Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Γαλιαντρεεες...!!!

Koalaki

Recommended Posts

ΖΩΗΤΣΑ, ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ υπομονη, ολα θα στρωσουν σιγα-σιγα!!! ΑΛΗΘΕΙΑ ΛΕΩ!!!!!!!!! :tongue::tongue:;)

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ η φμ ειναι στο κρεβατι της απο τις 9 αλλα μπορει να της παρει λιγη ωρα να κοιμηθει, η αρκετη ωρα ενιοτε. Ξυπναει στον υπνο της απο 1 εως 2,3,4...φορες!!!

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ εεε φυσιολογικη τη βρισκω την ανυπομονησια σου μιας που ολες γνωριζουνε οτι ειναι η πρωτη εξεταση που επιβεβαιωνει την "υγεια-αναπτυξη" του εμβρυου. Υπομονη και σε εσενα λοιπον, εσυ θα κανεις λιγοτερο απο τα κοριτσια :tongue::tongue:.

ναι συμπεθερα μου!!! να το δω και ολοκληρωμενο ανθρωπακι! και οπως στο Δημητρη μετα θα χαζευω το βιντεο της εξετασης στο σπιτι και θα χαζοχαιρομαι!!! σου ξυπναει ακομα η φουρτουνα ε? κι εμενα ξυπναει καμια φορα για πιπιλα. Υπαρχουν βραδια που δε θα ξυπνησει καθολου αλλα υπαρχουν βραδια που θα ξυπνα και ανα μια ωρα αλλα ευτυχως οχι συχνα πλεον. ευτυχως μετα ξανακοιμαμαι πολυ ευκολα σε αντιθεση με τον αντρα μου που αν τυχει και τον ακουσει ξαγρυπνα και δε μπορει να ξανακοιμηθει!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Και εγώ βλέπω ότι η μικρή θα ήταν πιο ήσυχη με την πιπίλα... αλλά είναι πολύ μικρούλα για της δώσω πιπίλα από τώρα... οπότε περιμένω να μεγαλώσουμε λίγο πρώτα!!!!

Ζωή εμένα κάνει κακά 10 φορές την μέρα και πάλι ζορίζεται το παιδάκι!!! Τι πράγμα είναι αυτό... πολλές φορές κλαίει και λέω τι θέλει τώρα... έχει φάει και έχει κάνει κακά... και τελικά ξανακάνει κακά της!!! Έχθες την νύχτα μόνο έκανε στις 12, στις 3 (πριν και μετά το θηλασμό), στις 5, στις 6 και μετά ξανά στις 9. Και το κακό είναι ξαγρυπνάει αφου πονάει η κοιλίτσα της!!!

Χριστινακι εμας η παιδιατρος μας ειχε πει να του δωσουμε πιπιλα οταν κλεισει μηνα για να εχει εδραιωθει ο θηλασμος. Καλο θα ηταν να μη το καθυστερησεις παραπανω γιατι μετα μπορει να μη θελει πιπιλα με αποτελεσμα να προσκολληθει στο στηθος ή να πιπιλησει αντιχειρα. Η παιδιατρος μας ελεγε οτι γενικα ειναι τη φυση τους το πιπιλισμα οποτε κατι θα βρουν να βαλουν στο στομα και καλυτερο απο τα υπολοιπα ειναι η πιπιλα σε σχεση με το στηθος και τον αντιχειρα. Για την ακριβεια οταν της συζητησαμε τον προβληματισμο μας για να του δωσουμε πιπιλα μας ειχε πει "η πιπιλα ειναι το αναγκαιο κακο αλλα θα μπορεις να του το κοψεις ευκολα καποια στιγμη σε σχεση με τα υπολοιπα"

to1Np2.png

KCkop2.png

ναι συμπεθερα μου!!! να το δω και ολοκληρωμενο ανθρωπακι! και οπως στο Δημητρη μετα θα χαζευω το βιντεο της εξετασης στο σπιτι και θα χαζοχαιρομαι!!! σου ξυπναει ακομα η φουρτουνα ε? κι εμενα ξυπναει καμια φορα για πιπιλα. Υπαρχουν βραδια που δε θα ξυπνησει καθολου αλλα υπαρχουν βραδια που θα ξυπνα και ανα μια ωρα αλλα ευτυχως οχι συχνα πλεον. ευτυχως μετα ξανακοιμαμαι πολυ ευκολα σε αντιθεση με τον αντρα μου που αν τυχει και τον ακουσει ξαγρυπνα και δε μπορει να ξανακοιμηθει!

