Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Katiamaxiking είπε:

Εγώ! Έχω κάνει βραχυ 3 φορές. Ειδικά την πρώτη πήραμε 5 και τα 4 ήταν ανώριμα. Πάντα η διέγερση κρατάει παραπάνω και αργούν να μεγαλώσουν. Τη τελευταία φορά έκανα μακρύ και πήραμε μόνο 2. 
      τώρα θα κάνω το πρωτόκολλο με την Elonva αν την γνωρίζεις. Κάτι παίζει με τον δικό μου οργανισμό και τα ωάρια αλλά δεν έχω καταλάβει ακόμη. Όλες οι εξετάσεις μου είναι εντός φυσιολογικών τιμών και ο υπέρηχος δείχνει αρκετά ωάρια και ενεργές ωοθήκες. 

Καλημέρα!είμαι εν αναμονή περιόδου για να ξεκινήσω διέγερση με Elonva. Έχει καμία εμπειρία; Πόσες ημέρες μετά περίπου γίνεται η ωοληψια; 14 ημέρες; 

Καλημέρα! Κι εγώ δεν κατάλαβα ποτέ τι ακριβώς συμβαίνει με την ωρίμανση, καθώς στους δύο φυσικούς που δοκίμασα ανέβαινε η lh χωρίς ωστόσο να έχουν ωριμάσει τα ωάρια, σαν να μην ήταν σωστή η εντολή πώς να το πω, με αποτέλεσμα zero. Για αυτό και ο γιατρός μου επέμενε σε διέγερση καθώς εκεί ελέγχεται η lh.

Γαλιαντρεεες...!!!

Koalaki

Recommended Posts

Αγορομάμμυ μου ευτυχώς ο συνάδερφος φρονίμεψε κάπως!! Ας ερθει κ με ηλεκτρονικό πούρο, τσιγαρο να μην ξανανάψει!!!

Εγώ κορίτσια νομίζω οτι ο καθένας αγαπαει αυτό που εχει γιατί μαθαίνει κ το χειρίζεται καλύτερα!! Και γώ κορίτσι το ήθελα το δευτερο, και ειχα μεγάλη αγωνία να επιβεβαιωθεί.. Το να ειπναι γερό είναι αυτονόητο, αλλά όλες μας μετά από τα πραγματικά σημαντικά, σκεφτόμαστε κ τις βλακείες!!

Περαστικά στο κορίτσι αυτό, πραγματικά λυπάμαι, αν και η συγκεκριμενη νόσος εχεις πολλες διαβαθμίσεις σοβαροτητας. Έχω πελάτισσα που μετα βίας περπατούσε κ άλλη που δουλευει σε φαρμακειο, εχει δυο παιδιά κ τρέχει!! Ευχομαι να εχει καλή πρόγνωση!!

Ναι May μου κι εγω δε θεωρω οτι ειναι κακο να λεμε την προτιμηση μας για το φυλο του μωρου. Οταν ημουν εγκυος στο πρωτο και με ρωτουσαν τι θελω ελεγα αγορι και μου ελεγαν "ε γερο να'ναι" εεεεε μα λετε να μη θελω να ειναι γερο??? και στην τελικη εσυ ρε φιλε μου κανεις την ερωτηση τι θελω και μετα με ακυρωνεις που σου λεω την προτιμηση???? ελεος!!! πολυ εκνευριστικο.. και απο ενα σημειο κ μετα αμα με ρωτουσαν και δεν ηταν κοντινο ατομο ελεγα "γερο να 'ναι" και μου ελεγαν "Εεεελα τωρα καποια προτιμηση θα εχεις" δε τους βρισκεις πουθενα.... Οσο για τη σκληρυνση ναι οντως εχει διαβαθμισεις.. Η μαμα μιας συμφοιτητριας μου παρουσιασε τη νοσο μετα τον 3ο της τοκετο αλλα παει πολυ καλα, ειναι και προεδρος στο συλλογο ατομων με σκληρυνση και παραλληλα ειναι και ενεργο μελος σε χορευτικο και γυμναστικο συλλογο με μεγαλη επιτυχια!!

