Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Γαλιαντρεεες...!!!

Koalaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια μου!!!!! Τι κάνετε????

Εγώ χθες είχα μια εφιαλτική ημέρα! Έπαθα μαστίτιδα. Πετρώματα και τρελό πόνο στο δεξί μαστό και πυρετό 39. με τρελό πονοκέφαλο και ζαλάδες. Όλη μέρα ήμουν με ζεστές κομπρέσες, λαδάκια και μαλάξεις. Ο πυρετός μία ανέβαινε μία έπεφτε. Στις 6 το απόγευμα πήρα τον γυναικολόγο μου γιατί είχα απογοητευτεί. Μου είπε να πάρω αντιβίωση για 4 μέρες και να δώσω ξένο γάλα στο παιδί. Στις 8 το απόγευμα μετά από ώρες ατελείωτες ώρες όλων των παραπάνω έπεσε ο πυρετός οπότε δεν πήρα αντιβίωση. Ο γιατρός μου είναι κάθετος οτι πρέπει να πάρω αλλά εγώ θέλω να το παλέψω βρε κορίτσια. Πιστεύω οτι αφού μου έπεσε ο πυρετός σημαίνει οτι το οίδημα υποχωρεί. Λέτε να κάνω βλακεία?????

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Kαλημερα κοριτσια!!!!!!!τι κανετε???

Εμεις καλα,κοιμηθηκαμε απο τις 11 μεχρι τις 6.30,σηκωθηκαμε αλλαχτηκαμε μετα μεχρι τις 10.30 κοιμηθηκαμε,φαγαμε και ξανακοιμηθηκαμε!!!!!!!

Δοξα το Θεο!!!!!!!!!!!Σημερα αυτο,αυριο μπορει να μας βγει το λαδι,κι ετσι κι αλλιως ειναι η μεγαλη η μερα και δεν ξερουμε τι μας επιφυλασσει!!!!!!!!!

Αγορομαμυ μου,τι κανετε?Εγω εκανα καλιεργεια στην αρχη της εγκυμοσυνης γιατι εγω λυσσαξα και μετα αλλη μια φορα στον 4ο γιατι φαγωθηκα παλι επειδη ειχα πολλα υγρα κι ο γιατρος μου δεν μου εκανε ποτε.

Ειχα κανει πριν 5 μηνες τεστ παπ και μου ειπε οτι δεν χρειαζοταν!Μην αγχωνεσαι καλε,αν ηταν θα στο ελεγε ο γιατρος σου!!!!!!!

Γιολα μου δεν ηταν αναγκη να μας πεις ταυτο με το μωρο που φερανε ατην εντατικη γιατι ειμαστε εδω αρκετες που αντιμετωπιζουμε αυτο το προβλημα,καταλαβαινεις!!!!!!!Ειναι σαν να αναφεραμε ενα παρομοιο θεμα με την δικη σου περιπτωση.Σιγουρα θα σε αγχωνε και θα σε στεναχωρουσε!!!!

Τελοσπαντων καλα αποτελεσματα ευχομαι στο μωρακι σου!!!!!!

Ζωητσα μου ολο το παλευω το ρημαδι,αλλα θα το βρω!Απο το ιντερνετ το πηρα!

Ιωαννακι μο καλημερα!!!!!Ωραιο φαγακι!!!!!!!!Φιλακι στο μαγουλακι της μουρμουριτσας !!!!!!!!!

Ελλη μου για το εμβολιο ρωτα τον γιατρο σου για οτι ανησυχεις!!!!!

Κι εμενα εχει σαλια η γιατρος λεει οτι δεν ειναι τιποτα!!

Παντως δοντια σιγουρα δεν ειναι!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

χαχαχχαχαχαχαχχαχαχαχαχχχααχαχαχχαααααααααααα!!!!!!!!!!!11

Μαυ μου συμφωνω απ'οτι καταλαβες με το σχολιακι σου.Ηταν περιτη η αναφορα σε αυτο το θεμα!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Καλημέρα κορίτσια μου!!!!! Τι κάνετε????

Εγώ χθες είχα μια εφιαλτική ημέρα! Έπαθα μαστίτιδα. Πετρώματα και τρελό πόνο στο δεξί μαστό και πυρετό 39. με τρελό πονοκέφαλο και ζαλάδες. Όλη μέρα ήμουν με ζεστές κομπρέσες, λαδάκια και μαλάξεις. Ο πυρετός μία ανέβαινε μία έπεφτε. Στις 6 το απόγευμα πήρα τον γυναικολόγο μου γιατί είχα απογοητευτεί. Μου είπε να πάρω αντιβίωση για 4 μέρες και να δώσω ξένο γάλα στο παιδί. Στις 8 το απόγευμα μετά από ώρες ατελείωτες ώρες όλων των παραπάνω έπεσε ο πυρετός οπότε δεν πήρα αντιβίωση. Ο γιατρός μου είναι κάθετος οτι πρέπει να πάρω αλλά εγώ θέλω να το παλέψω βρε κορίτσια. Πιστεύω οτι αφού μου έπεσε ο πυρετός σημαίνει οτι το οίδημα υποχωρεί. Λέτε να κάνω βλακεία?????