Ναι ακομα ξυπναει, αλλες νυχτες 1 φορα αλλες παλι παραπανω, αλλα ποτε δεν ξυπνησε ανα μια ωρα ας πουμε, οπως κανει ο μητσος μερικες φορες(ευτυχωσ κχι συχαν οπωσ λεσ και εσυ). Καθε 5 λεπτα ξυπνουσε πριν χρονησει, εκει τα ειχα "δει" ολα, πραγματικα, οποτε σε καταλαβαινω!!! Α και εγω κοιμαμαι αμεσως, ευτυχως!!!

Σημ: γνωριζουμε ηθελα να γραψω για την αυχενικη και οχι γνωριζουνε που εγραψα.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Ναι ακομα ξυπναει, αλλες νυχτες 1 φορα αλλες παλι παραπανω, αλλα ποτε δεν ξυπνησε ανα μια ωρα ας πουμε, οπως κανει ο μητσος μερικες φορες(ευτυχωσ κχι συχαν οπωσ λεσ και εσυ). Καθε 5 λεπτα ξυπνουσε πριν χρονησει, εκει τα ειχα "δει" ολα, πραγματικα, οποτε σε καταλαβαινω!!! Α και εγω κοιμαμαι αμεσως, ευτυχως!!!

Σημ: γνωριζουμε ηθελα να γραψω για την αυχενικη και οχι γνωριζουνε που εγραψα.

ναι συμπεθερα μου ζωη να εχουν τα καμαρια μας μας ξυπνανε για λιγο αλλα μας αποζημιωνουν τα λουλουδακια μας!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Πιπίλα δεν έδωσα, αγορομάμυ μου κι η παιδίατρός μας είπε με τίποτα ακόμη. Και να πω την αλήθεια εμένα προσωπικά δε μου αρέσει η ιδέα της πιπίλας..

Χριστινάκι, εμένα κάνει 2-3 φορές και ποσότητα, τις υπόλοιπες απλά ό,τι βγαίνει με τα αέρια. Σκατοκαταστάσεις :tongue:

Αγορομάμυ, πότε θα την κάνεις την αυχενική; Θα κατεβείς Αθήνα;

Κοαλάκι, καμιά εξέλιξη από τον εισαγγελέα είχατε; Με τι παίζει σήμερα η φμ;

p8P6p2.png

Διαφημίσεις

Πιπίλα δεν έδωσα, αγορομάμυ μου κι η παιδίατρός μας είπε με τίποτα ακόμη. Και να πω την αλήθεια εμένα προσωπικά δε μου αρέσει η ιδέα της πιπίλας..

Χριστινάκι, εμένα κάνει 2-3 φορές και ποσότητα, τις υπόλοιπες απλά ό,τι βγαίνει με τα αέρια. Σκατοκαταστάσεις :tongue:

Θα δωσω μαχη κοριτσια για να την κλεισω μεσα. Θελει προσεχτικες κινησεις και στοιχεια. Με καλεσαν στο τηλ να παω να συναντησω τον εισαγγελεα οποτε το επιθυμω. Μιλησα και με την κοινωνικη λειτουργο, πηρα ορισμενες πληροφοριες και τωρα σειρα εχει η κορη της. Πρεπει να την πεισω να υπογραψει αλλα επειδη ακομα εχω επιφυλαξεις θα δουμε ποιες ειναι οι πραγματικες προθεσεις ολων...

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Ζωη μου ναι θα κανεις ο,τι θεωρεις καλυτερο για το παιδακι σου και αφου εμπιστευεσαι την παιδιατρο μια χαρα. Ουτε εμενα μου αρεσε η ιδεα της πιπιλας κ προβληματιστηκαμε πολυ αλλα να σου πω την αληθεια πιο πολυ με προβληματιζε να βλεπω το παιδι να βρισκει παρηγορια στο στηθος γιατι μετα το κοβουν δυσκολα! Παντα ομως εξαρταται στο παιδι Ζωη μου, μια γνωστη μου ουτε πιπιλα πηρε ο μικρος της, ουτε δαχτυλο ουτε στηθος ζητησε και μια χαρα ολα!! Ειναι και λιγο θεμα τυχης! Το ιδανικο ειναι να καταφερετε να μην πιασει τιποτα!

to1Np2.png

KCkop2.png

Γεια σου Ζωη !!!!!!!!!!!!!!!!! βολευτηκες με το σλινγκ; εγω δεν ειχα παρει τοτε στη μικρη...αλλα φανταζομαι η χρηση του θα εχει τα υπερ και τα κατα....

