλος! Για τα χέρια να δω πότε θα πας :tongue:

Καλημέρα, κοαλάκι! Συμφωνώ να μείνουμε εδώ, απλά ίσως θα ήταν καλό να έχουμε μια ανάρτηση στο τέλος του θέματος που να παραπέμπει εδώ έτσι ώστε να μπορεί να μας βρει όποιος τυχόν ξεχάσαμε και μας ψάχνει;

p8P6p2.png

σιγουρα το θεμα ειναι να ειναι καλα το εμβρυο αλλα σιγουρα θελεις και μια ανθρωπινη αντιμετωπιση απο το γιατρο, αλλωστε πληρωνεις ενα σωρο λεφτα για την αυχενικη!!! Εμεις τωρα θα δωσουμε 170 για την αυχενικη, στην 1η εγκυμοσυνη ειχαμε δωσει 200:shock::shock: αλλα τωρα εριξε την τιμη. Βεβαια αξιζει τα λεφτα του ο γιατρος απο καθε αποψη, ειναι υπερ-υπερ αναλυτικος, ειναι εννοειται στους πιστοποιημενους για να παιρνει τοσα λεφτα, ειναι αποκλειστικα εμβρυολογος, πηραμε και dvd της εξετασης και γενικα σε συγκριση με αλλες φιλες μου που εκαναν εξεταση αυχενικης εμας κοιτουσε και το παραμικρο ξανα και ξανα. 1 ωρα ειχε κρατησει η αυχενικη και οχι οτι μας ειχε δυσκολεψει η θεση του μωρου κλπ, απλα ανελυε πολυ εκεινος.

200????? :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

p8P6p2.png

Κοριτσια μου μπαινω για μια καλημερα.Τα προβληματα που ανεφερα χθες με τον θειο μου εγιναν πιο εντονα σημερα,ποτε δε ξερω εαν θα καταφερω να μπω.Δε θελω να ταραξω και τη δικη σας ψυχολογια.

Αγορομαμμυ μου,ελεγξε τα προσωπικα σου μηνυματα.ευχαριστω πολυ.

Να ειστε ολες καλα.

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Διαφημίσεις

200????? :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

ω ναι!!! δε βαριεσαι, μια φορα τα δινεις και τελος... η εγκυμοσυνη εχει πολλα εξοδα ειδικα για οσες επιλεγουμε να παμε σε ιδιωτη αλλα ειναι κατι που συμβαινει ελαχιστες φορες στη ζωη μας οποτε λεμε ας δωσουμε κατι παραπανω.. Ο γιατρος μας ειχε στειλει σε αυτον και αφου τον εμπιστευεται ο γιατρος μου δεν μπηκα στη διαδικασια να ψαξω αλλον εμβρυολογο παρολο που εννοειται δεν ειχα δεσμευση να παω οπωσδηποτε σε αυτον.

to1Np2.png

KCkop2.png

Δίκιο έχεις, αγορομάμυ, δύσκολο θα είναι να τον κυνηγάτε.. Δε θα καταλάβει και πολλά, εξάλλου.

Άντε, μακάρι βρε Ηλιοβασίλεμα να πάει καλά αυτός ο κύκλος! Για τα χέρια να δω πότε θα πας :tongue:

Καλημέρα, κοαλάκι! Συμφωνώ να μείνουμε εδώ, απλά ίσως θα ήταν καλό να έχουμε μια ανάρτηση στο τέλος του θέματος που να παραπέμπει εδώ έτσι ώστε να μπορεί να μας βρει όποιος τυχόν ξεχάσαμε και μας ψάχνει;

Ωραια ιδεα!!! Το εκανα κιολας ;) και στη συνεχεια και στο κυριως θεμα (το παλιο).

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Κοαλακι μην αγχωνεσαι...........η αποφαση παρθηκε!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D ΕΔΩ θα μεινουμε!!!!!!!!!!!

Καλη ειναι η ιδεα να γραψει καποια στο παλιο το θεμα....οτι μας τελειωσε!!!!!!!!!!

