Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Γαλιαντρεεες...!!!

Koalaki

Recommended Posts

ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ, ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ, ΚΟΑΛΑΚΙ καλημέρα!!!!!!!

Από ότι έχετε καταλάβει αντέχω και υπομένω πολλά. Από την εγκυμοσύνη κιόλας. Οπότε δεν θα πάρω αντιβίωση και βλέπουμε. Ή που θα το αντιμετωπίσω ή που θα πάω νοσοκομείο. Θα κάνω πάντως τα πάντα για το αντιμετωπίσω και να μην μου κοπεί το γάλα. Τώρα αν μου γυρίσει boomerang θα δούμε.

Ngn μου να προσεχεις!!!!!εχω ακουσει οτι δεν ειναι απλο!!!!!!1

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσια μου απλα μπαινω να γραψω το εξης:

Στα lidl εχει προσφορα τα jumbo pack pampers (baby dry) των 76 τμχ (νουμερο 4) προσφορα με τιμη 17,77 και αντιστοιχα τα 66 τμχ (νουμερο 5) με την ιδια τιμη, ενω η συσκευασια των 46 τμχ εχει 12,99.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Ngn μου να προσεχεις!!!!!εχω ακουσει οτι δεν ειναι απλο!!!!!!1

Θα προσέχω μποτσάκι μου!!!!! Είμαι αρκετά ενημερωμένη πάνω στο θέμα οπότε μάλλον θα την γλιτώσω. Φιλιά στον μποτσακογιό!!!!!!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Αχ κουκλες μου,δεν σας προλαβαινω!Δεν ειναι εδω οι γονεις μου και η μικρη εχει ξεσαλωσει και την κυνηγαω!

Ngn μου,τι επαθες καλη μου?Περαστικα σου!Δε ξερω ενα μπορεις να παρεις την αντιβιωση και σε συνδιασμο με καποιον συμβουλο θηλασμου να κρατησεις τον θηλασμο ακεραιο!Αν και απʼοτι καταλαβα εισαι αρκετα ενημερωμενη,οποτε θα το αντιμετωπισεις!

Μποτσακι μου,στα πατρεια εδαφη λοιπον,για μια ολοκληρη βδομαδα!Να δω κολλητες-γονεις!Και οπως ειπε η Ζωη,εχει τρομερα ωραια μερα!Ηλιοοοοο!Αχ μωρε,τι τροπους μπορει να ανακαλυψει η μανα για να ελαφρυνει τον πονο του παιδιου!Μονο απο ενστικτο σου βγαινουν!

Οο για τα πραγματα του παιδιου,εγω λεω να πουλησουμε τʼαυτοκινητα μας και να παρουμε τροχοσπιτα κοριτσια!Καλεεεε,αυτοι οι ξενοι πως κυκλοφορουν με τοσο λιγα σχεδον ανυπαρκτα πραγματα για τα παιδακια τους?Εμεις ολο το σπιτι να μπορουσαμε να παρουμε,θα το περναμε!Περαν της πλακας,και μεις καπου ειμαστε υπερβολικοι!Και γω,προσπαθω να παιρνω μονο τα απαραιτητα και στο μελλον θα προσπαθησω να το τηρησω!Για να δουμε!

Αγορομαμμυ,πραγματικα,απιστευτος ο τυπος ετσι?Κοβει το καπνισμα,την περιοδο που εσυ το χρειαζεσαι!Παντως μπραβο για την αποφαση του"

Ζωη μου,καλη βολτα!Για παραλια λες ή εκει γυρω που μενεις?

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

ελα Μαρακι βορινο!! εχετε ομορφη μερα ε??? εδω μια βρεχει, μια ηλιο... τωρα με φουντωνουν εδω στη δουλεια γιατι μου κραζουν τους στρατιωτικους και γενικα τους ενστολους...

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

ελα Μαρακι βορινο!! εχετε ομορφη μερα ε??? εδω μια βρεχει, μια ηλιο... τωρα με φουντωνουν εδω στη δουλεια γιατι μου κραζουν τους στρατιωτικους και γενικα τους ενστολους...