Ηλιοβασιλεμα μου τι ωραια νεα που μας εφερες για τη Γιολα και τον μπεμπη της! Αντε να ηρεμησουν οι ανθρωποι!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αχ βρε κοριτσια αφηστε, ολο σκεφτομαι το φαγητο!! Αν αφησω τον εαυτο μου δε θα σταματησω να τρωω!!!!!! Απο τωρα σκεφτομαι να σχολασω να παω να φαω!! Εχω μαγειρεψει απο εχθες το απογευμα φασολαδα και εχει γινει μουρλια!!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

ΕΛΛΗ στα βρεφη ειναι καλυτερα να βαζουμε τον ορο με την αμπουλα κ οχι με την συριγγα γιατι μπορει να ασκηθει πολυ πιεση κ να γινει καμια ζημια.

ΡΙΤΣΑΚΙ για τις ανακατωσουρες εγω επινα σουρωτη κ ετρωγα πολλες φρυγανιες επισης να φροντιζεις να μην μενει το στομαχι πολλες ωρες αδειο!!!!!!!

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

καλως τη Θαλειτσα!! τι κανετε?? τι κανει ο μπομπιρας?? μπραβο στη γυναικολογο σου, με το καλο να ερθει το μωρακι της!!! και του χρονου και εσας να ερθει ενα σπορακι ακομα! παντως κι εγω οταν μαθαινω κατι καλο για το γιατρο μου χαιρομαι, δεν ξερω γιατι αλλα τον νιωθω δικο μου ανθρωπο, αλλωστε ειναι οι ανθρωποι που μας βοηθουν να φερουμε τα παιδακια μας στον κοσμο.. εσυ πως εισαι?

Καλά είμαι κ εγώ...εδώ με τον μικρό...κ συνεχίζω την γυμναστική μου.

ηλιοβασίλεμα μου καλά είναι ο μικρός...αναμένουμε πότε θα κάνει τα πρώτα του βήματα!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Θαλείτσα καλα ειστε; ο παναγιωτακης κανει τα πρωτα του βηματακια;

βαλατε τελικα σταθερο;

όσο για το σταθερό...ακόμα περιμένουμε...πιστεύω εντός της εβδομαδας να συνδεθούμε..είναι όλοι τα ζώα μου αργά!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

ΕΛΛΗ στα βρεφη ειναι καλυτερα να βαζουμε τον ορο με την αμπουλα κ οχι με την συριγγα γιατι μπορει να ασκηθει πολυ πιεση κ να γινει καμια ζημια.

ΡΙΤΣΑΚΙ για τις ανακατωσουρες εγω επινα σουρωτη κ ετρωγα πολλες φρυγανιες επισης να φροντιζεις να μην μενει το στομαχι πολλες ωρες αδειο!!!!!!!

καλά παιδιά εγώ επειδή έκανα εμετό ανά μέρα κ μετά για ένα μήνα από έναν την ημέρα έτρωγα μόνο φρυγανια .....λίγο σούπες...

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΓΙΟΛΑ ευχομαι ολα καλα!!!μας αγχωσες με την κοπελα πυ ειπες!!!!!!

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ εβγαλα κ γω αιμοροειδες μετα την γεννα σε συνδιασμο με δυσκοιλιοτητα μια μερα πεθανα απ τον πονο εκανα την βλακεια κ προσεχα πολλα πραγματα λογω θηλασμου μεγα λαθος μολις αρχισα να τρωω κανονικα λυθηκε το θεμα εβαζα baby oil πλενουμουν με κρυο νερο κ εβαζα την κρεμα προκτοσιναλαρ η οποια ειναι συμβατη με τον θηλασμο!!!!!!

ΜΠΟΤΣΑΚΙ κ μενα η μπεμπα επιασε πιπιλα απο 20 ημερων κ την θελει μονο οταν πειναει κ οταν θελει να κοιμηθει μολις κοιμηθει την φτυνει!!!

