Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Γαλιαντρεεες...!!!

Koalaki

Recommended Posts

Άντε βρε μπραααβο ριτσα !!!!!!!

Ζοι μου το εχω κ εγώ αυτό κ όντως το χρησιμοποιούσα!!!!

Αγορομμαμη μου εμείς καλά είμαστε!!!είμαστε στη φάση που θέλουμε να τρέχουμε συνέχεια κ περιμένουμε να δούμε πότε θα περπατήσει.

Γεια σου Θαλειτσα μου ...τι μου κανεις μαναρακι μου;;

Ναι ειμαι εγκυος.....Χαααχααα!!

Σε ευχαριστω πολυ Θαλειτσα μου......

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ριτσα καλα αποτελεσματα για τις εξετασεις σου!!!!!!!!!!!!

Αυριο παω και εγω στον γιατρο το απογευμα.

Γεια σου Ηλιοβασιλεμα μου....σε ευχαριστω!!

Αντε με το καλο μαναρακι μου ....να ακουσουμε και απο σενα ευχαριστα!!

Κατα τ'αλλα καλα εισαι Ηλιοβασιλεμα μου;;

Η μαθητριουλα σου τι κανει;;

x8yip2.png?0gPNKwlL

Καλα ειμαστε...νυσταζω αλλα δεν ξαπλωσαμε για μεσημερι....

Σημερα στο νηπιαγωγειο , ειχε στον πινακα ανακοινωσεων την φωτογραφιας της τυχερης της χρονιας απο την βασιλοπιτα!!!!!!!!! :D:D:D:D:D:D Καμαρι εγω, δεν το συζητω!!!!

Τωρα πρεπει να σιδερωσω 2 βουνα ρουχα....

η πεθερα τι λεει; για το εγγονι;

Διαφημίσεις

Καλα ειμαστε...νυσταζω αλλα δεν ξαπλωσαμε για μεσημερι....

Σημερα στο νηπιαγωγειο , ειχε στον πινακα ανακοινωσεων την φωτογραφιας της τυχερης της χρονιας απο την βασιλοπιτα!!!!!!!!! :D:D:D:D:D:D Καμαρι εγω, δεν το συζητω!!!!

Τωρα πρεπει να σιδερωσω 2 βουνα ρουχα....

η πεθερα τι λεει; για το εγγονι;

Αχ!! η Αγγελικουλα σουυυυυ.....μωρε!!

Καλα ....εχει χαρη...απλως τα εχει φτησει...φαντασου να την βαλω να κανει καμια γενικη στο σπιτι....ΧαααΧααα!!

Δεν σε προλαβα ...πιστευω να τα πουμε αργοτερα...Φιλακια!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

Καλημερα και καλη εβδομαδα μανουλες και Ριτσακι (μελλουσα μανουλα).

Η ωρα η καλη σου ευχομαι, καλοστεριωτο και να χαρεις την εγκυμοσυνη σου.Ανεπαναληπτοι μηνες( ηδη μου λειπουν)....

Εμεις παροτι σαραντιζουμε Τεταρτη πηγα χτες Κυριακη να κοινωνησω με την κορη μου και μας εδωσε ευχη ο παπας σε εμενα και τον μπεμπη.

Μετα πηγανε βολτα για φαγητο στο εξοχικο των πεθερικων μου.Τον ερανε με ροδοπεταλα η γιαγια του,ωραιες στιγμες.

Σημερα στις 11 εχουνε ραντεβου στο Παιδων να δειξουμε το ιστορικο και να μας δωσουν αντιβιωση προκειμενου να κανουμε την κυστογραφια μεχρι το τελος της εβδομαδας.Αποωαντιβιωσεις χορτασαμε(παιρνει καθε μερα).Τουλαχιστον θα μσθουμε αν εχει παλλινδρομηση ουρων η οχι.Μεγαλη αγωνια και για το αποτελεσμα και που θα πονεσει.

Με την αλλεργια το αιμα σταματησε εχουμε μονο βλεννα, εγω συνεχιζω διαιτα αποκλεισμου γαλακτοκομικων και θα παμε στις 21 σε αλλεργιολογο στο Παιδων.Με το ξενο το υποαλλεργικο εχουμε μεγαλο θεμα.Το αlmiron το κανει εμετο (φοβερες αναγωγες) και το novalax ειναι μια αηδια πηχτη που δεν το ευχομαι ουτε σε εχθρο μου να το πιει.γ

Τα κοριτσια με τους κολικους δοκιμασατε τις σταγονες biogaia; Μας τις συστησαν στο νοσοκομειο και νομιζω κατι κανουν.

yola μου γεια σου σαραντισατε ....μπραβο!!

Ολα καλα θα πανε ...για τον μπεμπουλη σου μαναρακι μου....

Εγω καλα ειμαι....ολο υπνοοοοο....αλλο τιποτα δεν κανω...Χααα!!!χααα!!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

Ριτσα τελειωσα το σιδερωμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τωρα εφτιαξα ενα καφεδακι...και πινω με τον αντρα μου...αυτος με την εφημεριδα του και εγω εδω παρεα σας!!!!