Αγορομαμυ συμφωνω με αυτα που λες...Εμενα ο τοτε γυναικολογος που με παρακολουθουσε στην εγκυμοσυνη, δεν ηταν πιστοποιημενος και με εστειλε σε αλλη γιατρο στο δικο της ιατρειο...Μου ειχε ακυρωσει 3 τουλαχιστον ραντεβου και ειχα φτασει να την κανω την αυχενικη 12+5 περιπου....Ειχαμε παει μετα απο δουλειες και οι δυο μας , απευθειας στη Πατρα και δεν μας ειχε ενημερωσει για την τεραστια αναμονη...ειχαμε ραντεβου 6 και μας πηρε μεσα 9 παρα...Μου ξεκινησε την εξεταση, με βαρουσε στα αληθεια δυνατα για να κουνηθει το μωρο, μου ελεγε οτι ειμαι σφιγμενη (και της απαντησα πώς να μην ειμαι, αν καποιος με βαραει στη κοιλια!) και στο τελος πεταει ενα ψυχρο: δεν μπορω να σας βγαλω αποτελεσμα...να ξαναερθετε!!!

Και μειναμε καγκελο....λιγο πριν την 13η εβδομαδα...μετα απο τοσες αναβολες για δικα της θεματα...μετα απο πηγαινε ελα 40χμ...και πεταγεται η βοηθος και μας λεει: πηγαινετε να πιεις μια σοκολατα και ελα σε μιση ωρα...

Και ετσι εγινε......και τελικα μου ολοκληρωσε την εξεταση!!!

Και φυσικα την ειχα πληρωσει αδρα...οσο ζητουσε...γυρω στο 150 -200 νομιζω το 2008....

σοβαρα μιλας?? πωπω τι αγενεια!! τι γαϊδουρια!!! και υστερα σου λενε οτι το δημοσιο εχει ασχημη αντιμετωπιση... ειναι μη πεσεις στον ανθρωπο τον ηλιθιο..εννοειται οτι την επομενη φορα θα ξερεις οτι δε θα πας σε αυτη...

to1Np2.png

KCkop2.png

Κοριτσια μου μπαινω για μια καλημερα.Τα προβληματα που ανεφερα χθες με τον θειο μου εγιναν πιο εντονα σημερα,ποτε δε ξερω εαν θα καταφερω να μπω.Δε θελω να ταραξω και τη δικη σας ψυχολογια.

Αγορομαμμυ μου,ελεγξε τα προσωπικα σου μηνυματα.ευχαριστω πολυ.

Να ειστε ολες καλα.

Καλημερα Μαρακι μου ειδα το μηνυμα σου. Κριμα που ξυπνησες ετσι, προσπαθησε να μην επηρεαζεσαι, θα μου πεις αμα συμβαινουν θεματα σε τοσο κοντινο προσωπο οπως ο θειος σου πως να μην επηρεαστεις:(:( φιλακια και προσπαθησε οποιο προβλημα και αν ειναι αυτο να το δεις σαν θεατης για να βοηθησεις και οχι να μπεις μεσα στο προβλημα γιατι θα εισαι χαλια, κοιτα τη Δημητρουλα σου και θα τον βρουν το δρομο τους ολοι...

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

σοβαρα μιλας?? πωπω τι αγενεια!! τι γαϊδουρια!!! και υστερα σου λενε οτι το δημοσιο εχει ασχημη αντιμετωπιση... ειναι μη πεσεις στον ανθρωπο τον ηλιθιο..εννοειται οτι την επομενη φορα θα ξερεις οτι δε θα πας σε αυτη...

Εννοειται, οτι μετα στη β επιπεδου και ντοπλερ ειχα παει σε αλλη πιστοποιημενη και ηταν ολα τελεια!!!!!!!

Και με το καλο σε δευτερη εγκυμοσυνη σε εκεινη την πρωτη γιατρο, δεν παω ουτε με σφαιρες!!!

Εννοειται, οτι μετα στη β επιπεδου και ντοπλερ ειχα παει σε αλλη πιστοποιημενη και ηταν ολα τελεια!!!!!!!

Και με το καλο σε δευτερη εγκυμοσυνη σε εκεινη την πρωτη γιατρο, δεν παω ουτε με σφαιρες!!!