εμενα μου ειπε η παιδιατρος πιο καλα να μαθει το μωρο στην πιπιλα παρα στο χερι η πιπιλα καποια στιγμη θα κοπει το χερι ομως δυσκολα!!!!ημουν πολυ αρνητικη πριν γεννησω κ ελεγα δεν θα δωσω πιπιλα αλλα σωθηκα!!!!!!

pXU3p2.png?EiDCGUBk

ΓΙΟΛΑ ευχομαι ολα καλα!!!μας αγχωσες με την κοπελα πυ ειπες!!!!!!

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ εβγαλα κ γω αιμοροειδες μετα την γεννα σε συνδιασμο με δυσκοιλιοτητα μια μερα πεθανα απ τον πονο εκανα την βλακεια κ προσεχα πολλα πραγματα λογω θηλασμου μεγα λαθος μολις αρχισα να τρωω κανονικα λυθηκε το θεμα εβαζα baby oil πλενουμουν με κρυο νερο κ εβαζα την κρεμα προκτοσιναλαρ η οποια ειναι συμβατη με τον θηλασμο!!!!!!

ΜΠΟΤΣΑΚΙ κ μενα η μπεμπα επιασε πιπιλα απο 20 ημερων κ την θελει μονο οταν πειναει κ οταν θελει να κοιμηθει μολις κοιμηθει την φτυνει!!!

εμενα μου ειπε η παιδιατρος πιο καλα να μαθει το μωρο στην πιπιλα παρα στο χερι η πιπιλα καποια στιγμη θα κοπει το χερι ομως δυσκολα!!!!ημουν πολυ αρνητικη πριν γεννησω κ ελεγα δεν θα δωσω πιπιλα αλλα σωθηκα!!!!!!

Αχ βρε κορίτσια κ εγώ είχα αιμοροειδες όταν γεννησα ...σε σημείο που έκλαιγα όταν πήγαινα τουαλέτα .κ να θέλω κ να τα κρατάω για να μην παω κ πονάω.τελικά με έσωσε η γυναικολόγος μου που μου είπε να πάρω τα σικατριντινα τα υποθετα κ την ξιλοκαυνη...έβαζα πρώτα την ξιλοκαυνη κ μετά το υποθετο στον ποπο κ η πεθερά μου που μου είπε να τρώω βρασμενα καρότα.αυτα βοηθούν στο να βγαίνουν πιο μαλακά κ να μην πονας τόσο.αυτα!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

κοριτσια σας διαβαζω σελιδα σελιδα κ απανταω καθε φορα!!

ΑΓΟΡΟΜΑΜΗ κ ΜΑΡΑΚΙ ΒΟΡΙΝΟ κ γω τα παιρνω στο κρανιο καθε φορα που σχολιαζουν τους ενστολους μια μερα λοιπον τοτε που κοβαν συνεχεια απ τους μισθους ημουν σε μια παρεα κ ελεγε μια κοπελα οτι να του αντρα μου του κοψαν κ αλλο απ το μισθο(στρατιωτικος) κ λεει μια αλλη (διοικητικος σε νοσοκομειο)κ μας μας κοψαν γιατι να μην κοψουν κ απ τους ενστολους?

τα παιρνω κ λεω τι συγκρινεις ακριβως ρε κοπελια κανεις ιδια δουλεια εσυ μ εναν στρατιωτικο η με εναν αστυνομικο?ε πως μου λεει δεν κανω κ λεω α ναι μωρε κουραζεσαι επειδη ολη μερα ξυνεσαι κ σε κουραζει πολυ ο τροπος που το κανεις,ασε μας κουκλιτσα μου!!!!!!!οι ενστολοι δεν εχουν αργιες ουτε 5ημερο

pXU3p2.png?EiDCGUBk

Ηρθα και γωωωω!Ειχα παει βολτα με τη μικρη σε μια φιλη!Περασαμε πολυ ομορφα!

