Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Γαλιαντρεεες...!!!

Koalaki

Recommended Posts

Φιλεναδιτσες μου καλές τώρα κατάφερα να μπω!!!

Μόνη μου θα μιλάω σαν την Αστέρη αλλά εγώ θα τα πω συντρόφισσες και θα τα δείτε το πρωί!!

Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!

Είμαστε λίγο πιο μάλα σημερα,όχι ότι δεν πονεσαμε.Το απόγευμα ζοριστηκαμε αρκετά αλλά το βράδυ κοιμόμαστε από τις 11.Ισως οι σταγόνες και λίγο γλυκάνισο που του εδωσα.Τι να πω!!!Από την άλλη εγώ τρομαγμένη με το τάισμα αλλά τα καταφέρνω!!!Επίσης δεν βρισκω ακρη με τις δουλειες του σπιτιού και το παληκαρακι μου έχει κατουρήσει κι έχει χ....ει όλο τον τόπο!!!

Χρηστινακι μου κι εσύ το ιδιο με την μικρή ε?Πνίγεται το μανάρι μου?Θα περάσει κι αυτό που θα πάει!!!

Ζωητσα μου αϋπνία ε?ομορφα ξενύχτια είναι αυτά!!έχω πάρει κι εγώ σλινγκ αλλά δυσκολεύομαι να το βάλω ρε γμτ αλλά θα το βρω.ειμαι ξερό κεφάλι!!!επίσης ο μικρός από την δεύτερη μέρα εβαζε χέρι στο στομα και η παιδίατρος μου είπε να του δώσω πιπίλα και την βοητηξε 5ημερων την παίρνει οταν πεινάει μέχρι να του δώσω γάλα κι οταν νυστάζει.Μολις τον παίρνει καλα ο ύπνος τη φτύνει.εχει πολύ πλάκα!!!

Αγορομαμυ μου ο Μητσάρας μας κάνει προόδους ε?Θα σας έχει τρελάνει!!χαχαχαχαχα!!

Όσο για το τσιγάρο βάλτους σε τάξη σε παρακαλώ να μάθουν να σέβονται.

Μαυ μου άντε να αρχίσετε να ηρεμειτε κι εσείς σιγά σιγά!!!

Γιολα μου εύχομαι καλα αποτελεσματα.Ολα καλα θα πανε!!Τις μπιογκαια του δίνω κι εγώ εδω και τρεις μέρες και σαν να βλέπω μια πολύ μικρή πρόοδο.Θα δούμε!!!

Κοαλακι μουυυυυυυ!!!!μαρηηηη τι παιδί εχεις κι εσύ?Δεν παλευεται η φουτουνιτσα μας!!Θα ειναι το τέλειο ζευγαράκι με τον Μήτσο μας!!!!

Ηλιοβασίλεμα μου τι κάνετε?Κι εγώ αμπούλες μόνο βάζω και δεν χρησιμοποιώ το σωληνάκι καθόλου!!!

Θαλειτσα μου τι κάνετε?Αρχίσατε τα δρομολόγια?Ωραία πράγματα ειναι αυτά!!!

Ριτσακι μου κοιμησουυυυυυ να κανείς επιδερμίδα!!!!!

Όπως μπήκα σας φιλώ σας καληνυχτω και βγαίνω!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ξενύχτω νούμερο δύο εδώ!!!! Κορίτσια άμα σας πω τη νύχτα, μες τη νυστα μου τί πατατες κανω θα γελάσετε! Εχω έναν θερμαντηρα και ενα μικρό ψυγειακι στο παιδικό δωματιο για να φτιαχνω τα γάλατα. Σήμερα επβαλα το νερό που χρειαζίταν, πατησα τα κουμπιά, το μωρό εντομεταξύ να κλαίει.. Παω να παρω το μπιμπερό όταν σφύριξε οτι έκλεισε, τί να δω, δεν ειχα βάλει μεσα μπιμπερό... Την άλλη φορά, δεν εναλα νερό κ πήγαμε να παρουμε φωτιά, την άλλη έβαλα να ζεσταίνεται ένα μπιμπερό απο προηγούμενο γευμα που βρηκα μπροστά μου, χαχαχαχα, μιλάμε για πολύυυυυ νύστα!!!!

