Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 32 λεπτά , MK2012 είπε:

Έχω ακούσει τόσα για Σφακ που αφορούν κοπέλες με χαμηλή ΑΜΗ. Έχω κανονίσει να τον δω την Δευτέρα. Θυμησε μου τι ΑΜΗ είχες; Έκανες κακής ποιότητας βλαστοκυστες ;

Τελευταία φορά είχα 1 ng. Δεν αφήναμε σχεδόν ποτέ τα γονιμοποιημένα για βλαστοκύστες, γιατί είχαμε 1-2. Όταν είχα 5, είχα μια μέτρια. Μόνο στον τελευταίο κύκλο είχα δύο άριστες και μια πολύ καλή. Από 4 γονιμοποιημένα. Ήταν ο καλός ο κύκλος!

Γαλιαντρεεες...!!!

Koalaki

Recommended Posts

κοριτσια να σας πω για να προσεχετε τα παιδακια σας!! ο γιος μιας φιλης μου (6 χρονων) εμφανισε κατι σπυρακια και τον πηγαν σε δερματολογο που τους ειπε οτι ειναι μολυνση και τους εδωσε μια ελαφρια αντιβιωση και αντισηπτικα για να κανει μπανιο. αυτο χειροτερευε αντι να φτιαχνει και ξαφνικα κανει πυρετο το παιδι 40.6 και τρεχουν στην παιδιατρο οπου με το που το ειδε το εστειλε με ασθενοφορο σε νοσοκομειο διπλανης πολης. Το παιδι ειχε σταφυλοκκοκο και η δερματολογος δεν ειχε παρει χαμπαρι απο τα σημαδια. Οι γονεις δε σκεφτηκαν να το πανε εξαρχης σε παιδιατρο επειδη δεν ειχε αλλα συμπτωματα περα απο τα σημαδια μεχρι που εκανε τον υψηλο πυρετο. Τα λευκα του αιμοσφαιρια ειχαν φτασει 24000, στο τσακ φτασανε τους ειπαν οι γιατροι στο νοσοκομειο. Αφηστε σας λεω περασαμε μεγαλη ταραχη! να προσεχουμε τα παιδακια μας και να μην αφηνουμε τιποτα στην τυχη του!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα Ζωη, καλημερα Ιωαννα!

Ζωη μου τον ξεκουρασα το γαμπρο! τωρα χοροπηδαει χαχαχα! η πεθερα φευγει σημερα! η φιλεναδα μου λογικα θα παει σε μια εβδομαδα στο γιατρο, αυριο θα κανει μια τελευταια χοριακη. Θα πανε να ακουσουν καρδουλα ή καρδουλες την αλλη εβδομαδα και μετα οταν θα ειναι να την ξαναδει μαλλον θα παμε μαζι για υπερηχο στο γιατρο!!!! ειμαστε πολυ χαρουμενες που θα ειμαστε μαζι εγκυουλες! ασε που τα ζουζουνακια μας θα ειναι και συμμαθητες λεμε!! χαχαχα!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Πωωωω πλάκα κάνεις!! :shock::shock::shock::shock: Κι η δερματολόγος χαμπάρι;;;; Εντάξει τώρα το παιδάκι; (Για τι ηλικία μιλάμε; )

Πάντως τέλεια θα είναι που θα είστε μαζί εγκυούλες! Η δεύτερη χοριακή της ήταν καλή, έτσι; Άντε η κοπέλα όλα καλά να της πάνε, μετά από τόσες προσπάθειες το αξίζει!

p8P6p2.png

Πωωωω πλάκα κάνεις!! :shock::shock::shock::shock: Κι η δερματολόγος χαμπάρι;;;; Εντάξει τώρα το παιδάκι; (Για τι ηλικία μιλάμε; )

Πάντως τέλεια θα είναι που θα είστε μαζί εγκυούλες! Η δεύτερη χοριακή της ήταν καλή, έτσι; Άντε η κοπέλα όλα καλά να της πάνε, μετά από τόσες προσπάθειες το αξίζει!

ναι το παιδακι ειναι πολυ καλυτερα, 6 χρονων ειναι, ισως σημερα παρει εξιτηριο, ειναι μεσα απο την Παρασκευη. Το θεμα ειναι οτι η δερματολογος ειχε πει στη μαμα να στελνει το παιδι κανονικα στο σχολειο και εκεινο πηγαινε τις πρωτες μερες:shock::shock::shock: που να ξερανε!!! και ειναι ακρως μεταδοτικο, ελπιζω μην κολλησε κανενα αλλο παιδακι, νομιζω η μαμα προειδοποιησε στο σχολειο!