Κοριτσια,μεγαλο προβλημα αυτο με τις αιμορροιδες!Κι εγω ειχα,προ εγκυμοσυνης,αλλα με την εγκυμοσυνη και τον τοκετο το προβλημα επιδεινωθηκε,οπως και σε σας!Αφου σε καθε κενωση,εχω και αιμα!Θελω να παω καμια στιγμη να το ελεγξω,αλλα ντρεπομαιιιιι....:rolleyes::oops::oops:...

Μου εχουν μιλησει για το σπαθολαδο κοριτσια!Ειναι λεει θαυματουργο για την αντιμετωπιση του προβληματος!Εγω δεν το εχω δοκιμασει!Ρωτηστε ενα θελετε σε φαρμακειο!Μαυ μου,εσεις πουλατε κατι τετοιο?

Αγορομαμμυ μου,οι γονεις μου χαιρονται υπερβολικα με τη μικρη!Τι να σου περιγραψω,τα ξερεις-ξερετε απο πρωτο χερι!Δεν μπορω να πω πως ξεκουραστηκα πολυ,ηταν η μοναδικη μερα που ξυπνησα τοσο αργα!Τις υπολοιπες ξυπνουσα νωρις!Εχω στο μυαλο μου να μην κουραστει πολυ η μαμα μου με την μικρη,γιατι πρεπει να εισαι ολη την ωρα απο πισω της,δεν καθεται σε ενα μερος!Αλλα και παλι,οσο μπορω χαλαρωνω!Μονο που βγαινουμε εξω με τη Δημητρα,που βλεπουμε φιλους,που τη βλεπω ξεγνοιαστη και χαρουμενη,ξεκουραζομαι!Και φυσικα δεν εχω στο νου μου μαγειρεματα και νοικοκυριό!Μεγαλη υποθεση!Εσυ σχολας σε λιγακι ετσι?

Πραγματικα λυπαμαι πολυ για την κοπελα!Τελικα αυτη η νοσος μαστιζει!Και γενικως,τωρα τελευταια δεν ακους καλες ειδησεις!Εκτος και αν δεν τυχαινε νʼακουσεις!Δεν μπορω να συγκρινω απολυτα!Ο Θεος να μην δωσει τετοια ασχημα πραγματα σε καμια οικογενεια!

Μακαρι να εχει πολυ ελαφρια μορφη!

Μαυ μου,το ʼʼειδωλοʼʼ της Β ειναι η ραπουνζελ?Αχχχχ και μενα μου αρεσει!!!!Και αν καταλαβα καλα απο τις φωτογραφιες,πρεπει να εχει ανοιχτοχρωμο μαλλι,χεχ...ιδια!Μονο τα ρουχα σου θελει να φοραει ή και τα παπουτσια σου?Γιατι εχουν και τετοιες τασεις!!!

Ηλιοβασιλεμα μου,εχετε πολλες στολες οποτε δε θα βαριεται ευκολα το κοριτσακι σου!Φακες εχετε σημερα?Και μεις το ιδιο!!!!Φαγητο μανουλααααααας!!!!!

Θαλεια μου,τι κανεις καμαρι μου?Εδω στην Ελλαδα τι λειτουργει σωστα?Ποια υπηρεσια?Υπομονη!Εαν δειτε πως αργουν,να τους παρετε τηλεφωνο!Ελεος!Τι κανει ο Παναγιωτης σας?

Ιωαννα μου,πως ειναι σημερα η μουρμουρα μας?

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Διαφημίσεις

γεια σου Μαρακι βορινο!!! εστω και λιγο που ανακουφιζεσαι απο το νοικοκυριο ειναι υποθεση... ναι τωρα ετοιμαζομαι να σχολασω οποτε θα σας χαιρετισω και θα τα πουμε αργοτερα!!!!

Φιλακια πολλα σε ολες σας!

to1Np2.png

KCkop2.png

Ηρθα και γωωωω!Ειχα παει βολτα με τη μικρη σε μια φιλη!Περασαμε πολυ ομορφα!