ΜΠΟΤΣΑΚΙ μου ευτυχώς που ο μικρός μας παει καλύτερα!! Μα καλά πως κατουραει κ χ....ει παντού;; Ξετσίτσιδο το κυκλοφορείς το παιδί;; Αχαχαχα!!!!

Αυτες τις σταγόνες παίρνουμε κ μεις κ από κολικούς είμαστε οκ...

ΓΙΟΛΑ μου απο χτες διαβασα τα νεα σου κ ηθελα να σου απαντήσω!! Καταρχηπν καλό σαραντισμό!! Τί συγκινητικες οι εικόνες που περιέγραψες... Υπέροχα!!

Τί σας είπαν στο παίδων;; Πότε αναμένεται η κυστεογραφία; Ας ελπίσουμε να μη γίνεται παλινδρόμηση, αν και αυτό φτιάχνει, απλά θα χρειάζεται αντιβίωση προληπτικά, ίσως για μεγάλο διαπστημα.... Όσο για τα γάλατα που λες, αυτό που γραφεις για το νοβαλάκ έχω να το πω για το φρεζιλακ ΗΑ, το οποίο είχα πει το ίδιο.. Ούτε στον εχθρό μου!!! Εγώ διπνω τωρα ΝΑΝ ΗΑ και καμία σχέση! Είναι μια χαρά γαλατάκι!! Ευχομαι καλά νεα κ να μπεις να μας γραπψεις....

Αντε οι υποπλοιιπες, κοιμηθειτε, ελπίζω και γω να κοιμηθω γρήγορα τωρα κ τα λέμε το πρωί!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

May μου καλημερα.Ευχαριστω για τις ευχες σου.

Πηγαμε χτες το πρωι.Εκει μας κοψοχολιασαν αλλη μια φορα γιατι μας εβαλαν να κανοθμε παλι υπερηχο νεφρων επειδη ο πρωτος ειχε δειξει αλατα ασβεστιου.Με ρωταει η επιμελητρια:εχετε ιστορικο νεφρικης ανεπαρκειας στην οικογενεια;Κοψοχολιαστηκα μεχρι να τα βρουν ολα φυσιολογικα.Κατσαμε απο τις 11 μεχρι τις 15.Κουραστηκαμε και η κορη μου εμεινε στο ολοημερο και την πηραμε ατις 16. Ο μπεμπης το απογευμα εβγαλε φοβερη γκρινια.Ειμαστε 2 ρακη γενικως.Ο μπεμπης μας εχει βγαλει off.Εγω με την μεση μου και ο αντραςμου με το γονατο του.Δεν ειμαστε πρωταρηδες αλά τα εχουμε δει ολα.Η κορη μου ηταν σαν να μην ειχαμε μωρο.

Πηρε φουλ αντιβιωση για 5 μερες και θα την κανουμε αυριο Τεταρτη παλι στο Παιδων Μας ειπαν η που δεν θα εχει παλινδρομηση η που θα ειναι μεχρι 2ου βαθμου.

Χτες το βραδυ ειδα παλι αιμα στην πανα στεναχωρηθηκα αλλα γιαυτο θα παμε στις 21.Ενα πραγμα την φορα. ..

Ευχαριστω ολες που μας ευχηθηκατε για τον σαραντισμο.Και στα δικα σας οι επομενες.

Μποτσακι δυο μερες τωρα τελειωσαν οι σταγονες και ηταν ΣΚ και ο μπεμπης κλαιει χωρις λογο κατα τις 2100.Αυριο θα τρεξουμε να παρουμε.Κι εμας εχι κατουρησει και ξεχεσει τον τοπο ολο.Δεν τον προλαβαινω.

Ζωη και Χριστινακι κι εγω εδωσα απο το νοσοκομειο κιολας πιπιλιτσα και μας εχει σωσει.Οταν ρωτησα παιδιατρο εκει μεσα μου ειπε τωρα θελουμε την πιπιλα μεχρι τον χρονο(στα μεγαλυτερα μωρα την κοβουμε).Κι εμενα ειναι πιπιλας γιατι ανακαλυψε πολυ νωρις τα δαχτυλακια του οποτε καλυτερα πιπιλα απτο να κανει το στηθος μου η τον αντιχειρα.