Ngn μου καλημερα!!!!!!!!Περαστικα κοριτσακι μου!!!!!!!Γιατι εγινε αυτο?

Εγω θα ελεγα να ακουσεις τον γιατρο σου για να μην εχεις κανενα θεμα.Ξερω κι εγω?Μηπως πρεπει να πιεις την αντιβιωση ετσι κι αλλιως?

1sh1p2.png

Ngn μου καλημερα!!!!!!!!Περαστικα κοριτσακι μου!!!!!!!Γιατι εγινε αυτο?

Εγω θα ελεγα να ακουσεις τον γιατρο σου για να μην εχεις κανενα θεμα.Ξερω κι εγω?Μηπως πρεπει να πιεις την αντιβιωση ετσι κι αλλιως?

Μποτσάκι μου γλυκό καλημέρα!!!!!!!! Τι κάνει ο Χρηστάκος σου???? Σε ταλαιπωρεί κάποιες μέρες εεεεε?????? Τι να κάνουμε??? Όλα για τα παιδάκια μας!

Την μαστίτιδα την έπαθα γιατί έχω πολύ γάλα και η μικρή είναι λιγόφαγη. Προχτές το βράδυ αποφάσισε να φάει λίγο παραπάνω και μου κοιμήθηκε όλο το βράδυ και το πρωί είχα κατεβάσει τόσο γάλα που δεν το πρόλαβα και πέτρωσε. Μην τύχει σε καμία αυτό που πέρασα. ΕΦΙΑΛΤΗΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!!

Όσο για την αντιβίωση δεν θέλω να πάρω γιατί θα πρέπει να βγάζω για 4 μέρες με το θήλαστρο και να το πετάω και φοβάμαι μην μου κοπεί. Με το θήλαστρο δεν μπορώ να βγάλω πολύ ποσότητα και μένει μέσα. Ενώ όταν τραβάει το μωρό κατεβαίνει κατευθείαν γάλα και έτσι θα φύγουν τα πετρώματα πολύ πιο εύκολα. Ήδη το αισθάνομαι καλύτερα το στήθος και πιστεύω οτι σε λίγες μέρες θα είμαι τελείως καλά. Εγώ βέβαια πήρα και ξένο γάλα και έδωσα χθες το βράδυ μία φορά για να δω πως θα το δεχτεί και από κει και πέρα βλέποντας και κάνοντας.

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Διαφημίσεις

NGN, δεν ξέρω για την αντιβίωση, αλλά γιατί να δώσεις ξένο γάλα;;;; Ίσα ίσα με το θηλασμό το μωρό θα βοηθήσει την κατάσταση! Η μαστίτιδα δεν είναι ένδειξη για να μη θηλάσεις!!

p8P6p2.png

καλημέρα,

Βλέπω πολλές ξενύχτησες :-)!!!!! Και εγώ μία από τα ίδια...

Δεν με φτάνουν οι θηλασμοί... από εχθές με βασανίζουν και αιμοροίδες :shock::shock::shock:... απίστευτος πόνος... δεν μπορώ να καθίσω, να περπατάω, να είμαι ξαπλωμένη... γενικά δηλαδή έχω το κακό μου το χάλι... Έχει καμία κανένα γιατροσοφι για την περίπτωση μου?

Αγορομάμμυ και εμένα δεν μου έκανε καμία εξέταση κολπική όσο ήμουν έγκυος... παρά μόνο λίγο πριν την γέννα... πήρε κολπικό υγρό με κάτι σαν μακριές μπατονέτες... και τις τελευταίες βδομάδες έλεγχε το τράχηλο με το χέρι.

kPAZp2.png

Καλημεραααααααααααααααααααα κοριτσακια μου!!! Τ κανετε???

Εμεις καλααα, ξυπνησαμε στις 10μιση και φυσικα δεν προλαβαμε λαικη. Θα παμε μαρκετ και τελειωσε η υποθεση. Εχει ακριβως 4 μερες που ξυπναμε αργααα και συμπληρωνουμε 13 ωρες βραδυνου υπνου :shock::shock: και ενα 2-3ωρο το μεσημερι.