Ειναι τοσο κομπλεξικοι οσοι δημιουργουν τετοιες συζητήσεις!Ας ειχαν και αυτοι τα κοτσια να εμπαιναν αστυνομια ή στρατο!Ποιος τους εμποδισε δηλαδη?Και απο κει και περα,ειναι δημοσιοι υπαλληλοι,ναι μεν εχουν εναν σταθερο μισθο,αλλα δουλευουν!Υπαρχουν υπαλληλοι οι οποιοι δεν κανουν τιποτα στην κυριολεξια!Αυτους γιατι δεν τους κατηγορουν δηλαδη?Ασε,ακουω και γω διαφορα στη δουλεια,που ο αντρας μου ειναι αστυνομικος-δημοσιος υπαλληλος και πως εμεις δεν εχουμε αναγκη οικονομικη.Δηλαδη ελεος,στο σπιτι μου εισαι να δεις τι εξοδα εχω εγω?Και τι να τα κανω τα λεφτα,οταν ο αντρας μου ειναι υπηρεσια στο γηπεδο και παραλιγο να του ερθει στο κεφαλι μια τεραστια πετρα?Δε σας το ανεφερα,εγινε την Προπερασμενη Κυριακη!Εαν δεν ηταν μια σεναδελφος διπλα του η οποια ειδε την πετρα να ερχεται και δε τον εριχνε κατω,τωρα θα τον ειχα στο νοσοκομειο,ουτε και γω ξερω σε τι κατασταση.ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΚΟΙΤΑΕΙ ΑΥΤΑ?ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΗΡΑ ΤΩΡΑ ΠΟΛΥ ΑΓΡΙΑ.

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Μαρακι βορινο ευτυχως την γλυτωσε ο συζυγος σου....

Η αληθεια ειναι οτι τα επαγγελματα που εχουν πιο πολλους κινδυνους και ειναι και ανθιυγειινα, ειτε ειναι ενστολα ειτε οχι , λιγες φορες αυτοι που ειναι εξω απο τον χορο τα αντιμετωπιζουν ως πρεπει....

Εγω αυτο που λεω , ειναι να κοιταει ο καθενας το καβουκι του, δηλαδη το σπιτικο του, το επαγγελμα του και τα προσωπικα και της οικογενειας του....και να μην συγκρινεται με τον διπλανο του.....

Δεν με νοιαζει αν ο διπλανος μου εχει παραπανω λεφτα...ευκολοτερη δουλεια...περισσοτερη περιουσια...κλπ κλπ....

Εγω νοιαζομαι να ζησω το παιδι μου και την οικογενεια μου με αξιοπρεπεια, ασφαλεια και αγαπη....

Αυτα.....

Αληθεια, το Σοτσαφι ενημερωθηκε για τις ΓΑΛΙΑΝΤΡΕΣ;;;;;;;;

Μαρακι αστα.... τα παιρνω αγρια γιατι οπως σας εχω πει αυτοι εδω ΞΥΝΟΝΤΑΙ ολη μερα!!! ερχονται μετα τις 8 και ολη μερα καθονται, ειλικρινα! Ασε το τι περνανε αυτοι οι ενστολοι, εμας δε μας ξυπνησαν μεσανυχτα την αλλη φορα οτι ειχε αυτοκτονησει φανταρος και ετρεχε ο αντρας μου σαν τρελος επειδη ειναι διοικητης και ειχε την ευθυνη του??? και η οικογενεια του παιδιου παραδεχτηκε μετα οτι το παιδι ειχε κανει κι αλλες αποπειρες και τα ειχαν κρυψει ολα και μετα βγαινουν και λενε οτι τα τρελαινει ο στρατος... υπηρετουσε στον Εβρο και ξαφνικα τους βγαζουν στα βουνα επειδη ακουνε οτι ετοιμαζονται οι τουρκοι για ντου, και εννοειται ολα αυτα ουτε που ακουγονται στις ειδησεις γιατι τον στρατο κανεις δε τον θελει. Ας ειχαν τη μαγκια ολοι τους να κλειστουν 4 χρονια σε μια αυστηρη σχολη, ουτε φοιτητια χρονια, ουτε τιποτα. Περνουν μια ζωη σαν φανταροι εχοντας παντα καποιον απο πανω τους και οι αλλοι μιλανε που δεν αντεχουν ουτε 1 χρονο θητεια! Ειδικα εσεις της αστυνομιας φευγουν οι αντρες σας και δεν ξερετε αν θα γυρισουν σπιτι... Ετσι μας ελεγε και ενα ζευγαρι που ηταν προχθες σπιτι μας και ο αντρας ειναι αστυνομος, σχεδον καθε βραδυ τον ξυπνανε και παει στην υπηρεσια.. και μετα κανουν συγκριση με τους υπολοιπους δημοσιους υπαλληλους. Ο καθενας να κοιτα τη δουλεια του πραγματικα!

