Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Katiamaxiking είπε:

Εγώ! Έχω κάνει βραχυ 3 φορές. Ειδικά την πρώτη πήραμε 5 και τα 4 ήταν ανώριμα. Πάντα η διέγερση κρατάει παραπάνω και αργούν να μεγαλώσουν. Τη τελευταία φορά έκανα μακρύ και πήραμε μόνο 2. 
      τώρα θα κάνω το πρωτόκολλο με την Elonva αν την γνωρίζεις. Κάτι παίζει με τον δικό μου οργανισμό και τα ωάρια αλλά δεν έχω καταλάβει ακόμη. Όλες οι εξετάσεις μου είναι εντός φυσιολογικών τιμών και ο υπέρηχος δείχνει αρκετά ωάρια και ενεργές ωοθήκες. 

Καλημέρα!είμαι εν αναμονή περιόδου για να ξεκινήσω διέγερση με Elonva. Έχει καμία εμπειρία; Πόσες ημέρες μετά περίπου γίνεται η ωοληψια; 14 ημέρες; 

Καλημέρα! Κι εγώ δεν κατάλαβα ποτέ τι ακριβώς συμβαίνει με την ωρίμανση, καθώς στους δύο φυσικούς που δοκίμασα ανέβαινε η lh χωρίς ωστόσο να έχουν ωριμάσει τα ωάρια, σαν να μην ήταν σωστή η εντολή πώς να το πω, με αποτέλεσμα zero. Για αυτό και ο γιατρός μου επέμενε σε διέγερση καθώς εκεί ελέγχεται η lh.

Γαλιαντρεεες...!!!

Koalaki

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια μου!!!!! Τι κάνετε?????

Εγώ ΜΙΑ ΧΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!! Από χθες το βράδυ πέρασαν όλα τα συμπτώματα της μαστίτιδας και ΠΕΤΑΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!! Αφού από το πρωί κάνω όλο δουλειές μιας που τα είχα παρατήσει 2 μέρες αλλά δεν με νοιάζει καθόλου. Έχω τις δυνάμεις μου και πάλι!!!! Τελικά ήταν καλή η επιλογή που δεν πήρα αντιβίωση!!!!!!!!! Αχ κορίτσια μου μην το περάσει κανείς αυτό που έπαθα. Μιλάμε ούτε οι πόνοι της γέννας δεν τους φτάνουν αυτούς τους πόνους!!!!!!!:mad::mad::mad::mad:

Δεν προλαβαίνω να σχολιάσω τα νέα σας γιατί πάω να ταίσω την μικρή απλά θα πω οτι χάρηκα πολύ που δεν είναι παλινδρόμηση ούρων στην ΓΙΟΛΑ και να της ευχηθώ καλά αποτελέσματα για τα υπόλοιπα.

Θα επανέλθω!!!!!!!!!!!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΑΓΟΡΟΜΑΜΗ κριμα στην κοπελιτσα!!!!!εχει ομως πολλα ανεβοκατεβασματα αυτη η ασθενεια οταν δουλευα στο νοσοκομειο ηταν μια κοπελα 40 ετων η οποια μολις ειχε παντρευτει κ ειχε μαθει οτι εχει σκληρυνση ο αντρας της την χωρισε.ελεοςςςςςςςςςςςς.η καημενη ποτε ερχοταν στη δουλεια κ κουτσαινε ποτε ερχοταν κ ηταν μια χαρα ποτε ερχοταν με μπαστουνι,δυσκολες καταστασεις!!!!

εγω εχω ενα προαισθημα κ θα το πω αν κ νωρις η ΑΓΟΡΟΜΑΜΗ μας θα κανει κοριτσακι κ το ΡΙΤΣΑΚΙ αγορακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!γερα να ειναι ομως πανω απ ολα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΣΗΜΕΡΑ τεταρτη ηθελα κ γω να κανω κανα οσπριο αλλα επειδη ο αντρουλης μου εχει αυριο υπηρεσια μου ζητησε αρνακι(απο το νησι κ συγκεκρινενα απ την φαρμα του αδελφου μου)στο φουρνο με πατατες!!!!