Χτες εξω απο την απλη εντατικη ηταν μια μαμα που της ειχε πνιγει το νεογνο απο το γαλα.Του βγηκε απο την μυτη και το γυρισε αναποδα αλλα δεν επαιρνε αναπνοη.Μεχρι φιλι της ζωης του ενανε.Εφιαλτης.Τωρα εκαναν εξετασεις...

Ελλη εμεις κανουμε μια αμπουλα την ημερα μετα το μπανιο του γυρνωντας τον αναποδα στον αερα.Ειναι ποκυ σημαντικος ο ορος εχεις δεν εχεις θεμα.Καθαριζει ολο το συστημα εκει μεσα.

dpTCp2.png

62YBp2.png

Καλημερα! Ο παιδίατρος μου είπε πως δεν υπάρχει πρόβλημα που δεν πήρα αμπουλες αλλά όρο απλώς επειδή πολλά μωράκια ρουθουνιζουν όταν κλαίνε να μην τον τάλαιπωρω αν δεν έχει όντως πρόβλημα. Εγω τον άκουσα που ρουθουνιζε το κλάμα γι'αυτό του έριξα.. Τουλάχιστον του άρεσε και όταν έβγαζε τον όρο και τον είχα μπρούμυτα έλεγε αμπου.. Την πρώτη φορά που είδε το μπουκαλι είπε αου! Λες και καταλαβε και λιωσαμε στα γέλια.

Να σας πω κάτι;; Εχω ένα άγχος σχετικά με το εμβόλιο. Αν μπορουσα θα τα άφηνα πολύ πιο μετά. Φοβαμαι μην επιδεινωθούν οι αλλεργίες. Επίσης δεν ξέρω τι αντίδραση θα έχει ο μικρός. Ελπίζω να μην σηκωσει πυρετό και να έχει μόνο γκρίνια..

Επίσης βγάζουνε σάλια. Μου φαινονται πολλά για μωράκι ουτε 2 μηνών ακόμα. Όλο σαλιαρες του φοράω. Είναι φυσιολογικό;;

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσακια!!! τι κανετε?? εμεις καλα!!! στη δουλεια...

Ελλη μου καλημερα! τι κανει ο μπουμπουκος σου? τα σαλια ειναι απολυτα φυσιολογικα, κι εμεις πολυ σαλιο λιγο μετα το σαραντισμο.. τις σαλιαρες τις στιβαμε χαλαρα!! σε λιγο καιρο που θα αρχισουν να φουσκωνουν και τα ουλα εκει να δεις σαλια!!

Yola μου καλημερα! τι τραβατε κι εσεις με το νεογνακι σας!! καλα αποτελεσματα στς υπολοιπες εξετασεις!

to1Np2.png

KCkop2.png

Μποτσακι μου καλημερα! καλυτερα ο Χρηστακος μας? θα βελτιωθει κι αλλο μερα με την ημερα.. μεγαλωνει το ζουζουνι και θα τον ενοχλουν λιγοτερο τα εντερικα!

Μay μου γκαφατζου απο τη νυστα??? χαχαχα, κι εγω παθαινα κατι τετοια, ειχα και τρελα κενα μνημης απο την αυπνια!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Καλα αυτά τα κενά μνήμης νομίζω τα έχω κι εγώ. Ούτε που θυμάμαι τι έκανα τις ώρες που ήμουν.ξύπνια το βράδυ. Ένα πρωί μου λέει ο άντρας μου ότι τσακωθηκαμε το βράδυ και λεω μόνος σου τσακωθηκες δεν θυμάμαι τίποτα..

