Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Γαλιαντρεεες...!!!

Koalaki

Recommended Posts

Μαλλον ερωτευμενη με το σπορακι μας.....Χιιιι!!Χιιι!!!.....σορυ Koalaki μου....:D:D:D.

Δεν πειραζει μαρηηηηηη, σιγα το πραγμα!!!

Ναι σημερα, τριτη!!! Θα μας πει νεα οταν μπει το ηλιοβασιλεμα!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αχαχαχαχα!Ετσι οπως το ειπες ΡΙΤΣΑ ΜΟΥ,νομιζα πως εγω παρερμηνευσα το νοημα της προτασης που εγραψε το ΚΟΑΛΑΚΙ και ειχαμε κι αλλη εγκυμοσυνη!B-)!

Τοτε ΚΟΑΛΑΚΙ ΜΟΥ να τελειωσουν γρηγορα οι εργασιες και να εχετε συντομα κοντα τον νεο σας φιλο και φυλακα!Τι ρατσας ειναι;Θα το παρετε μικρουλη;

Αππαπαπαπαπαππα, καααααηκα αν ερθει και αλλη εγκυμοσυνη. Τωρα χωρις πλακα δεν θελω γιατι δεν εχω αντοχες και συνεπως προσεεεχω πολυ ;), πιο πολυ δεν γινεται για να πω την πασα αληθεια!!!

Οσο για το σκυλο λεμε να παρουμε ενα λυκοσκυλο η ενα ντοπερμαν. Φυσικα θα προηγηθει εκπαιδευση απο ειδικο και μετα θα το παραλαβουμε, ειδικα αν ειναι ντοπερμαν. Μαλλον μικρουλι θα ειναι το σκυλακι!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Δεν πειραζει μαρηηηηηη, σιγα το πραγμα!!!

Ναι σημερα, τριτη!!! Θα μας πει νεα οταν μπει το ηλιοβασιλεμα!!!

Αντε να μας πει και το ηλιοβασιλεμα μας κανενα ευχαριστω νεο μωρε......

Ηλιοβασιλεμα μουυυυυ που εισαιιιιιι;;;;

x8yip2.png?0gPNKwlL

Κοριτσάκια σήμερα το καφέ μας απέκτησε λίγο από την παλιά του αίγλη!! Χαχαχα!!! Νομίζω οτι μπήκαμε οι περισσότερες!! Τι καλά!!

Εγω ειχα μια σούπερ γεματη μέρα! Το μεσημερι πηγαμε τη μικρή γις υπέρηχο ισχίων κ με την ευκαιρία την ξεπάτωσρ η γιατρός στους υπερήχους! Μέχρι κ εγκέφαλο κάναμε, νεφρά, στομάχια, όλα! Και δόξα το θεό μας βρήκε καταπληκτικά!!! Μετά πήρα τη Β κ πήγαμε ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ!!!! Έβαψα τα μαλλιά μου που ήμουν σε κακό χάλι κ η Β κουρευτηκε! Γυρίσαμε 8.30 το βράδυ! Το καταευχαριιστήθηκα! Το μωρό έκατσε με τον απντρα μου, που έκανε κ ταισμα (δευτερη φορά) κ τα κατάφερε τέλεια!! Αυτά τα δικά μου!!

ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ μου, όπως κ οι περισσότερες, κολπικό έκκριμα, έκανα και γω μόνο στην αρχή κ το τέλος. Καθόλου κατα τη διάρκεια!

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ είσαι στο γιατρό;; Καλά νεα να μας φερεις!!

NGN μου περαστικά!! Εύχομαι να είσαι πολύυυυυ καλυτερα αν και δε γνωρίζω να σου πω προσωπικά συμβουλή μιας κ δεν το κατέχω το άθλημα!!

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ πώς πάνε οι ήχοι;; Χαχαχα, και εμας καλά κρατούν!! Και τα ξυπνήματα τη νύχτα γενικά!!

ΡΙΤΣΑΚΙ αναγούλες;;; Στεριώνει το σποράκι μας!!! Το πιο απαίσιο αλλά συνάμα αισιόδοξο σύνπτωμα εγκυμοσύνης!!!

ΜΑΡΑΚΙ ΒΟΡΙΝΟ, γυρίσατε; Δεν πρόσεξα! Η Δημητρούλα σου κοιμήθηκε μόνη, αλλά μετά του έδωσε κ κατάλαβε με τα ξυπνήματα ε;; Υπομονή!!! Όσο για τα υγρά στο γάλα έχεις δίκιο! Έκοψα κ το χαμομήλι τώρα γιατί δεν έκανε δουλειά! Και ξερετε πως κάναμε κακά χτες;; Με ζεστό μπάνιο κ μασαζ στην κοιλιά! Αυτό θα κάνω απο δω κ μπρος!!