to1Np2.png

KCkop2.png

Αχ κουκλες μου,δεν σας προλαβαινω!Δεν ειναι εδω οι γονεις μου και η μικρη εχει ξεσαλωσει και την κυνηγαω!

Ngn μου,τι επαθες καλη μου?Περαστικα σου!Δε ξερω ενα μπορεις να παρεις την αντιβιωση και σε συνδιασμο με καποιον συμβουλο θηλασμου να κρατησεις τον θηλασμο ακεραιο!Αν και απʼοτι καταλαβα εισαι αρκετα ενημερωμενη,οποτε θα το αντιμετωπισεις!

Μποτσακι μου,στα πατρεια εδαφη λοιπον,για μια ολοκληρη βδομαδα!Να δω κολλητες-γονεις!Και οπως ειπε η Ζωη,εχει τρομερα ωραια μερα!Ηλιοοοοο!Αχ μωρε,τι τροπους μπορει να ανακαλυψει η μανα για να ελαφρυνει τον πονο του παιδιου!Μονο απο ενστικτο σου βγαινουν!

Οο για τα πραγματα του παιδιου,εγω λεω να πουλησουμε τʼαυτοκινητα μας και να παρουμε τροχοσπιτα κοριτσια!Καλεεεε,αυτοι οι ξενοι πως κυκλοφορουν με τοσο λιγα σχεδον ανυπαρκτα πραγματα για τα παιδακια τους?Εμεις ολο το σπιτι να μπορουσαμε να παρουμε,θα το περναμε!Περαν της πλακας,και μεις καπου ειμαστε υπερβολικοι!Και γω,προσπαθω να παιρνω μονο τα απαραιτητα και στο μελλον θα προσπαθησω να το τηρησω!Για να δουμε!

Αγορομαμμυ,πραγματικα,απιστευτος ο τυπος ετσι?Κοβει το καπνισμα,την περιοδο που εσυ το χρειαζεσαι!Παντως μπραβο για την αποφαση του"

Ζωη μου,καλη βολτα!Για παραλια λες ή εκει γυρω που μενεις?

Καλησπέρα Μαρία μου!!!!! Τι κάνεις??? Η Δημητρούλα κοιμάται μόνη της τώρα εε??? Μπράβο!

Εγώ έπαθα μαστίτιδα χθες με τρομερούς πόνους και 39 πυρετό και το παλεύω να μην πάρω αντιβίωση και να το ξεπεράσω μόνη μου!!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Διαφημίσεις

Αχ Ngn μου,πραγματικα ευχομαι να περασει γρηγορα κοπελα μου!

Ηλιοβασιλεμα μου,οπως τα λες.Εχεις τοσο δικιο!Αλλα ετσι εχουν μαθεο οι πιο πολλοι!Να ασχολουνται με τους αλλους,ενω οι ιδιοι ειναι χειροτεροι!

Καλη ξεκουραση αγορομαμμυ μου!

Σας αφηνω και γω φιλες μου!Παω στις κολλητουλες μου!Θα τα πουμε μετα,εαν εχει ορεξη ο ʼʼυπολογιστηςʼʼ!!!:D:tongue::tongue:

Καλο μεσημερι!Καλη ορεξη!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Ουουου! Γαλιαντρεεεεςςςς!

Ζωή θηλάζω οπότε θέλει ο μικρός.. Δεν εχουμε σταθερές ώρες.. Άλλες φορές κάνουμε τρεις ώρες άλλες φορές μισή..

Μου έφεραν δώρο χθες (το πρώτο δώρο του μπέμπη από άτομο εκτός οικογένειας) ένα συνολακι φαρμάκι φούτερ! Χακί με πορτοκάλι ιπποταμακι και έχει και άσπρο χρώμα και κίτρινο και έχει το παντελονακ στο ένα το πόδι σχεδιακι. Πολύ ομορφο! Μια χαρά λεω θα πάμε για γυμναστική. Θα βάλουμε και τα παπουτσακια αγκαλιάς τα αθλητικά θα τους τρελανουμε όλους!

