Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Katiamaxiking είπε:

Εγώ! Έχω κάνει βραχυ 3 φορές. Ειδικά την πρώτη πήραμε 5 και τα 4 ήταν ανώριμα. Πάντα η διέγερση κρατάει παραπάνω και αργούν να μεγαλώσουν. Τη τελευταία φορά έκανα μακρύ και πήραμε μόνο 2. 
      τώρα θα κάνω το πρωτόκολλο με την Elonva αν την γνωρίζεις. Κάτι παίζει με τον δικό μου οργανισμό και τα ωάρια αλλά δεν έχω καταλάβει ακόμη. Όλες οι εξετάσεις μου είναι εντός φυσιολογικών τιμών και ο υπέρηχος δείχνει αρκετά ωάρια και ενεργές ωοθήκες. 

Καλημέρα!είμαι εν αναμονή περιόδου για να ξεκινήσω διέγερση με Elonva. Έχει καμία εμπειρία; Πόσες ημέρες μετά περίπου γίνεται η ωοληψια; 14 ημέρες; 

Καλημέρα! Κι εγώ δεν κατάλαβα ποτέ τι ακριβώς συμβαίνει με την ωρίμανση, καθώς στους δύο φυσικούς που δοκίμασα ανέβαινε η lh χωρίς ωστόσο να έχουν ωριμάσει τα ωάρια, σαν να μην ήταν σωστή η εντολή πώς να το πω, με αποτέλεσμα zero. Για αυτό και ο γιατρός μου επέμενε σε διέγερση καθώς εκεί ελέγχεται η lh.

Γαλιαντρεεες...!!!

Koalaki

Recommended Posts

κοριτσια σας ευχαριστω πολυ!!!!!!!!!!!και εσεις να χαεστε τα παιδακια σας!!!!!

λοιπον βαφτηση σκεφτομαι στις 28 Ιουλιου!στη γιορτη μου δλδ!!!!

αμεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!

μαρακι κου βορινο καλα εισαι??????????η μπεμπουλα σου καλα????????

Ιωαννα μουυυυυ!!!!!!!!πως τα περνατε????????

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Η Δεσποινιω μου καλα ειναι!!!!!!!!!!κοιμαται η περδικοστηθη!!!!!!

καλα τα παμε μαμα και κορη!!!!

καθε μερα κ καλυτερα!!!!

Δοξα Τω Θεο!!!!!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Πατουσιτσα που εισαι μαρη;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Σαραντισατε κιολας;;;;

Πολυ ωραια ιδεα να κανεις την βαπτιση ανημερα της γιορτης σου!!!!!!!!!!!!!!

Μαρακι βορινο πώς περνατε; πότε γυρνατε στον μπαμπα σας;;;; μαμα και κορη εννοω!!!;);););)

Μποτσακι θελει και αερα ο πωπος του για να σας πατουριασει!!!!!!!!!!;;;;:D:D:D:D

Ψηνω κουλουρακια τωρα, αφου τα πλασαμε με την κορη μου...αυτα του λαδιου με το πορτοκαλι και κανελα που λεγαμε...Μοσχομυριζει το σπιτι!!!

κοριτσια σας ευχαριστω πολυ!!!!!!!!!!!και εσεις να χαεστε τα παιδακια σας!!!!!

λοιπον βαφτηση σκεφτομαι στις 28 Ιουλιου!στη γιορτη μου δλδ!!!!

αμεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!

μαρακι κου βορινο καλα εισαι??????????η μπεμπουλα σου καλα????????

Ιωαννα μουυυυυ!!!!!!!!πως τα περνατε????????

Mαρηηηηηηηηηηηηηηηηηη συμπεθεραααααααααα!!!!!!!!!!!!

Καλες βολτεεεεεεεεες!!!!!!!!Να ειστε καλα κι ευλογημενες!!!!!!!