Κοριτσια,μεγαλο προβλημα αυτο με τις αιμορροιδες!Κι εγω ειχα,προ εγκυμοσυνης,αλλα με την εγκυμοσυνη και τον τοκετο το προβλημα επιδεινωθηκε,οπως και σε σας!Αφου σε καθε κενωση,εχω και αιμα!Θελω να παω καμια στιγμη να το ελεγξω,αλλα ντρεπομαιιιιι....:rolleyes::oops::oops:...

Μου εχουν μιλησει για το σπαθολαδο κοριτσια!Ειναι λεει θαυματουργο για την αντιμετωπιση του προβληματος!Εγω δεν το εχω δοκιμασει!Ρωτηστε ενα θελετε σε φαρμακειο!Μαυ μου,εσεις πουλατε κατι τετοιο?

Αγορομαμμυ μου,οι γονεις μου χαιρονται υπερβολικα με τη μικρη!Τι να σου περιγραψω,τα ξερεις-ξερετε απο πρωτο χερι!Δεν μπορω να πω πως ξεκουραστηκα πολυ,ηταν η μοναδικη μερα που ξυπνησα τοσο αργα!Τις υπολοιπες ξυπνουσα νωρις!Εχω στο μυαλο μου να μην κουραστει πολυ η μαμα μου με την μικρη,γιατι πρεπει να εισαι ολη την ωρα απο πισω της,δεν καθεται σε ενα μερος!Αλλα και παλι,οσο μπορω χαλαρωνω!Μονο που βγαινουμε εξω με τη Δημητρα,που βλεπουμε φιλους,που τη βλεπω ξεγνοιαστη και χαρουμενη,ξεκουραζομαι!Και φυσικα δεν εχω στο νου μου μαγειρεματα και νοικοκυριό!Μεγαλη υποθεση!Εσυ σχολας σε λιγακι ετσι?

Πραγματικα λυπαμαι πολυ για την κοπελα!Τελικα αυτη η νοσος μαστιζει!Και γενικως,τωρα τελευταια δεν ακους καλες ειδησεις!Εκτος και αν δεν τυχαινε νʼακουσεις!Δεν μπορω να συγκρινω απολυτα!Ο Θεος να μην δωσει τετοια ασχημα πραγματα σε καμια οικογενεια!

Μακαρι να εχει πολυ ελαφρια μορφη!

Μαυ μου,το ʼʼειδωλοʼʼ της Β ειναι η ραπουνζελ?Αχχχχ και μενα μου αρεσει!!!!Και αν καταλαβα καλα απο τις φωτογραφιες,πρεπει να εχει ανοιχτοχρωμο μαλλι,χεχ...ιδια!Μονο τα ρουχα σου θελει να φοραει ή και τα παπουτσια σου?Γιατι εχουν και τετοιες τασεις!!!

Ηλιοβασιλεμα μου,εχετε πολλες στολες οποτε δε θα βαριεται ευκολα το κοριτσακι σου!Φακες εχετε σημερα?Και μεις το ιδιο!!!!Φαγητο μανουλααααααας!!!!!

Θαλεια μου,τι κανεις καμαρι μου?Εδω στην Ελλαδα τι λειτουργει σωστα?Ποια υπηρεσια?Υπομονη!Εαν δειτε πως αργουν,να τους παρετε τηλεφωνο!Ελεος!Τι κανει ο Παναγιωτης σας?

Ιωαννα μου,πως ειναι σημερα η μουρμουρα μας?

Μαρακι μου καλά είμαστε !!!!είχαμε κάνει στην γουιντ αλλά δεν συνδεθηκαμε λόγο του οτε που το καθυστερούσε.τελικά κάναμε στον οτε κ περιμενουμε ...κ εννοείτε πως τους περνούμε τηλ!!!

Εσείς πως τα πηγαινετε ????

