Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Γαλιαντρεεες...!!!

Koalaki

Recommended Posts

Υολα μου,εννοειτε ματια μου πως ειμαστε εδω για να μοιραζομαστε οσα μας απασχολουν,να ξεδινουμε,να λεμε μια κουβεντα!Απο κει και περα,σιγουρα καποια θεματα που εμεις θεωρουμε συζητήσιμα,για καποιες απο τις κοπελες,που ισως περνουν πιο βαρια τη λοχεια,να ειναι και πιο ψυχοφθορα!Μην το παιρνεις προσωπικα!Και γω καποια στιγμη ετυχε να θιξω ενα θεμα,το οποιο περιειχε αρνητικα στοιχεια και μπορουσε ευκολα να ριξει τη ψυχολογια!Οποτε καποια κοπελα,μου ειπε πως καλο θα ηταν να μην το συζητουσαμε γιατι ειχε αρνητικο αντικτιπο στη ψυχολογια της και το σεβαστηκα,και φυσικα ειχε δικιο.Το ιδιο ενιωθα και γω οταν ημουν λεχωνα!Καταλαβαινεις τι θελω να πω?

Πως ειναι ο μικρος?

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κορες!!!!!!!!!!!!!!καλησπεραααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!παω να διαβασω κανενα νεακι....πριν παω τη μικρη για μπανακι!!!!!!!!!!!!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Κοριτσακια μου που ειστε??? τι κανετε??? ολες καλα???

Εμεις καλααα, πηγανε μαρκετ το απογευμα με τη φμ για ψωνια και φρουτα. Καναμε και μια βολτα και γυρισαμε σπιτι μας!!! Την εκανα μπανιο, μαμ και νανι τωρα. Καθομαι εγω και χαζευω λιγο τηλεοραση και αργοτερα θα ακουσω λιγο μουσικουλα που μου αρεσει!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Καλημέρα!! Κορίτσια, χθες κοιμηθήκαμε 5 συνεχόμενες ώρες!!! :D:D:D:D Πήγαμε και παιδίατρο, 3450 είμαστε και πήραμε άριστα δέκα σε μετρήσεις, αντανακλαστικά κλπ.

Αγορομάμυ, στη δουλειά, ε; Εντάξει με το βλάκα που κάπνιζε; Εμένα κολπικά υγρά μου πήρε μόνο στο τέλος, για την εξέταση για στρεπτόκοκο. Ούρα ίσως σου παίρνει για να ελέγξει για προεκλαμψία; Εμένα ποτέ δε μου πήρε, πέρα από τις γενικές ούρων που έκανα.

Μποτσάκι, μια χαρά ο Χρηστάκος με την πιπίλα! Να το παλέψεις το σλινγκ, άμα το συνηθίσεις εύκολο είναι!! Από μαγαζί το πήρες ή από το ίντερνετ;

Γιόλα, όλα καλά εύχομαι με τις εξετάσεις, να πάψει να ταλαιπωρείται το μικράκι. Αφού σας βόλεψε κι η πιπίλα, όλα καλά!

Μάυ, άσ'τα να πάνε με τις νυχτερινές γκάφες.. Εγώ βρε κορίτσια έχω ξυπνήσει με το μωρό στα χέρια και δε θυμόμουν πως βρέθηκε εκεί.. Φρίκαρα! Α, παρεμπιπτόντως, χθες στην παιδίατρο είπα πως η μικρούλα ζορίζεται να τα κάνει και μας έδωσε υπόθετα γλυκερίνης για μωράκια, για όταν ζορίζει πολύ η κατάσταση. Τη ρωτήσαμε για μπατονέτα με λαδάκι και μας είπε καλύτερα τα υπόθετα, για να αποφευχθεί τυχόν τραυματισμός. Ο κάθε παιδίατρος με τις απόψεις του, αλλά σου το λέω γιατί αντιμετωπίζετε μια από τα ίδια, σε περίπτωση που θες να ρωτήσεις κι εσύ για τα υπόθετα. Εμείς βέβαια δεν τα δοκιμάσαμε ακόμη, οπότε δεν ξέρω να σου πω αποτελέσματα.

Ιωαννάκι, τέλειο μενού! Η θεία μου έφτιαχνε ένα ωραίο πιάτο με γαρίδες.. Ήταν με ντομάτα και φέτα στο φούρνο..

Μαράκι, ήρθες προς τα εδώ; Τέλειο καιρό σου κάνει, δεν έχεις παράπονο!

