Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Μωρέ μην ανχωνεσε προκαταβολικά . Κάτσε να βγει η εξέταση πρώτα . Καταρχάς προεμφυτικο  ξεκινανε από τα επόμενα έμβρυα νομίζω μόνο σε φρέσκα κάνουν Κ μετά τα καταψυχουν . Αλλά τώρα μπήκες σε σκέψεις που δεν πρέπει προκαταβολικά  

Πολύ πιθανό- δε το γνωρίζω. Επειδή μου ανέφερε ο γιατρός τις ημέρες του εμβρύου σαν ανασταλτικό παράγοντα, υπέθεσα πως μπορεί να γίνει κ σε κατεψυγμένη βλαστοκύστη αλλά μπορεί να κάνω λάθος. Θα κάνω την εξέταση σήμερα. Εντάξει όσο να’ναι δικαιολογείται η ασυνήθιστα χαμηλή ΑΜΗ από πάντα. Δλδ δε θα πέσω κ από τα σύννεφα αν βγει θετικό βάσει όσων διάβασα. Απλα μπαίνει κ άλλος παράγοντας στην εξίσωση τώρα αν όντως ισχύει κάτι τέτοιο. Θα έχω ένα σχετικό άγχος μέχρι να βγει. 

πρίν από 13 λεπτά , LeneL είπε:

Σε καταλαβαίνω, εννοείται ότι τα σκεφτόμαστε όλα σε αυτή τη φάση! Το μη σε αγχωνει το είπα από την άποψη ότι οι πιθανότητες να συμβαίνει κάτι είναι αρκετά χαμηλές όπως το έχω καταλάβει! Σκέψου θετικά και όλα καλά θα πάνε.. απ' ο, τι κατάλαβα είσαι πολύ νέα και η ΠΩΑ συνδέεται κυρίως με την ποσότητα των ωαρίων όχι την ποιότητα (αυτό μου είχε πει και ο εξωσωματικος μου, μόνο που εγώ ήμουν στον αντίποδα και με ΠΩΑ και 42 ετών..). Απλά όταν μπούμε σε αυτή τη διαδικασία μας τρελαίνουν με εξετάσεις και πιθανότητες για να δικαιολογήσουν και κάπως την όποια αποτυχία.. ελπίζω να μη σου λέω, βλακείες, καμία φορά αυτή τα σκέψου θετικά είναι λίγο εκνευριστικα.. πιστεύω ότι η επόμενη ετ θα είναι η τυχερή!

Σε ευχαριστώ καλή μου. Εκ του αποτελέσματος τα έμβρυα δεν είναι καλής ποιότητας οπότε δεν έχουμε καταλάβει ακόμα αν ευθύνεται και η ποιότητα των ωαρίων εκτός από την ποσότητα. Οχι δεν λες βλακείες, η θετική σκέψη πάντα βοηθάει. Απλα δε μου έχει συμβεί και κάτι θετικό καθ’ολη τη διάρκεια για να πω πως με έχει βοηθήσει λίγο. 

Τελικά έγινε βλαστοκύστη το έμβρυο που πήραμε 2/1. Αλλά κλασικά όχι καλή, 4 BC. Αρα τώρα πρακτικά έχω τώρα μια 3 BC και μια 4 BC.

• Δύναμη! 1

Γαλιαντρεεες...!!!

Koalaki

Recommended Posts

Ναι κανω σιγα -σιγα...οχι δεν ειμαι κρεβατωμενη!!!

Χαιρομαι που ειστε καλα μαναρακι μου....!!!

τελεια.. και ετσι να συνεχισεις σε ολη την εγκυμοσυνη Ριτσακι μου! και τωρα που φτιαχνει ο καιρος θα απολαυσεις και βολτιτσες! αν θυμαμαι καλα μενεις παραθαλασσια ε?

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρες! Τώρα γυρίσαμε από ένα σωρό εξωτερικές δουλειές με τη μικρή και την ταΐζω. Υπέροχη μέρα! Πήραμε και πάνινα βιβλία να έχουμε να χαζεύουμε! Πάω να διαβάσω νεάκια σας, όσα προλάβω.

p8P6p2.png

τελεια.. και ετσι να συνεχισεις σε ολη την εγκυμοσυνη Ριτσακι μου! και τωρα που φτιαχνει ο καιρος θα απολαυσεις και βολτιτσες! αν θυμαμαι καλα μενεις παραθαλασσια ε?

