Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Έχω κάνει φυσικό τροποποιημένο και δεν μεγάλωναν τα ωοθυλακια..

τα πιο πολλά ωάρια τα πήρα με το μακρύ πρωτόκολλο (15 εκ των οποίων τα 12 ώριμα). Το ίδιο πρωτόκολλο την επόμενη φορά έδωσε μόνο 2 ωάρια. 
      τώρα θα δοκιμάσω με την Elonva. Ελπίζω να πάει καλά!! 

Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας! 

Γαλιαντρεεες...!!!

Koalaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ούτε που θυμάμαι τι ακριβώς διάβασα, με τόσες διακοπές από τη μικρή! Όλες καλά, πάντως, και χαίρομαι! Γιόλα, τέλεια τα νέα! Άντε να μπείτε σε μια σειρά..

Εμείς εδώ κλασικά, μαμ, ζόρισμα, κακά και νάνι!

Καλημέρα, αγορομάμυ! Πώς τα πας; Πότε είναι η αυχενική σου;

p8P6p2.png

Ούτε που θυμάμαι τι ακριβώς διάβασα, με τόσες διακοπές από τη μικρή! Όλες καλά, πάντως, και χαίρομαι! Γιόλα, τέλεια τα νέα! Άντε να μπείτε σε μια σειρά..

Εμείς εδώ κλασικά, μαμ, ζόρισμα, κακά και νάνι!

Καλημέρα, αγορομάμυ! Πώς τα πας; Πότε είναι η αυχενική σου;

ελα Ζωιτσα!! στις 27 εχω αυχενικη και ανυπομονω τοοοοοοοσο πολυ!!!!:D:D:D:D:D

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Αγορομαμυ, θα πας παλι απο προηγουμενη με λεωφορειο; ή με τον αντρα σου;

οχι θα παμε με τον αντρα μου, απο εδω και περα μαζι θα πηγαινουμε. Την προηγουμενη απο αναγκη πηγα με λεωφορειο γιατι ειχαμε μολις επιστρεψει απο ταξιδι και θα ηταν μεγαλη ταλαιπωρια για τον μικρο, εξοδα παλι.. Και το λεωφορειο εχει κινδυνους για ιωσεις, ασε που κατουριεμαι και συνεχεια και χρειαζομαι στασεις..

to1Np2.png

KCkop2.png

Καλημέρα, Ηλιοβασίλεμα! Η μπέμπα καλά, ζορίζεται και γκρινιάζει! Η μικρή σου πρέπει να το χαίρεται πολύ με τη ζωγραφική συο σχολείο, ε; Με το γυναικολόγο συζητήσατε κάτι πέρα από τον υπέρηχο που σου έκανε;

Αχ, αγορομάμυ, τέλεια! Η αυχενική είναι απίστευτη εμπειρία, νομίζω η αγαπημένη μου εξέταση! Θα πάρετε μαζί και το Μήτσο;

p8P6p2.png

Αυτο το τελευταιο οντως!!!!!!!!!!!!!!!!!! χαχαχαχα

κε οδηγε , σταση παρακαλω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Έχω μια φίλη που κατουριέται συνέχεια.. Ε έβαλε τον οδηγό να σταματήσει μές τη μέση του δρόμου μια φορά και κατούρησε πίσω από το λεωφορείο. Αφού δεν τράκαρε κανένα διερχόμενο αυτοκίνητο :rolleyes:

p8P6p2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλεςςςςςςςς!!!!!!

Τι κάνετε?????

Εγώ καλά λέω αν και 2 βράδια τώρα βλέπω άσχημα όνειρα και πολύ ανησυχώ!!!!

Αχ βλέπω το σπίτι και είναι σαν βομβαρδισμένοοοοοοο!!!!!!! Δεν ξέρω από που να αρχίσω!!!!! 2 μέρες με την μαστίτιδα δεν έκανα τίποτα και έγινε χαμός!!! Χθες έκανα λίγα αλλά και πάλι δεν το έσωσα. Έχω και τα παιδιά που δεν μ'αφήνουν να κάνω όλο το σπίτι αλλά δωμάτια-δωμάτια και πολύ με νευριάζει αυτό αλλά τι να κάνουμε???? Ευτυχώς ο άντρας μου θα έχει 1 εβδομάδα άδεια και θα μου κρατάει τα παιδιά γιατί δεν πάει άλλο.