εγω ντοπλερ δεν ειχα κανει καθολου. Ηταν πολυ καλες παντα οι εξετασεις και η αυχενικη και η β'επιπ και το μηχανημα του γιατρου μου ηταν τελευταις γενιας και μου εκανε ντοπλερ καθε φορα και μου ειχε πει δεν υπαρχει λογος να παω να δινω λεφτα παλι για ντοπλερ. Καλα οχι οτι οι αλλες κοπελες που πανε για ντοπλερ δεν εχουν καλες εξετασεις αλλα εμενα ο δικος μου ειχε δωσει την επιλογη να μην κανω αφου ηταν κατι που μου εκανε και ο ιδιος καθε φορα, δεν ηταν τοσο αναλυτικη εξεταση οπως η αυχενικη και η β'επιπ για να παω σε εμβρυολογο. Αλλο που δεν ηθελα κι εγω να γλιτωσω τα 100 ευρω του ντοπλερ!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

εγω ντοπλερ δεν ειχα κανει καθολου. Ηταν πολυ καλες παντα οι εξετασεις και η αυχενικη και η β'επιπ και το μηχανημα του γιατρου μου ηταν τελευταις γενιας και μου εκανε ντοπλερ καθε φορα και μου ειχε πει δεν υπαρχει λογος να παω να δινω λεφτα παλι για ντοπλερ. Καλα οχι οτι οι αλλες κοπελες που πανε για ντοπλερ δεν εχουν καλες εξετασεις αλλα εμενα ο δικος μου ειχε δωσει την επιλογη να μην κανω αφου ηταν κατι που μου εκανε και ο ιδιος καθε φορα, δεν ηταν τοσο αναλυτικη εξεταση οπως η αυχενικη και η β'επιπ για να παω σε εμβρυολογο. Αλλο που δεν ηθελα κι εγω να γλιτωσω τα 100 ευρω του ντοπλερ!!!

Και μενα καλες ηταν οι εξετασεις μου οι αλλες...αλλα επιλογη δεν μου ειχε δωσει...Ο τοτε γυναικολογος μου ειχε πει να κανω και ντοπλερ και εκανα....

Και μενα καλες ηταν οι εξετασεις μου οι αλλες...αλλα επιλογη δεν μου ειχε δωσει...Ο τοτε γυναικολογος μου ειχε πει να κανω και ντοπλερ και εκανα....

ναι εννοειται καλα εκανες... παντα κανουμε ο,τι μας λεει ο γιατρος. Απλα κι εγω εμπιτευτηκα τον δικο μου γιατι γενικα ειναι πολυ ψειρας με τις εξετασεις και ειπα για να ειπε αυτος να μη την κανω κατι ξερει! Και αλλη μια φορα ηταν ελαστικος να μην κανω την καμπυλη ζαχαρου γιατι μου εκανε εξετασεις ζαχαρου καθε μηνα (δεν υπηρχε και κανενα οικογενειακο ιστορικο) και λεει οτι αν ηταν να εχω θεμα θα το ειχε καταλαβει οχι μονο απο τις εξετασεις ζαχαρου αλλα και απο κατι αλλα ενζυμα που μου ζητουσε και τετοια. Μου εγραψε τελικα την πιο χαμηλη καμπυλη και μου ειχε πει "στο υπογραφω τα αποτελεσματα που θα μου φερεις ειναι τα ταδε" και ετσι εγινε;);) αλλα οσον αφορα το ζαχαρο ηθελα να ειμαι σιγουρη.

to1Np2.png

KCkop2.png

Τέλεια, κοαλάκι!

Μαράκι μας γλυκό, καλημέρα! Ελπίζω να μην είναι πολύ σοβαρό το πρόβλημα με το θείο σου.. Πάντως αν θες να τα πεις κάπου να ξεσκάσεις, εδώ είμαστε εμείς. Καλό κουράγιο, κούκλα!

Αγορομάμυ, όπως είπε και το Ηλιοβασίλεμα, δίκιο έχεις! Κι εγώ πήγα στον πιστοποιημένο που μου πρότεινε ο γυναικολόγος μου χωρίς δεύτερη σκέψη. Αλλά μου φάνηκαν πολλά τα 200! Τα δίνεις, βέβαια, για το παιδί, εννοείται!

Ντόπλερ ούτε εγώ έκανα, μου έκανε ο γιατρός μου στο δικό του μηχάνημα.

Πάντως, Ηλιοβασίλεμα, εγώ θα της την είχα πει.. Τι σόι αντιμετώπιση ήταν αυτή;;;; Πρέπει κάποια στιγμή να σας γράψω τι έγινε στη γέννα μου. Ήταν μία τέτοιου στυλ μαία στην κλινική και τα άκουσε κανονικότα! Δεν απαιτούμε τίποτα τραγικό πέρα από λίγο σεβασμό! Έλεος πια!

p8P6p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...