Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Katiamaxiking είπε:

Εγώ! Έχω κάνει βραχυ 3 φορές. Ειδικά την πρώτη πήραμε 5 και τα 4 ήταν ανώριμα. Πάντα η διέγερση κρατάει παραπάνω και αργούν να μεγαλώσουν. Τη τελευταία φορά έκανα μακρύ και πήραμε μόνο 2. 
      τώρα θα κάνω το πρωτόκολλο με την Elonva αν την γνωρίζεις. Κάτι παίζει με τον δικό μου οργανισμό και τα ωάρια αλλά δεν έχω καταλάβει ακόμη. Όλες οι εξετάσεις μου είναι εντός φυσιολογικών τιμών και ο υπέρηχος δείχνει αρκετά ωάρια και ενεργές ωοθήκες. 

Καλημέρα!είμαι εν αναμονή περιόδου για να ξεκινήσω διέγερση με Elonva. Έχει καμία εμπειρία; Πόσες ημέρες μετά περίπου γίνεται η ωοληψια; 14 ημέρες; 

Καλημέρα! Κι εγώ δεν κατάλαβα ποτέ τι ακριβώς συμβαίνει με την ωρίμανση, καθώς στους δύο φυσικούς που δοκίμασα ανέβαινε η lh χωρίς ωστόσο να έχουν ωριμάσει τα ωάρια, σαν να μην ήταν σωστή η εντολή πώς να το πω, με αποτέλεσμα zero. Για αυτό και ο γιατρός μου επέμενε σε διέγερση καθώς εκεί ελέγχεται η lh.

Γαλιαντρεεες...!!!

Koalaki

Recommended Posts

Ιωαννακι σας αρεσει η κρεμουλα;;; Ξερει το κοριτσακι σου ...με το γαλα θα μεινει μονο;;;:D:D:D

Αγορομαμυ, ναι εφταξα κουλουρακια....να εχω εναλλακτικη και για το κολλατσιο του παιδιου!!! αλλα και για εμας!!!!!!!

Ηλιοβασιλεμα μου τι κουλουρακια εφτιαξες;;

Φερε κανενα κατα δω καλεεεεεε!!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπερα Ριτσακι!! κι εμεις φασολαδα σημερα! υπομονη με τις ανακτωσουρες, ευχομαι να σου κοπουν συντομα, εμενα μου σταματησαν στην 9η εβδομαδα ευτυχως, ετσι ακριβως ειχε γινει και στην 1η μου εγκυμοσυνη. Κατα τ'αλλα πως ειστε?? ευτυχισμενοι ολοι στο σπιτι???

Συμπεθεραααααα! τι κανετε?? κοιμηθηκε η νυφουλα μου??? να της δωσεις ενα φιλακι... ολο ξεχναω να σε ρωτησω, το σημαδακι που ειχε στο προσωπακι της πως παει?

Γεια σου αγορομαμμυ μου....καλα μου εισαι μαναρακι μου;;

Ο Μητσακος σου τι κανει;;

Το νινι καλα ειναι;;

Κανω υπομονη Αγορομαμμυ μου...τουλαχιστον καταλαβαινω οτι το σπορακι μου ειναι καλα......:D:D:D.

Ο αντρουλης μου και εγω ειμαστε χαζομπαμπας ....και χαζομαμα....:D:D:D.

Λιγο τα νευρα μου σπαει η πεθερα....αργοκινητο καραβι...να καταλαβεις.

Και ειμαι ανθρωπος που δεν ειχα μαθει να περιμενω απο αλους...και ειμαι καπως....

x8yip2.png?0gPNKwlL

Ριτσακι εφτιαξα κουλουρακια για την μαθητριουλα μου!!!

Αλλα ξεχασα και τις εγκυουλες της παρεας!!!!!!!!!!!!!! Μην ζηλευετε και δεν κανει!!!!!!!!!χαχαχαχαχα

Γεια σου αγορομαμμυ μου....καλα μου εισαι μαναρακι μου;;

Ο Μητσακος σου τι κανει;;

Το νινι καλα ειναι;;

Κανω υπομονη Αγορομαμμυ μου...τουλαχιστον καταλαβαινω οτι το σπορακι μου ειναι καλα......:D:D:D.

Ο αντρουλης μου και εγω ειμαστε χαζομπαμπας ....και χαζομαμα....:D:D:D.

Λιγο τα νευρα μου σπαει η πεθερα....αργοκινητο καραβι...να καταλαβεις.

Και ειμαι ανθρωπος που δεν ειχα μαθει να περιμενω απο αλους...και ειμαι καπως....

