Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Έχω κάνει φυσικό τροποποιημένο και δεν μεγάλωναν τα ωοθυλακια..

τα πιο πολλά ωάρια τα πήρα με το μακρύ πρωτόκολλο (15 εκ των οποίων τα 12 ώριμα). Το ίδιο πρωτόκολλο την επόμενη φορά έδωσε μόνο 2 ωάρια. 
      τώρα θα δοκιμάσω με την Elonva. Ελπίζω να πάει καλά!! 

Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας! 

Γαλιαντρεεες...!!!

Koalaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσακια μου ηρθε και η δικη μου σειρα να σας καληνυχτησω, θα τα πουμε αυριο. Φιλακια σε ολες, καλη ξεκουραση και ονειρα γλυκα!!! Καληνυχτααααααααα!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Κοριτσια σας ευχαριστω ολες για τις ευχες σας.

Χτες σαραντιζαμε (αληθεια Πατουσακι πως σαραντισαμε μαζι;:shock:) και μετα την εξεταση κινεζικο μαρτυριο που εκανε το μωρο μου αυτο ηταν το καλυτερο δωρο.Ευτυχως δεν μπηκα μεσα εγω να το δω αλλα απο τις περιγραφες συζυγου πεθερας το μωρο υπεφερε και χωρις λογο τελικα.Την αντιβιωση την συνεχιζουμε εντατικα για αλλες δυο μερες και θα μας πουν για ποσους μηνες ακομα για χημειοπροφυλαξη.Τωρα μενει να δουμε την Τριτη αν θα βγαλουμε ακρη με την αλλεργια.Χτες το μεσημερι ηταν η πρωτη φορα που ξαπλωσα τις 40 μερες.Το ευχαριστηθηκα δυο ωρες οσο κοιμοταν κι εκεινος.Αποψε μας αλλαξε τα πεταλα.Εκλαιγε μεχρι τις τρεις και ξαναξυπνησε εξιμιση.Ο αντρας μου πηγε στο σαλονι και αποκοιμηθηκε διπλα μου μονο στο κρεβατο.Χτες τον λυπηθηκα αλλα πρεπει να δω πως θα τπν κανω να πεφτει στο κρεββατακι του χωρις να νοιωθει οτι εχει αγκαθια :-P.

dpTCp2.png

62YBp2.png

Καλημερα κοριτσακια!! τι κανετε?? καλα εισαστε??? εμεις καλα! το βραδυ ειχα πολυ ανησυχο υπνο, εβλεπα εφιαλτες, και γενικα ενιωθα ενα αγχος.. Αυτα τα εχει η εγκυμοσυνη, θυμαμαι και στον Δημητρη ημουν ετσι. Ειχα βεβαια και ενα αγχος γενικα να ξυπνησω νωριτερα το πρωι για να προλαβω να ετοιμασω διαφορα πριν ξυπνησει ο μικρος.

Yola μου τι τραβατε!!! Αντε να ηρεμησετε τουλαχιστον απο τα θεματα υγειας και τα υπολοιπα θα στρωσουν με τον καιρο. Ειναι κριμα να το βλεπεις να βασανιζεται.. τουλαχιστον εχεις μεσα στο μυαλο σου οτι ειναι υγιης ο μικρουλης και ανακουφιζεσαι.

Δε βλεπω να εχει ξυπνησει κανενα αλλο κοριτσοπουλακι ε???

to1Np2.png

KCkop2.png

Kαλημερα!!!!!!!!!!!!!!!!!

Γιολα ευτυχως που ησυχασατε με το ενα θεμα της παλλινδρομησης....Χρειαζεσαι πολυ ξεκουραση σαφως αλλα μεχρι να ξεμπερδεψετε λιγο με τα ιατρικα, θα ηρεμησεις πραγματικα!

Γρηγορα σου ευχομαι να ειστε ηρεμοι μεσα στο σπιτικο σας.