ΕΛΛΗ ΜΟΥ τα σαλακια οπως σου ειπε και η ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ειναι απολυτως φυσιολογικα. Εκκρινουν οι αδενες και δεν ειναι ακομα ικανο το το στοματακι του μωρου να τα συγκρατησει, οποτε βγαινουν προς τα εξω ;).

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ πως τα πας κατα εκει??? ουτε εμενα επαιρνε σε καθε ραντεβου υγρο, αν ομως διαπιστωνε κατι με βαση τα συμπτωματα τοτε προχωρουσε σε ληψη υγρου και καλλιεργεια κλπ... Και ο δικος μου γιατρος δεν ειναι υπερ της ψιλαφησης δια χειρος απο ενα σημειο και μετα, ουτε εργαλεια φυσικα, εν αντιθεση με το νοσοκομειο που εχει ααααλες αποψεις και πρακτικες συνηθως.

ΓΙΟΛΑ ΜΟΥ υπομονη για ακομα μια φορα!!! Σιγα-σιγα θα τελειωσουν τα βασανα σας και θα ειστε γεροι και ξεκουραστοι ;).

NGN ΜΟΥ περαστικααααα σου!!! Υπομονη, δυσκολη και ατιμη ειναι η μαστιτιδα.

ΜΠΟΤΣΑΚΙ ΜΟΥ τι κανεις μαρηηηηη?????? ολα καλα με τον γιοοο???

ΜΑΥ ΜΟΥ τι κανουν τα κοριτσακια σου???

ΖΩΗΤΣΑ ΜΟΥ πως τα πατε??? ολα οκ???

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Καλημερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πολυ γελαω με τα νυχτερινα ξενυχτια μηνυματα..............με την σειρα Μποτσακι, Μαυ και Γιολας!!!!!!!!!!!!!!!!

NGN, δεν εχεις καθολου μητρικο γαλα αποθεμα ;;;Αν συνεχιζουν οι πονοι, να παρεις την αντιβιωση .... Αν την παρεις , να αντλεις το γαλα σου και να το πετας...Για λιγες μερες μονο θα ειναι.... Να γλυτωσεις απο χειροτερα.....και το μωρο σου γρηγορα θα ξαναγυρισει στο μητρικο.

Αγορομαμυ, ουτε εμενα μου ειχαν παρει κολπικα υγρα κατα την εγκυμοσυνη....ισως μια φορα μονο. Ο τωρινος μου γιατρος ξερω οτι κανει παπ τεστ σε εγκυες στην αρχη της εγκυμοσυνης, αν το προηγουμενο τεστ απεχει πολυ...

Σημερα παω για τεστ παπ γιατι τον Φεβρουαριο κλεινω χρονο απο το παλιο τεστ και θελω να προλαβω σε περιπτωση που προκυψει εγκυμοσυνη καποιααα στιγμη....

Διαφημίσεις

Α, λόγω αντιβίωσης; Υπάρχουν συμβατές αντιβιώσεις..

Καλημέρα Ζωή μου!!!! Εμένα ο γιατρός μου μου πρότεινε την Augmentin των 1000 ένα πρωί και ένα βράδυ. Είναι πολύ δυνατές αλλά μόνο αυτές μπορούν να κάνουν δουλεία άμεσα στην περίπτωση μου γιατί έχω μεγάλο στήθος. Βέβαια ευτυχώς που ήξερα τι να κάνω και όλη μέρα και νύχτα το πάλεψα και έτσι μπορώ να ελπίζω. Κάθε μισή ώρα το πολύ έβγαζα γάλα και έκανα μαλάξεις και το αντιμετώπισα. Έχω ήδη μεγάλη βελτίωση. Τα πετρώματα τα έχω ξαναπάθει και τώρα και στον γιο μου και τα έχω σπάσει μόνη μου αλλά τώρα δεν το πρόλαβα και μου γύρισε σε μαστίτιδα. Τώρα μου έχουν μείνει λίγα πετρώματα. Καμία σχέση με χθες.

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Ngn εσυ μπορεις να κρινεις αν εισαι καλυτερα....η μαστιτιδα απαλυνεται με τις πολλους θηλασμους ή χειροτερευει;

περαστικα παντως γρηγορα!!!!

καλημέρα,

Βλέπω πολλές ξενύχτησες :-)!!!!! Και εγώ μία από τα ίδια...

Δεν με φτάνουν οι θηλασμοί... από εχθές με βασανίζουν και αιμοροίδες :shock::shock::shock:... απίστευτος πόνος... δεν μπορώ να καθίσω, να περπατάω, να είμαι ξαπλωμένη... γενικά δηλαδή έχω το κακό μου το χάλι... Έχει καμία κανένα γιατροσοφι για την περίπτωση μου?