Ηλιοβασίλεμα, τι θα γίνει με το γιατρό, βρε κοπελιά;; Θα σε κυνηγάω μέχρι να πας!! Σήμερα έχεις γυναικολόγο, αν θυμάμαι καλά;

Έλλη, αν θες να αυξήσεις την παραγωγή, μπορείς να πιεις μάραθο, που βοηθάει και στους κολικούς. Εμένα μου τον απαγόρευσαν, γιατί έχω υπερπαραγωγή. (Εννοώ αφέψημα κανονικό, όχι τις σκόνες που έχουν στα φαρμακεία, έτσι;)

Κοαλάκι, καλά θα κάνετε και θα πάρετε σκύλο. Θέλει βέβαια τη φροντίδα του, αλλά θα κάνει καλό και στη φουρτουνίτσα! Ελπίζω να προλάβετε λαϊκή σήμερα!

Χριστινάκι, αντέχεις ακόμα;;

Ριτσάκι, ανακατωσούρες, ε; Συνήθως μετά το πρώτο τρίμηνο φεύγουν, οπότε λίγη υπομονή και πολλή ξεκούραση!!!! Άσε την πεθερά να κάνει δουλειές και μαγειρέματα!

Η Πατουσίτσα, η Νάσια, το Σοτσάφι κι η Στεφανιάνα χαθήκανε, ε;

Μπραβο!! για την μικρουλα σου Ζωητσα μου.....

Εγω την ημερα ειμαι καπως καλυτερα....το απογευματακι με βραδακι με πιανουν η ζαλαδες και η ανακατοσουρες μωρε....

Εσυ κατα τ'αλλα καλα εισαι μαναρακι μου;;

x8yip2.png?0gPNKwlL

Κουκλες μου καλημερα!Τι κανετε κοριτσια μου?Μου λειψατε!Παλευα χθες να φτιαξω τον υπολογιστη,ο οποιος μαλλον θελει format!

Ειμαστε καλα!Το σ-κ τα συναισθηματα ηταν αρκετα φορτισμενα,λογω του θειου,αλλα και δω που ηρθα,εχουμε αλλα προβληματα με τον μεσαιο αδερφο της μαμας μου!Αστα να πανε.....

Η μικρη ειναι καλα!Αυτες τις μερες,κοιμαται μονη της,χωρις αγκαλια,με κλαμματα μεν,αλλα για πολυ λιγο.Το βραδυ ξυπναει 3 με 4 φορες!Παλι καλα!Το μεσημερι θα παω και στο σπιτι της κολλητης μου,θα μαζευτουμε εκει,και θα παω μαζι με την μικρη!

Εχουμε υπεροχο καιρο Θεσσαλονικη....Ναι Ζωη μου,οτι πρεπει για βολτες με την μικρη!!!!

Δεν καλοδιαβασα νεα σας!

Αγορομαμμυ μου,κατι διαβασα για καπνισα συναδελφων κτλ!Φυσικα και θα τους το απαγορευσεις!Καπνιστρια ειμαι,αλλα στην εγκυμοσυνη που δεν καπνιζα,με ενοχλουσε παρα πολυ και δεν ηθελα να ειμαι σε χωρο καπνιζοντων!Ειναι θεμα υγειας και του μωρου!Ακομη και οταν βγαινω εξω και κανιζω,διχως τον αντρα μου μιας και δεν το ξερει:tongue:,ενα δω οτι υπαρχει εγκυμονουσα βγαινω εξω.Κριμα ειναι!

Υολα μου,ευχομαι οι εξετασεις να βγουν καλες!Σαραντησατε διαβασα!Η ευχη αυτη παντα να τον προστατευει!

Μποτσακι μου,πως τα παει ο μποτσακογιος?Ανεφερε μια κουκλιτσα μας,πως για αποφυγη πνιγμονης την ωρα του γευματος να το κρατας σε πιο ορθια σταση!Συμφωνω απολυτα!Θα σου ελεγα,να τον σταματουσες καπου καπου,βγαζοντας το μπιμπερο απο το στομα,με προσοχη,για να μην καταπιει παραπανω αερα!Αυτο ειχα εφαρμοσει στη μικρη μου,οταν ειναι σε αντιστοιχη ηλικια και πνιγοταν και αυτη!

Κοαλακι μου,καπου πηρε το ματι μου για σκυλι!Το πηρατε τελικα?Θυμαμαι που το ειχες αναφερει πιο παλια!

Τι κανει η μικρη?

Ηλιοβασιλεμα μου,τι κανεις κουκλα μου?Η μικρουλα μας?

