Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Μωρέ μην ανχωνεσε προκαταβολικά . Κάτσε να βγει η εξέταση πρώτα . Καταρχάς προεμφυτικο  ξεκινανε από τα επόμενα έμβρυα νομίζω μόνο σε φρέσκα κάνουν Κ μετά τα καταψυχουν . Αλλά τώρα μπήκες σε σκέψεις που δεν πρέπει προκαταβολικά  

Πολύ πιθανό- δε το γνωρίζω. Επειδή μου ανέφερε ο γιατρός τις ημέρες του εμβρύου σαν ανασταλτικό παράγοντα, υπέθεσα πως μπορεί να γίνει κ σε κατεψυγμένη βλαστοκύστη αλλά μπορεί να κάνω λάθος. Θα κάνω την εξέταση σήμερα. Εντάξει όσο να’ναι δικαιολογείται η ασυνήθιστα χαμηλή ΑΜΗ από πάντα. Δλδ δε θα πέσω κ από τα σύννεφα αν βγει θετικό βάσει όσων διάβασα. Απλα μπαίνει κ άλλος παράγοντας στην εξίσωση τώρα αν όντως ισχύει κάτι τέτοιο. Θα έχω ένα σχετικό άγχος μέχρι να βγει. 

πρίν από 13 λεπτά , LeneL είπε:

Σε καταλαβαίνω, εννοείται ότι τα σκεφτόμαστε όλα σε αυτή τη φάση! Το μη σε αγχωνει το είπα από την άποψη ότι οι πιθανότητες να συμβαίνει κάτι είναι αρκετά χαμηλές όπως το έχω καταλάβει! Σκέψου θετικά και όλα καλά θα πάνε.. απ' ο, τι κατάλαβα είσαι πολύ νέα και η ΠΩΑ συνδέεται κυρίως με την ποσότητα των ωαρίων όχι την ποιότητα (αυτό μου είχε πει και ο εξωσωματικος μου, μόνο που εγώ ήμουν στον αντίποδα και με ΠΩΑ και 42 ετών..). Απλά όταν μπούμε σε αυτή τη διαδικασία μας τρελαίνουν με εξετάσεις και πιθανότητες για να δικαιολογήσουν και κάπως την όποια αποτυχία.. ελπίζω να μη σου λέω, βλακείες, καμία φορά αυτή τα σκέψου θετικά είναι λίγο εκνευριστικα.. πιστεύω ότι η επόμενη ετ θα είναι η τυχερή!

Σε ευχαριστώ καλή μου. Εκ του αποτελέσματος τα έμβρυα δεν είναι καλής ποιότητας οπότε δεν έχουμε καταλάβει ακόμα αν ευθύνεται και η ποιότητα των ωαρίων εκτός από την ποσότητα. Οχι δεν λες βλακείες, η θετική σκέψη πάντα βοηθάει. Απλα δε μου έχει συμβεί και κάτι θετικό καθ’ολη τη διάρκεια για να πω πως με έχει βοηθήσει λίγο. 

Τελικά έγινε βλαστοκύστη το έμβρυο που πήραμε 2/1. Αλλά κλασικά όχι καλή, 4 BC. Αρα τώρα πρακτικά έχω τώρα μια 3 BC και μια 4 BC.

• Δύναμη! 1

Γαλιαντρεεες...!!!

Koalaki

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσουδια! τι κανετε?? εμεις καλα.. ο μικρος κοιμηθηκε πριν 20 λεπτα, και εγω μολις εφαγα το καθιερωμενο μου αυγουλακι και την λατρεμενη μου σαλατιτσα!! ολα σπιτικα! αυγουλακια απο τις κοτες του μπαμπα, μαρουλακι και λεμονια απο τον κηπο τους, ακομα και το λαδακι!!! ωρες ωρες σκεφτομαι τι τυχεροι που ειμαστε στην επαρχια!!