ΖΩΙΤΣΑ τί κάνετε;; Μια χαρά σε ακούω και σένα! Εδραιώθηκε ο θηλασμός σου τέλεια ετσι;;

ΓΙΟΛΑ μου, η αλήθεια είναι οτι εγώ φαρμακώθηκα με αυτό που έγραψες γιατί φαντάστηκα την εικόνα και επειδή περασα πολύ καιρό εκει μέσα, δεν διαννοούμαι αυτό που συνέβη! Μου φάνηκε τόσο λυπηρό! Δεν πιστευω οτι το ειπες με πρόθεση, προς Θεού!! Όπως είπες, είμαστε όλες στην "επάνω σκάλα"...

ΜΠΟΤΣΑΚΙ μου, ο χεστρούλης σας γύρισε απο τη βόλτα;; Αχαχσχα!!! Δεν είχες παμπερ μαζί; Αλλα θα μου πεις που να το αλλάξεις το μωρό, στη μέση του δρόμου;; Για τέτοια είμαστε;; Χαχαχα

ΚΟΑΛΑΚΙ μου σας πλάκωσε το πάπλωμα το πρωί;;

Έλλη, Ιωάννα μου, ειστε καλά;;;

Να σας πω κ το καλύτερο;;; Η μπέμπα εδώ και 3-4 μερες μου χαμογελαει συνηδειτά!!!!!! Αυτό σημαίνει οτι δεν είναι πολύ πίσω και είμαι πολύυυυ χαρούμενη!!

Παραέγραψα... Σας φιλώ!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Διαφημίσεις

Το ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ νομιζω πως ειχε μιλησει για την μεγαλη αναμονη που εχει οταν παει στο γυναικολογο!

Αχ ΡΙΤΣΑ ΜΟΥ,θα φυγουν οι ανακατοσουρες,θα ρθουν οι καουρες...υπεροχα συμπτωματα για υπεροχο λογο!Καλα ειναι η Δημητρουλα μου!Ηπιε γαλα στις 9 και κοιμηθηκε!

ΚΟΑΛΑΚΙ ΜΟΥ,περασα υπεροχα με τις κολλητες μου!Οπως παντα,γελασαμε τοσο πολυ!Οταν ερχομαι Θεσσαλονικη βρισκομαστε σχεδον καθε μερα!

Το σκυλακι σιγουρα θα θελει εκπαιδευση!Και για πιο καλη φυλαξη,αλλα και λογω παιδιου!

Κοριτσια,επειδη μπαινω απο το κινητο και με κουρασε,θα σας αφησω!Καλο βραδυ και καλο ξημερωμα καλες μου!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Κοριτσάκια σήμερα το καφέ μας απέκτησε λίγο από την παλιά του αίγλη!! Χαχαχα!!! Νομίζω οτι μπήκαμε οι περισσότερες!! Τι καλά!!

Εγω ειχα μια σούπερ γεματη μέρα! Το μεσημερι πηγαμε τη μικρή γις υπέρηχο ισχίων κ με την ευκαιρία την ξεπάτωσρ η γιατρός στους υπερήχους! Μέχρι κ εγκέφαλο κάναμε, νεφρά, στομάχια, όλα! Και δόξα το θεό μας βρήκε καταπληκτικά!!! Μετά πήρα τη Β κ πήγαμε ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ!!!! Έβαψα τα μαλλιά μου που ήμουν σε κακό χάλι κ η Β κουρευτηκε! Γυρίσαμε 8.30 το βράδυ! Το καταευχαριιστήθηκα! Το μωρό έκατσε με τον απντρα μου, που έκανε κ ταισμα (δευτερη φορά) κ τα κατάφερε τέλεια!! Αυτά τα δικά μου!!

ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ μου, όπως κ οι περισσότερες, κολπικό έκκριμα, έκανα και γω μόνο στην αρχή κ το τέλος. Καθόλου κατα τη διάρκεια!

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ είσαι στο γιατρό;; Καλά νεα να μας φερεις!!

NGN μου περαστικά!! Εύχομαι να είσαι πολύυυυυ καλυτερα αν και δε γνωρίζω να σου πω προσωπικά συμβουλή μιας κ δεν το κατέχω το άθλημα!!

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ πώς πάνε οι ήχοι;; Χαχαχα, και εμας καλά κρατούν!! Και τα ξυπνήματα τη νύχτα γενικά!!

