Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Γαλιαντρεεες...!!!

Koalaki

Recommended Posts

Αγορομαμυ εγω ειχα τυπωσει Α4 χαρτια ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! χαχαχαχαχαχα

Δεν ειμαι υποχρεωμενη να καπνιζω και εγω αν δεν το θελω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

χαχαχαχαχαχα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αγορομαμυ εγω ειχα τυπωσει Α4 χαρτια ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! χαχαχαχαχαχα

Δεν ειμαι υποχρεωμενη να καπνιζω και εγω αν δεν το θελω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

χαχαχαχαχαχα

χαχαχαχαχα!!! καλα τους εκανες!!!! ενταξει εδω μπαινουν υπο ελεγχο τα πραγματα!! κλεινουν τις πορτες και μενει ο αλλος στο γραφειο του και το κανει τεκε εκει μεσα χαχαχαχα!!! τι αλλα Ηλιοβασιλεμα μου? μαγειρευεις κανεις δουλιτσες?

to1Np2.png

KCkop2.png

Ναι....δουλιτσες....απο μαγειρεμα ειμαι καλυμμενη...

Αλλα κανω το νοικοκυριο μου πιο ενταντικα σημερα γιατι αυριο λογω δουλειων εξωτερικων, θα χασω την ημερα....

Εντωμεταξυ εχει συννεφια αλλα παρολο αυτα επλυνα ρουχα και ειμαι σε επιφυλακη να τα μαζεψω αν βρεξει....

Τα λεμε πιο μετα!

Ναι....δουλιτσες....απο μαγειρεμα ειμαι καλυμμενη...

Αλλα κανω το νοικοκυριο μου πιο ενταντικα σημερα γιατι αυριο λογω δουλειων εξωτερικων, θα χασω την ημερα....

Εντωμεταξυ εχει συννεφια αλλα παρολο αυτα επλυνα ρουχα και ειμαι σε επιφυλακη να τα μαζεψω αν βρεξει....

Τα λεμε πιο μετα!

καλες δουλιτσες Ηλιοβασιλεμα μου!! φιλακια!

to1Np2.png

KCkop2.png

Καλημερα κοπέλες μου!! Τί κάνετε;;

Εμεις είχαμε ήσυχο βραδυ από κλάματα, αλλά δυο ταίσματα μες τη νύχτα, 2 και 6 το πρωί και αλλάγματα κ ρεψίματα, πού να κοιμηθείς..... Μες το πρόγραμμα βέβαια...

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ δουλίτσες κ μαγειρέματα σήμερα ε;; Και δω συννεφια εχει κάπως, εχω βάλει κ εγώ πλυντηρια, για την ώρα δε βλέπω βροχή πάντως!

ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ μου, πολύ μ.....ας ο συναδερφος!! Βρε γμτ σε κλειστό χωρο είναι απαγορευτικό να καπνίζεις γενικά!! Είναι θέμα παιδείας αυτό το πράγμα! Και έγκυος να μην είσαι, άμα δεν καπνίζεις ο ίδιος- αλλά κ να καπνίζεις γενικά- δεν εισαι υποχρεωμένος να εισπνεεις τη βρώμα του άλλου!! Μίλα του στα ίσια!!

Οι υπόλοιπες τί κανετε;;

78xyp2.png

RUAmp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερααααααα κοριτσακια μου!!! Τι κανετε??? εδω εχει ηλιο με συννεφια μαζι!!!

Εμεις ειμαστε καλααα, ξυπνησαμε 10μιση (οσο παμε χειροτερευουμε :mrgreen::shock: χαχα) και προλιγο ηπιαμε γαλα και τωρα παιζουμε.

ΓΙΟΛΑ ΜΟΥ τι κανετε??? οι σταγονες biogaia ειναι οι καλυτερες νομιζω στο εμποριο, εννοω με αποτελεσμα.

ΕΛΛΗ ΜΟΥ ολα καλα??? το λιτρο ορου και τη συριγγα μπορεις να τη χρησιμοποιησεις σε λιιιγο μεγαλυτερα μωρακια. Τωρα μπορεις να βαζεις αμπουλες η απλα να ασκεις μικροτερη πιεση με τη συριγγα, οσο να ναι οι αμπουλες κατασκευαστηκαν για να αποτρεπουν την μεγαλη πιεση αλλα εσυ ξερεις καλυτερα. Υπαρχουν και μισολιτρα που μπορεις να τα διατηρησεις στο ψυγειο χωρις να τιθεται θεμα αποστειρωσης. Για το αποσυμφορητικο δεν θα σου πω μιας που ουτε το εχω αλλα και ουτε αρρωστησαμε :D μεχρι τωρα. Εναλλακτικα μπορεις να βρασεις ενα λιτρο νερου και να ριξεις μεσα μια κουταλια αλατι ουτως ωστε να κανεις φυσικο διαλυμα ορου. Οι αναλογιες και η χρηση πρεπει να ειναι προσεκτικες. Πολλα εγραψα, αντε φτανει!!!