Αγορομαμυ ειχες ανησυχο υπνο;

Δεν ξερω τι να μαγειρεψω σημερα.....ισως φαμε τα ετοιμα απο ψυγειο, ο καθενας κατι διαφορετικο και η μικρη φρεσκομαγειρεμενο της γιαγιας....

Το Σοτσαφι τελικα να ενημερωθηκε για την εδω παρεα; Της εστειλε καμια πμ ή της τηλεφωνησε καποια που να εχει το τηλεφωνο της;

Διαφημίσεις

Kαλημερα!!!!!!!!!!!!!!!!!

Γιολα ευτυχως που ησυχασατε με το ενα θεμα της παλλινδρομησης....Χρειαζεσαι πολυ ξεκουραση σαφως αλλα μεχρι να ξεμπερδεψετε λιγο με τα ιατρικα, θα ηρεμησεις πραγματικα!

Γρηγορα σου ευχομαι να ειστε ηρεμοι μεσα στο σπιτικο σας.

Αγορομαμυ ειχες ανησυχο υπνο;

Δεν ξερω τι να μαγειρεψω σημερα.....ισως φαμε τα ετοιμα απο ψυγειο, ο καθενας κατι διαφορετικο και η μικρη φρεσκομαγειρεμενο της γιαγιας....

Το Σοτσαφι τελικα να ενημερωθηκε για την εδω παρεα; Της εστειλε καμια πμ ή της τηλεφωνησε καποια που να εχει το τηλεφωνο της;

κσλημερα Ηλιοβασιλεμα μου!! ναι ειχα ανησυχο υπνο αλλα τουλαχιστον ξυπνησα ευδιαθετη. Σηκωνομαι και 2-3 φορες τη νυχτα για κατουρημα και ειναι εκνευριστκο! εγω δεν εχω επικοινωνησει με sotsafi δεν εχω καθολου στοιχεια της για να της στειλω!

to1Np2.png

KCkop2.png

Ανοιχτηκε το παλιο μας θεματακι;;;;;;;;;;;;;; αληθεια!!!!!!!!;;;:D:D:D

ναι!! μπηκα μηπως βρω το σοτσαφι και ηταν ανοιχτο!! εσυ τι κανεις?? η μικρουλα? κι εγω για σημερα δε μαγειρεψα, εχω διαφορα στο ψυγειο.. μονο ο μικρος θα φαει φρεσκο κατσικακι που εδωσα στη μαμα μου να του φτιαξει.

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Μπηκα να δω και στο Mail που εχω δηλωσει στο καφε με την εγγραφη μου...αλλα δεν εστειλαν κατι οι διαχειριστες περι τινος προβληματος ειχε παρουσιαστει!

Καλα εκανες και εστειλες στο Σοτσαφι....

Εμεις καλα...η μικρη σχολειο και ειδα οτι κανουν κατασκευες με μπαλονια και εφημεριδες και λαδομπογιες τους πλανητες....θα μου γυρισει παλι βαμμενη και φοραμε κλασσικα φουστα και καλσον!!!

Της αρεσουν τα φορεματα και οι φουστες και τις φορμες τις φοραμε κυριως στο σπιτι...τα "προχειρα" μας!!!! Εξω θελει να ντυνεται με τα "καλα" της!!!!;)

Το πρωι με ρωταγε κλασσικα για την γραμμη της καισαρικης...μαμα αμα γεννησω εγω και με κοψουν, θα πονεσω! Και εσυ μαμα πώς σε ραψανε οι γιατροι;

Ξερουν καρδια μου οι γιατροι... Δεν πονουσα, ειχα την μαμα μου!

Και μου λεει η κορη μου: και η πεθερα σου;

ποια θα ειναι η πεθερα η δικη μου;

απαντω: Η μαμα του αντρα σου...

εσυ εισαι η πεθερα μου! και χαμογελαγε....

οχι εγω ειμαι η μαμα σου και θα ειμαι η πεθερα του αντρα σου...

Ολα αυτα με την τσιμπλα στο ματι..................

