Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Γαλιαντρεεες...!!!

Koalaki

Recommended Posts

Κοριτσακια μου γλυκουλικα παω για νανι...

Θα τα πουμε αυριο, φιλακια σε οοολες και καληνυυυυυχτα!!!!!!!!!!!!

Καληνυχτα Koalaki μου....

Παω και εγω για νανι .....θα τα πουμε αυριο.....

Φιλακια πολλα!!

ΚΑΛΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ να εχουμε κοριτσια μου.....καληνυχτα!!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσακια μου γλυκουλικα παω για νανι...

Θα τα πουμε αυριο, φιλακια σε οοολες και καληνυυυυυχτα!!!!!!!!!!!!

Κοαλακι ευχαριστω για το ενδιαφερον.Θα διαβασες τι μας περιμενει αυριο.Παιρνει φουλ αντιβιωση απο χτες και για αλλες 4 μερες μην κολλησουμε τιποτα αυριο απο τον καθετηρα στην ουρηθρα.

Καληνυχτα σου και φιλια στο μωρακι σου.

dpTCp2.png

62YBp2.png

καλημερα κοριτσακια!!!!!!!!

τι κανετε?

χαθηκα λιγο αλλα απ την μια η μουρμουρα ειχε γκρινια απ την αλλη ετρεχα

σε γιατρους δεν προλαβαινα να μπω!!!

ΜΑΥ μου τι εγινε η μικρη με την δυσκοιλιοτητα.αχ ποσο σε καταλαβαινω ειχα κ γω μεγαλο θεμα με την μικρη μεχρι που αλλαξαμε γαλα κ ηρεμησε κ η μικρη κ εγω.μεσα στο αγχος ημουν συνεχεια.εδινα κ χαμομηλι καθε μερα.ο παιδιατρος τι λεει?

ΡΙΤΣΑΚΙ τι κανεις?το μωρακι?να ξεκουραζεσαι τωρα!!!!πως παει η εγκυμοσυνη?

ΑΓΟΡΟΜΑΜΗ εσυ τι κανεις?το μωρακι?ο ΜΗΤΣΑΚΟΣ?να ξεκουραζεσαι κ εσυ!!!!

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Καλημερα κοριτσακια!! τι κανετε?? εμεις καλα! εδω στη δουλεια!

Yola μου καλα αποτελεσματα να εχετε και καλη δυναμη σε εσας και το μικρουλι σας! Μην ανησυχεις, και τα κοριτσια ξερουν οτι δεν ηθελες να τις επηρεασεις, απλα ακομα εισαστε ολες επηρεασμενες ακομα και ειδικα η May που περασε τοσα.. Καλα εκανες και ειπες αυτα που ενιωθες για να νιωσεις καλυτερα, γι'αυτο ειμαστε εμεις εδω. Δεν υπαρχει λογος παρεξηγησης, συγγνωμη που παιρνω θεση, η καθεμια σας εχει τα δικια της και τα κοριτσια αν το σκεφτουν πιο ψυχραιμα θα καταλαβουν οτι δεν εχεις και κανενα λογο να πεις κατι για να τις στενοχωρησεις και να διαχωρισουν αυτο που επαθε εκεινη η μανουλα απο τη δικια τους περιπτωση. Κι εγω οταν ειχα νεογεννητο επηρεαζομουν απο πραγματα που διαβαζα και φοβομουν μη μας συμβει και πως θα αντιδρασω. Ολες μας κατα καιρους λεμε πραγματα που μπορει να επηρεαζουν καποια αλλη, δε μπορουμε να τα θυμομαστε ολα με τοσα που εχουμε στο κεφαλι μας.. το σιγουρο ειναι οτι καμια δε το κανει σκοπιμα, τουλαχιστον εγω δεν εχω αντιληφθει καποια απο εμας να εχει τετοιο χαρακτηρα. Και τα κοριτσια καλα εκαναν και σου ειπαν πως ενιωσαν, δε πρεπει να ντρεπομαστε μεταξυ μας. Ελπιζω να μη παρεξηγηθω, δεν εγινε τιποτα απλα ηθελα να επισημανω οτι ειμαστε ολες αγαπημενες και καμια δεν εχει ασχημο σκοπο.

to1Np2.png

KCkop2.png

καλημερα Ιωαννακι!! τι κανεις??? ναι ξεκουραζομαι καργα!!! στη δουλεια καθομαι ολη μερα και το μεσημερι μολις γυρισω κοιμαμαι σχεδον 2 ωρες!! πιο ξεκουραστα δε γινεται!! εσυ πως εισαι? τι γιατρους ειχες? ελπιζω να πηγαν ολα καλα...