Αγορομάμμυ και εμένα δεν μου έκανε καμία εξέταση κολπική όσο ήμουν έγκυος... παρά μόνο λίγο πριν την γέννα... πήρε κολπικό υγρό με κάτι σαν μακριές μπατονέτες... και τις τελευταίες βδομάδες έλεγχε το τράχηλο με το χέρι.

Χρηστινακι μου καλημερα!!!!!!!!Απαπαπαπαπαπππαααααααααα!!!!!!!11

Ποσο σε καταλαβαινω!!!!!!Βαζε συχνα λαδακι σπιτικο να μαλακωνουν και μετα το μπανιο χαμομηλακι να τις αποστειρωνεις και μετα λαδακι.

εγω εχω και μια αλοιφη την οποια την εβαζα και στην εγκυμοσυνη που ειχα σχεδοδν ενα μικρο τσαμπι σταφυλι πισω.preparation λεγεται και ειναι πολυ καλη .Τις μαλακωνει και τελικα τις μαραινει.Τωρα να φανταστεις εχω μια πολυ μικρη!

1sh1p2.png

Καλημεραααααααααααααααααααα κοριτσακια μου!!! Τ κανετε???

Εμεις καλααα, ξυπνησαμε στις 10μιση και φυσικα δεν προλαβαμε λαικη. Θα παμε μαρκετ και τελειωσε η υποθεση. Εχει ακριβως 4 μερες που ξυπναμε αργααα και συμπληρωνουμε 13 ωρες βραδυνου υπνου :shock::shock: και ενα 2-3ωρο το μεσημερι.

ΕΛΛΗ ΜΟΥ τα σαλακια οπως σου ειπε και η ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ειναι απολυτως φυσιολογικα. Εκκρινουν οι αδενες και δεν ειναι ακομα ικανο το το στοματακι του μωρου να τα συγκρατησει, οποτε βγαινουν προς τα εξω ;).

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ πως τα πας κατα εκει??? ουτε εμενα επαιρνε σε καθε ραντεβου υγρο, αν ομως διαπιστωνε κατι με βαση τα συμπτωματα τοτε προχωρουσε σε ληψη υγρου και καλλιεργεια κλπ... Και ο δικος μου γιατρος δεν ειναι υπερ της ψιλαφησης δια χειρος απο ενα σημειο και μετα, ουτε εργαλεια φυσικα, εν αντιθεση με το νοσοκομειο που εχει ααααλες αποψεις και πρακτικες συνηθως.

ΓΙΟΛΑ ΜΟΥ υπομονη για ακομα μια φορα!!! Σιγα-σιγα θα τελειωσουν τα βασανα σας και θα ειστε γεροι και ξεκουραστοι ;).

NGN ΜΟΥ περαστικααααα σου!!! Υπομονη, δυσκολη και ατιμη ειναι η μαστιτιδα.

ΜΠΟΤΣΑΚΙ ΜΟΥ τι κανεις μαρηηηηη?????? ολα καλα με τον γιοοο???

ΜΑΥ ΜΟΥ τι κανουν τα κοριτσακια σου???

ΖΩΗΤΣΑ ΜΟΥ πως τα πατε??? ολα οκ???

Ελα μαρηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!Καλα ειμαστε !!!!!!!!1εσεις??????

1sh1p2.png

Καλημέρα Ζωή μου!!!! Εμένα ο γιατρός μου μου πρότεινε την Augmentin των 1000 ένα πρωί και ένα βράδυ. Είναι πολύ δυνατές αλλά μόνο αυτές μπορούν να κάνουν δουλεία άμεσα στην περίπτωση μου γιατί έχω μεγάλο στήθος. Βέβαια ευτυχώς που ήξερα τι να κάνω και όλη μέρα και νύχτα το πάλεψα και έτσι μπορώ να ελπίζω. Κάθε μισή ώρα το πολύ έβγαζα γάλα και έκανα μαλάξεις και το αντιμετώπισα. Έχω ήδη μεγάλη βελτίωση. Τα πετρώματα τα έχω ξαναπάθει και τώρα και στον γιο μου και τα έχω σπάσει μόνη μου αλλά τώρα δεν το πρόλαβα και μου γύρισε σε μαστίτιδα. Τώρα μου έχουν μείνει λίγα πετρώματα. Καμία σχέση με χθες.

Το Augmentin είναι συμβατό με το θηλασμό! http://www.e-lactancia.org/search?q=Augmentin

Περαστικά, σου εύχομαι! Πρέπει να είναι πολύ ζόρικη κατάσταση..

p8P6p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...