ΜΑΡΑΚΙ ΒΟΡΙΝΟ τι ωραια που εισαι στη μανουλα σου!!!!η μουρμουριτσα ειναι πιο καλα σημερα εφαγε την κρεμα της κ κοιμαται!!!!!!!!!

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ τι πριγκιπισσα που ειναι η κορουλα σου!!!!!να μου την φιλησεις!!!!!!

ΚΟΑΛΑΚΙ μπραβο στη φμ που κοιμαται παραπανω κ μενα εδω κ 3 μερες κοιμαται 10 το βραδυ κ ξυπναει 9 το πρωι!!!!!!!

ΜΑΥ μια χαρα η μικρη δεσποινιδουλα σου!!!!!!!!αχ κ μενα μ αρεσουν τα μακρια μαλλια!!!!!!!!

ΘΑΛΙΤΣΑ μπραβο στη γιατρο σου!!!!!κ μενα μια πολυ καλη μου φιλη ειναι εγκυος στο 3ο παιδακι της!!!!!!!!!!!!!!!

Α κοριτσια να σας πω το κορυφαιο που εκανε η πεθερα μου προχτες απλωνα ρουχα κ την βλεπω να βγαινει απ τ αμαξι κ μου λεει το μωρο κοιμαται?λεω ναι θ αργησει να ξυπνησει?ε που να ξερω της λεω κ μου λεει α καλα τοτε φευγω,στο καλο της λεω!!!!!!!!βγαινει εκεινη την ωρα ο αντρας μου της λεει ελα πανω κ λεει τι να ρθω να κανω αφου κοιμαται το μωρο?χαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχα

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

NGN μπραβο που το ξεπερασες πολυ πονο κανει ναι?

ΓΙΟΛΑ μπραβο που δεν εχει ο μικρουλης παλινδρομηση ευχομαι ολα καλα απο δω κ περα!!!!!!

κοριτσια εγραψα πολλα!!!!!!!συγνωμη!!!!!!!!!!

pXU3p2.png?EiDCGUBk

Ιωαννακι πολυ γελασα με την πεθερα σου!!!!

Δεν λες καλα, που δεν μπηκε να στην ξυπνησει οπως θα εκανε η δικια μου;;;; :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

NGN ευτυχως που το ξεπερασες συντομα και χωρις αντιβιωση!!!!!!

Καλησπερα κοριτσακια μουυυυυυυυ!!!!!!!!!!!τι κανετεεεεεε??????

Τωρα μπηκα γιατι εχθες εκανα γενικη και δεν προλαβαινα να γραψω.Επρεπε να τελειωσω μεχρι να φυγει η μανουλα και μετα ανελαβα τον μπεμπη!!!!!!Διαβασα ομως καποια πραγματακια!!!!!!!!

Ειμαστε καλα και κοιμηθηκαμε απο τις 2 παρα μεχρι τις 9 παρα!!!!!!!!

Γιουπιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!1εχουν ελαττωθει και τα πονακια νομιζω!!!!!!!!

Εσεις οοοοοοοοοοοοοοοολες καλα???????

