Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Γαλιαντρεεες...!!!

Koalaki

Recommended Posts

Καλημερα κουκλες μου γλυκες!Τι κανετε?Εμεις καλα!Εγω κοιμηθηκα μεχρι τις 9.30!!!!Χεχεχε!Μηνες ειχα να κοιμηθω τοσο πολυ!Αφου σηκωθηκα πιασμενη!Η μικρη,το βραδυ σηκωνοταν,ως συνηθως!Τουλαχιστον καταφερε και κοιμαται μονη της,ποτε με γκρινια,ποτε κατευθειαν εαν ειναι πολυ κουρασμενη!

Υολα μου,καλα αποτελεσματα!Οποτε μπορεσεις να μπεις να μας πεις τα νεοτερα!Ευχομαι να επανελθει γρηγορα το παιδακι σου!Ο Θεος μαζι σας κοπελα μου!

Αγορομαμμυ μου,βλεπω πως ειναι ολα καλα στη δουλεια!Ετσι πρεπει!Εσυ πως εισαι?Απο αναγουλες και αλλα τετοια ασχημα συμπτωματα,τιποτα ετσi?Φανταζομαι πως ο Mητσακος θα περναει καλα με τους παππουδες!Σε ζηταει καθολου?

Ηλιοβασιλεμα μου,τι κανεις?Ποτε θα ξαναπας στον γιατρο?

Μαυ μου,με γεια το νεο λουκ!Το ειχατε πραγματικα αναγκη!Κουκλιτσες θα ειστε!Τι κανεις η Αγγελενια?

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Χαχαχα, τι πλακα η Αγγελικούλα μας!!!! Και η δική μας στολή -χιονατη- απο περσυ ειναι κρεμασμενη με τα ρούχα της όλο το χρόνο!! Αλλα τωρα δεν της αρεσει γιατί είναι κοντή. Και φοραει πάντα πάνω απο τα ρούχα της ένα δικό μου νυχτικό για να σερνεται στα πατώματα... Τρομάρα της!!!!

Κλασσικο κοριτσιστικο να φορανε τα δικα μας νυχτικα/ ρουχα...

Εγω την εχω δωσει ενα κομματι αερινο υφασμα που το ειχε η μαμα μου για να το ραψει σε μοδιστρα για πουκαμισο και το μετανιωσε και το εχει η κορη μου για εσαρπα...για φορεμα....

Η στολη της ενα φουξια φορεμα μπαρμπυ πριγκιπισσας το εχουμε απο προπερσυ τουλαχιστον....Της το ειχα παρει μονο 10ευρω απο τζαμπο αλλα ηταν μεγαλυτερο και τοτε το ειχα κοντυνει...τωρα της ειναι πια πανω απο αστραγαλο και θελω να της το ξεπιασω απο μεσα για να ξαναμακρυνει...Εχουμε αυτη την στολη και ακομη την περσυνη ωραια κοιμωμενη αλλα και ενα φορεμα απο παρανυμφακι στο γαμο του αδερφου μου.....α!!! και ενα δικο μου παιδικο φορεμα αληθινο....σαν σπανιολικο ....και εχουμε ποικιλια!!!!!!!!!! ερχεται και μια φιλη της και ντυνονται παρεα και καταλαβαινετε!!!!!!!

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ποναει η μικρη ε?ε λογικο ειναι!!!!υπομονη!!!!!θηλαζεις αποκλειστικα?το πρωτο τριμηνο ειναι ζορικο μετα στρωνουν!!!!!!!το ινφακολικ ειναι ισχυρο φαρμακο μου πε εμενα η παιδιατρος κ το δινουμε μονο σε εσχατες περιπτωσεις!!!το biogaia ειναι πιο ηπιο αλλα κ παλι σε μεγαλο ζορι(η παιδιατρος μας ειναι πολυ κατα των φαρμακων με το παραμικρο)το ειχα αλλα δεν της το εδωσα!στους κολικους αυτο που καναμε ηταν πολυ αγκαλιτσα,μασαζακι,ζεστο μπανακι,μαραθο(οι θηλαζουσες μπορειτε να το πιειτε εσεις κ να περασει απο σας στο μωρο)κ υπομονη θα περασει!!!!!!!!!!!

ΖΩΙΤΣΑ κ σενα ζοριζεται η μικρη?κουραγιο!!!!!!!θηλαζεις αποκλειστικα?

ΑΓΟΡΟΜΑΜΗ να του πεις του κυριου στα ισια οτι σ ενοχλει το τσιγαρο κ πολυ περισσοτερο τωρα [που εισαι εγκυος!!!!!!!!!