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κοριτσακια μου καλησπερα!!! Τι κανετε??? ο καιρος εδω χαλια!!!

Δεν μπηκα απο το πρωι γιατι ειχα δουλιτσες, σας διαβαζα ομως οτι προλαβαινα βασικα.

Εμεις καλα ειμαστε, ξυπνησαμε παλι στις 10, ηπιαμε γαλα, δεν παιξαμε αλλα τρεχαμε πισω απο τη μαμα ωσπου ηρθε η ωρα για φαγητο (φακη) και εκει τρεξαμε πισω απο την κατσαρολα :tongue:. Προλιγο εβαλα τη φμ για υπνο.

ΓΙΟΛΑ ΜΟΥ ευχαριστα τα νεα σας, ωρα να ηρεμησετε λοιπον!!! Ολα να πανε καλα απο εδω και περα ευχομαι!!!

Κοριτσια εγω δεν ειπα τη γνωμη μου και δεν εθιξα καθολου το θεμα για τους ενστολους. Θα το θιξω τωρα και το μονο που θα πω ειναι το εξης: δεν ειναι οι ωρες εργασιας η ποιοτητα της δουλειας το σημαντικο για τους ενστολους ΑΛΛΑ το περιβαλλον, οι συνθηκες εργασιασ και το γεγονος οτι ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Η ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ γιατι τους "σημαδευει" μονιμως η αισθηση του οπλου (κυριως τους αστυνομικους)!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Καλα Θαλεια μου!Η Δημητρα μεγαλωνει,ζωηρευει και την χαιρομαι!Τωρα που εχω τον χρονο!10 Φεβρουαριου τελειωνει η αδεια μου και επιστρεφω στη δουλεια!Ειμαστε Θεσσαλονικη και εχουμε τρελαθει στις βολτες!Καλα ειναι!

Κουκλες μου και γω σας αφηνω!Παω να φαω και να ξαπλωσω!Καλο μεσημερι και καλη ορεξη σε ολες!Φιλια στα μωρακια σας!!!!!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

ΑΓΟΡΟΜΑΜΗ μου ειχα να παω σε γυναικολογο γιατι δεν ειχα κανει κολπικο υπερηχο απ οταν γεννησα!!!!!!!

ολα μια χαρα!!!!!η μικρη απ την κυριακη αρνειται να θηλασει με το που βλεπει το βυζι κλαιει!!!!!!!!!της το βγαζω με το θηλαστρο κ το δινω μη φανταστειτε πολυ βγαω το πολυ 60ml κ απ τα δυο!!!!μου πε η γυναικολογος επειδη επιασε το στηθος κ δεν εχει γαλα να βαλω ενα σουτιεν ενα νουμερο μικροτερο για μια βδομαδα ωστε να κοπει απο μονο του!!!!!!!!!!μετα να παω να με δει κ αν δεν εχει σταματησει να παρω χαπια αν κ ειναι πολυ κατα των χαπιων!!!ειχα κανει κ εξετασεις αιματος κ υπερηχο θυροειδη κ πηγα κ σ εναν παθολογο!!!!οι οζοι που ειχα εξαφανιστηκαν!!!απλα μια τιμη ειναι ανεβασμενη κ μου αλλαξε το χαπι!!!!!!!

ΖΩΙΤΣΑ Κ σενα δεν κλαιει οταν κανει κακα της?ασε κ μενα ποτε δεν εκλαψε επειδη χ.....κε το καταλαβαινω ομως γιατι μολις τα κανει καθεται πολυ ησυχη κ εχει ενα πολυ σοβαρο βλεμμα!!!!!!!χαχαχαχαχα!!!!!!!!πολυ γελιο!!!!!

ΜΑΥ μαλλον τοτε θα φταιει ο σιδηρος!!!!μεχρι ποτε πρεπει να παιρνει?

ΜΑΡΑΚΙ ΒΟΡΙΝΟ τι κανει η μικρουλα?

pXU3p2.png?EiDCGUBk

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...