Εχεις γυναικολογο?Ax και γω πρεπει να παω,αλλα ποτε?:rolleyes:

Iωαννα μου,η μικρη ταλαιπωρειτε λογω ουλων?Πριστηκαν?Αχ υπομονη!Σε καταλαβαινω απολυτα!Πως τα πας μαρη με τον θηλασμο?Ηʼ μαλλον αποθηλασμο!

Ελλη μου,εχει σαλια ο μικρος?Λογικο και φυσιολογικο νομιζω!Καταρχην αρχιζουν τα ουλα νε σκλυραινουν και προετοιμαζονται για τα πρωτα του δοντακια!Οπως ειπε και η Αγορομαμμυ,αργοτερα να δεις ποσα θα εχει!Εμενα η μικρη μου,πνιγεται καποιες φορες!Χιχιχι!Οσο για τον τροπο αποσυμφορησης της μυτης,σιγουρα θα κανεις χρηση αυτου που σε βολευει εσενα και διαυκολυνει την αναπνοη του παιδιου!Εγω παντα χρησιμοποιουσα αποφρακτηρα σε συνδιασμο με ορο,αμπουλες ομως!Απο ημερων!Συριγγα δε θα χρησιμοποιουσα διοτι,εκτος απο εστια μικροβιων,μπαινει και με μεγαλυτερη πιεση στη μυτουλα αλλα και περισσοτερη ποσοτητα!:D!Πως τα πατε γενικα?

Μαυ μου γλυκια,τι κανει η ʼʼδυναμηʼʼ μας?Ακομη με τα κακακια της ετσι?Αχ μωρε μικρουλη γατακι!Ειχες αναφερει για μαραθο μεσα στο γαλα!Προσωπικα θα σου ελεγα το εξεις,μην αναμυγνυεις και πολυ το γαλα με διαφορα αλλα υγρα!Μπορει ο μαραθος για παραδειγμα να μην της αρεσει,οποτε να μην θελει και το γαλα!Καταλαβαινεις τι θελω να πω?Ακομη και για τις σταγονες που ανεφερε το Μποτσακι μας!Εγω τις εδινα με κουταλακι!Παντα μιλαω απο προσωπικη εμπειρια,οχι οτι αυτο που λεω ειναι σωστο!Αλλα καλο θα ηταν να μην γινετε τετοια μυξη!:D

Ριτσακι μουυυυ,μανουλα,τι κανεις?Κατι πηρε το ματι μου για αναγουλες?Ωχχχχ,ειχα μεχρι τον 5ο!Αφου πολλες φορες ο εμετος μου,μπλιαχχχχ συγνωμη,ηταν μονο αιμα!Ποσο πολυ ειχε ταραχθει το στομαχι!

Μαρακι μου τι μου κανεις;;

Η Δημητρουλα σου τι κανει;;

Εγω καλα ειμαι....ριχνω ατελιο τους υπνους....και εχω καθε βραδακι ζαλαδες και ανακατωσουρες....περιμενουμε πως και πως να παει 23 για να παμε να δουμε το νινι μας.....ΧααααΧααα!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

Μπραβο!! για την μικρουλα σου Ζωητσα μου.....

Εγω την ημερα ειμαι καπως καλυτερα....το απογευματακι με βραδακι με πιανουν η ζαλαδες και η ανακατοσουρες μωρε....

Εσυ κατα τ'αλλα καλα εισαι μαναρακι μου;;

ΡΙΤΣΑΑΑΑΑΑ ΜΟΥ πως εισαι??? το νινιιιιι??? και εγω το βραδακι ειχα ζαλαδες και ναυτιες, λες και ημουν σε βαρκαααα :tongue::tongue: ενιωθα!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Γειά σας φίλες μου!Ήρθα και γω!

Ριτσα μου γλυκιά,υπομονή με τα συμπτώματα!Αν και απ ότι θυμάμαι κάνεις διατροφή,αλλά όσο μπορείς να τρως ελαφριά το βραδυ.Το ξυνομηλο,προσωπικά,με βοηθούσε παρά πολύ με τις αναγουλες,καθώς και το ψωμί όπου το πατούσα λίγο στην τοστιερα!Άντε,γρήγορα να περάσουν οι μέρες,να δείτε το μωρο σας!

Κοαλακι μου,πήγατε βολτα?Αυτό σημαίνει πως είχατε καλό καιρό!Τι κάνει η φουρτουνα μας?

Πατουσιτσα,τι κάνεις καμάρι μου?Τι κάνει η πειναλίτσα σου?

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

ΡΙΤΣΑΑΑΑΑΑ ΜΟΥ πως εισαι??? το νινιιιιι??? και εγω το βραδακι ειχα ζαλαδες και ναυτιες, λες και ημουν σε βαρκαααα :tongue::tongue: ενιωθα!!!