Ναι ευτηχως ολα καλα Αγορομαμμυ μου!!

Ναι βρε μενω Χαλκιδα....εννοειτε οτι θα κανω τις βολτες μου..Χααα!!χααα!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

Καλα θυμομουν Ριτσακι οτι εμενες καπου προς Ευβοια αλλα δεν ημουν σιγουρη για Χαλκιδα!!! κι εμεις εδω ολο θαλασσα και ανυπομονω να αλλαξει και η ωρα να μεγαλωσει η μερα να λιωωωσουμε με τον μπουμπουκο μου στις βολτες! τα πρωινα που τον καρατανε οι γονεις μου στο χωριο ξετρελαινεται, δε συμμαζευεται! χαζευει με τα ζωακια που εχουν εκει, κοτουλες, γουρουνακια, γατουλες, σκυλακια και χαιρεται τοοοοοσο πολυ!!!

Ζωιτσα κανατε δουλιτσες εξω ε? μπραβο σας.. αχ κι εμενα οταν ηταν μικρος τρελαινοταν να χαζευει παραμυθακια, εχουμε παρα πολλα!!! οση γκρινια και να ειχε, μολις ανοιγαμε παραμυθακι και διαβαζαμε χαζευε παρα πολυ και γελουσε!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Καλα θυμομουν Ριτσακι οτι εμενες καπου προς Ευβοια αλλα δεν ημουν σιγουρη για Χαλκιδα!!! κι εμεις εδω ολο θαλασσα και ανυπομονω να αλλαξει και η ωρα να μεγαλωσει η μερα να λιωωωσουμε με τον μπουμπουκο μου στις βολτες! τα πρωινα που τον καρατανε οι γονεις μου στο χωριο ξετρελαινεται, δε συμμαζευεται! χαζευει με τα ζωακια που εχουν εκει, κοτουλες, γουρουνακια, γατουλες, σκυλακια και χαιρεται τοοοοοσο πολυ!!!

Ζωιτσα κανατε δουλιτσες εξω ε? μπραβο σας.. αχ κι εμενα οταν ηταν μικρος τρελαινοταν να χαζευει παραμυθακια, εχουμε παρα πολλα!!! οση γκρινια και να ειχε, μολις ανοιγαμε παραμυθακι και διαβαζαμε χαζευε παρα πολυ και γελουσε!!

Ναι ειναι ωραια...ακρη να μην χαλασει ο καιρος παλι....:cry::cry:...αλλα απ'οτι ειπανε δεν θα ξανα χαλασει!!

Παντος ελεγα ποτε θα περασει ο καιρος ...αλλα περναει!!

Εσυ ποτε ειναι να κανεις β' επιπεδου???

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

Ναι ειναι ωραια...ακρη να μην χαλασει ο καιρος παλι....:cry::cry:...αλλα απ'οτι ειπανε δεν θα ξανα χαλασει!!

Παντος ελεγα ποτε θα περασει ο καιρος ...αλλα περναει!!

Εσυ ποτε ειναι να κανεις β' επιπεδου???

ασε ο καιρος περνα απιστευτα γρηγορα!!!!!! εχω φτασει ηδη στη μεση της εγκυμοσυνης!! και πλησιαζεις και εσυ κοντα-κοντα!! στις 7 Απριλη εχω β επιπ και ανυπομονω παλι!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

ασε ο καιρος περνα απιστευτα γρηγορα!!!!!! εχω φτασει ηδη στη μεση της εγκυμοσυνης!! και πλησιαζεις και εσυ κοντα-κοντα!! στις 7 Απριλη εχω β επιπ και ανυπομονω παλι!!!

Ε!! και μετα απο 10 μερες εχω εγω....ναι και εγω τα ιδια παθενω!!

Θελω να το δω αν ειναι καλα!!

Και γιατρο ποτε εχεις??

x8yip2.png?0gPNKwlL

Καλησπέρα κορίτσια μου!!!!!

