Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Katiamaxiking είπε:

Εγώ! Έχω κάνει βραχυ 3 φορές. Ειδικά την πρώτη πήραμε 5 και τα 4 ήταν ανώριμα. Πάντα η διέγερση κρατάει παραπάνω και αργούν να μεγαλώσουν. Τη τελευταία φορά έκανα μακρύ και πήραμε μόνο 2. 
      τώρα θα κάνω το πρωτόκολλο με την Elonva αν την γνωρίζεις. Κάτι παίζει με τον δικό μου οργανισμό και τα ωάρια αλλά δεν έχω καταλάβει ακόμη. Όλες οι εξετάσεις μου είναι εντός φυσιολογικών τιμών και ο υπέρηχος δείχνει αρκετά ωάρια και ενεργές ωοθήκες. 

Καλημέρα!είμαι εν αναμονή περιόδου για να ξεκινήσω διέγερση με Elonva. Έχει καμία εμπειρία; Πόσες ημέρες μετά περίπου γίνεται η ωοληψια; 14 ημέρες; 

Καλημέρα! Κι εγώ δεν κατάλαβα ποτέ τι ακριβώς συμβαίνει με την ωρίμανση, καθώς στους δύο φυσικούς που δοκίμασα ανέβαινε η lh χωρίς ωστόσο να έχουν ωριμάσει τα ωάρια, σαν να μην ήταν σωστή η εντολή πώς να το πω, με αποτέλεσμα zero. Για αυτό και ο γιατρός μου επέμενε σε διέγερση καθώς εκεί ελέγχεται η lh.

Γαλιαντρεεες...!!!

Koalaki

Recommended Posts

μωρε κι εγω πιστευω μετα τα κιλα θα τα χασω για πλακα αλλα αφενος ο γιατρος φωναζει για τα κιλα αφετερου δεν ειναι καλο και για το μωρο.. Μεινε εγκυος με το καλο και μετα με 2 παιδια δε θα σου μεινει γραμμαριο!!

Ριτσακι μου οταν ειχα τις ανακατωσουρες ανακουφιζομουν πολυ με τις φρυγανιες και τα μηλα! δοκιμασε το..

Σε ευχαριστω Αγορομαμμυ μου ....θα το δοκιμασω.

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τουλαχιστον συμπεθερα μου δε την ενοχλει την καημενη.. υπομονη και να περασει συντομα. Ο Μητσος κοιμηθηκε και σχετικα νωρις και δε το περιμενα γιατι κοιμοταν απο τις 15.30 μεχρι τις 18.00 και ειχε κανει και ενδιαμεσο το πρωι!! τον ξεθεωνουν οι δικοι μου στο παιχνιδι μου φαινεται και κουραζεται!!!! Ασε τον τελευταιο καιρο γκρινιαζει παααααρα πολυ αλλα μονο σε εμενα. Οταν τον εχει μονος του ο αντρας μου ή οι γονεις μου ειναι αλλο παιδι... με εμενα χαλα τον κοσμο, θελει αγκαλια, αμα του χαλαω χατηρι χτυπιεται.. μου τα ξεκινησε τις γιορτες αυτα και προσπαθω να ειμαι ψυχραιμη μη χειροτερεψει τωρα που με αποχωριζεται τα πρωινα.

Οχι δεν την ενοχλει καθολου, ευτυχως!!!

Οσο για τον μητσο τα ιδια αντιμετωπιζω και εγω χωρις γκρινια ομως. Ενω στον ανδρα μου και στους γονεις μου ειναι συμβιβασιμη με εμενα δεν "σηκωνει" κουβεντα, φωναζει, θυμωνει, κατσουφιαζει και τρεχει στο δωματιο της σε μια γωνια...!!! Θελει και εμενα αγκαλια, δεν με αφηνει σε ησυχια καθολου, αφου καμια φορα καθομαι ξαπλωνω στο σαλονι και ερχεται και καθεται ακριβως επανω στο κεφαλι μου :rolleyes::shock::shock:, φαντασου λοιπον!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Κουκλες μου,χαθηκα αρκετη ωρα,αλλα ειχα εδω τον αδερφο της μητερας μου,τον μεσαιο,και ειχαμε μια συζητηση για καποια προβληματα που ηρθαν στην πορεια.Οποτε ψυχολογικα ειμαι ρακος.Θα σας καληνυχτισω.Καλο ξημερωμα.

Μαρακι μου καληνυχτα και ευχομαι να κοιμηθεις ηρεμη και να ξυπνησεις με αλλη διαθεση.. φιλακια!

to1Np2.png

KCkop2.png

Κουκλες μου,χαθηκα αρκετη ωρα,αλλα ειχα εδω τον αδερφο της μητερας μου,τον μεσαιο,και ειχαμε μια συζητηση για καποια προβληματα που ηρθαν στην πορεια.Οποτε ψυχολογικα ειμαι ρακος.Θα σας καληνυχτισω.Καλο ξημερωμα.

Καληνυχτα Μαρακι μου....καλη ξεκουραση!!

Τα λεμε αυριο Μαρακι μου ....Φιλακια πολλα!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

Ριτσα ειναι να μην σκεφτομαστε τα ελατηρια!!!;;; χαχαχαχαχαχα

Μαρακι βορινο, καλη ξεκουραση και προσπαθησε να ηρεμησεις...