Koalaki μου καλα ειμαι ...εχω καθε βραδυ ζαλαδες και ανακατοσουρες....αλλα μου δεινη σημα το νινι οτι εδω ειμαι....ΧααΧαα!!

Εσυ μαναρακι μου γιατι ειχες ζαλαδες και ναυτιες....εχουμε τιποτα λεωωωω;;;

x8yip2.png?0gPNKwlL

Ριτσα μου γλυκιά,υπομονή με τα συμπτώματα!Αν και απ ότι θυμάμαι κάνεις διατροφή,αλλά όσο μπορείς να τρως ελαφριά το βραδυ.Το ξυνομηλο,προσωπικά,με βοηθούσε παρά πολύ με τις αναγουλες,καθώς και το ψωμί όπου το πατούσα λίγο στην τοστιερα!Άντε,γρήγορα να περάσουν οι μέρες,να δείτε το μωρο σας!

Κοαλακι μου,πήγατε βολτα?Αυτό σημαίνει πως είχατε καλό καιρό!Τι κάνει η φουρτουνα μας?

ΜΑΡΙΑΑΑΑΑΑΑ ΜΟΥΥΥΥ ναι ειχαμε υπεροχο καιρο και το εκμεταλευτηκαμε μιας που δεν προλαβαμε τη λαικη το πρωι. Μια χαρα ειναι η φουρτουνιτσα, ευχαριστω!!! Με ρωτησες για το σκυλο το μεσημερι, ελεγα οτι δεν πηραμε ακομα διοτι κανουμε την περιφραξη του οικοπεδου γιατι δεν εχει νοημα να ειναι ανοιχτος ο χωρος για ευνοητους λογου. Καθυστερησαν λιγο οι εργασιες γιατι ειναι μεγαλη περιφραξη και μολις τελειωσουν με ενα τηλ τον εχουμε σπιτι. Εχουμε μονο καγκελα που διαχωριζουν το σπιτι απο ολο το υπολοιπο οικοπεδο, σε λιγες μερες ομως θα εχουμε κανονικη ολοκληρωμενη περιφραξη και σκυυυυυλο :tongue::tongue::tongue: μεσα!!!

Εσεις τι κανετε??? πως περασατε στις φιλες σου???

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Koalaki μου καλα ειμαι ...εχω καθε βραδυ ζαλαδες και ανακατοσουρες....αλλα μου δεινη σημα το νινι οτι εδω ειμαι....ΧααΧαα!!

Εσυ μαναρακι μου γιατι ειχες ζαλαδες και ναυτιες....εχουμε τιποτα λεωωωω;;;

Ποντια εισαι μαρη??? η ερωτευμενη με το σπορακι σου??? εννοουσα οτι οταν ημουν εγκυος ειχα και εγω τα συμπτωματα που ανεφερα...

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Μαρακι μου ....ποσο καιρο εχουμε να τα πουμε!!!

Αρχηζω και τα συνηθηζω τα συμπτωματα......Αχ!! 8 μερες ακομα μεινανε για να το δουμε το μωρακι μας......

Εσυ Μαρακι μου τι μου κανεις;;

x8yip2.png?0gPNKwlL

Ποντια εισαι μαρη??? η ερωτευμενη με το σπορακι σου??? εννοουσα οτι οταν ημουν εγκυος ειχα και εγω τα συμπτωματα που ανεφερα...

Μαλλον ερωτευμενη με το σπορακι μας.....Χιιιι!!Χιιι!!!.....σορυ Koalaki μου....:D:D:D.

x8yip2.png?0gPNKwlL

Μαρακι μου ....ποσο καιρο εχουμε να τα πουμε!!!

Αρχηζω και τα συνηθηζω τα συμπτωματα......Αχ!! 8 μερες ακομα μεινανε για να το δουμε το μωρακι μας......

Εσυ Μαρακι μου τι μου κανεις;;

Θα μας παρεις και εμας μαζι σου?????????????

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Αχαχαχαχα!Ετσι οπως το ειπες ΡΙΤΣΑ ΜΟΥ,νομιζα πως εγω παρερμηνευσα το νοημα της προτασης που εγραψε το ΚΟΑΛΑΚΙ και ειχαμε κι αλλη εγκυμοσυνη!B-)!

Τοτε ΚΟΑΛΑΚΙ ΜΟΥ να τελειωσουν γρηγορα οι εργασιες και να εχετε συντομα κοντα τον νεο σας φιλο και φυλακα!Τι ρατσας ειναι;Θα το παρετε μικρουλη;

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...