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Yola μου καλα αποτελεσματα να εχετε και καλη δυναμη σε εσας και το μικρουλι σας! Μην ανησυχεις, και τα κοριτσια ξερουν οτι δεν ηθελες να τις επηρεασεις, απλα ακομα εισαστε ολες επηρεασμενες ακομα και ειδικα η May που περασε τοσα.. Καλα εκανες και ειπες αυτα που ενιωθες για να νιωσεις καλυτερα, γι'αυτο ειμαστε εμεις εδω. Δεν υπαρχει λογος παρεξηγησης, συγγνωμη που παιρνω θεση, η καθεμια σας εχει τα δικια της και τα κοριτσια αν το σκεφτουν πιο ψυχραιμα θα καταλαβουν οτι δεν εχεις και κανενα λογο να πεις κατι για να τις στενοχωρησεις και να διαχωρισουν αυτο που επαθε εκεινη η μανουλα απο τη δικια τους περιπτωση. Κι εγω οταν ειχα νεογεννητο επηρεαζομουν απο πραγματα που διαβαζα και φοβομουν μη μας συμβει και πως θα αντιδρασω. Ολες μας κατα καιρους λεμε πραγματα που μπορει να επηρεαζουν καποια αλλη, δε μπορουμε να τα θυμομαστε ολα με τοσα που εχουμε στο κεφαλι μας.. το σιγουρο ειναι οτι καμια δε το κανει σκοπιμα, τουλαχιστον εγω δεν εχω αντιληφθει καποια απο εμας να εχει τετοιο χαρακτηρα. Και τα κοριτσια καλα εκαναν και σου ειπαν πως ενιωσαν, δε πρεπει να ντρεπομαστε μεταξυ μας. Ελπιζω να μη παρεξηγηθω, δεν εγινε τιποτα απλα ηθελα να επισημανω οτι ειμαστε ολες αγαπημενες και καμια δεν εχει ασχημο σκοπο.

Συμφωνω με την Αγορομαμυ!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλημερα κοριτσια!!!!

Χθες τελικα δεν αργησαμε στον γιατρο...απο οτι μου ειπε η γραμματεας το πρωι ειχε 3ωρες αναμονη...αλλα εκεινη την ωρα που πηγαμε εμεις πεσαμε σε πολυ καλη φαση!!!!!!!!!

Εντωμεταξυ πηγαμε μονοι μας , διχως το παιδι...και αφου ξεμπερδεψαμε γρηγορα, καθησαμε για ενα καφε οι δυο μας εστω και για λιγο...

Χθες στον γιατρο εκανα μονο υπερηχο....το παπ το αναβαλαμε λιγακι γιατι ειχα ακομη λιγα υγρα απο την περιοδο...

Γιολα καλα αποτελεσματα στο παιδι....

Ιωαννα πώς ειστε;

Αγορομαμυ...ευτυχως που δεν κουραζεσαι στο ποστο σου αλλα και παλι δεν εισαι και στο σπιτι σου χαλαρη...οποτε εχεις αναγκη μετα για ξεκουραση!!! με τον Μητσο αρχηγο!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ!!!!!

Καλημέρα σε όλες!!! ΙΩΆΝΝΑ μου εχουμε ήδη αλλαξει τρια γάλατα και χαμομήλι δίνω συχνά και έχουμε φτασει στο καθε τρεις μερες... Τί να κάνουμε! Μεχρι να σταματήσει ο σίδηρος, δε βλέπω γιατρειά!!

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ, ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ τί κάνετε;; Συννεφια έχουμε σήνερα εδώ. Μπλιάξ!!!

ΓΙΟΛΑ μου, να φερεις καλά νέα από τον μπέμπη σήμερα!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ!!!!!

Καλημέρα σε όλες!!! ΙΩΆΝΝΑ μου εχουμε ήδη αλλαξει τρια γάλατα και χαμομήλι δίνω συχνά και έχουμε φτασει στο καθε τρεις μερες... Τί να κάνουμε! Μεχρι να σταματήσει ο σίδηρος, δε βλέπω γιατρειά!!

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ, ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ τί κάνετε;; Συννεφια έχουμε σήνερα εδώ. Μπλιάξ!!!

ΓΙΟΛΑ μου, να φερεις καλά νέα από τον μπέμπη σήμερα!!

καλημερα May μου!! διαβασα βολτιτσα, κομμωτηριο, μπραβο! το εχεις αναγκη και ειδικα οτι περασες χρονο με τη μεγαλη σου! καμαρωνε που κουρευτηκε?? εμενα τον Μητσο τον κουρευει ο αντρας μου μονος του μιας που ειναι ευκολο που ειναι αγορακι, τον κανει με τη μηχανη και στεκεται ακουνητος!!!:tongue::tongue::tongue: κι εδω παλιοκαιρο εχουμε απο τα ξημερωματα, ολο βρεχει.

Καλημερα Ηλιοβασιλεμα!! φιλια στη μαθητριουλα μας...

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Εμενα την τελευταια φορα, τον Σεπτεμβρη που την κουρεψα με κοπελα στο σπιτι, εκλαιγε...

Μακραινουν πολυ δυσκολα τα μαλλια της οπως τα δικα μου....