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

βρε κοριτσια να σας ρωτησω κατι? οι γυναικολογοι σας σας επαιρναν κολπικο υγρο σε καθε ραντεβου;; επειδη εμενα δε μου παιρνει και βλεπω οτι πολλοι γυναικολογοι το κανουν ομως. Σε καθε ραντεβου πριν τον υπερηχο μου παιρνουν ουρα τα οποια εξεταζουν επι τοπου αλλα κολπικο υγρο οχι. θεωρειται απαραιτητο? πιστευω οτι μου παιρνουν ουρα και αν δουν κατι σε αυτα στη συνεχεια θα παρουν κολπικο υγρο. Θα τον ρωτησω την επομενη φορα και πιστευω κατι τετοιο θα μου πει γιατι γενικα δε θελει να βαζει καθολου χερι ή εργαλεια στον κολπο απο καποια εβδομαδα και μετα.

to1Np2.png

KCkop2.png

Καλα αυτά τα κενά μνήμης νομίζω τα έχω κι εγώ. Ούτε που θυμάμαι τι έκανα τις ώρες που ήμουν.ξύπνια το βράδυ. Ένα πρωί μου λέει ο άντρας μου ότι τσακωθηκαμε το βράδυ και λεω μόνος σου τσακωθηκες δεν θυμάμαι τίποτα..

χαχαχαχα!!! καλα κι εγω ξυπνουσα και το πρωι δε θυμομουν τι ωρες ταϊσα τον μικρο τη νυχτα και απο ενα σημειο και επειτα ειχα χαρτακι και στυλο στο κομοδινο και σημειωνα την ωρα που ξυπνησα για να δω το πρωι!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια?τι κανετε?

τα μωρακια?

εμεις καλα!!χτες με τρελανε με την γκρινια της η μουρμουρα κ δεν προλαβα να μπω εδω!!!!!!!!!σημερα το μενου εχει καλαμαρακια τηγανητα με πατατουλες τηγανητες κ εχω γαριδες λεω να φτιαξω γαρισολατα εχετε καμια καλη συνταγη?

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

καλημερα κοριτσακια?τι κανετε?

τα μωρακια?

εμεις καλα!!χτες με τρελανε με την γκρινια της η μουρμουρα κ δεν προλαβα να μπω εδω!!!!!!!!!σημερα το μενου εχει καλαμαρακια τηγανητα με πατατουλες τηγανητες κ εχω γαριδες λεω να φτιαξω γαρισολατα εχετε καμια καλη συνταγη?

καλημερα Ιωαννακι!! τι νοστιμα πραγματακια θα φτιαξεις, μουρλια!!!! τελεια!!! εγω δεν εχω υποψην συνταγη, ψαξε στο ιντερνετ και σιγουρα θα βρεις πολυ νοστιμες! γκρινια το κοριτσακι σου?? κριμα μωρε!

to1Np2.png

KCkop2.png

βρε κοριτσια να σας ρωτησω κατι? οι γυναικολογοι σας σας επαιρναν κολπικο υγρο σε καθε ραντεβου;; επειδη εμενα δε μου παιρνει και βλεπω οτι πολλοι γυναικολογοι το κανουν ομως. Σε καθε ραντεβου πριν τον υπερηχο μου παιρνουν ουρα τα οποια εξεταζουν επι τοπου αλλα κολπικο υγρο οχι. θεωρειται απαραιτητο? πιστευω οτι μου παιρνουν ουρα και αν δουν κατι σε αυτα στη συνεχεια θα παρουν κολπικο υγρο. Θα τον ρωτησω την επομενη φορα και πιστευω κατι τετοιο θα μου πει γιατι γενικα δε θελει να βαζει καθολου χερι ή εργαλεια στον κολπο απο καποια εβδομαδα και μετα.

καλημερα εγω θυμαμαι οτι καλλιεργεια κολπικου υγρου εκανα στην αρχη κ μετα προς το τελος της εγκυμοσυνης κ τεστ παπ που ειχα κανει στον 5 μηνα

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

καλημερα εγω θυμαμαι οτι καλλιεργεια κολπικου υγρου εκανα στην αρχη κ μετα προς το τελος της εγκυμοσυνης κ τεστ παπ που ειχα κανει στον 5 μηνα

πριν μεινω εγκυος στο πρωτο μου εκανα τεστ παπ και εξετασεις καθε εξι μηνες επειδη υποτιθεται οτι μου ειχαν βρει κονδυλωματα τα οποια τελικα δεν ειχα, μηπως γι'αυτο δε μου κανει κολπικο υγρο.. και τωρα ειχα κανει τεστ παπ πριν λιγους μηνες ισως γι'αυτο δε μου ζητησε.. θα τον ρωτησω ομως..

to1Np2.png

KCkop2.png

Καλημέρα!! Κορίτσια, χθες κοιμηθήκαμε 5 συνεχόμενες ώρες!!! :D:D:D:D Πήγαμε και παιδίατρο, 3450 είμαστε και πήραμε άριστα δέκα σε μετρήσεις, αντανακλαστικά κλπ.