Εγω πιπιλα της εδωσα της μικρης μου σχεδον απο αρχη...δεν μας επηρεασε στον αποκλειστικο θηλασμο και ευτυχως οταν πηγε σκαρτο 2χρ , την κοψαμε μαχαιρι διχως ταλαιπωρια...

Χριστινακι σας ξενυχταει λιγακι η μπεμπα; υπομονη....

Κοαλακι κανε κινησεις σιγουρες για το θεμα που σας απασχολει...αλλα μην πολυβασιστεις στη κορη της....αυτη το αιμα της θα υποστηριξει και ας εχει τρελα ή αδικο...Ετσι δεν λενε;

Θα δωσω μαχη κοριτσια για να την κλεισω μεσα. Θελει προσεχτικες κινησεις και στοιχεια. Με καλεσαν στο τηλ να παω να συναντησω τον εισαγγελεα οποτε το επιθυμω. Μιλησα και με την κοινωνικη λειτουργο, πηρα ορισμενες πληροφοριες και τωρα σειρα εχει η κορη της. Πρεπει να την πεισω να υπογραψει αλλα επειδη ακομα εχω επιφυλαξεις θα δουμε ποιες ειναι οι πραγματικες προθεσεις ολων...

καλημέρα!!!!τι κάνετε????

Κοαλακι μου τι εχει γίνει????εχω χάσει επεισόδια!!!!!

Οι υπόλοιπες πως τα πάτερ????τα μωρα σας???

Ριτσακι μου τελικά είσαι έγκυος??????αν ναι με το καλό κοπέλα μου!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κοαλάκι, εσύ πρέπει να επικοινωνήσεις μαζί της; Μου φαίνεται λίγο δύσκολο να συμφωνήσει.. Καλό κουράγιο πάντως! Τελικά δεν πήρατε σκύλο που λέγατε; Θα βοηθούσε και με τη συγκεκριμένη περίπτωση....

Αγορομάμυ, καλά, ναι, αν υπήρχε λύση που να ταίριαζε σε όλα τα παιδιά, θα είχαμε βρει την υγειά μας! Εμείς έχουμε και το θέμα με τις ψευδοθηλές που θέλουμε να κόψουμε κι η πιπίλα θα το κάνει δυσκολότερο.

Ηλιοβασίλεμα, καλημέρα!! Τι κάνει η μικρούλα σου; Το σλινγκ με έσωσε! Εδώ στην πόλη το καρότσι είναι πολύ δύσχρηστο, οπότε τη βάζω στο σλινγκ και πάμε φούρνο, σούπερ μάρκετ κλπ. Και για μέσα στο σπίτι βέβαια ή για να τη θηλάσω έξω αν χρειαστεί κλπ. Σωτήριο!

Καλημέρα, Θάλεια! Εδώ ξενύχτια! Εκεί; (Και ναι, η Ρίτσα είναι έγκυος!!)

p8P6p2.png

Διαφημίσεις

ναι Ζωιτσα εσεις εχετε και τις ψευδοθηλες... τωρα θα εχουν ερθει στα ισια τους οι θηλες σου να θηλαζει απευθειας η μπουμπου!!!

Καλημερα Θαλεια!!! καλα ειμαστε!!! εσενα το ζουζουνακι σου??

to1Np2.png

KCkop2.png

Κοαλάκι, εσύ πρέπει να επικοινωνήσεις μαζί της; Μου φαίνεται λίγο δύσκολο να συμφωνήσει.. Καλό κουράγιο πάντως! Τελικά δεν πήρατε σκύλο που λέγατε; Θα βοηθούσε και με τη συγκεκριμένη περίπτωση....

Αγορομάμυ, καλά, ναι, αν υπήρχε λύση που να ταίριαζε σε όλα τα παιδιά, θα είχαμε βρει την υγειά μας! Εμείς έχουμε και το θέμα με τις ψευδοθηλές που θέλουμε να κόψουμε κι η πιπίλα θα το κάνει δυσκολότερο.