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

καλημερα Μαρακι βορινο!!! τι καλα που ξεκουραστηκες!! μακαρι να μπορουσες να το κανεις συχνοτερα! σημερα κι εμενα ξυπνησε ο Μητσος μια φορα τα ξημερωματα γιατι τρομαξε επειδη επιασε αποτομη βροχη με αερα και ακουγοταν χαμος απεξω! Ευτυχως του εβαλα πιπιλα και ξανακοιμηθηκε.. Τωρα τι κανει η μικρη? την χαιρονται οι παππουδες? εχουν αλλο εγγονακι? Εμενα ο μικρος δε με ζητα καθολου... και ειναι πολυ χαρουμενος οταν τον βλεπω το μεσημερι! Το πρωι που καταλαβε οτι τον πηγαινα στους δικους μου αρχισε στη διαδρομη "παππου-γιαγιαααα-παππου-γιαγιαααα" και γελουσε!!!! Απο συμπτωματα δεν εχω τιποτα..

Κοριτσια τι πλακα εχουν οι πριγκιπισσουλες!! εμας μας βλεπω να παιζουμε μονο αγοροπαιχνιδια γιατι αρχισα να εχω ενα ενστικτο οτι θα εχω αγορι... για να δουμε.. με επηρεασε ο γιατρος την αλλη φορα μαλλον!

to1Np2.png

KCkop2.png

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ποναει η μικρη ε?ε λογικο ειναι!!!!υπομονη!!!!!θηλαζεις αποκλειστικα?το πρωτο τριμηνο ειναι ζορικο μετα στρωνουν!!!!!!!το ινφακολικ ειναι ισχυρο φαρμακο μου πε εμενα η παιδιατρος κ το δινουμε μονο σε εσχατες περιπτωσεις!!!το biogaia ειναι πιο ηπιο αλλα κ παλι σε μεγαλο ζορι(η παιδιατρος μας ειναι πολυ κατα των φαρμακων με το παραμικρο)το ειχα αλλα δεν της το εδωσα!στους κολικους αυτο που καναμε ηταν πολυ αγκαλιτσα,μασαζακι,ζεστο μπανακι,μαραθο(οι θηλαζουσες μπορειτε να το πιειτε εσεις κ να περασει απο σας στο μωρο)κ υπομονη θα περασει!!!!!!!!!!!

ΖΩΙΤΣΑ κ σενα ζοριζεται η μικρη?κουραγιο!!!!!!!θηλαζεις αποκλειστικα?

ΑΓΟΡΟΜΑΜΗ να του πεις του κυριου στα ισια οτι σ ενοχλει το τσιγαρο κ πολυ περισσοτερο τωρα [που εισαι εγκυος!!!!!!!!!

Ιωαννα μου ευτυχως ο κυριος αποφασισε οτι θελει να κοψει το τσιγαρο και ερχεται με ηλεκτρονικο τσιγαρο!!! τυχερη ειμαι!

αχ βρε κοριτσια εχω στενοχωρηθει απο εχθες γιατι μας ελεγε μια κοπελα εδω οτι η αδερφη της εχει σκληρυνση κατα πλακας, μικρο κοριτσι, γυρω στα 17. Ειναι 4 αδερφες και η μικροτερη εχει την ασθενεια. Με τη μεγαλη της αδερφη ημουν και συμμαθητρια, τις ξερω ολες απο μικρες και λεω ποσο κριμα!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Αγορομαμυ οτι και να εχεις στη κοιλιτσα, δωρο Θεου ειναι!!!!!!!!!!!!!! Και κοριτσακι και αγορακι θα τα αγαπας εξισου!!!!!!!!!!!!!! οπως ολες μας!!!!

Αν ειναι αγορακι, σαν αγορομαμυ που εισαι, θα εισαι εξπερ αγορομανα και καποια στιγμη μπορει να ερθει και το 3ο και να ειναι κοριτσακι!!!!!!!!!;););)

Αν δε, ειναι κοριτσακι αυτη τη φορα, θα εχεις ενα τελειο ζευγαρακι!!!!!!!!

Δεν το παιζω ανετη.....εγω θελω ξανα κοριτσακι παρολο που εχω την κορη μου.....αλλα αν ειναι να ερθει, ας ερθει και ας ειναι και αγορακι....

αλλα, ειπαμε, η προσευχουλα μου ειναι να τα καταφερουμε και μακαρι να ειναι κοριτσακι!!!!!!!!!χαχαχαχα

Μαρακι βορινο καλα εκανες και ξεκουραστηκες...Τωρα που εισαι και στο πατρικο σου, εισαι πιο ξεγνοιαστη αφου εχεις βοηθεια με την γιαγια για την Δημητρουλα!!!

Αγορομαμυ οτι και να εχεις στη κοιλιτσα, δωρο Θεου ειναι!!!!!!!!!!!!!! Και κοριτσακι και αγορακι θα τα αγαπας εξισου!!!!!!!!!!!!!! οπως ολες μας!!!!