Λοιπον Γιολα μου γλυκια κατ'αρχην συγχαρητηρια για το μωρο σου που ειναι μια χαρα!!!!!!!Ολες μας ειμαστε διπλα σου και το ξερεις!!!Οσον αφορα το αλλο θεμα καμια μας δεν ειπε οτι ειπωθηκε κατι απο προθεση!!!!!!!Φυσικα και δεν εχω καμια μυγα και καλο ειναι να μην μπαινουμε σε τετοιες διαδικασιες!!!!!Απλα οπως παραδεχτηκες κι εσυ αργοτερα ειμαστε ολες σε περιεργη φαση κι αντιμετωπιζουμε διαφορα με τα μωρακια μας κι επειδη αυτη η ανησυχια εχει εκφραστει απο τις περισσοτερες απο μας γι'αυτο σου επισημανα οτι ισως να μην επρεπε να το πεις!!!!!!Συμφωνω οτι εδω ειμαστε για να ξεφευγουμε και να στηριζουμε η μια την αλλη και γι'αυτο το λογο το ανεφερα!!!!!!!Εδω ειμαστε ολες δεμενες και πρεπει να εχουμε το θαρρος να λεμε αυτο που νιωθουμε κι εγω δεν ηθελα να το κρατησω μεσα μου γιατι ταραχτηκα πολυ!!Μη σου κανει εντυπωση!!!!!!Για αλλες ειναι μια χαλαρη περιοδος ευτυχισμενη για αλλες μπορει να ειναι μια πιο δυσκολη περιοδος ευτυχισμενη!!!!!!!!!Ολες ομως πρεπει να ειμαστε ενωμενες κι αγαπημενες!!!!!!Οπως καταλαβαινουμε η μια την αλλη κανεις δεν μπορει να μας καταλαβει!!!!Φιλακια στον μπεμπουλη σου!!!!Κι ολα θα πανε τελεια να το ξερεις!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Καλεεεεεεεεεεεεεεεε εδω βρεχει!!!!!!!!!!!

Θα ηθελα να κλεινομουν στην κρεβατοκαμαρα να κοιμομουν και να ξυπνουσα σε 3 μερες!!!!!!!!!!!!απαπαπαπαπααπαπααπαπαπαπαπαπαπαππαπαπαπαπαππααπαππααπαπαπαπαπαπαπαπαπαππππαππααπααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Φιλενάδες γεια σας!! Μπήκα και το πρωί, δε θυμάμαι...... Εγώ είχα τη γυναιπκα σήμερα κ καθάριζε κ μου κανε κ λιπγο σίδερο, οπότε απο διυλειες είμαι ελεύθερη!

Η μικρή έκανε κακά της!!!!!!!!! Από Δευτέρα!! Αυτό είναι ρεκόρ!!!! Σφιγγόταν και έκανα το σύστημα "Μποτσάκι", της έβγαλα το παμπερ, της έβαλα τα γόνατα ψηλά και αυτό ήταν!!!! Μα τι χαρά πήρα!!! Μετά η καιμένη εβγαλε ενα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά!! Και μετά έφαγε κ 120μλ με μεγάλη όρεξη!! ΙΩΑΝΝΑ μου δεν ξερω για ποσο θα παίρνει σίδηρο. Τα προωράκια δε συνθετουν εύκολα αιμοσφαιρίνη γιατί ο νωτιαιος μυελός δεν είναι ακόμα ανεπτυγμένος, γιαυτό κ τα βοηθάμε με το σίδηρο, αλλά δεν ξερω μεχρι πότε...

Καλά απο οτι διάβασα οι περισσότερες φάγατε φακες σήμερα;;; Χαχαχαχα!!

ΓΙΟΛΑ μου υπέροχα τα νεα του μπέμπη!!! Είμαι σίγουρη πως όλα θα ανήκουν στο παρελθόν σιγά σιγά και θα μείνετε μόνο να ευχαριστιέστε τις στιγμές με το μικρό! Με το αίμα στα κακάκια τί γίνεται;; Το ΝΑΝ ΗΑ το υποαλλεργικό που δίνω εγώ, είναι μια χαρά στη γευση.. Αν χρειαστεί να συνεχίσεις με ξένο, ρώτα το γιατρό μήπως το άλλαζες...

ΜΠΟΤΣΑΚΙ μου, λες ο μικρός να συνέλθει σιγά σιγά με τους κολικούς;; Μακάρι το μανάρι μωρέ.. Να ξερεις, οτι τα πολύ δύσκολα περάσαν, για μένα οι πρωτες σαράντα μέρες- ιδίως αν είσαι πρωτομάνα- είναι πολύυυυυ δύσκολες... Μετά όλα είναι καλύτερα!!