ΓΙΟΛΑ μου πολύ χαίρομαι που βγήκαν καλές οι εξετάσεις. Άντε να ξεμπερδέψετε να ηρεμήσετε και να χαρείτε το μωράκι σας!

ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ πώς πάει η δουλειά???? Δεν κοιμήθηκες καλά εεεε???? Τα έχει αυτά η εγκυμοσύνη.

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ καλά κάνεις και δεν τις φοράς καλά ρούχα στο σχολείο. Εμάς εδώ μας λένε να φοράνε φόρμες και τίποτα άλλο.

ΖΟΙ τι κάνει το μωράκι σου??????? Και σένα δυσκοιλιότητα εεεε???? Υπομονή

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Καλημέρα, NGN! Την ξεπέρασες εντελώς τη μαστίτιδα έ; Μπράβο βρε κοπέλα! Να μη σου ξανατύχει εύχομαι!

Η μικρή δεν είναι δυσκοίλια (στα μωρά δυσκοιλιότητα ορίζουν τα σκληρά κακά). Ζορίζεται όμως πολύ για να τα κάνει. Η παιδίατρος μας είπε πως συμβαίνει σε πολλά μωράκια κι έχει να κάνει με το ότι το βρεφικό πεπτικό είναι ανώριμο και περνά σε λίγο καιρό. Άντε να δούμε γιατί πολύ τη λυπάμαι την καημένη..

Να σε ρωτήσω.. Τώρα που μεγάλωσε λιγάκι η μπέμπα σου πόσο συχνά θηλάζει;

p8P6p2.png

Ngn μου καλημερα!! εισαι καλα τωρα ε? μπραβο!! ναι με δυο παιδια ειναι θεμα το νοικοκυριο.. αντε να ξεπεταχτουν τουλαχιστον να γινονται οι βασικες δουλειες με ηρεμια.

Ζωιτσα μου ναι κι εμενα η αγαπημενη μου εξεταση ειναι η αυχενικη!!! Ειναι η πρωτη φορα που βλεπεις το μωρο εντελως ολοκληρωμενο ανθρωπακι, μετραμε δαχτυλακια, οργανα, βλεπουμε το φυλο!! Δε θα τον παρουμε τον μικρο μαζι στην εξεταση γιατι διαρκει σχεδον μια ωρα και δεν προκειται να κατσει ησυχος ουτε λεπτο. Οποτε θα τον κρατησει η πεθερα μου που θα ειναι και εκεινη Αθηνα...

to1Np2.png

KCkop2.png

Η αυχενικη που ειχα εγω στης κορη μου ηταν ασχημη εμπειρα λογω αγενεστατης γυναικολογου......Ελπιζω οταν ξανακανω, να ειναι πιο καλα....αν και δεν με νοιαζει αυτο παρα να ειναι ολα καλα στο εμβρυο!!!!!!

Ζωη, θα ξαναπαω αυριο στον γυναικολογο...Παρακολουθουμε τον κυκλο....και το παλευουμε....θα δειξει!

NGN ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!!!!! Ναι φορμες συστηνουν...αλλα η δικια μου βολευεται εξισου με τα μαλλινα καλσον και τα φουστανια ακομη και στη τουαλετα, δεν εχει θεμα οποτε της εχω καποια σετ για το σχολειο και ειναι και αυτη ικανοποιημενη που φοραει φουστες και φουστανια και κολιε και δεν με πειραζει να τα λερωσει, σχισει κλπ.

Φοραει και καμια φορμα 'η κοτλε παντελονι....αλλα μετα απο πολυ συζητηση...και το πρωι δεν εχω τα κουραγια να την πειθω και για αυτο...:tongue::tongue::tongue::tongue:

Καλημερααααααααααα κοριτσια μου!!! Τι κανετε??? ολες καλα??? τα εμβρυομωρακοπαιδακια σας???

Εμεις ειμαστε καλα, ξυπνησαμε 10 παρα και τωρα παιζουμε, σε λιγο εχει φρουτο.

Ειδα το θεματακι μας που ανοιχτηκε αλλα αυτο μας αντιπροσωπευει ολες κατα τη γνωμη μου. Οποτε λεω και εγω να μεινουμε εδω, γιατι οταν σας ειχα ρωτησει μου απαντησατε αλλα εγω ξεχασα να απαντησω στην ερωτηση μου. :tongue::tongue:

Τι λετε λοιποοοοοοοοοοοοοοοον??????????????????

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...