Όλες καλά???????

Εμείς καλά! Ο μικρός παιδικό και η μικρή κοιμάται. Σήμερα που ήρθε το σχολικό να τον πάρει γέλαγαν και τα μουστάκια του!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Εύχομαι να συνεχίσει έτσι!!!!!

Χθες μου έλεγε πώς τα πέρασε και ήταν πολύ χαρούμενος. Ήδη έκανε 2 φίλους αλλά ειδικά τον έναν τον αγάπησε πάρα πολύ!!!!!!!!

Εμένα μου κακοφάνηκε πολύ χθες αλλά σήμερα το ξεπέρασα κάπως μιας που περνάει καλά!!! Την Παρασκευή έχω σκοπό να πάω να μιλήσω από κοντά με την δασκάλα του αν και κάθε μέρα μου γράφουν στο τετράδιο τι κάνανε!!!!!

Πάω να διαβάσω νέα σας και έρχομαι να σχολιάσω!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Ε!! και μετα απο 10 μερες εχω εγω....ναι και εγω τα ιδια παθενω!!

Θελω να το δω αν ειναι καλα!!

Και γιατρο ποτε εχεις??

γιατρο εχω μια μερα μετα, στις 8 Απριλη! θα με δει στα καπακια γιατι αφου θα ανεβω Αθηνα θα μου ριξει κι εκεινος μια ματια.. αλλα δε θα μου κανει υπερηχος αφου θα μου εχει κανει ο εμβρυολογος...

to1Np2.png

KCkop2.png

αχ κοριτσακια μου εχω ταραχτει παρα πολυ! η φιλη μου που εμεινε εγκυος με την εξωσωματικη πηγε να κανει μια τριτη χοριακη σημερα. οταν πηγε στο μικροβιολογο του ζητησε και την προηγουμενη χοριακη επειδη ειχε παρει τηλεφωνικα μονο τα αποτελεσματα και ηθελε το χαρτι για το αρχειο της. Και οταν της εδωσε το χαρτι διπιστωσε οτι το νουμερο ηταν το μισο απο αυτο που της ειχε πει στο τηλ! της ειχε πει οτι ειχε διπλασιαστει και απο 101 ειχε παει 254 και οτι τα πηγαινε παρα πολυ καλα. το χαρτι ομως ελεγε 154 και τα επαιξε η κοπελα, την επιασε πανικος κ λεει μα μου ειπατε στο τηλ ετσι κι ετσι και της λεε μην αγχωνεσαι που δε διπλασιαστηκε, καλη ειναι! ελεος!!!! εννοειται πως αν ισχυει το 154 δεν ειναι καθολου καλο... ουφφφφφ αφηστε ειμαι να σκασω ελπιζω να της πανε ολα καλα! το βραδυ θα βγει η τριτη χοριακη και θα δουμε! Παναγια μου να της πανε ολα καλα!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

σημειωση, ο μικροβιολογος αυτος ειναι ο ιδιος ηλιθιος που το καλοκαιρι μου ειχε πει οτι δεν ημουν εγκυος και με πηρε τηλ την επομενη μερα να μου πει οτι εκανε λαθος και οτι τελικα ημουν... ελεος... μεγαλο μειονεκτημα οτι δεν εχουμε γιατρους εδω κατω..

σας αφηνω κοριτσακια μου, παω να μαζεψω το παιδακι μου... καλο μεσημερι..

to1Np2.png

KCkop2.png

αχ κοριτσακια μου εχω ταραχτει παρα πολυ! η φιλη μου που εμεινε εγκυος με την εξωσωματικη πηγε να κανει μια τριτη χοριακη σημερα. οταν πηγε στο μικροβιολογο του ζητησε και την προηγουμενη χοριακη επειδη ειχε παρει τηλεφωνικα μονο τα αποτελεσματα και ηθελε το χαρτι για το αρχειο της. Και οταν της εδωσε το χαρτι διπιστωσε οτι το νουμερο ηταν το μισο απο αυτο που της ειχε πει στο τηλ! της ειχε πει οτι ειχε διπλασιαστει και απο 101 ειχε παει 254 και οτι τα πηγαινε παρα πολυ καλα. το χαρτι ομως ελεγε 154 και τα επαιξε η κοπελα, την επιασε πανικος κ λεει μα μου ειπατε στο τηλ ετσι κι ετσι και της λεε μην αγχωνεσαι που δε διπλασιαστηκε, καλη ειναι! ελεος!!!! εννοειται πως αν ισχυει το 154 δεν ειναι καθολου καλο... ουφφφφφ αφηστε ειμαι να σκασω ελπιζω να της πανε ολα καλα! το βραδυ θα βγει η τριτη χοριακη και θα δουμε! Παναγια μου να της πανε ολα καλα!