Αντε να συναντηθει και το χρυσοζευγαρο!!!!!!!!!!1:p:p:p:p:p

1sh1p2.png

Πατουσιτσα που εισαι μαρη;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Σαραντισατε κιολας;;;;

Πολυ ωραια ιδεα να κανεις την βαπτιση ανημερα της γιορτης σου!!!!!!!!!!!!!!

Μαρακι βορινο πώς περνατε; πότε γυρνατε στον μπαμπα σας;;;; μαμα και κορη εννοω!!!;);););)

Μποτσακι θελει και αερα ο πωπος του για να σας πατουριασει!!!!!!!!!!;;;;:D:D:D:D

Ψηνω κουλουρακια τωρα, αφου τα πλασαμε με την κορη μου...αυτα του λαδιου με το πορτοκαλι και κανελα που λεγαμε...Μοσχομυριζει το σπιτι!!!

Αστααααααααααα τι εχω παθει!!!!!!!!Εμαθε τωρα ετσι κι εχω μπλεξει αλλα δεν πηραζει ας ξαλαφρωνει αυτος και θα την βρουμε την ακρη!!!!!

Θα παω να παρω μουσαμα για το κρεβατι απο εκεινον που βαζουν κατω οταν βαφουν!!!!!!!!Η απο εκεινο που βαζουν στα κρεβατια των ηλικιωμενων που ειναι κατακητοι!!!!!!!Κατι θα βρωη γυναικα!!!!!!!!!

Η Αγγελικουλα τι κανει?

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Oυυυυυυ....να μαι και γω!

Εριξα εναν υπνοοοοο!Αφου σηκωθηκα και ακομη δεν εχω συνελθει!Εν τω μεταξυ νιωθω τρομερη υπνηλια τις τελευταιες μερες!Μπορει να εχω πεσμενο ανοσοποιητικο!

Εκανες εξετασεις Ιωαννα μου?Και γω,οταν γυρισω,πρεπει να κλεισω ραντεβου στον γυναικολογο!Πως τα παει η μικρη με την κρεμα?Να φανταστω πως φρουτα θα ξεκινησετε στον 5ο?To απογευμα την τρωτε?

Γκρινιαζει οταν βλεπει το στηθος?Αρα δεν χορταινει μωρε!Και μενα,λιγο πριν σταματησει το γαλα μου,μολις το εβλεπε τριριζε!Επιχειρουσα να την βαλω και δεν ηθελε με τιποτα,αλλα εγω το εβγαζα με το χερι!Με το μηχανημα δεν εβγαζε τιποτα!Γι αυτο το στηθος μου τωρα ειναι ʼʼκουφιοʼʼ!!!Χαχαχα!Εγω πιστευω πως δε θα χρειαστεις χαπια!Θα σταματησει η ροη μονη της!

Η πεθερα ειναι απαραδεκτη!Αλλα,εαν ηταν να σας αναστατωσει τοτε καλως επραξε και δεν ηρθε!

Ηθελα να σου γραψω και κατι ακομη....αλλα το ξεχασα μαρηηηηηηηηηηηηηη!Χαχαχαχαχαχαχα!Εαν το θυμηθω θα στο πω!Απλως την ωρα που ηταν να το γραψω πηγα νʼαλλαξω την μικρη!:tongue::tongue:

Μαυ μου,ειναι απιστευτη η Β.!Μα να ριχνει κατω τα μαλλια και να περιμενει νʼανεβειτε?Χαχαχαχα!Τι παιχνιδιαρικα ειναι τα ατιμα!Σκεψου να μεγαλωσει και η Μιχαελα,τι παιχνιδια θα κανουν μεταξυ τους!

Ngn μου,αχ κοπελα μου,ποσο χαιρομαι που επιτελους εισαι καλα!Ευχομα να μην ξαναπαθεις κατι τετοιο!Μονο εσυ ξερεις τι περασες κοριτσι μου!Υπαρχει περιπτωση να σε ξαναπιασει?Φτουυυ φτουυυυ...