Αγορομαμυ, ο Δημητρακης σου εχει αδυναμια...του λειπεις κιολας και σε τρεχει λιγακι...

Κοαλακι, της βαζεις ακομη αλοιφη της Μαριαννας για το δερμα;

Διαφημίσεις

Οχι δεν την ενοχλει καθολου, ευτυχως!!!

Οσο για τον μητσο τα ιδια αντιμετωπιζω και εγω χωρις γκρινια ομως. Ενω στον ανδρα μου και στους γονεις μου ειναι συμβιβασιμη με εμενα δεν σηκωνει κουβεντα, φωναζει, θυμωνει, κατσουφιαζει και τρεχει στο δωματιο της σε μια γωνια...!!! Θελει και εμενα αγκαλια, δεν με αφηνει σε ησυχια καθολου, αφου καμια φρα καθομαι ξαπλωνω στο σαλονι και ερχεται και καθεται ακριβως εοανω στο κεφαλι μου :rolleyes::shock::shock:, φαντασου λοιπον!!!

συμπεθερα τουλαχιστον παρηγορουμαι με αυτα που μου λες, οχι οτι χαιρομαι, απλα μαλλον ειναι η φαση τους τωρα και απο εμας εχουν πολλες απαιτησεις επειδη περνουν τις περισσοτερες ωρες. εμενα σημερα χτυπιοταν επειδη δε τον αφηνα να με δαγκωνει, και γενικα πολλα τετοια. Μακαρι να τους περασει συντομα, πραγματικα ειναι πολυ κουραστικο και ψυχοφθορο!

to1Np2.png

KCkop2.png

Ριτσα ειναι να μην σκεφτομαστε τα ελατηρια!!!;;; χαχαχαχαχαχα

Μαρακι βορινο, καλη ξεκουραση και προσπαθησε να ηρεμησεις...

Αγορομαμυ, ο Δημητρακης σου εχει αδυναμια...του λειπεις κιολας και σε τρεχει λιγακι...

Κοαλακι, της βαζεις ακομη αλοιφη της Μαριαννας για το δερμα;

Να σου πω απ'την μια χερομαι που εχω τις αναγουλες γιατι δεν εχω ορεξη να λιγουρευτο....αλλα απ'την αλλη με κουραζει...μακαρι να ειναι η αρχη!!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

Καληνυχτα ΜΑΡΑΚΙ, αυριο ελπιζω να εισαι καλυτερα!!!

Καληνυχτα ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ!!!

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ δεν βαζουμε αλλο αλοιφη, μονο γαλακτωμα και ιαματικο νερο.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

κοριτσακια μου θα σας αφησω να παω να ξαπλωσω σιγα σιγα.. θα τα πουμε το πρωι.. φιλακια πολλα σε ολες σας και καληνυχτα!!

Καληνυχτα Αγορομαμμυ μου...καλη ξεκουραση!!

Τα λεμε...φιλακια πολλα!!

Και εγω καληνυχτω ....παω σιγα-σιγα για νανι....

Τα λεμε αυριο ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ σε ολες σας!!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

ΡΙΤΣΑΚΙ καλα ειμαστε η μουρμουρα κ ο αντρουλης μου κοιμουνται κ θ ακολουθησω κ εγω!!!!!!!!φασολαδα?να σου ποω τι μου ειχε πει η οδοντιατρος μου οταν ημουν εγκυος(ημουν στον 5ο μηνα οταν μου το πε)οτι αν στην εγκυμοσυνη δεν τρωμε πραγματα που προκαλουν αερια οπως φασολαδα,μπροκολο,κουνουπιδι κ οτι αλλο φερνει αεριο τοσο λιγοτερο εως καθολου θα χει το μωρο κολικους!!!!!!!!!!!!το ξινομηλο που λεει η ΑΓΟΡΟΜΑΜΗ για τις ανακατωσουρες εμενα με βοηθουσε πολυ στις καουρες!!!

ΑΓΟΡΟΜΑΜΗ Κ ΚΟΑΛΑΚΙ ναζια κανουν τα μωρα σας ε?ετσι ειναι απαιτουν συνηθως απ τις μαμαδες που περνουν τις πιο πολλες ωρες!!!

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ θα μοσχομυρισε ολο το σπιτι!!!!!!!!!!!!!!!!

ΜΑΡΑΚΙ ΒΟΡΙΝΟ ευχομαι να εισαι καλυτερα αυριο!!!!!!!!!!

κοριτσακια κλεινουν τα ματια μου θα παω για νανι!!!!!!!!!καλο βραδυ!!!!!!!!!!

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Καληνυχτα Αγορομαμυ!!! ονειρα γλυκα!!!

Κοαλακι, ενδεικνυται το γαλακτωμα; μηπως θελει κρεμα για συγκαμματα;

Κατοπιν συστασης του δερματολογου το βαζω, περιεχει βρωμη που ως γνωστον καταπραυνει τους ερεθισμους αλλα το προβλημα παραμενει γιατι ερχεται το δερμα σε επαφη με το υλικο στο οποιο εχει αλλεργια (πιπιλα). Την κρεμα τη σταματησα στο τελος της πρωτης εβδομαδας, παλι κατοπιν προτροπης γιατρου.

Καληνυχτα ΡΙΤΣΑ!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...