Καλησπέρα ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ μου!!!!!!!

Πωπω πολύ στεναχωρήθηκα για την φίλη σου!!!!! Είναι κρίμα να μην πάει κάτι καλά! Μόλις χάρηκε θα της ήρθε ταμπλάς φαντάζομαι!!!!

Ελπίζω να είναι λάθος το 154 και να διπλασιάστηκε! Τον γιατρό σου τον πήρε τηλέφωνο ή περιμένει την 3η χοριακή????

Εσύ καλά είσαι???Το μπεμπέ???? Έβαλες τον μικρό στο κρεβατάκι του???? Καλά έκανες! Και εγώ όταν τον είχα βάλει δεν είχε κανένα πρόβλημα!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

σημειωση, ο μικροβιολογος αυτος ειναι ο ιδιος ηλιθιος που το καλοκαιρι μου ειχε πει οτι δεν ημουν εγκυος και με πηρε τηλ την επομενη μερα να μου πει οτι εκανε λαθος και οτι τελικα ημουν... ελεος... μεγαλο μειονεκτημα οτι δεν εχουμε γιατρους εδω κατω..

σας αφηνω κοριτσακια μου, παω να μαζεψω το παιδακι μου... καλο μεσημερι..

Δεν υπάρχει αυτό που λες!!! Είναι δυνατόν να παίζουν με την αγωνία του κόσμου??? σαν δεν ντρέπονται λίγο !!!!!!

kPAZp2.png

κορίτσια είμαι πολύ στεναχωρημένη!

Η μικρή μου δεν πίνει με τίποτα το ξένο γάλα... εχθές την πιέσαμε λίγο και το αποτέλεσμα ήταν να μην θέλει ούτε από μένα!!! έκλαιγε με λιγμούς και τελικα κοιμήθηκε νυστική! Σήμερα προσπάθησα τώρα... τα ίδια... κλάμα με λιγμούς...

Τι γάλα δίνετε στα μικρά σας???? Ποια μάρκα???

Αλλάξατε πολλά μέχρι να βρείτε κάποιο που να τους αρέσει?

kPAZp2.png

κορίτσια είμαι πολύ στεναχωρημένη!

Η μικρή μου δεν πίνει με τίποτα το ξένο γάλα... εχθές την πιέσαμε λίγο και το αποτέλεσμα ήταν να μην θέλει ούτε από μένα!!! έκλαιγε με λιγμούς και τελικα κοιμήθηκε νυστική! Σήμερα προσπάθησα τώρα... τα ίδια... κλάμα με λιγμούς...

Τι γάλα δίνετε στα μικρά σας???? Ποια μάρκα???

Αλλάξατε πολλά μέχρι να βρείτε κάποιο που να τους αρέσει?

Χριστινα καλησπερα! Μηπως η μικρη σου δεν μπορει να "πιασει" το μπιμπερο. Στην ιδια ηλικια με την κορη σου προσπαθησα να δωσω χαμομηλι στον γιο μου κ δεν μπορουσε με τπτ να πιασει τη θηλη του μπιμπερο. Θυμααι εκεινη η μερα ηταν απο τις ελαχιστες που εκλαψε παρα πολυ. Μετα αγορασαμε ενα μπιμπερο στηριξης θηλασμου που εμοιαζε με στηθος κ οντως το επιανε. Βεβαια δεν χρειαστηκε γιατι ευτυχως εστρωσε το εντερο. Ασε που μολις πεσει λιγο χαμομηλι στο στομα κανει οτισιχαινεται.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...