Αγορομάμυ, στη δουλειά, ε; Εντάξει με το βλάκα που κάπνιζε; Εμένα κολπικά υγρά μου πήρε μόνο στο τέλος, για την εξέταση για στρεπτόκοκο. Ούρα ίσως σου παίρνει για να ελέγξει για προεκλαμψία; Εμένα ποτέ δε μου πήρε, πέρα από τις γενικές ούρων που έκανα.

Μποτσάκι, μια χαρά ο Χρηστάκος με την πιπίλα! Να το παλέψεις το σλινγκ, άμα το συνηθίσεις εύκολο είναι!! Από μαγαζί το πήρες ή από το ίντερνετ;

Γιόλα, όλα καλά εύχομαι με τις εξετάσεις, να πάψει να ταλαιπωρείται το μικράκι. Αφού σας βόλεψε κι η πιπίλα, όλα καλά!

Μάυ, άσ'τα να πάνε με τις νυχτερινές γκάφες.. Εγώ βρε κορίτσια έχω ξυπνήσει με το μωρό στα χέρια και δε θυμόμουν πως βρέθηκε εκεί.. Φρίκαρα! Α, παρεμπιπτόντως, χθες στην παιδίατρο είπα πως η μικρούλα ζορίζεται να τα κάνει και μας έδωσε υπόθετα γλυκερίνης για μωράκια, για όταν ζορίζει πολύ η κατάσταση. Τη ρωτήσαμε για μπατονέτα με λαδάκι και μας είπε καλύτερα τα υπόθετα, για να αποφευχθεί τυχόν τραυματισμός. Ο κάθε παιδίατρος με τις απόψεις του, αλλά σου το λέω γιατί αντιμετωπίζετε μια από τα ίδια, σε περίπτωση που θες να ρωτήσεις κι εσύ για τα υπόθετα. Εμείς βέβαια δεν τα δοκιμάσαμε ακόμη, οπότε δεν ξέρω να σου πω αποτελέσματα.

Ιωαννάκι, τέλειο μενού! Η θεία μου έφτιαχνε ένα ωραίο πιάτο με γαρίδες.. Ήταν με ντομάτα και φέτα στο φούρνο..

Μαράκι, ήρθες προς τα εδώ; Τέλειο καιρό σου κάνει, δεν έχεις παράπονο!

Ηλιοβασίλεμα, τι θα γίνει με το γιατρό, βρε κοπελιά;; Θα σε κυνηγάω μέχρι να πας!! Σήμερα έχεις γυναικολόγο, αν θυμάμαι καλά;

Έλλη, αν θες να αυξήσεις την παραγωγή, μπορείς να πιεις μάραθο, που βοηθάει και στους κολικούς. Εμένα μου τον απαγόρευσαν, γιατί έχω υπερπαραγωγή. (Εννοώ αφέψημα κανονικό, όχι τις σκόνες που έχουν στα φαρμακεία, έτσι;)

Κοαλάκι, καλά θα κάνετε και θα πάρετε σκύλο. Θέλει βέβαια τη φροντίδα του, αλλά θα κάνει καλό και στη φουρτουνίτσα! Ελπίζω να προλάβετε λαϊκή σήμερα!

Χριστινάκι, αντέχεις ακόμα;;

Ριτσάκι, ανακατωσούρες, ε; Συνήθως μετά το πρώτο τρίμηνο φεύγουν, οπότε λίγη υπομονή και πολλή ξεκούραση!!!! Άσε την πεθερά να κάνει δουλειές και μαγειρέματα!

Η Πατουσίτσα, η Νάσια, το Σοτσάφι κι η Στεφανιάνα χαθήκανε, ε;

p8P6p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...