ΡΙΤΣΑΚΙ αναγούλες;;; Στεριώνει το σποράκι μας!!! Το πιο απαίσιο αλλά συνάμα αισιόδοξο σύνπτωμα εγκυμοσύνης!!!

ΜΑΡΑΚΙ ΒΟΡΙΝΟ, γυρίσατε; Δεν πρόσεξα! Η Δημητρούλα σου κοιμήθηκε μόνη, αλλά μετά του έδωσε κ κατάλαβε με τα ξυπνήματα ε;; Υπομονή!!! Όσο για τα υγρά στο γάλα έχεις δίκιο! Έκοψα κ το χαμομήλι τώρα γιατί δεν έκανε δουλειά! Και ξερετε πως κάναμε κακά χτες;; Με ζεστό μπάνιο κ μασαζ στην κοιλιά! Αυτό θα κάνω απο δω κ μπρος!!

ΖΩΙΤΣΑ τί κάνετε;; Μια χαρά σε ακούω και σένα! Εδραιώθηκε ο θηλασμός σου τέλεια ετσι;;

ΓΙΟΛΑ μου, η αλήθεια είναι οτι εγώ φαρμακώθηκα με αυτό που έγραψες γιατί φαντάστηκα την εικόνα και επειδή περασα πολύ καιρό εκει μέσα, δεν διαννοούμαι αυτό που συνέβη! Μου φάνηκε τόσο λυπηρό! Δεν πιστευω οτι το ειπες με πρόθεση, προς Θεού!! Όπως είπες, είμαστε όλες στην "επάνω σκάλα"...

ΜΠΟΤΣΑΚΙ μου, ο χεστρούλης σας γύρισε απο τη βόλτα;; Αχαχσχα!!! Δεν είχες παμπερ μαζί; Αλλα θα μου πεις που να το αλλάξεις το μωρό, στη μέση του δρόμου;; Για τέτοια είμαστε;; Χαχαχα

ΚΟΑΛΑΚΙ μου σας πλάκωσε το πάπλωμα το πρωί;;

Έλλη, Ιωάννα μου, ειστε καλά;;;

Να σας πω κ το καλύτερο;;; Η μπέμπα εδώ και 3-4 μερες μου χαμογελαει συνηδειτά!!!!!! Αυτό σημαίνει οτι δεν είναι πολύ πίσω και είμαι πολύυυυ χαρούμενη!!

Παραέγραψα... Σας φιλώ!!

may μου γεια σου.....μπραβο!! για την Μιχαελα σου....Αχ!! σου χαμογελαει....αχ!! το μαναρακι μου....:D:D:D.

Εγω καλα ειμαι με τις ζαλαδες μου και τις αναγουλες μου....αλλα ειμαι χαρουμενη γιατι μου διχνει οτι ειναι καλα το σπορακι μου....χαααχααα!!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

Το ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ νομιζω πως ειχε μιλησει για την μεγαλη αναμονη που εχει οταν παει στο γυναικολογο!

Αχ ΡΙΤΣΑ ΜΟΥ,θα φυγουν οι ανακατοσουρες,θα ρθουν οι καουρες...υπεροχα συμπτωματα για υπεροχο λογο!Καλα ειναι η Δημητρουλα μου!Ηπιε γαλα στις 9 και κοιμηθηκε!

ΚΟΑΛΑΚΙ ΜΟΥ,περασα υπεροχα με τις κολλητες μου!Οπως παντα,γελασαμε τοσο πολυ!Οταν ερχομαι Θεσσαλονικη βρισκομαστε σχεδον καθε μερα!

Το σκυλακι σιγουρα θα θελει εκπαιδευση!Και για πιο καλη φυλαξη,αλλα και λογω παιδιου!

Κοριτσια,επειδη μπαινω απο το κινητο και με κουρασε,θα σας αφησω!Καλο βραδυ και καλο ξημερωμα καλες μου!

Καλα Μαρακι μου ....καληνυχτα...και καλη ξεκουραση!!

Τα λεμε αυριο φιλακια!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

Καληνυχταααααααα!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Υολα μου,εννοειτε ματια μου πως ειμαστε εδω για να μοιραζομαστε οσα μας απασχολουν,να ξεδινουμε,να λεμε μια κουβεντα!Απο κει και περα,σιγουρα καποια θεματα που εμεις θεωρουμε συζητήσιμα,για καποιες απο τις κοπελες,που ισως περνουν πιο βαρια τη λοχεια,να ειναι και πιο ψυχοφθορα!Μην το παιρνεις προσωπικα!Και γω καποια στιγμη ετυχε να θιξω ενα θεμα,το οποιο περιειχε αρνητικα στοιχεια και μπορουσε ευκολα να ριξει τη ψυχολογια!Οποτε καποια κοπελα,μου ειπε πως καλο θα ηταν να μην το συζητουσαμε γιατι ειχε αρνητικο αντικτιπο στη ψυχολογια της και το σεβαστηκα,και φυσικα ειχε δικιο.Το ιδιο ενιωθα και γω οταν ημουν λεχωνα!Καταλαβαινεις τι θελω να πω?