ΜΑΡΑΚΙ ΒΟΡΙΝΟ, απόλαυσε τη συντροφιά και τη βοήθεια των δικών σου ανθρώπων, χαίρονται και εκείνοι μαζί με σας!! Ναι, το είδωλο μας είναι η ραπουνζέλ κ η πλάκα είναι οτι η Β κρεμιεται απο τα κρεβατια κ πεταει τα μαλλια της κατω και θέλει να της τα κρατάμε, δήθεν οτι τα σκαρφαλώνουμε.. Χχαχαχα

Κοαλάκι μου, Θάλεια τί κάνετε;;

Και εδώ το παει για βροχή.....

ΜΠΟΤΣΑΚΙ και γω την ίδια ευχή έχω... Ένα κρεβατι, ένα πάπλωμα μεχρι το κεφάλι και απο πάνω μια ταμπέλα "do not disturb"...χαχαχαχα

NGN μου, τί καλά που συνήλθες!!! Τόσος πόνος ε;;; Ευτυχώς τωρα ακούγεσαι οτι "πετάς"!!!! Ελπίζω να μη ξανασυμβεί!!

ΜΑΡΑΚΙ μου εσύ με ρωτησες για το σπαθόλαδο;; Δεν πουλάω η αλήθεια είναι, αλλα εχω ακουσει οτι βοηθαει πολυ στις αιμορροιδες!!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Κορίτσια μου ήρθαααααααααααααα πάλι!!!!!!!

Τι κάνετε??????

Εγώ κάθομαι με την μπεμπούλα μου, ο άντρας μου δουλεύει και ο μικρός κοιμάται.

Μποτσάκι τι κάνεις???????? Εδώ δεν βρέχει αλλά ο καιρός είναι μουντός. Μ'αρέσει πολύ!!!

Ηλιοβασίλεμα, Ιωαννάκι καλησπέρα! Ναι κοριτσάκι μου μιλάμε για πολύ πόνο!!!!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Φιλενάδες γεια σας!! Μπήκα και το πρωί, δε θυμάμαι...... Εγώ είχα τη γυναιπκα σήμερα κ καθάριζε κ μου κανε κ λιπγο σίδερο, οπότε απο διυλειες είμαι ελεύθερη!

Η μικρή έκανε κακά της!!!!!!!!! Από Δευτέρα!! Αυτό είναι ρεκόρ!!!! Σφιγγόταν και έκανα το σύστημα "Μποτσάκι", της έβγαλα το παμπερ, της έβαλα τα γόνατα ψηλά και αυτό ήταν!!!! Μα τι χαρά πήρα!!! Μετά η καιμένη εβγαλε ενα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά!! Και μετά έφαγε κ 120μλ με μεγάλη όρεξη!! ΙΩΑΝΝΑ μου δεν ξερω για ποσο θα παίρνει σίδηρο. Τα προωράκια δε συνθετουν εύκολα αιμοσφαιρίνη γιατί ο νωτιαιος μυελός δεν είναι ακόμα ανεπτυγμένος, γιαυτό κ τα βοηθάμε με το σίδηρο, αλλά δεν ξερω μεχρι πότε...

ΓΙΟΛΑ μου υπέροχα τα νεα του μπέμπη!!! Είμαι σίγουρη πως όλα θα ανήκουν στο παρελθόν σιγά σιγά και θα μείνετε μόνο να ευχαριστιέστε τις στιγμές με το μικρό! Με το αίμα στα κακάκια τί γίνεται;; Το ΝΑΝ ΗΑ το υποαλλεργικό που δίνω εγώ, είναι μια χαρά στη γευση.. Αν χρειαστεί να συνεχίσεις με ξένο, ρώτα το γιατρό μήπως το άλλαζες...