Αν ειναι αγορακι, σαν αγορομαμυ που εισαι, θα εισαι εξπερ αγορομανα και καποια στιγμη μπορει να ερθει και το 3ο και να ειναι κοριτσακι!!!!!!!!!;););)

Αν δε, ειναι κοριτσακι αυτη τη φορα, θα εχεις ενα τελειο ζευγαρακι!!!!!!!!

Δεν το παιζω ανετη.....εγω θελω ξανα κοριτσακι παρολο που εχω την κορη μου.....αλλα αν ειναι να ερθει, ας ερθει και ας ειναι και αγορακι....

αλλα, ειπαμε, η προσευχουλα μου ειναι να τα καταφερουμε και μακαρι να ειναι κοριτσακι!!!!!!!!!χαχαχαχα

Μαρακι βορινο καλα εκανες και ξεκουραστηκες...Τωρα που εισαι και στο πατρικο σου, εισαι πιο ξεγνοιαστη αφου εχεις βοηθεια με την γιαγια για την Δημητρουλα!!!

πραγματικα δε με νοιαζει καθολου τι θα ειναι... σαν σκεψη λεω οτι αν ειναι αγορακι θα ειναι πολυ πρακτικο γιατι εχω τα παντα απο ρουχα, εχω και μονο ενα παιδικο δωματιο στο σπιτι και 2 αγορια στο ιδιο δωματιο θα τα εβρισκαν καλυτερα. Απο την αλλη λεω ενα κοριτσακι φερνει ισορροπια στο σπιτι και εχουν αλλο ρολο στην οικογενεια. Εννοειται πως οτι και αν ειναι θα το λατρευω... Δε το συζητω!! Το εχω πει οτι εχω αδυναμια στα αγορακια αλλα παντα ελεγα οτι θελω ενα αγορι ενα κοριτσι γιατι και τα κοριτσακια τα λατρευω!!! Απλα απο την παλινδρομη και μετα νιωθω στο πετσι μου και το λεω και το πιστευω απολυτα οτι δε με νοιαζει τι θα ειναι, γερο να ειναι...

to1Np2.png

KCkop2.png

Αυτες οι αρρωστειες...................δεν τελειωνουν ποτε....

Κριμα το κοριτσακι...

Μακαρι να εχει καλη πορεια... Προσφατα ακουσα οτι πετυχε σε ολα τα πειραματα το φαρμακο για τη συγκεκριμενη ασθενεια... Για να δουμε ομως θα το θεσουν σε κυκλοφορια... Και πριν λιγες μερες που ειχαμε παει εκκλησια εκανε αρτοκλασια αυτη η κοπελα και μου ειχε κανει εντυπωση που τοσο μικρη εκανε αρτοκλασια, δεν ηξερα τοτε..

to1Np2.png

KCkop2.png

Τωρα τοποθετουμε καγκελα στο οικοπεδο και μολις τελειωσουν με ενα τηλ εχουνμε το σκυλο σπιτι. Πρεπει να το περιφραξουμε γιατι ειμαστε απο μετακομιση. Μεχρι τωρα ειχαμε μονο εσωτερικα καγκελα που διαχωριζαν στην ουσια το σπιτι απο το υπολοιπο οικοπεδο. Αλλα τωρα με το σκυλαρο που αποφασισαμε να παρουμε θα πρεπει σιγουρα να ολοκληρωσουμε την περιφραξη και επειδη ειναι τεραστια καθυστερουν οι εργασιες.

Δεν περιμενω να παρω την υπογραφη της, θα το απαιτησω αν μου αντισταθει και θα "πατησω" εκει που πρεπει προκειμενου να προστατευσω το παιδι μου και κατ επακτασην τους υπολοιπους. Το σιγουρο ειναι οτι δεν θα κατσω με σταυρομενα τα χερια ;). Ο κυκλος που εχω ευτυχως αποτελειται απο αστυνομικους, δικηγορους και ολα τα συναφη. Θα δουμε, το παω αργα και προσεχτικα!!!

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ καλη ξεκουραση!!! Η φμ κοιμηθηκε προλιγο. Σημερα φαγαμε κριθαρακι με κοκκινιστο κρεας. Μουυυρλια!!!!