Ηλιοβασίλεμα, καλημέρα!! Τι κάνει η μικρούλα σου; Το σλινγκ με έσωσε! Εδώ στην πόλη το καρότσι είναι πολύ δύσχρηστο, οπότε τη βάζω στο σλινγκ και πάμε φούρνο, σούπερ μάρκετ κλπ. Και για μέσα στο σπίτι βέβαια ή για να τη θηλάσω έξω αν χρειαστεί κλπ. Σωτήριο!

Καλημέρα, Θάλεια! Εδώ ξενύχτια! Εκεί; (Και ναι, η Ρίτσα είναι έγκυος!!)

Άντε βρε μπραααβο ριτσα !!!!!!!

Ζοι μου το εχω κ εγώ αυτό κ όντως το χρησιμοποιούσα!!!!

Αγορομμαμη μου εμείς καλά είμαστε!!!είμαστε στη φάση που θέλουμε να τρέχουμε συνέχεια κ περιμένουμε να δούμε πότε θα περπατήσει.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Άντε βρε μπραααβο ριτσα !!!!!!!

Ζοι μου το εχω κ εγώ αυτό κ όντως το χρησιμοποιούσα!!!!

Αγορομμαμη μου εμείς καλά είμαστε!!!είμαστε στη φάση που θέλουμε να τρέχουμε συνέχεια κ περιμένουμε να δούμε πότε θα περπατήσει.

μπραβο Θαλεα μου που εισαστε καλα! ναι οπου να 'ναι θα παρει δρομο ξαφνικα! εμας βηματα ξεκινησε απο 11 μηνων και οταν εκλεισε 13 μηνες εκει που ημασταν σε μια καφετερια ξαφνικα πηρε δρομο και οχι απλα περπατουσε, σχεδον ετρεχε! θα εκπλαγεις!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

κοριτσακια μου θα σας σφησω!! σχολαω σε λιγο να παω σπιτακι μου και μετα θα κοιμηθω οταν κοιμηθει και ο μικρουλης!!! θα τα πουμε το βραδυ, σας φιλω ολες!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Τωρα τοποθετουμε καγκελα στο οικοπεδο και μολις τελειωσουν με ενα τηλ εχουνμε το σκυλο σπιτι. Πρεπει να το περιφραξουμε γιατι ειμαστε απο μετακομιση. Μεχρι τωρα ειχαμε μονο εσωτερικα καγκελα που διαχωριζαν στην ουσια το σπιτι απο το υπολοιπο οικοπεδο. Αλλα τωρα με το σκυλαρο που αποφασισαμε να παρουμε θα πρεπει σιγουρα να ολοκληρωσουμε την περιφραξη και επειδη ειναι τεραστια καθυστερουν οι εργασιες.

Δεν περιμενω να παρω την υπογραφη της, θα το απαιτησω αν μου αντισταθει και θα "πατησω" εκει που πρεπει προκειμενου να προστατευσω το παιδι μου και κατ επακτασην τους υπολοιπους. Το σιγουρο ειναι οτι δεν θα κατσω με σταυρομενα τα χερια ;). Ο κυκλος που εχω ευτυχως αποτελειται απο αστυνομικους, δικηγορους και ολα τα συναφη. Θα δουμε, το παω αργα και προσεχτικα!!!

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ καλη ξεκουραση!!! Η φμ κοιμηθηκε προλιγο. Σημερα φαγαμε κριθαρακι με κοκκινιστο κρεας. Μουυυρλια!!!!

ΘΑΛΕΙΤΣΑ ΜΟΥ αντε μπραβο να περπατησετε και να τρεχετε οοοολη μερα για παιχνιδι. Θα σου πω εν ολιγοις τι συνεβη: μας επιτεθηκε μια οχι νορμαλ κυρια με πετρα οσο εγω και η φμ ειμασταν σπιτι και παιζαμε πριν λιγες μερες. Η εν λογω κυρια χρηζει αμεσης φροντιδασ απο ψυχιατρικη κλινικη γιατι εχει κανει και αλλα στο παρελθον που θετουν σε κινδυνο τη σωματικη ακεραιοτητα του συνολου εδω στη περιοχη. Οποτε πηρα πρωτοβουλια να την κλεισω εγω μεσα εφοσον η κορη της πεταει στα στα συννεφα, ηρθε η ωρα λοιπον να προσγειωθει!!!!!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...