Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 32 λεπτά , MK2012 είπε:

Έχω ακούσει τόσα για Σφακ που αφορούν κοπέλες με χαμηλή ΑΜΗ. Έχω κανονίσει να τον δω την Δευτέρα. Θυμησε μου τι ΑΜΗ είχες; Έκανες κακής ποιότητας βλαστοκυστες ;

Τελευταία φορά είχα 1 ng. Δεν αφήναμε σχεδόν ποτέ τα γονιμοποιημένα για βλαστοκύστες, γιατί είχαμε 1-2. Όταν είχα 5, είχα μια μέτρια. Μόνο στον τελευταίο κύκλο είχα δύο άριστες και μια πολύ καλή. Από 4 γονιμοποιημένα. Ήταν ο καλός ο κύκλος!

Γαλιαντρεεες...!!!

Koalaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσακια μου τι κανετε??? ολες καλα???

Εμεις καλα, η φμ κοιμαται και εγω μολις επλενα μπαλκονια και μαζευτηκα μεσα γιατι εχει και αερα!!!

ΖΩΗΤΣΑ ΜΟΥ με τα τοσοδουλικα στον τιτλο αναφερομαι στα εμβρυακια της ΣΥΜΠΕΘΕΡΑΣ ΜΟΥ και της ΡΙΤΣΑΣ (δεν θα μπορουσα να τις/τα παραλειψω αλλωστε). Οσον αφορα τη σχεση σου με το mazoo and the zoo, πολυ απλα το στυλ σου μου θυμιζει αυτα τα παιδια :-D:tongue:!!! Φιλακια στη μπεμπουλα σου!!!

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΟΥ ακριβως αυτο ηθελα να πετυχω, η παλια λιστα να μην εχει ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με τη νεα, και ευχαριστω για την επιβεβαιωση ;). Ωστοσο δεν τελειωσα ακομα με τη λιστα, εχω και εικονιδια να βαλω, οχι μονο χρωματα!!! ;)

ΕΛΛΗ ΜΟΥ αν το καλοσκεφτεις δεν εχει καθολου διαφορα αυτο που διαλεξα εγω με αυτο που θα διαλεγες εσυ, αν κανεις λιστα!!! Παλι καλα που ενω σε ξερω τοσο λιγο, πλησιασα τοσο πολυ την τρελα σου :tongue:!!! Φιλακια στο μπεμπουλη σου!!!

ΜΑΡΑΚΙ, ΣΤΕΦΑΝΙΑΝΑ, ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ, ΘΑΛΕΙΤΣΑ, ΕΛΛΗ, χαιρομαι ιδιαιτερα που σας αρεσε... Αυτο ηθελα να πετυχω, να σας κανω να γελασετε και να σας φτιαξω τη διαθεση!!! ;):D

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σας! Και σημερα εχουμε δύσκολη ημερα. 12η εβδομαδα λογικαμιλαμε για αλμα;;;

Ήθελα να πω μπράβο στο κοαλακι! Τη διάβασα στις τέσσερις τα χαράματα και κακαριζα μες τα μαύρα χαράματα!! Πολυ γελασα!

Φιλακια σε μανουλες, μωρακια και εμβρυακια!:D

Οταν σε πρωτοειδα κατάλαβα πως τόσα χρονια ήμουν μιση.

Καλησπέρα σας! Και σημερα εχουμε δύσκολη ημερα. 12η εβδομαδα λογικαμιλαμε για αλμα;;;

Ήθελα να πω μπράβο στο κοαλακι! Τη διάβασα στις τέσσερις τα χαράματα και κακαριζα μες τα μαύρα χαράματα!! Πολυ γελασα!

Φιλακια σε μανουλες, μωρακια και εμβρυακια!:D

Τι κανεις κοριτσακι μου??? καιρο εχω να σε "συναντησω" και να μιλησουμε... Αν δεν στο εμφανισε την 9η περιπου εβδομαδα ναι, πολυ πιθανον να περνατε αλμα!!!

Οσο για τη λιστα, απλα ευχαριστωωωωωωωωωωωωω πολυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!

Χαιρομαι που σου αρεσε και κακαριζες...:-D:tongue:;). Κανονικα χρονολογικα εισαι απο τις πρωτες στη λιστα αφου γεννησες τελευταια, αλλα σε εβαλα κατω-κατω για να δωσω εμφαση στον επιλογο!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Κοριτσακια!! τι κανετε?? χαθηκαααα! ειναι απο την Πεμπτη εδω η πεθερα μου και εχουμε συνεχεια κατι να κανουμε, παμε σε επισκεψεις, ερχονταν και οι δικοι μου να τη δουν και ολο ειχα συμμαζεματα και μαγειρεματα!!!! εχουμε ψοφησει! ειμαστε μια χαρα ολοι κατα τ'αλλα! αμα μπορεσω θα μπω το βραδυ αλλιως σιγουρα το πρωι!! σας φιλω γλυκα!!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Ηλιοβασίλεμα, πάλι καλά που συνήλθε έτσι γρήγορα το κορίτσι μας! Τούρτα στο σχολείο αύριο θα πας;

Μαράκι, καλά, δεν το συζητάω για τα αυτοκίνητα στα πεζοδρόμια, ούτε για τους αναίσθητους που παρκάρουν στις ράμπες!!