Μποτσακι μου,τι καλααααααααα που μειωθηκαν οι πονοι!Αντε μωρε,υπομονη και θα περασουν τελειως!Σου ειχα πει για τις ξαδερφης μου το παιδακι?Μεχρι τα ξημερωματα εκλαιγε ασταματητα!Δεν ηρεμουσε με τιποτα!Ολα θα περασουν!Γι αυτο λενε πως η μητροτητα βγαζει την ευγενικη πλευρα της γυναικας!Βλεπετε τι υπομονη κανουμε για τα παιδακια μας!Αχ Θεουλη μου....

Μαρακι μουυυυυυυυυυυυ τι κανετε?Η Δημητρουλα?Η ομορφη Σαλονικα?

Μαρηηηηηηηηηηηηηηη μπας και εισαι εγκυος?

Λεω εγω τωρα!!!!!!!!

1sh1p2.png

Κοριτσια καλησπερα!! τι κανετε?? εμεις καλα!!Εδω βρεχει κ μου αρεσειιιιιιι!!!

Πατουσιτσα μου!!! Σαραντισατε??? Να τα χιλιασει η ζουζουνα μας η Δεσποινουλα! Να ειναι παντα ευλογημενη! Δε συγκινηθηκες πολυ οταν πηρατε ευχουλα??

Ηλιοβασιλεμα μου κουλουρακια ε??? γιαμιιιιιι!!! πιο πολυ λατρευω το πως μυριζει το σπιτι παρα να τα φαω που λεει ο λογος!!

Μποτσακιιιιιιι μαρη θελει κολπα ο Χρηστακος για να αποδωσει το εντερικο του?? οπως λες θα τη βρειτε την ακρη! παλι καλα που βρηκες τροπο, αχ η μανα παντα βρισκει!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Oυυυυυυ....να μαι και γω!

Εριξα εναν υπνοοοοο!Αφου σηκωθηκα και ακομη δεν εχω συνελθει!Εν τω μεταξυ νιωθω τρομερη υπνηλια τις τελευταιες μερες!Μπορει να εχω πεσμενο ανοσοποιητικο!

Εκανες εξετασεις Ιωαννα μου?Και γω,οταν γυρισω,πρεπει να κλεισω ραντεβου στον γυναικολογο!Πως τα παει η μικρη με την κρεμα?Να φανταστω πως φρουτα θα ξεκινησετε στον 5ο?To απογευμα την τρωτε?

Γκρινιαζει οταν βλεπει το στηθος?Αρα δεν χορταινει μωρε!Και μενα,λιγο πριν σταματησει το γαλα μου,μολις το εβλεπε τριριζε!Επιχειρουσα να την βαλω και δεν ηθελε με τιποτα,αλλα εγω το εβγαζα με το χερι!Με το μηχανημα δεν εβγαζε τιποτα!Γι αυτο το στηθος μου τωρα ειναι ʼʼκουφιοʼʼ!!!Χαχαχα!Εγω πιστευω πως δε θα χρειαστεις χαπια!Θα σταματησει η ροη μονη της!

Η πεθερα ειναι απαραδεκτη!Αλλα,εαν ηταν να σας αναστατωσει τοτε καλως επραξε και δεν ηρθε!

Ηθελα να σου γραψω και κατι ακομη....αλλα το ξεχασα μαρηηηηηηηηηηηηηη!Χαχαχαχαχαχαχα!Εαν το θυμηθω θα στο πω!Απλως την ωρα που ηταν να το γραψω πηγα νʼαλλαξω την μικρη!:tongue::tongue:

Μαυ μου,ειναι απιστευτη η Β.!Μα να ριχνει κατω τα μαλλια και να περιμενει νʼανεβειτε?Χαχαχαχα!Τι παιχνιδιαρικα ειναι τα ατιμα!Σκεψου να μεγαλωσει και η Μιχαελα,τι παιχνιδια θα κανουν μεταξυ τους!