η πλακα ειναι οτι ο μικρος της γιος εβγαλε ενα πολυ μικρο σπυρακι και εκανε υψηλο πυρετο (πριν κανει πυρετο ο μεγαλος) και το πηγε αμεσως στη γιατρο οπου του εδωσε απευθειας αντιβιωση και ανεφερε στη μαμα κατι για σταφυλοκκοκο αλλα οτι το προλαβανε και η μαμα νομιζε οτι ηταν υπερβολικη η παιδιατρος.. και δε της εκοψε να πει οτι εχει τον μεγαλο της γιο ολο σημαδια στο σπιτι! αλλιως θα το ειχαν προλαβει 3 μερες νωριτερα! με λιγα λογια το περασε και ο μικρος της γιος αλλα εγινε αμεσως καλα επειδη τον πηγε απο την πρωτη μερα στην παιδιατρο λογω του πυρετου. αστα να πανε! ειναι η ιδια παιδιατρος που εχουμε και εμεις η οποια με εκνευριζει αφανταστα καποιες φορες αλλα η αληθεια ειναι πως σε δυσκολες περιπτωσεις και επειγουσες εχει φανει πολυ ψυχραιμη και εχει μεγαλη εμπειρια. αφου με το που το ειδε το παιδι πριν καλα καλα του κανει εξεταση αιματος καταλαβε τι συμβαινει ακριβως.

to1Np2.png

KCkop2.png

αα η φιλη μου πολυ καλα παει, μεσα σε 2 μερες η χοριακη της ηταν παραπανω απο διπλασια! παρεπιπτοντως, το παιδακι που αρρωστησε ειναι ανηψιος της και ειχε παει και την ειδε ενω ηταν με τα σημαδια στο προσωπο!! ευτυχως δεν ειχαν ανταλλαξει ουτε αγκαλιες ουτε φιλια προληπτικα!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Ουφ, φτηνά τη γλίτωσε το μικράκι.. Πώς δε σκέφτηκε κι η μαμά να αναφέρει το μεγάλο, μωρέ; Χαζομάρα..

Οπότε τα δίδυμα πολύ πιθανά, ε; Άντε με το καλόοοο!

ναι πολυ πιθανα τα διδυμα! εγω τα εχω σιγουρα!!!:tongue::tongue: της ειχε εμφυτευσει 3, οποτε πιστευω τα δυο να εχουν πιασει καλα!! τι τραβανε τα κοριτσια των εξωσωματικων παντως! μιλαμε εζησα τον αγωνα της λες και το περνουσα εγω! αφου πολλες φορες καθομουν και διαβαζα πολλα για την εξωσωματικη ωστε να μπορω να καταλαβω τι περναει οταν μου εξηγουσε για τη θεραπεια της κλπ, πολλες φορες ειχε τυχει να ξερω παραπανω και απο εκεινη, ειχαμε πολυ πλακα!

to1Np2.png

KCkop2.png

ναι πολυ πιθανα τα διδυμα! εγω τα εχω σιγουρα!!!:tongue::tongue: της ειχε εμφυτευσει 3, οποτε πιστευω τα δυο να εχουν πιασει καλα!! τι τραβανε τα κοριτσια των εξωσωματικων παντως! μιλαμε εζησα τον αγωνα της λες και το περνουσα εγω! αφου πολλες φορες καθομουν και διαβαζα πολλα για την εξωσωματικη ωστε να μπορω να καταλαβω τι περναει οταν μου εξηγουσε για τη θεραπεια της κλπ, πολλες φορες ειχε τυχει να ξερω παραπανω και απο εκεινη, ειχαμε πολυ πλακα!

Δύσκολο πολύ.. Δε θέλω ούτε να το σκέφτομαι. Εμείς τη μικρή την πιάσαμε αμέσως, χωρίς να υπολογίζουμε κύκλους κλπ, απλά είπαμε αν είναι να'ρθει, θα χαρούμε, χωρίς άγχη και προσπάθειες. Δεν μπορώ καν να φανταστώ πως είναι να περνάς τέτοια διαδικασία..

p8P6p2.png

Δύσκολο πολύ.. Δε θέλω ούτε να το σκέφτομαι. Εμείς τη μικρή την πιάσαμε αμέσως, χωρίς να υπολογίζουμε κύκλους κλπ, απλά είπαμε αν είναι να'ρθει, θα χαρούμε, χωρίς άγχη και προσπάθειες. Δεν μπορώ καν να φανταστώ πως είναι να περνάς τέτοια διαδικασία..