Πως ειναι ο μικρος?

Μαρια και May μου ισως να ηταν λαθος μου.Ηταν και η ωρα αγρια ειμαι και πολυ επηρεασμενη απο την αυριανη εξεταση.Η αληθεια ειναι οτι επειδη δεν διαβαζω τα παντα δεν ξερω αν εχει συμβει κατι εστω και λιγο κοντινο στο μποτσακι.Ισως να μην το ανεφερα αν το ηξερα.Παντως με οσα εχουμε περασει και περναμε σιγουρα δεν ειμαι η ανεμελη αναισθητη που απλα παρεθεσα ενα γεγονος.Πιο πολυ το εγραψα για να ειμαστε alert ολες και ισως θα πρεπει να μαθουμε και την λαβη που δειχνουν σαν πρωτη βοηθεια.Αυριο το πρωι το μωρακι μου θα πονεσει και ειναι το μονο που σκεφτομαι τωρα.Συν του οτι ειδαμε παλι αιμα στην πανα σημερα μετα απο μια εβδομαδα και δεν ξερω πια πως να το διαχειριστω.Δεν εχω χαλασει καθολου την διαιτα και το συμπληρωμα ειναι η υποαλλεργικη αηδια.Σαραντιζουμε αυριο κσι ειμαστε 3500 κιλα ενω ημασταν τελειομηνοι.Πικρα μεγαλη πικρα.

Ngn περαστικουλια κοριτσακι μου.Ο,τι καλυτερο σου ευχομαι να κανεις για τον θηλασμο αλλα και για σενα.Θαυμαζω την υπομονη σου.

dpTCp2.png

62YBp2.png

Καλα Μαρακι μου ....καληνυχτα...και καλη ξεκουραση!!

Τα λεμε αυριο φιλακια!!

Ριτσακι αν δεν εχεις δει τις ευχες μου σου τις ξαναδινω απο εδω.Συγχαρητηρια.Χαρηκα πολυ για σενα.

dpTCp2.png

62YBp2.png

Μαρια και May μου ισως να ηταν λαθος μου.Ηταν και η ωρα αγρια ειμαι και πολυ επηρεασμενη απο την αυριανη εξεταση.Η αληθεια ειναι οτι επειδη δεν διαβαζω τα παντα δεν ξερω αν εχει συμβει κατι εστω και λιγο κοντινο στο μποτσακι.Ισως να μην το ανεφερα αν το ηξερα.Παντως με οσα εχουμε περασει και περναμε σιγουρα δεν ειμαι η ανεμελη αναισθητη που απλα παρεθεσα ενα γεγονος.Πιο πολυ το εγραψα για να ειμαστε alert ολες και ισως θα πρεπει να μαθουμε και την λαβη που δειχνουν σαν πρωτη βοηθεια.Αυριο το πρωι το μωρακι μου θα πονεσει και ειναι το μονο που σκεφτομαι τωρα.Συν του οτι ειδαμε παλι αιμα στην πανα σημερα μετα απο μια εβδομαδα και δεν ξερω πια πως να το διαχειριστω.Δεν εχω χαλασει καθολου την διαιτα και το συμπληρωμα ειναι η υποαλλεργικη αηδια.Σαραντιζουμε αυριο κσι ειμαστε 3500 κιλα ενω ημασταν τελειομηνοι.Πικρα μεγαλη πικρα.

Ngn περαστικουλια κοριτσακι μου.Ο,τι καλυτερο σου ευχομαι να κανεις για τον θηλασμο αλλα και για σενα.Θαυμαζω την υπομονη σου.

Yola μου σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου περαστικα στον μικρουλη σου....ολα καλα θα πανε μαναρακι μου.....περιμενουμε αυριο νεα σου κοριτσι μου.....

x8yip2.png?0gPNKwlL

Ριτσακι αν δεν εχεις δει τις ευχες μου σου τις ξαναδινω απο εδω.Συγχαρητηρια.Χαρηκα πολυ για σενα.

Σε ευχαριστω yola μου για τις ευχες σου....αυριο ολα καλα θα πανε μαναρακι μου για το μωρακι σου....περιμενουμε νεα σου κοριτσι μου.

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...