Την τούρτα στο google τη βρήκα, σκεπτόμενη πόσο αρέσει στην Αγγελικούλα η ζωγραφική! ;)

Η μικρή μου καλά, γκρινίτσα, μάλλον έχουν αρχίσει και την ενοχλούν τα ούλα της, γιατί έχουμε άπειρα σάλια κι όλο τα χέρια και τα μασητικά στο στόμα! Η δική σου η μπουμπού; Καλέ σε λίγο γίνεστε 1 έτους!

Έλλη, κι εμένα η μικρή κάνει κάτι τέτοια! Πατάει δυνατά, προσπαθεί να σηκωθεί όταν είναι ξαπλωμένη (καθόλου δε της αρέσει - όλο καθιστή θέλει!), όλο φωνούλες κάνει κλπ. Μας φαίνονται πραγματικά κατορθώματα! Κουκουβά εντελώς! :D Όσο για την επιλόχειο, δύσκολο πράγμα, κοπέλα μου.. Σιγά σιγά θα συνέλθεις, είμαι σίγουρη!

Ιωαννάκι, δεν είμαι σίγουρη σε τι αναφέρεσαι, αλλά δυστυχώς η έλλειψη ευγένειας είναι συνήθεια σε μερικούς ανθρώπους. Ο σεβασμός προς το συνάνθρωπο είναι αυτό που σε κάνει άνθρωπο και καλό Χριστιανό, αλλά δυστυχώς πλέον η πλειοψηφία είναι.... Άσε....

Κοαλάκι, καλά, το τοσοδούλικα ούτε που το είδα! Περίμενα να το δω δίπλα στα ονόματα! Γκαβομάρα; Δεν τους ξέρω τους mazoo and the zoo - θα το κοιτάξω!

Αγχωμένη, ναι, στη 12η έχει άλμα, όπως και στην 8η-9η που είπε το κοαλάκι! Καλό κουράγιο! Τα γράφει κι εδώ: http://www.mitrikosthilasmos.com/2011/11/blog-post_9583.html (Πολύ καλό σάιτ αν δεν το ξέρεις!)

Αγορομάμυ, μη μου κουράζεις το γαμπρό!! ;) Μας έλειψες! Φιλάκια!

Έφυγαν οι καλεσμένοι μου κι έχω μια κουζίνα σα βομβαρδισμένο τοπίο! Πάω να δω τι θα με αφήσει η μικρή να μαζέψω!

p8P6p2.png

Διαφημίσεις

κοριτσακια διαβασα τα νεα που εχω χασει.. πρωτα απ'ολα να ευχηθω χρονια πολλα στην Αγγελικουλα μας, συγγνωμη που δεν ευχηθηκα εχθες Ηλιοβασιλεμα!!!!!!!! να το χαιρεσαι το κοριτσακι σου το ομορφο, να ειστε παντα μια ευτυχισμενη οικογενεια!!

Ριτσακι πολυ ομορφα τα νεακια σου, μια χαρα μας βρισκω, η μια γιο η αλλη κορη...θα σου προτεινα συμπεθεριο αλλα τον εχω ταξει στη Ζωη τον μπεμπη!!!

Κοριτσια μου συγγνωμη αλλα δεν εχω κουραγιο να γραψω σε μια μια! σημερα λειπαμε τη μιση μερα σε διπλανη πολη γιατι ειμασταν καλεσμενοι στη χειρωτονια ενας φιλου μας που εγινε ιερεας, ηταν πολυ συγκινητικα αλλα εξαντληθηκαμε.. ο μικρος κοιμαται απο τις 8! ξερω οτι θα με κραξετε (με την καλη εννοια) αλλα ειμαι απιστευτα κουρασμενη και εχω την αισθηση πως εχω να νιωσω τον μπεμπη απο προχθες το βραδυ.. τωρα ετοιμαζομαι να ξαπλωσω νωρις να ηρεμησω γιατι τον ταραξα τον μπεμπη κ μαλλον κατεβασε ρολα!

to1Np2.png

KCkop2.png

Αγορομαμυ μου ευχαριστω για τις ευχες σου!!! Και εσυ με το καλο να προχωραει η εγκυμοσυνη σου και να χαιρεσαι τον Δημητρακη σας!!!

Τα λεμε αυριο !!!!

Καλό βραδυ!!!

καλημερα!!!!!τι κανετε?

ΖΩΙΤΣΑ αναφερομαι σε καποια κολλημενα κ πολυ αμορφωτα ατομα.τα οποια το μονο που τους νοιαζει ειναι να κοροιδευουν κ να εκμεταλλευονται καταστασεις!!!!!!!!!απαπαπα

μου ανεφεραν ενα περιστατικο κ γι αυτο το γραψα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αλλα καποια ατομα το παιρνουν προσωπικα...............

τοσο τους κοβει................................

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Καλημερα κοριτσια! εισαστε ολες καλα??? εμεις καλα.. ξυπνησαμε με πολυ χαρα και ο γιοκας μου εδινε ρουφηχτα φιλακια στο μαγουλο και ασφαλως ελιωνα!!! τωρα ειμαι στη δουλεια... ξεραθηκα το βραδυ και ισιωσα ο ανθρωπος!! ξεκουρασα και το εμβρυακι μου και αρχισε τους χορους!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Καλημέρες!

Ιωαννάκι, αν το άτομο δεν αξίζει, απλά μη δίνεις σημασία ;)

Αγορομάμμυ! Μαρή, ξεθεωμένο θα μας το δώσεις το γαμπρό; Να τον ξεκουράζεις! Έφυγε η πεθερά; Αλήθεια, με τη φίλη σου που είναι επιτέλους έγκυος τι γίνεται; Πήγε γυναικολόγο;

p8P6p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...