κι εμεις το ιδιο, με το που το σκεφτηκαμε γκαστρωθηκαμε:tongue::tongue: ειδικα ο αντρας μου δεν περιμενε να πιασουμε με την πρωτη.. Σεπτεμβρη παντρευτηκαμε και εγω ηθελα να ξεκινησουμε προσπαθειες το Δεκεμβρη για να εχουμε επιστρεψει απο το ταξιδι του μελιτος που καναμε τελη Νοεμβρη. εκεινος λεει αποκλειεται να πιασουμε αμεσως και ειμασταν χαλαροι.. ε, αποτελεσμα ηταν να γυρισουμε απο το ταξιδι και λιγες μερες μετα καναμε ηδη τον πρωτο υπερηχο:tongue::tongue::tongue:το σπορακι εκανε και εκεινο ταξιδι και δε το ξεραμε!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

κι εμεις το ιδιο, με το που το σκεφτηκαμε γκαστρωθηκαμε:tongue::tongue: ειδικα ο αντρας μου δεν περιμενε να πιασουμε με την πρωτη.. Σεπτεμβρη παντρευτηκαμε και εγω ηθελα να ξεκινησουμε προσπαθειες το Δεκεμβρη για να εχουμε επιστρεψει απο το ταξιδι του μελιτος που καναμε τελη Νοεμβρη. εκεινος λεει αποκλειεται να πιασουμε αμεσως και ειμασταν χαλαροι.. ε, αποτελεσμα ηταν να γυρισουμε απο το ταξιδι και λιγες μερες μετα καναμε ηδη τον πρωτο υπερηχο:tongue::tongue::tongue:το σπορακι εκανε και εκεινο ταξιδι και δε το ξεραμε!!!

Άχου!! Εγώ το ήξερα ότι ήμουν έγκυος.. Αφού μου έλεγε κάνε τεστ κι εγώ του έλεγα "είμαι καλέ, άσε να περάσουν λίγες μέρες να το δείξει σίγουρα το τεστ". Κι όντως, έδειξε 4 βδομάδες +.

p8P6p2.png

Διαφημίσεις

Άχου!! Εγώ το ήξερα ότι ήμουν έγκυος.. Αφού μου έλεγε κάνε τεστ κι εγώ του έλεγα "είμαι καλέ, άσε να περάσουν λίγες μέρες να το δείξει σίγουρα το τεστ". Κι όντως, έδειξε 4 βδομάδες +.

εγω δεν εχω σταθερο κυκλο οποτε δεν ειχα ιδεα! περιμενα 6 μερες καθυστερησης με πονακια που ελεγα ¨τωρα θα μου ερθει, τωρα θα δω αιμα" αλλα τελικα ηρθε Μητσος και οχι αιμα!!! χαχαχα!

to1Np2.png

KCkop2.png

Κοριτσια μου καλημερα!Τι κανετε?

Εμεις καλα!Δοξα Τον Θεο!Κοιμηθηκαμε αρκετα καλα το βραδυ!Η μικρη,3 μερες πλεον,δε ξυπναει το βραδυ,παρα μονο 2 ή 3 φορες!Ευχομαι να το κρατησει!

Πλεον,οταν θελει κατι,μου παιρνει το χερι μου και το ακουμπαει εκει οπου θελει ειτε να τη βοηθησω ειτε να παιξουμε!

Και επισης εμαθε να κανει την κινηση ''οχι'' με το δαχτυλακι της!Οποτε της λεω ''οχι'' σε κατι,κουναει και αυτη το δαχτυλο!Πως αναπτυσσονται απο τη μια μερα στην αλλη!

Αγορομαμμυ μου,ηθελα να ξεκουραστει και το σπορακι σου!Αληθεια,σκεφτηκατε ονομα,ή ειναι νωρις?Ο Μ.ειχε ορεξη για φιλια σημερα?Ψυχουλα μου!

Ειναι υπεροχο που θα ειστε,ταυτοχρονα,εγκυες με τη φιλη σου!Επειτα,οπως ανεφερες,εζησες ολη την προσπαθεια της,οποτε ειναι συγκινητικο και για σενα να βιωνεται μαζι και τη χαρα της!

Οσο για τον ανιψουλη της,χαιρομαι που ειναι καλα,καθως και το αδερφακι του!

Οποτε να επισημανω και γω με τη σειρα μου,ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΛΟΙ ΜΑΣ,ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΑΦΥΛΟΚΚΟΚΟΣ!Πολυ γνωστοι μου εχουν ατομο που το τελευταιο διμηνο περασε σταφυλοκοκκο!Απο ατομα μεγαλα σε ηλικια εως και μικρα!Και ναι,μεταδιδεται ταχεια!Θεος φυλαξει κοριτσια!Και οσες εχετε ζωντανα να προσεχετε,διοτι ο ιος αυτος μεταδιδεται και απο το ζωο στον ανθρωπο!

Ζωη μου,τι κανετε?Πως τα περασατε με την παρεα σας?

Ηλιοβασιλεμα μου,ειναι καλυτερα το κοριτσακι σου?