Μαρακι βορινο πατατοπιτακια και τυροπιτακια??? τελεια! θελω συνταγη για πατατοπιτακια γιατι ο αντρας μου νηστευει σχετικα συχνα!!!! τα βρεφικα ναι θα τα ξαναπλυνω για φρεσκαρισμα..!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μπηκα να σας καληνυχτισω κοριτσακια μου!!!!

Και να σας πω τα νεα μας..ολα καλα απο τον παιδοοφθαλμιατρο,ειμαστε οκ.προληπτικος ελεγχος...αυτα..παρασκευη εχουμε εμβολιο...

Αγορομμαμη μου οσο μπορεις ν α μην κουραζεσαι....αντε οταν γεννησεις με το καλο θελω να μου πεις πως τα βγαζεις περα με 2 αντρες να δω τι θα με περιμενει του χρονου που σκοπευω να μεινω κ εγω....κ βγαλε καμια φωτο να σε δουμε με την κοιλιτσα στο φβ!!!😜

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα!

Ιωαννάκι, άμα δεν άξιζε μη σκας! Αυτή χάνει!

Μαράκι, ακριβή η φιλενάδα σου! Κι εγώ θέλω τη συνταγή για τα πατατοπιτάκια!

Αγορομάμυ, πριν λίγο έτρωγα παστίτσιο με λαχανικά και σκεφτόμουν ότι είναι ό,τι πρέπει για νηστεία! Πολύ τυχεροί εσείς εκεί που έχετε όλα αυτά τα καλούδια.. Εμείς μόνο ό,τι έχουμε στο μπαλκόνι :tongue:

p8P6p2.png

Καλημερα κοριτσακια! τι κανετε? εμεις καλα, στη δουλεια! ξυπνησαμε πολυ χαρουμενα παιδακια.. αποψε ο μικρος κοιμηθηκε στο κανονικο του κρεβατι και τα πηγε περιφημα!! αμα κοιμηθει και σημερα καλα θα μαζεψουμε την κουνια να ανοιξει ο τοπος!!! εχει υπεροχη μερα και μου φτιαχνει τη διαθεση!!! θα χορτασουμε βολτες απο εδω και περα!

Θαλιτσα μπραβο στον μικρουλη σας που ολα ηταν καλα στον οφθαλμιατρο!!! ναι θα βγαλω με το Μητσακο μου αγκαλια καμια φωτο και με την κοιλιτσα μαζι!! εχει αρχισει και φαινεται πλεον, με ρωτανε διαφοροι αν η η κοιλιτσα που εχω ειναι κοιλια εγκυμοσυνης! αστειευομαι κι εγω και τους λεω οχι εφαγα μια κατσαρολα φασολια και φουσκωσα!!! :P

Zωη παστιτσιο με λαχανικααααααααα??????? ε ρε μανα μου τι ωραιο ακουγεται, πρεπει να το κανω!!!!!!!!!!! η μπεσαμελ ομως δεν ειναι νηστισιμη ετσι?? πρεπει να βρω πατεντες για να μαγειρευω!! τελικα τα νηστισιμα ειναι πεντανοστιμα παντως!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια μου,

Θάλιτσα εμβόλιο την Παρασκευή!!! Εμείς το Σάββατο, αλλά νομίζω θα φωνάξω τον παιδίατρο Δευτέρα.

Αγορομαμμυ μπράβο στο Δημητράκη που μεγάλωσε και κοιμήθηκε μια χαρά στο καινούριο του κρεβάτι... Τι καλά τα νέα και για την φίλη σου...

και εγώ θα ήθελα και τα 2 ξαδέλφια μου να κάνουν παιδιά άμεσα για να είναι όλα στην ίδια περίπου ηλικία και να παίζουν :-). Είναι πολύ ωραίο.