Ριτσα τελειωσα το σιδερωμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τωρα εφτιαξα ενα καφεδακι...και πινω με τον αντρα μου...αυτος με την εφημεριδα του και εγω εδω παρεα σας!!!!

Εμενα ο αντρουλης μου ετοιμαζετε για δουλεια......:(:(.

Και εγω ξαπλωμενη ημουνα....και κοντευα να κανω νανι.....

x8yip2.png?0gPNKwlL

καλησπερα κοριτσακια! τι κανετε?? ολες καλα?? εμεις καλα! τωρα επεσε για υπνο ο Μητσος και σε λιγο θα ακολουθησουμε.. δεν αφηνω ευκαιρια για υπνο να παει χαμενη!!! χιχιχιχι!! Ριτσακιιιιιιιι που εισαι μαρη γκαστρουλα κι εσυ??? υπνος ε??? μπραβο!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσιααααααααααααααααακια τι κανετε???

Μολις εβαλα τη φμ για υπνο κα καθησα να ξεκουραστω λιγο!!!

Αυριο εχει λαικη, θα παρω τη φμ και θα παω να ψωνησω φρουτα και λαχανικα αφου πρωτα την παω στο φουρνο να της παρω κουλουρακι σουσαμενιο, χωρις αυρο δεν παμε πουθενα!!! Μακαρι να εχει καλο καιρο και να την βολταρω λιγο πρωινιατικα!!!

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑΑΑΑ ΜΟΥ τι κανεις μαρη??? ο μητσος??? παιζει να δειτε φυλο στην αυχενικη??? εγω στην αυχενικη εμαθα!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Κοριτσιααααααααααααααααακια τι κανετε???

Μολις εβαλα τη φμ για υπνο κα καθησα να ξεκουραστω λιγο!!!

Αυριο εχει λαικη, θα παρω τη φμ και θα παω να ψωνησω φρουτα και λαχανικα αφου πρωτα την παω στο φουρνο να της παρω κουλουρακι σουσαμενιο, χωρις αυρο δεν παμε πουθενα!!! Μακαρι να εχει καλο καιρο και να την βολταρω λιγο πρωινιατικα!!!

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑΑΑΑ ΜΟΥ τι κανεις μαρη??? ο μητσος??? παιζει να δειτε φυλο στην αυχενικη??? εγω στην αυχενικη εμαθα!!!

ελα συμπεθερα μου! καλα ειμαστε, και ο Μητσαρας κοιμηθηκε! πωπωπωπω κουλουρι σουσαμενιο, τελεια!!! ναι λογικα θα μαθουμε στην αυχενικη, και στο Μητσο τοτε το μαθαμε.. μας το ειπε με ποσοστο βεβαια και καλα 90% οτι ειναι αγορι αλλα ο γιατρος μου ειχε πει θα ειναι σιγουρα αγορι απλα οι εμβρυολογοι σπανια το λενε 100% και το επιβεβαιωνουν και γραπτα στη β'επιπ.

to1Np2.png

KCkop2.png

καλησπερα κοριτσακια! τι κανετε?? ολες καλα?? εμεις καλα! τωρα επεσε για υπνο ο Μητσος και σε λιγο θα ακολουθησουμε.. δεν αφηνω ευκαιρια για υπνο να παει χαμενη!!! χιχιχιχι!! Ριτσακιιιιιιιι που εισαι μαρη γκαστρουλα κι εσυ??? υπνος ε??? μπραβο!!

Καλα εισαι Αγορομαμμυ μου;;

Εγω εχω κατι ανακατουσουρες σημερα....και εχω θεμα ...δεν μπορω να ενεργηθω και πηρα τηλεφωνο τον γιατρο μου και μου ειπε να παρω κατι φυτικο για να με βοηθησει....ημουνα δυσκοιλια τωρα με την εγκυμοσυνη...εγινε χειροτερα......:tongue::tongue::tongue:.

Εσυ πως εισαι μαναρακι μου;;

x8yip2.png?0gPNKwlL

Εγω εχω κατι ανακατουσουρες σημερα....και εχω θεμα ...δεν μπορω να ενεργηθω και πηρα τηλεφωνο τον γιατρο μου και μου ειπε να παρω κατι φυτικο για να με βοηθησει....ημουνα δυσκοιλια τωρα με την εγκυμοσυνη...εγινε χειροτερα......:tongue::tongue::tongue:.

Μαρηηηηηηηη ριτσαααααα να παρεισ τουμποφλοοοοοοοοο :tongue::tongue::tongue::D:D:D.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

ελα Ριτσακι μου! καλα ειμαι εγω, ειχα φριχτες ανακατωσουρες μεχρι πριν 10 μερες περιπου αλλα τωρα ειμαι πολυ καλα. Προσπαθησε να προσθετεις κουακερ σε ο,τι τρως!! θα σε βοηθησει! και πολλες σαλατες!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...