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Αγορομάμυ, καλό το timing του συναδέλφου! Αν το κρατήσει κιόλας καλά θα είναι! Είχα ένα γνωστό που κυκλοφορούσε με το ηλεκτρονικό κρεμασμένο στο λαιμό και ταυτόχρονα κάπνιζε κανονικό! :rolleyes:

Μαράκι, και κοντά στο σπίτι και στην παραλία! Συμπίπτουν! ;) Με τα πόδια είναι 5 λεπτά το να κατέβεις παραλία και βολεύει για βόλτα με το καρότσι. Αλλιώς που να παλεύεις στα άθλια πεζοδρόμια χωρίς ράμπες, με χίλια παρκαρισμένα κλπ.. Εσύ είσαι δυτικά, αν θυμάμαι καλά; Πρόσεχε με τη μικρή και την αιθαλομίχλη.. Οι τιμές εκεί στο σταθμό μέτρησης στη Λαγκαδά ήταν πολύυυυυ ανεβασμένες..

Ngn, με προσοχή και καλό κουράγιο! Περαστικά!

Έλλη, εμάς η παιδίατρος μας είπε να μην την αφήνουμε πάνω από δίωρ μέσα στη μέρα για να είναι χορτάτη και να κοιμάται τη νύχτα. Μπορώ να πωότι μέχρι ενός σημείου δούλεψε! Μεγειά και τα ρουχαλάκια σας! Καλές γυμναστικές!

Ηλιοβασίλεμα, καλή αναμονή στο γιατρό..

Μποτσάκι, εσένα τουλάχιστον κλαίει όταν τα κάνει! Εμένα δε βγάζει κιχ και το έχω συνέχεια στο μυαλό μου μήπως και την αφήσω ώρα λερωμένη, κυρίως το βράδυ, αλλά δεν μπορώ να ελέγχω και κάθε τέταρτο!! :?

p8P6p2.png

Kαλησπερα κουκλες μου!Τι κανετε?Εμεις,οπως σας ειχα πει,πηγαμε στην κολλητη μου,ηταν και οι υπολοιπες της παρεας,οποτε περασαμε υπεροχα!Η μικρη στην αρχη ηταν επιφυλακτικη,αλλα μετα καθησε με τη μητερα της κολλητητς μου,οποτε και μεις τα ειπαμε πιο ηρεμα!

Ελλη,καλοριζικα και καλοφορετα τα νεα σας ρουχαλακια!

Ζωη μου,πως πηγε η βολτα?Καλα θυμασαι,δυτικα μενω!

Δε γνωριζα για τα ποσοστα της αιθαλομιχλης!Ευχαριστω που το ανεφερες!Οσο για τη δυσκολια που αντιμετωπιζουμε κατα τη βολτα με το καροτσι,ειναι τραγικη!Σημερα,και καθως γυρνουσα απο τη φιλη μου,σταματησα σε ενα βενζιναδικο οπου και εβλεπα συνεχομενα ενα τζιπ,οπου εκλεινε ολο το πεζοδρομιο και μαλιστα ακριβως μπροστα απο τη ραμπα!Ηταν μια κοπελα εξω και τη ρωτησα που ανηκει αυτο το αμαξι και μου απαντα με ειλικρίνεια πως ειναι του ιδιοκτητη του βενζιναδικου και αρχιζω και ωρύομαι!Εν τω μεταξυ μεχρι να φτασω στο σπιτι,η μεγαλυτερη διαδρομη ηταν στο δρομο.Την επομενη φορα που θα το δω παλι εκει πανω,γιατι μου ειπε η κοπελα πως θα πει στο αφεντικο πως εγιναν παραπονα,θα καλεσω την αστυνομια.Ελεος!Δηλαδη θα πρεπει καθε φορα που θα βγαινουμε εξω,να σταυροκοπιομαστε για να μην πετυχουμε καποιον Μ....ακα που δε θα ειναι μεθυσμενος και δε θα πεσει επανω στο παιδι?

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Kαλημερα κοριτσια!!!!!!!τι κανετε???