Εχει δυο μερες που λεει την λεξη πεθερα!!!!!!!!! πώς της κολλησε δεν ξερω!!! Οχι τιποτα αλλο , θα νομιζει και η πεθερα μου οτι την γλωσσοτρωω....χαχαχαχα

Μπηκα να δω και στο Mail που εχω δηλωσει στο καφε με την εγγραφη μου...αλλα δεν εστειλαν κατι οι διαχειριστες περι τινος προβληματος ειχε παρουσιαστει!

Καλα εκανες και εστειλες στο Σοτσαφι....

Εμεις καλα...η μικρη σχολειο και ειδα οτι κανουν κατασκευες με μπαλονια και εφημεριδες και λαδομπογιες τους πλανητες....θα μου γυρισει παλι βαμμενη και φοραμε κλασσικα φουστα και καλσον!!!

Της αρεσουν τα φορεματα και οι φουστες και τις φορμες τις φοραμε κυριως στο σπιτι...τα "προχειρα" μας!!!! Εξω θελει να ντυνεται με τα "καλα" της!!!!;)

Το πρωι με ρωταγε κλασσικα για την γραμμη της καισαρικης...μαμα αμα γεννησω εγω και με κοψουν, θα πονεσω! Και εσυ μαμα πώς σε ραψανε οι γιατροι;

Ξερουν καρδια μου οι γιατροι... Δεν πονουσα, ειχα την μαμα μου!

Και μου λεει η κορη μου: και η πεθερα σου;

ποια θα ειναι η πεθερα η δικη μου;

απαντω: Η μαμα του αντρα σου...

εσυ εισαι η πεθερα μου! και χαμογελαγε....

οχι εγω ειμαι η μαμα σου και θα ειμαι η πεθερα του αντρα σου...

Ολα αυτα με την τσιμπλα στο ματι..................

Εχει δυο μερες που λεει την λεξη πεθερα!!!!!!!!! πώς της κολλησε δεν ξερω!!! Οχι τιποτα αλλο , θα νομιζει και η πεθερα μου οτι την γλωσσοτρωω....χαχαχαχα

αχου μωρε η μικρη κοκετα σου!!!!!!!!!! και που εισαι ακομα τι εχεις να ακουσεις χαχαχαχα!!! θα φτερνιζεται η πεθερουλα σου!! τι να εβλεπε η κορη σου στον υπνο της και μελετουσε πεθερες??? χαχαχα!! τουλαχιστον οι λεκεδες απο τα ρουχα βγαινουν? νομιζω πως ναι, χρησιμοποιουν συγκεκριμενα υλικα συνηθως, τουλαχιστον στον παιδικο που ημουν περυσι φροντιζαν να ειναι υλικα που βγαινουν ευκολα απο τα ρουχα και απο τα χερακια.

to1Np2.png

KCkop2.png

Τα υλικα εμεις τα πηγαμε τα περισσοτερα στην αρχη της σεζον...Ψωνισαμε ενα καταλογο προμηθειων στα 40? περιπου....

Τωρα οι λαδομπογιες, σε βαζα....αυτα δυσκολα φευγουν...εχω δηλαδη σε μερικα ρουχα λεκεδες...αλλα οκ, δεν με πειραζει...αυτα τα ρουχα της τα φοραω σε σχολειο και παιχνιδια....Για καλα, της εχω αλλα που της τα φοραω εκτος σχολειου!!!

Τα υλικα εμεις τα πηγαμε τα περισσοτερα στην αρχη της σεζον...Ψωνισαμε ενα καταλογο προμηθειων στα 40? περιπου....

Τωρα οι λαδομπογιες, σε βαζα....αυτα δυσκολα φευγουν...εχω δηλαδη σε μερικα ρουχα λεκεδες...αλλα οκ, δεν με πειραζει...αυτα τα ρουχα της τα φοραω σε σχολειο και παιχνιδια....Για καλα, της εχω αλλα που της τα φοραω εκτος σχολειου!!!

ε ετσι ειναι καλυτερα, και ευχαριστιεται το παιχνιδι της, και φορα τα ρουχα που της αρεσουν και εσυ της εχεις οργανωσει τα ρουχαλακια της;);)

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...