Απαπαπα... η πεθερά μου δεν παλευεται!! Πάλι μουτρωμένη είναι...γιατί ζήτησε από τον άνδρα μου να γυρίσουν το ριλάξ από την άλλη και εκείνος έβγαλε τη μικρή από το ριλάξ και την πήρε αγκαλιά... και για κάποιο λόγο που δεν καταλαβαίνω από εκείνη την ώρα δεν μας μιλάει... !!! Παιδιά και αυτό πια αχαριστία είναι... ποια νύφη θα την δεχόταν να είναι μόνιμα στο σπίτι??? και αντί να είναι χαρούμενη, συνεχώς προκαλει εντάσεις!!! Υποτίθεται έφυγε την προηγούμενη Πέμπτη και μας είπε ότι δεν θα την δούμε για 10 μέρες... και τελικά ήρθε το Σάββατο... και έφυγε την Κυριακή.. ήρθε την Τρίτη και έφυγε την Τετάρτη και ξαναήρθε την Παρασκευή και δεν ξέρω πότε θα φύγει! Τι να πω!!!

kPAZp2.png

Καλημερα κοριτσια μου!Επιτελους καταφερα να μπω,δεν εκανε συνδεση!

Ειμαστε καλα!Η μικρη το βραδυ κοιμηθηκε πολυ καλα,ξυπνησε μονο 1 φορα!Ξυπνησε στις 7,οποτε πριν κανα 40 λεπτο εφαγε και αμεσως κοιμηθηκε!

Και δω εχουμε υπεροχη μερα!Εγω σιδερωνω το βουνο ρουχων που μαζευτηκε και εχω και εξω απλωμενα!

Και λεω να κανω ενα διαλλειμα και να πλυνω το μπαλκονι οσο κοιμαται η μικρη!

Θαλεια μου,χαιρομαι που ο γιατρος βρηκε καλα τον μικρο!

Καλε πολλα εμβολια επεσαν στην παρεα!Αντε κοριτσια,με οσο το δυνατον λιγοτερα κλαμματα!

Πως παει η γυμναστικη?Εγω πηγα χθες,μετα απο πολλες μερες,και πιαστηκα!:rolleyes:Ειχαμε μπαλα και βαρακια!

Αγορομαμμυ μου,κοιμηθηκε καλα ο μικρος στο νεο του κραβατι?Ειναι χαμηλο?Αληθεια,ποτε πηρατε την αποφαση να το αλλαξετε?Οταν ειδατε πως σκαρφαλωνει απο την κουνια?Αναρωτιεμαι,ποτε ειναι η καταλληλη ηλικια να αλλαξουμε και μεις της μικρης!

Ναι,θελουμε φωτογραφια!

Υλικα για τα πατατοπιτακια:300 γραμμαρια νερο χλιαρο,μαγια ξερη(1 φακελακι),100 γραμμαρια ελαιολαδο,αλατι,1 πρεζα ζαχαρη,1 κ.σ ξυδι,αλευρι για ολες τις χρησεις 600 γρ(ή οσο παρει ωστε η ζυμη να μην κολλαει και να ειναι ευπλαστη!Εμενα παιρνει ακριβως 600 γραμμαρια)!Αφηνεις να φουσκωσει για μια ωρα

Πατατες 3 με 4 μετριες!Τις βραζεις,τις πατας,οχι να γινουν πουρες,βαζεις λιγο μουσταρδα-΄λαδακι-πιπερι...εγω βαζω λιγο κρεμμυδι και ριγανι!

Μπορεις να κανεις το ιδιο και με τυρι ή οτι αλλο βαλει η φαντασια σου!

Ψηνεις στους 180 για 25 με 30 λεπτα!Εγω τα αφηνω 30 λεπτα και γινονται υπερβολικα αφρατα!

Ζωη μου,και γω που νηστευω δεν μπορω να πω πως στερουμε κατι!Και το τυρι σογιας θα φαω,και τη σοκολατα υγειας!Λεμα για τις λιχουδιες!Απο κει και περα,το κρεας δε μου λειπει καθολου!Και εαν το συνδιασεις και με προσευχη,νιωθεις αναλαφρος!

Τι κανει η μικρη σου?

Παντως το παστιτσιο λαχανικων πρεπει να εγινε πολυ ωραιο!