Ngn μου,αχ κοπελα μου,ποσο χαιρομαι που επιτελους εισαι καλα!Ευχομα να μην ξαναπαθεις κατι τετοιο!Μονο εσυ ξερεις τι περασες κοριτσι μου!Υπαρχει περιπτωση να σε ξαναπιασει?Φτουυυ φτουυυυ...

Μποτσακι μου,τι καλααααααααα που μειωθηκαν οι πονοι!Αντε μωρε,υπομονη και θα περασουν τελειως!Σου ειχα πει για τις ξαδερφης μου το παιδακι?Μεχρι τα ξημερωματα εκλαιγε ασταματητα!Δεν ηρεμουσε με τιποτα!Ολα θα περασουν!Γι αυτο λενε πως η μητροτητα βγαζει την ευγενικη πλευρα της γυναικας!Βλεπετε τι υπομονη κανουμε για τα παιδακια μας!Αχ Θεουλη μου....

μια χαρα της αρεσει πολυ η κρεμα!!!!!!!!!!ευτυχως!!!!!!!!!!φρουτα μαλλον θα μας πει να ξεκινησουμε τελος του μηνα!!!!!!!!!!!

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Ιωαννακι σας αρεσει η κρεμουλα;;; Ξερει το κοριτσακι σου ...με το γαλα θα μεινει μονο;;;:D:D:D

Αγορομαμυ, ναι εφταξα κουλουρακια....να εχω εναλλακτικη και για το κολλατσιο του παιδιου!!! αλλα και για εμας!!!!!!!

Διαφημίσεις

Κοριτσακια μου ηρθα και εγω!!! Τι κανετε??? ολες καλα??? και εδω βρεχει σχεδον ολη μερα!!!

Εμεις ειμαστε καλα, κοιμησα τη φμ και καθομαι η δολια, αρχιζε σε λιγο ελληνικη ταινια (μια ιταλιδα απο την κυψελη), υπεροχο εργο ασχετα που το εχω δει πολλεεες φορες!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

καλημερα κοριτσακια!!!!!!!!

τι κανετε?

χαθηκα λιγο αλλα απ την μια η μουρμουρα ειχε γκρινια απ την αλλη ετρεχα

σε γιατρους δεν προλαβαινα να μπω!!!

ΜΑΥ μου τι εγινε η μικρη με την δυσκοιλιοτητα.αχ ποσο σε καταλαβαινω ειχα κ γω μεγαλο θεμα με την μικρη μεχρι που αλλαξαμε γαλα κ ηρεμησε κ η μικρη κ εγω.μεσα στο αγχος ημουν συνεχεια.εδινα κ χαμομηλι καθε μερα.ο παιδιατρος τι λεει?

ΡΙΤΣΑΚΙ τι κανεις?το μωρακι?να ξεκουραζεσαι τωρα!!!!πως παει η εγκυμοσυνη?

ΑΓΟΡΟΜΑΜΗ εσυ τι κανεις?το μωρακι?ο ΜΗΤΣΑΚΟΣ?να ξεκουραζεσαι κ εσυ!!!!

Ιωαννακι μου τι μου κανεις;;

Η Μουρμουριτσα σου τι κανει;;

Εγω σημερα η κακομηρα εφαγα φασολαδα και με εφαγε....απο την ωρα που την εφαγα ...νιωθω αναγουλες και το στομαχι μου....ουφ!!

Κατα τ'αλλα καλα ειμαι μαναρακι μου....περιμενουμε να παει 23 για να παμε να δουμε το εβρυομωρακι μας........:D:D.

x8yip2.png?0gPNKwlL

Ιωαννακι σας αρεσει η κρεμουλα;;; Ξερει το κοριτσακι σου ...με το γαλα θα μεινει μονο;;;:D:D:D

Αγορομαμυ, ναι εφταξα κουλουρακια....να εχω εναλλακτικη και για το κολλατσιο του παιδιου!!! αλλα και για εμας!!!!!!!