ΜΠΟΤΣΑΚΙ μου, λες ο μικρός να συνέλθει σιγά σιγά με τους κολικούς;; Μακάρι το μανάρι μωρέ.. Να ξερεις, οτι τα πολύ δύσκολα περάσαν, για μένα οι πρωτες σαράντα μέρες- ιδίως αν είσαι πρωτομάνα- είναι πολύυυυυ δύσκολες... Μετά όλα είναι καλύτερα!!

ΜΑΡΑΚΙ ΒΟΡΙΝΟ, απόλαυσε τη συντροφιά και τη βοήθεια των δικών σου ανθρώπων, χαίρονται και εκείνοι μαζί με σας!! Ναι, το είδωλο μας είναι η ραπουνζέλ κ η πλάκα είναι οτι η Β κρεμιεται απο τα κρεβατια κ πεταει τα μαλλια της κατω και θέλει να της τα κρατάμε, δήθεν οτι τα σκαρφαλώνουμε.. Χχαχαχα

ΜΠΟΤΣΑΚΙ και γω την ίδια ευχή έχω... Ένα κρεβατι, ένα πάπλωμα μεχρι το κεφάλι και απο πάνω μια ταμπέλα "do not disturb"...χαχαχαχα

NGN μου, τί καλά που συνήλθες!!! Τόσος πόνος ε;;; Ευτυχώς τωρα ακούγεσαι οτι "πετάς"!!!! Ελπίζω να μη ξανασυμβεί!!

ΜΑΡΑΚΙ μου εσύ με ρωτησες για το σπαθόλαδο;; Δεν πουλάω η αλήθεια είναι, αλλα εχω ακουσει οτι βοηθαει πολυ στις αιμορροιδες!!!

Ελα Μαυ μουυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!!Γιουπι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αφου σου λεω πιανει!!!!!!!!!!Ο μικρος σημερα λερωσε 4 πανες με το που επειρνα τη μια τα εκανε στην αλλη,ασε που εχει μαθει τωρα και περιμενει να τον λυσω για να τα κανει!!!!!!!!!εμπλεξααααααααααααααα!!!!!!!!!!!11

Μακαρι να περασαν τα δυσκολα με τους κολικους γιατι το λυπαμαι το καημενο!Δυο μερες τωρα που ειναι πιο χαλαρος ολο γελια και χαρες ειναι το ψυχουλακι μου!!!!!!!!

Μαρη εχει λερωσει ολο το σπιτι!!!!!!Οπου και να το αλαξω θα κατουρησει κι οταν του μαζευω τα ποδαρακια τα κακα φευγουν συντριβανι.Καταλαβαινεις!!!!!!!:confused::confused::confused::confused::confused::confused:

1sh1p2.png

Κορίτσια μου ήρθαααααααααααααα πάλι!!!!!!!

Τι κάνετε??????

Εγώ κάθομαι με την μπεμπούλα μου, ο άντρας μου δουλεύει και ο μικρός κοιμάται.

Μποτσάκι τι κάνεις???????? Εδώ δεν βρέχει αλλά ο καιρός είναι μουντός. Μ'αρέσει πολύ!!!

Ηλιοβασίλεμα, Ιωαννάκι καλησπέρα! Ναι κοριτσάκι μου μιλάμε για πολύ πόνο!!!!

Καλως τηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!Μπραβο σου που συνηρθες κοριτσακι αν και δεν σε φοβαμαι!!!!!!Απ΄'οτι εχω καταλαβει δεν μασας κι εσυ!!!!!!!!Και πολυ καλα κανεις!!!!χαχαχαχααχαχαχααχαχχαχαχαχαχχα!!!!!!!!!!!

Βρεχει εδω κι οπως λεει και η Μαυ παπλωμα κι οποτε ξυπνησουμε!!!!!!!!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Μαυ μου τι κάνεις??????? Πίκρα η δυσκοιλιότητα. Και μένα είναι αλλά δεν την ενοχλεί καθόλου. Κουφό εντελώς!!!!!!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Καλησπερα κοριτσιαααααααα!!!!!!!ολες καλα εισαστε??????εμεις μια χαρουλα!!!!!!