ΘΑΛΕΙΤΣΑ ΜΟΥ αντε μπραβο να περπατησετε και να τρεχετε οοοολη μερα για παιχνιδι. Θα σου πω εν ολιγοις τι συνεβη: μας επιτεθηκε μια οχι νορμαλ κυρια με πετρα οσο εγω και η φμ ειμασταν σπιτι και παιζαμε πριν λιγες μερες. Η εν λογω κυρια χρηζει αμεσης φροντιδασ απο ψυχιατρικη κλινικη γιατι εχει κανει και αλλα στο παρελθον που θετουν σε κινδυνο τη σωματικη ακεραιοτητα του συνολου εδω στη περιοχη. Οποτε πηρα πρωτοβουλια να την κλεισω εγω μεσα εφοσον η κορη της πεταει στα στα συννεφα, ηρθε η ωρα λοιπον να προσγειωθει!!!!!!!!!!!!!

κοαλακι μου ελα!!!αααα δεν παμε καλά!!!!!!!τώρα το είδα το μην. σου!!!!!πω πω ακου να δεις!!!!

ριτσα μου δεν ξέρεις πόσο χαίρομαι!!!!!!!!

και να σας πω κ εγω ένα νέο η γυναικολόγος μου είναι έγκυος 3 μηνών.κ για εκείνη χάρηκα πολύ!!!!!!

Οι υπόλοιπες καλά?????

Ηλιοβασίλεμα μου τελικά τι έγινε με τον γιατρό??τπτ ακόμα ε???

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

πραγματικα δε με νοιαζει καθολου τι θα ειναι... σαν σκεψη λεω οτι αν ειναι αγορακι θα ειναι πολυ πρακτικο γιατι εχω τα παντα απο ρουχα, εχω και μονο ενα παιδικο δωματιο στο σπιτι και 2 αγορια στο ιδιο δωματιο θα τα εβρισκαν καλυτερα. Απο την αλλη λεω ενα κοριτσακι φερνει ισορροπια στο σπιτι και εχουν αλλο ρολο στην οικογενεια. Εννοειται πως οτι και αν ειναι θα το λατρευω... Δε το συζητω!! Το εχω πει οτι εχω αδυναμια στα αγορακια αλλα παντα ελεγα οτι θελω ενα αγορι ενα κοριτσι γιατι και τα κοριτσακια τα λατρευω!!! Απλα απο την παλινδρομη και μετα νιωθω στο πετσι μου και το λεω και το πιστευω απολυτα οτι δε με νοιαζει τι θα ειναι, γερο να ειναι...

συμφωνώ μαζί σου κ εγώ ένα κ ένα θέλω.κ πρώτα ο θεός από του χρόνου θα βάλουμε μπρος κ για το 2ο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

συμφωνώ μαζί σου κ εγώ ένα κ ένα θέλω.κ πρώτα ο θεός από του χρόνου θα βάλουμε μπρος κ για το 2ο.

καλως τη Θαλειτσα!! τι κανετε?? τι κανει ο μπομπιρας?? μπραβο στη γυναικολογο σου, με το καλο να ερθει το μωρακι της!!! και του χρονου και εσας να ερθει ενα σπορακι ακομα! παντως κι εγω οταν μαθαινω κατι καλο για το γιατρο μου χαιρομαι, δεν ξερω γιατι αλλα τον νιωθω δικο μου ανθρωπο, αλλωστε ειναι οι ανθρωποι που μας βοηθουν να φερουμε τα παιδακια μας στον κοσμο.. εσυ πως εισαι?

to1Np2.png

KCkop2.png

Αγορομάμμυ μου ευτυχώς ο συνάδερφος φρονίμεψε κάπως!! Ας ερθει κ με ηλεκτρονικό πούρο, τσιγαρο να μην ξανανάψει!!!

Εγώ κορίτσια νομίζω οτι ο καθένας αγαπαει αυτό που εχει γιατί μαθαίνει κ το χειρίζεται καλύτερα!! Και γώ κορίτσι το ήθελα το δευτερο, και ειχα μεγάλη αγωνία να επιβεβαιωθεί.. Το να ειπναι γερό είναι αυτονόητο, αλλά όλες μας μετά από τα πραγματικά σημαντικά, σκεφτόμαστε κ τις βλακείες!!

Περαστικά στο κορίτσι αυτό, πραγματικά λυπάμαι, αν και η συγκεκριμενη νόσος εχεις πολλες διαβαθμίσεις σοβαροτητας. Έχω πελάτισσα που μετα βίας περπατούσε κ άλλη που δουλευει σε φαρμακειο, εχει δυο παιδιά κ τρέχει!! Ευχομαι να εχει καλή πρόγνωση!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Η Γιολα μου εγραψε στο φβ, ο μπεμπης της δεν εχει παλλινδρομηση ουρων!!!! Οποτε φυσικα και ανακουφιστηκαν!!!!!!!!!!!! Θα παρει για λιγες μερες αντιβιωση προληπτικα...

Μπραβο Γιολα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ολα περαστικα θα ειναι!!!!!!!!!!! Πολύ χαρηκα!!!:D:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...