Εμεις καλα,κοιμηθηκαμε απο τις 11 μεχρι τις 6.30,σηκωθηκαμε αλλαχτηκαμε μετα μεχρι τις 10.30 κοιμηθηκαμε,φαγαμε και ξανακοιμηθηκαμε!!!!!!!

Δοξα το Θεο!!!!!!!!!!!Σημερα αυτο,αυριο μπορει να μας βγει το λαδι,κι ετσι κι αλλιως ειναι η μεγαλη η μερα και δεν ξερουμε τι μας επιφυλασσει!!!!!!!!!

Αγορομαμυ μου,τι κανετε?Εγω εκανα καλιεργεια στην αρχη της εγκυμοσυνης γιατι εγω λυσσαξα και μετα αλλη μια φορα στον 4ο γιατι φαγωθηκα παλι επειδη ειχα πολλα υγρα κι ο γιατρος μου δεν μου εκανε ποτε.

Ειχα κανει πριν 5 μηνες τεστ παπ και μου ειπε οτι δεν χρειαζοταν!Μην αγχωνεσαι καλε,αν ηταν θα στο ελεγε ο γιατρος σου!!!!!!!

Γιολα μου δεν ηταν αναγκη να μας πεις ταυτο με το μωρο που φερανε ατην εντατικη γιατι ειμαστε εδω αρκετες που αντιμετωπιζουμε αυτο το προβλημα,καταλαβαινεις!!!!!!!Ειναι σαν να αναφεραμε ενα παρομοιο θεμα με την δικη σου περιπτωση.Σιγουρα θα σε αγχωνε και θα σε στεναχωρουσε!!!!

Τελοσπαντων καλα αποτελεσματα ευχομαι στο μωρακι σου!!!!!!

Ζωητσα μου ολο το παλευω το ρημαδι,αλλα θα το βρω!Απο το ιντερνετ το πηρα!

Ιωαννακι μο καλημερα!!!!!Ωραιο φαγακι!!!!!!!!Φιλακι στο μαγουλακι της μουρμουριτσας !!!!!!!!!

Ελλη μου για το εμβολιο ρωτα τον γιατρο σου για οτι ανησυχεις!!!!!

Κι εμενα εχει σαλια η γιατρος λεει οτι δεν ειναι τιποτα!!

Παντως δοντια σιγουρα δεν ειναι!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

χαχαχχαχαχαχαχχαχαχαχαχχχααχαχαχχαααααααααααα!!!!!!!!!!!11

Μαυ μου συμφωνω απ'οτι καταλαβες με το σχολιακι σου.Ηταν περιτη η αναφορα σε αυτο το θεμα!!!!!!!!!

Μποτσακι σιγουρα δεν σκεφτηκα την δικια σας περιπτωση για να το αναφερω γιατι δεν νομιζω οτι συγκρινεται με αυτο που συνεβη στην κοπελα.Δεν ξερω γιατι το ανεφερα.Ισως γιατι ειναι ενδομυχος φοβος μου και δεν θα ηθελα να μου συμβει.Σιγουρα με το αναφερω δεν το ξορκιζω κιολας απλα συμπασχω με την κοπελα και ηθελα να το μοιραστω μαζι σας.Ουτε σημαινει οτι που το γραφω εγω θα το παθετε κι εσεις ή εγω.

Τωρα αν λογοκρινομαι (γιατι το εχετε ξανακανει σε μενα) καλυτερα να μην γραφω καθολου.Δεν νομιζω οτι εχω προσβαλλει ποτε καμια σας κανοντας σας υποδειξεις τι θα γραφετε απο τα βιωματα σας.Οσο για το πως θα ενοιωθα αν αναφερατε παρομοιο προβλημα νε του μωρου μου ε λοιπον δεν θα ειχα την μυγα γιατι καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη και επιπλεον μπαινω σε αλλα θεματα απο μονη μου και διαβαζω περιπτωσεις αλλων μαμαδων.Ειμαστε οι περισσοτερες λεχωνες τα σωματικα και ψυχολογικα νας ορια μας δοκιμαζονται συνεχεια.Εδω μπαινουμε να ξεσκασουμε οχι να στεναχωρουμε η μια την αλλη.Δεν ειχα τετοια προθεση παντως.

dpTCp2.png

62YBp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...