ΣΑΡΑΝΤΗΣΑΜΕ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ!!!!!!!!!!

πηγαμε στον παπα μας ευλογησε με ευχες και επιστρεψαμε!!!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

μπραβο στα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!τι κανει το Δεσποινιω?????

pXU3p2.png?EiDCGUBk

Oυυυυυυ....να μαι και γω!

Εριξα εναν υπνοοοοο!Αφου σηκωθηκα και ακομη δεν εχω συνελθει!Εν τω μεταξυ νιωθω τρομερη υπνηλια τις τελευταιες μερες!Μπορει να εχω πεσμενο ανοσοποιητικο!

Εκανες εξετασεις Ιωαννα μου?Και γω,οταν γυρισω,πρεπει να κλεισω ραντεβου στον γυναικολογο!Πως τα παει η μικρη με την κρεμα?Να φανταστω πως φρουτα θα ξεκινησετε στον 5ο?To απογευμα την τρωτε?

Γκρινιαζει οταν βλεπει το στηθος?Αρα δεν χορταινει μωρε!Και μενα,λιγο πριν σταματησει το γαλα μου,μολις το εβλεπε τριριζε!Επιχειρουσα να την βαλω και δεν ηθελε με τιποτα,αλλα εγω το εβγαζα με το χερι!Με το μηχανημα δεν εβγαζε τιποτα!Γι αυτο το στηθος μου τωρα ειναι ʼʼκουφιοʼʼ!!!Χαχαχα!Εγω πιστευω πως δε θα χρειαστεις χαπια!Θα σταματησει η ροη μονη της!

Η πεθερα ειναι απαραδεκτη!Αλλα,εαν ηταν να σας αναστατωσει τοτε καλως επραξε και δεν ηρθε!

Ηθελα να σου γραψω και κατι ακομη....αλλα το ξεχασα μαρηηηηηηηηηηηηηη!Χαχαχαχαχαχαχα!Εαν το θυμηθω θα στο πω!Απλως την ωρα που ηταν να το γραψω πηγα νʼαλλαξω την μικρη!:tongue::tongue:

Μαυ μου,ειναι απιστευτη η Β.!Μα να ριχνει κατω τα μαλλια και να περιμενει νʼανεβειτε?Χαχαχαχα!Τι παιχνιδιαρικα ειναι τα ατιμα!Σκεψου να μεγαλωσει και η Μιχαελα,τι παιχνιδια θα κανουν μεταξυ τους!

Ngn μου,αχ κοπελα μου,ποσο χαιρομαι που επιτελους εισαι καλα!Ευχομα να μην ξαναπαθεις κατι τετοιο!Μονο εσυ ξερεις τι περασες κοριτσι μου!Υπαρχει περιπτωση να σε ξαναπιασει?Φτουυυ φτουυυυ...

Μποτσακι μου,τι καλααααααααα που μειωθηκαν οι πονοι!Αντε μωρε,υπομονη και θα περασουν τελειως!Σου ειχα πει για τις ξαδερφης μου το παιδακι?Μεχρι τα ξημερωματα εκλαιγε ασταματητα!Δεν ηρεμουσε με τιποτα!Ολα θα περασουν!Γι αυτο λενε πως η μητροτητα βγαζει την ευγενικη πλευρα της γυναικας!Βλεπετε τι υπομονη κανουμε για τα παιδακια μας!Αχ Θεουλη μου....

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Που εισαι μαρηηηηηηηηη?

Αντε κοριτσι μου,γερες και ενωμενες να ειστε για παντα!Με το καλο να σας ευλογησει Ο Θεος και με αλλα παιδακια!

Βρε κοριτσια,τις βαφτισεις των παιδιων σας ποτε λετε να τις κανετε?

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...