Χριστινα μου,στο εχω ξαναπει,αυτη η πεθερα σου με τρομαζει αφανταστα!Αυτη ξεπερνα και τα κυκλοθυμικα ατομα!Δεν εχω κατι αλλο να πω!

Πως τα πας με τον θηλασμο?

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα Μαρακι βορινο!! ευχαριστω για τη συνταγη!!!! καλα ειμαστε! το κρεβατι του μικρου ειναι κανονικο εφηβικο, ψηλο αλλα με προστατευτικα πλαϊνα! Το κρεβατι το εχουμε απο το καλοκαιρι στο δωματιο του επειδη δεν εχουμε τριτο δωματιο για φιλοξενουμενους οποτε οταν ειχαμε καποιον κοιμοταν εκει και περναμε τον μικρο στο δωματιο μας.. τωρα ειχε ερθει η πεθερα μου και κοιμηθηκε εκει και αναγκαστικα ξεστησαμε την κουνια, την φεεεεραμε στο δωματιο μας για να κοιμηθει ο μικρος και λεμε τωρα μηπως ειναι ευκαιρια να την ξεστησουμε τελειως μεχρι το Σεπτεμβρη που θα μας χρειαστει. Γενικα λενε οτι το παιδι απο τη στιγμη που θα πεσει απο την κουνια (κι εμεις εχουμε ηδη μια πτωση θριαμεβευτικη στο ενεργητικο μας)ειναι ωρα να αρχισει να προσπαθει να κοιμαται σε κρεβατι που ειναι πιο ασφαλες σε περιπτωση πτωσης! συνηθως γυρω στα 2 χρονια παει το παιδι σε κρεβατι αλλα εμεις το κανουμε νωριτερα αφενος γιατι το κρεβατι εχει τις σωστες προδιαγραφες, αφετερου το δωματιο ειναι πολυ στριμωγμενο με κουνια και κρεβατι μαζι. εδω και πολυ καιρο κοιμαται τα μεσημερια σε αυτο το κρεβατι και ακτεβαινει μονος του ανετα. απλα εχθες βαλαμε και παπλωματα στο πατωμα μη τυχον παει να κανει κανενα σαλτο τη νυχτα!!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Καλημερα Ριτσακι!! μπραβο που εισαστε καλα και εσυ και η μπεμπουλα σου η γλυκια!! φουσκωσες τωρα σιγα σιγα ε???

Θαλιτσα καλημερα!

Καλημερα Αγορομαμμυ μου...φουσκωνουμε σιγα-σιγα.....αφου ειμαστε 17 εβδομαδων και 3 ημερων!!!

Εσυ καλα εισαι Αγορομαμμυ μου????

Ο Μητσακος σου ...ο μπεμπης σου στην κοιλιτσα σου???

x8yip2.png?0gPNKwlL

Καλημερα Αγορομαμμυ μου...φουσκωνουμε σιγα-σιγα.....

Εσυ καλα εισαι Αγορομαμμυ μου????

Ο Μητσακος σου ...ο μπεμπης σου στην κοιλιτσα σου???

καλα ειμαστε ολοι Ριτσα μου!! πολυ καλα και το μπεμπακι και ο Μητσακος μου! εσυ ηρεμησες απο συμπτωματα? απο δουλιτσες κανεις χαλαρα λιγο απ'ολα ετσι? δεν εισαι σε φαση κρεβατωμενη αφου δεν εχεις αποκολλησεις κλπ?

to1Np2.png

KCkop2.png

καλα ειμαστε ολοι Ριτσα μου!! πολυ καλα και το μπεμπακι και ο Μητσακος μου! εσυ ηρεμησες απο συμπτωματα? απο δουλιτσες κανεις χαλαρα λιγο απ'ολα ετσι? δεν εισαι σε φαση κρεβατωμενη αφου δεν εχεις αποκολλησεις κλπ?

Ναι κανω σιγα -σιγα...οχι δεν ειμαι κρεβατωμενη!!!

Χαιρομαι που ειστε καλα μαναρακι μου....!!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...