Τωρα θελω να ξαναπαμε και οι δυο μας αλλα αυτη τη φορα σε κομμωτηριο για να την δελεασω...οτι αυτα τα κανουν οι κοπελες και οι γυναικες για την ομορφια τους....

Δεν θα της τα κοψω φυσικα πολυ, να καθαρισουν και λιγο τα μπροστινα σε αφελειες....Και λογικα την ανοιξη που θα της ξανακανω και αιματολογικες για τη φεριτινη, θα της δωσω ξανα σιδηρο και θα δυναμωσουν πιο καλα....

Η κορη μου λούστηκε κανονικά στο λουτήρα, της βάλαν πετσέτα- πολύ γέλιο- και μετα της τα έκοψαν, αλλα λίγο γιατί τώρα θελει να ειναι η ραπουνζέλ.... Χαχαχα! Αλλα της ειπα οτι αμα δεν τα κόψει να δυναμώσουν δε μπορούν να φτάσουν το πάτωμα κ να σέρνονται..(αυτός είναι ο στόχος μας)!

Τα αγοράκια μια χαρά! Αφού τα καταφερνει ο άντρας σου, ακόμα καλυτερα! Κάθεται ο Μητσάρας;;;

Ηλιοβασίλεμα, Τετάρτη σήμερα, ωραια μερα για φακές... Αν και εχω να φαω κατι χρόνια ρε γμτ!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Μαυ απο τα οσπρια μονο φακες τρωω....και αραια και που φασολια....

Οποτε σχεδον παντα μεγειρευω φακες αφου η μικρη μου και ο αντρας μου τις τρωνε παρα πολυ!!!!

Εγω και να μην φαω....δεν με πειραζει!!!! Αλλα δινω το καλο παραδειγμα στη μικρη....:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

η Ραπουνζελ σου κουκλα , ετσι;;;;;;;;;;;;

Και εμεις ολη την ωρα πριγκιπισσα......Χθες επαιζε η δικια μου και φορουσε την στολη της πριγκιπισσας (αποκριατικη που ειναι κανονικα κρεμασμενη με τα υπολοιπα ρουχα της αφου την φοραμε πολυ συχνα!!!!)...και απο πανω εβαλε και την δικια της ποδιά μαγειρικης...και εκανε την πριγκιπισσα/ μαγειρισσα!!!!!!!!!!:D:D:D:D

Εμενα την τελευταια φορα, τον Σεπτεμβρη που την κουρεψα με κοπελα στο σπιτι, εκλαιγε...

Μακραινουν πολυ δυσκολα τα μαλλια της οπως τα δικα μου....

Τωρα θελω να ξαναπαμε και οι δυο μας αλλα αυτη τη φορα σε κομμωτηριο για να την δελεασω...οτι αυτα τα κανουν οι κοπελες και οι γυναικες για την ομορφια τους....

Δεν θα της τα κοψω φυσικα πολυ, να καθαρισουν και λιγο τα μπροστινα σε αφελειες....Και λογικα την ανοιξη που θα της ξανακανω και αιματολογικες για τη φεριτινη, θα της δωσω ξανα σιδηρο και θα δυναμωσουν πιο καλα....

Εμένα το ευχαριστήθηκε πολύ, ίσως γιατί ηταν κομμωτήριο κ μας λούζαν δίπλα δίπλα κ ένιωθε μεγάλη... Της Β τα μαλλιά μακραίνουν πολύ γρήγορα πάλι.. Άμα την πας σε κομμωτήριο, με το σχετικό μπλα μπλα (οι γυναικες γίνονται όμορφες κτλ), νομίζω δε θα χει θέμα!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Μαυ απο τα οσπρια μονο φακες τρωω....και αραια και που φασολια....

Οποτε σχεδον παντα μεγειρευω φακες αφου η μικρη μου και ο αντρας μου τις τρωνε παρα πολυ!!!!

Εγω και να μην φαω....δεν με πειραζει!!!! Αλλα δινω το καλο παραδειγμα στη μικρη....:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

η Ραπουνζελ σου κουκλα , ετσι;;;;;;;;;;;;

Και εμεις ολη την ωρα πριγκιπισσα......Χθες επαιζε η δικια μου και φορουσε την στολη της πριγκιπισσας (αποκριατικη που ειναι κανονικα κρεμασμενη με τα υπολοιπα ρουχα της αφου την φοραμε πολυ συχνα!!!!)...και απο πανω εβαλε και την δικια της ποδιά μαγειρικης...και εκανε την πριγκιπισσα/ μαγειρισσα!!!!!!!!!!:D:D:D:D

Χαχαχα, τι πλακα η Αγγελικούλα μας!!!! Και η δική μας στολή -χιονατη- απο περσυ ειναι κρεμασμενη με τα ρούχα της όλο το χρόνο!! Αλλα τωρα δεν της αρεσει γιατί είναι κοντή. Και φοραει πάντα πάνω απο τα ρούχα της ένα δικό μου νυχτικό για να σερνεται στα πατώματα... Τρομάρα της!!!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...