Ιωαννα μου,για να εισαι τοσο φορτισμενη,αρα ηταν σημαντικο το θεμα που ''εζησες''!Δυστυχως η ειλικρινης ανθρωπια εχει χαθει.Εχουμε γινει εγωπαθεις,αδιαφορωντας πληρως για τα συναισθηματα του αλλου,κοιτωντας μονο το κανο και τη λογοκρισια!Ομως κανεις δεν παρεκλινει απο την κριση του Θεου.Εγω παντοτε αυτο εχω κανονα στο μυαλο μου!Αυτος ξερει πως θα κινηθει με το/τα ατομο/ατομα αυτο/αυτα!

Πως ειναι η μπεμπουλα μας?

Τα υπολοιπα κοριτσια μας ειναι καλα?

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου!

Τι κάνετε????

Εμείς καλά είμαστε. Ο άντρας μου έχει υπηρεσία και κάθομαι με την μικρή. Ο μικρός σήμερα πήγε κανονικά παιδικό και θα μου τον φέρουν το μεσημέρι αλλά μου λείπει πάρα πολύ! Δεν το περίμενα αλλά τουλάχιστον ξέρω οτι περνάει καλά!

Χθες δεν μπήκα καθόλου γιατί πήγαμε μια εκδρομούλα με άλλα 2 ζευγάρια με παιδιά στην Αράχωβα-Αγόριανη. Περάσαμε πάρα πολύ ωραία. Ανανεωθήκαμε!

ΚΟΑΛΑΚΙ πολύ καλή η λίστα σου. Με πιάσανε τα γέλια.

ΜΑΡΑΚΙ στην φωτογραφία με τον ύπνο δεν είναι η κόρη μου αλλά ο γιος μου!!:tongue::tongue::tongue::tongue: Μήπως πρέπει να του κόψω τα μαλλιά γιατί όλοι για κοριτσάκι μου τον κάνουνε!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ να χαίρεσαι και πάλι την Αγγελικούλα σου.

ΑΓΧΩΜΕΝΗ τι κάνει το μωράκι σου???

ΡΙΤΣΑ να σου ξαναευχηθώ για την κόρη σου!!!!!

ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ τι κάνει ο Δημητράκης σου και το εμβρυάκι σου??? Μαρή του άλλαξες τα φώτα και κούρνιασε το καψερό????

ΖΟΙ τι κάνει εσένα το καμάρι σου????

ΙΩΑΝΝΑΚΙ ούτε και εγώ δεν κατάλαβα για τι πράγμα μιλάς.

ΜΑΥ λογικά και σήμερα θα ξεκουράζεσαι. Καλύτερα να χαρείς τα κοριτσάκια σου!

ΕΛΛΗ εύχομαι να είσαι καλύτερα τώρα. Είναι μανίκι η κατάθλιψη!

ΣΤΕΦΑΝΙΑΝΑ δεν είναι απόλυτο οτι με το ξένο θα κοιμάται καλύτερα. Της έχεις δώσει πιπίλα???

ΧΡΙΣΤΙΝΑ πως πάει η μαμά σου??? Φαντάζομαι οτι θα είναι καλύτερα!

ΘΑΛεΙΑ τον κυνηγάς τώρα τον γιο σου???? Πωπω αυτή η ηλικία είναι πολύ δύσκολη. Θέλει πολύ προσοχή!

Ξεχνάω καμία????

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Καλημερα Μαρακι βορινο! μπραβο στο κοριτσακι σου που προοδευει!!! ειναι πανεξυπνη!!! τα κοριτσια ειναι πολυ πιο σπιρτα! εμενα αφου χρονισε και μετα αρχισε να δειχνει αυτο που θελει! ο μπεμπης θα παρει το ονομα του μπαμπα μου, Κυριακος! δε με τρελαινει σαν ονομα ομολογω, αλλα παντα λεγαμε με τον αντρα μου θα δωσουμε ονομα απο τους γονεις μας στα παιδια μας, μας αρεσει αυτη η παραδοση εκτος και αν ελεγαν κανεναν απο τους γονεις μας κανενα πολυ περιεργο ονομα πια!

to1Np2.png

KCkop2.png

Αγορομάμυ κι εγώ άστατο κύκλο, αλλά δεν ξέρω, το είχα καταλάβει, χωρίς να έχω συμπτώματα. Διαίσθηση να το πω; Δεν ξέρω.

Μαράκι, μεγαλώνει μωρέ το κοριτσάκι σου! Καλά περάσαμε εμείς χθες, η μικρή τα έφτυσε κι έριξε έναν ύπνο όταν έφυγαν! Ευτυχώς με βοήθησε ο αντρούλης μου στο συμμάζεμα! Ο δικός σου βγήκε σε άδεια ή όχι ακόμη;

p8P6p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...