καλα κανατε, ειναι πολυ ωραια λιχουδια!!!!!!! :tongue::tongue:

to1Np2.png

KCkop2.png

ΑΓΟΡΟΜΑΜΗ κριμα στην κοπελιτσα!!!!!εχει ομως πολλα ανεβοκατεβασματα αυτη η ασθενεια οταν δουλευα στο νοσοκομειο ηταν μια κοπελα 40 ετων η οποια μολις ειχε παντρευτει κ ειχε μαθει οτι εχει σκληρυνση ο αντρας της την χωρισε.ελεοςςςςςςςςςςςς.η καημενη ποτε ερχοταν στη δουλεια κ κουτσαινε ποτε ερχοταν κ ηταν μια χαρα ποτε ερχοταν με μπαστουνι,δυσκολες καταστασεις!!!!

εγω εχω ενα προαισθημα κ θα το πω αν κ νωρις η ΑΓΟΡΟΜΑΜΗ μας θα κανει κοριτσακι κ το ΡΙΤΣΑΚΙ αγορακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!γερα να ειναι ομως πανω απ ολα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΣΗΜΕΡΑ τεταρτη ηθελα κ γω να κανω κανα οσπριο αλλα επειδη ο αντρουλης μου εχει αυριο υπηρεσια μου ζητησε αρνακι(απο το νησι κ συγκεκρινενα απ την φαρμα του αδελφου μου)στο φουρνο με πατατες!!!!

ΜΑΡΑΚΙ ΒΟΡΙΝΟ τι ωραια που εισαι στη μανουλα σου!!!!η μουρμουριτσα ειναι πιο καλα σημερα εφαγε την κρεμα της κ κοιμαται!!!!!!!!!

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ τι πριγκιπισσα που ειναι η κορουλα σου!!!!!να μου την φιλησεις!!!!!!

ΚΟΑΛΑΚΙ μπραβο στη φμ που κοιμαται παραπανω κ μενα εδω κ 3 μερες κοιμαται 10 το βραδυ κ ξυπναει 9 το πρωι!!!!!!!

ΜΑΥ μια χαρα η μικρη δεσποινιδουλα σου!!!!!!!!αχ κ μενα μ αρεσουν τα μακρια μαλλια!!!!!!!!

ΘΑΛΙΤΣΑ μπραβο στη γιατρο σου!!!!!κ μενα μια πολυ καλη μου φιλη ειναι εγκυος στο 3ο παιδακι της!!!!!!!!!!!!!!!

Α κοριτσια να σας πω το κορυφαιο που εκανε η πεθερα μου προχτες απλωνα ρουχα κ την βλεπω να βγαινει απ τ αμαξι κ μου λεει το μωρο κοιμαται?λεω ναι θ αργησει να ξυπνησει?ε που να ξερω της λεω κ μου λεει α καλα τοτε φευγω,στο καλο της λεω!!!!!!!!βγαινει εκεινη την ωρα ο αντρας μου της λεει ελα πανω κ λεει τι να ρθω να κανω αφου κοιμαται το μωρο?χαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Ιωαννακι μου και εγω θα ηθελα αγορακι, αλλα γερο να ειναι και οτι να'ναι δεν με νοιαζει.......:D:D:D.

x8yip2.png?0gPNKwlL

καλησπερα Ριτσακι!! κι εμεις φασολαδα σημερα! υπομονη με τις ανακτωσουρες, ευχομαι να σου κοπουν συντομα, εμενα μου σταματησαν στην 9η εβδομαδα ευτυχως, ετσι ακριβως ειχε γινει και στην 1η μου εγκυμοσυνη. Κατα τ'αλλα πως ειστε?? ευτυχισμενοι ολοι στο σπιτι???

Συμπεθεραααααα! τι κανετε?? κοιμηθηκε η νυφουλα μου??? να της δωσεις ενα φιλακι... ολο ξεχναω να σε ρωτησω, το σημαδακι που ειχε στο προσωπακι της πως παει?

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...