απο εδω και περα θα χρειαστεις σε διαφορες στιγμες να στηριχτεις σε αλλους οποτε προσπαθησε να αποδεχθεις την κατασταση και οτι σιγουρα ουτε η μανα μας ουτε η πεθερα μας μπορει να κανει το νοικοκυριο οπως εχουμε μαθει εμεις και ειναι απολυτα λογικα. Να φροντιζει να εχει τα βασικα καθαρα και συμμαζεμενα, μπανιο και κουζινα δηλαδη που ειναι χωροι υγιεινης. Ειναι πταισματα αυτα μπροστα στο μεγαλειο που ζειτε και θα ζησετε!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Ριτσακι εφτιαξα κουλουρακια για την μαθητριουλα μου!!!

Αλλα ξεχασα και τις εγκυουλες της παρεας!!!!!!!!!!!!!! Μην ζηλευετε και δεν κανει!!!!!!!!!χαχαχαχαχα

Οχι δεν θα ζηλεψουμε....ε;; Αγορομαμμυ μου θα ειμαστε καλα κοριτσια......;);).

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

Οχι δεν θα ζηλεψουμε....ε;; Αγορομαμμυ μου θα ειμαστε καλα κοριτσια......;);).

οχι οχι δε ζηλευουμε!!!! καλα γενικα κοριτσια σε αυτη την εγκυμοσυνη σκεφτομαι συνεχως το φαγητο!!!! και εκει στη δουλεια με εχουν παρει χαμπαρι και με κοροϊδευουν!!! ευτυχως σημερα καπως ηρεμησε η λαιμαργια μου γιατι αμα αρχισω τη μασαμπουκα ειναι πολυ νωρις και μεχρι το τελος θα γινω φοραδα!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

καλησπερα Ριτσακι!! κι εμεις φασολαδα σημερα! υπομονη με τις ανακτωσουρες, ευχομαι να σου κοπουν συντομα, εμενα μου σταματησαν στην 9η εβδομαδα ευτυχως, ετσι ακριβως ειχε γινει και στην 1η μου εγκυμοσυνη. Κατα τ'αλλα πως ειστε?? ευτυχισμενοι ολοι στο σπιτι???

Συμπεθεραααααα! τι κανετε?? κοιμηθηκε η νυφουλα μου??? να της δωσεις ενα φιλακι... ολο ξεχναω να σε ρωτησω, το σημαδακι που ειχε στο προσωπακι της πως παει?

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑΑΑΑ ΜΟΥΥΥΥ καλα ειμαστε, ευχαριστουμε!!! Ναι κοιμηθηκε η νυφη. Οσο για το σημαδακι το εχουμε ακομα :( και θα το εχουμε για πολυ οσο η πιπιλα εστω και γιαυτο το λιιιγο που την παιρνουμε ακουμπαει στην περιοχη. Γενικα τα δερματικα στα μωρα αργουν πολυ να υποχωρησουν εντελως και χειροτερευει την κατασταση το σαλιο που ειναι ιδιατερως οξυνο :mad:. Ηδη μετραω 1 μηνα+ απο τοτε που το εμφανησε για 2η φορα αλλα δεν εχω επιλογη απο το να περιμενω να κανει τον πολυυυ μεγαλο κυκλο του ;).

Εσεις πως ειστε??? ολα καλα??? ο μητσος κοιμηθηκε???

ΡΙΤΣΑΑΑΑΑ ΜΟΥ τι κανεις??? το μπεμπουλινι σου????

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

απο εδω και περα θα χρειαστεις σε διαφορες στιγμες να στηριχτεις σε αλλους οποτε προσπαθησε να αποδεχθεις την κατασταση και οτι σιγουρα ουτε η μανα μας ουτε η πεθερα μας μπορει να κανει το νοικοκυριο οπως εχουμε μαθει εμεις και ειναι απολυτα λογικα. Να φροντιζει να εχει τα βασικα καθαρα και συμμαζεμενα, μπανιο και κουζινα δηλαδη που ειναι χωροι υγιεινης. Ειναι πταισματα αυτα μπροστα στο μεγαλειο που ζειτε και θα ζησετε!!!

Οχι δεν αγχονομαι γιατι ευτηχως εχω τον αντρουλη μου....και με φροντηζει οσο μπορει....οταν μπορει....

x8yip2.png?0gPNKwlL

οχι οχι δε ζηλευουμε!!!! καλα γενικα κοριτσια σε αυτη την εγκυμοσυνη σκεφτομαι συνεχως το φαγητο!!!! και εκει στη δουλεια με εχουν παρει χαμπαρι και με κοροϊδευουν!!! ευτυχως σημερα καπως ηρεμησε η λαιμαργια μου γιατι αμα αρχισω τη μασαμπουκα ειναι πολυ νωρις και μεχρι το τελος θα γινω φοραδα!!!

Εγω με τις ανακατοσουρες που εχω...σκεφτομαι να φαω.....:rolleyes::rolleyes:.

Ασε που εγω ειμαι σε διατροφη....δεν εχει λαιμαργια,και να μου ερθει η ορεξη αργοτερα δεν.....:-(:-(:-(.

x8yip2.png?0gPNKwlL

Αγορομαμυ οταν εισαι αδυνατη απο πριν, τα κιλα της εγκυμοσυνης σου φαινονται βουνο!!!!

Οταν παλι εισαι παχουλουλα, οταν ερθει εγκυμοσυνη, προσευχεσαι να μην σπασεις την ζυγαρια και μπει κανα ελατηριο στον γυναικολογο!!!:D:D:D:Dχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Εγω οντας στη κατηγορια των παχουλων, οταν στην εγκυμοσυνη καταφερα να την βγαλω εις περαν με μονο 5-6 κιλα συν, εκανα τον σταυρο μου!!! Μακαρι αν ξαναμεινω εγκυος, να εχω την ιδια τυχη!!!

Διαφημίσεις

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑΑΑΑ ΜΟΥΥΥΥ καλα ειμαστε, ευχαριστουμε!!! Ναι κοιμηθηκε η νυφη. Οσο για το σημαδακι το εχουμε ακομα :( και θα το εχουμε για πολυ οσο η πιπιλα εστω και γιαυτο το λιιιγο που την παιρνουμε ακουμπαει στην περιοχη. Γενικα τα δερματικα στα μωρα αργουν πολυ να υποχωρησουν εντελως και χειροτερευει την κατασταση το σαλιο που ειναι ιδιατερως οξυνο :mad:. Ηδη μετραω 1 μηνα+ απο τοτε που το εμφανησε για 2η φορα αλλα δεν εχω επιλογη απο το να περιμενω να κανει τον πολυυυ μεγαλο κυκλο του ;).

τουλαχιστον συμπεθερα μου δε την ενοχλει την καημενη.. υπομονη και να περασει συντομα. Ο Μητσος κοιμηθηκε και σχετικα νωρις και δε το περιμενα γιατι κοιμοταν απο τις 15.30 μεχρι τις 18.00 και ειχε κανει και ενδιαμεσο το πρωι!! τον ξεθεωνουν οι δικοι μου στο παιχνιδι μου φαινεται και κουραζεται!!!! Ασε τον τελευταιο καιρο γκρινιαζει παααααρα πολυ αλλα μονο σε εμενα. Οταν τον εχει μονος του ο αντρας μου ή οι γονεις μου ειναι αλλο παιδι... με εμενα χαλα τον κοσμο, θελει αγκαλια, αμα του χαλαω χατηρι χτυπιεται.. μου τα ξεκινησε τις γιορτες αυτα και προσπαθω να ειμαι ψυχραιμη μη χειροτερεψει τωρα που με αποχωριζεται τα πρωινα.

to1Np2.png

KCkop2.png

Koalaki μου καλα ειμαι με τις ανακατοσουρες μου και τις ζαλαδες μου....αλλα καλα.

Εσυ τι κανεις μαναρακι μου;;

x8yip2.png?0gPNKwlL

Αγορομαμυ οταν εισαι αδυνατη απο πριν, τα κιλα της εγκυμοσυνης σου φαινονται βουνο!!!!

Οταν παλι εισαι παχουλουλα, οταν ερθει εγκυμοσυνη, προσευχεσαι να μην σπασεις την ζυγαρια και μπει κανα ελατηριο στον γυναικολογο!!!:D:D:D:Dχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Εγω οντας στη κατηγορια των παχουλων, οταν στην εγκυμοσυνη καταφερα να την βγαλω εις περαν με μονο 5-6 κιλα συν, εκανα τον σταυρο μου!!! Μακαρι αν ξαναμεινω εγκυος, να εχω την ιδια τυχη!!!

μωρε κι εγω πιστευω μετα τα κιλα θα τα χασω για πλακα αλλα αφενος ο γιατρος φωναζει για τα κιλα αφετερου δεν ειναι καλο και για το μωρο.. Μεινε εγκυος με το καλο και μετα με 2 παιδια δε θα σου μεινει γραμμαριο!!

Ριτσακι μου οταν ειχα τις ανακατωσουρες ανακουφιζομουν πολυ με τις φρυγανιες και τα μηλα! δοκιμασε το..

to1Np2.png

KCkop2.png

Κουκλες μου,χαθηκα αρκετη ωρα,αλλα ειχα εδω τον αδερφο της μητερας μου,τον μεσαιο,και ειχαμε μια συζητηση για καποια προβληματα που ηρθαν στην πορεια.Οποτε ψυχολογικα ειμαι ρακος.Θα σας καληνυχτισω.Καλο ξημερωμα.

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Αχ!! αυτα τα ελατηρια σκεφτομαι ηλιοβασιλεμα μουυυυυ!!!

Χααααα!!!!χααααα!!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...