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ πουυυυυυυυρο??????? :shock::shock::shock: απαππααππαπαππααππαπα!!!!!!!!!!

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΟΥ καλες δουλειες...!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

καλημερα συμπεθερα μου!!! τι κανετε?? η νυφουλα μου καλα ειναι?? ναι πουρο καπνιζε ο αλλος μια μερα, ο βρωμιαρης!!!!!!!!

May μου καλημερα! ευχομαι τα επομενα βραδια που θα ακολουθησουν να ειναι εξισου ηρεμα για το κοριτσακι σας και εσας...

to1Np2.png

KCkop2.png

Καλημερα κοπέλες μου!! Τί κάνετε;;

Εμεις είχαμε ήσυχο βραδυ από κλάματα, αλλά δυο ταίσματα μες τη νύχτα, 2 και 6 το πρωί και αλλάγματα κ ρεψίματα, πού να κοιμηθείς..... Μες το πρόγραμμα βέβαια...

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ δουλίτσες κ μαγειρέματα σήμερα ε;; Και δω συννεφια εχει κάπως, εχω βάλει κ εγώ πλυντηρια, για την ώρα δε βλέπω βροχή πάντως!

ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ μου, πολύ μ.....ας ο συναδερφος!! Βρε γμτ σε κλειστό χωρο είναι απαγορευτικό να καπνίζεις γενικά!! Είναι θέμα παιδείας αυτό το πράγμα! Και έγκυος να μην είσαι, άμα δεν καπνίζεις ο ίδιος- αλλά κ να καπνίζεις γενικά- δεν εισαι υποχρεωμένος να εισπνεεις τη βρώμα του άλλου!! Μίλα του στα ίσια!!

Οι υπόλοιπες τί κανετε;;

ΜΑΥ ΜΟΥ καλημερα!!!

καλημερα συμπεθερα μου!!! τι κανετε?? η νυφουλα μου καλα ειναι?? ναι πουρο καπνιζε ο αλλος μια μερα, ο βρωμιαρης!!!!!!!!

May μου καλημερα! ευχομαι τα επομενα βραδια που θα ακολουθησουν να ειναι εξισου ηρεμα για το κοριτσακι σας και εσας...

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ καλα ειμαστε. Καλεεεεε εδω εχει ομιχλη εκει που ειχε ηλιο με συννεφα, δεν βλεπεις μπροστα σου.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Καλημέρα,

Εμείς κλασικά μετά τις 3 ψιλοξυπνάμε και θέλουμε φαγητό κάθε ώρα... και γενικά κάνουμε άπειρους θορύβους για να κάνουμε αισθητή την παρουσία μας!!!! :-) :-) :-)

Γιόλα εύχομαι καλά αποτελέσματα... και να σας ζήσει! Ελπίζω τώρα με την ευχή να σταματήσουν και τα προβλήματα.

Μποτσάκι και εμένα πολλές φορές πνιγεται με το στήθος από την λαιμαργία της... οπότε καταλαβαίνω την αγωνία σου με το μπιμπερό!!! Για τους κολικούς η παιδίατρος είχε δώσει το ινφακολικ στην αδελφή και το πήραν και τα 2 παιδιά της... για να δεις αποτελέσματα πρέπει να περάσει μία βδομάδα και πρέπει να το παίρνει το παιδί 3 φορές την ημέρα... περίπου 10 λεπτά πριν από τα μεγαλύτερα γευματα του...

Σταμάτησαν τα κλάματα και τα πονάκια... αλλά το συνέχισε μέχρι που πέρασαν τον τρίτο μήνα. Πήγε ο άνδρας μου να το πάρει την Παρασκευή αλλά του είπαν ότι είναι σε έλλειψη.

Αγορομάμμυ είναι καλό τουλάχιστον που είναι προσωρινή δουλειά και το έχεις πει στα ίσια ότι είσαι έγκυος!!! Και είναι απαράδεκτο που δεν σε σέβονται...

Εγώ στη δουλειά μου το είπα μετά το πρώτο τρίμηνο... γενικά δεν καπνίζουν μέσα... εκτός από όταν κάνουμε υπερωρίες ΣΚ κτλ... Και μου είχε κάτσει τέτοια περίπτωση... ευτυχώς ήταν ένας συνάδελφος που φώναζε περισσότερο από μένα :-)

Κοαλάκι, τι ώρα πάει συνήθως για ύπνο το βράδυ η Μαριάννα? Ξυπνάει κατά τη διάρκεια της νύχτας ή όχι πλέον?

Ηλιοβασίλεμα, εγώ το χειμώνα βάζω πολλές φορές τα ρούχα σε απλώστρα μέσα στο σπίτι... Δεν γίνεται διαφορετικά.... έχουμε και υγρασία και δεν στεγνώνουν με τίποτα έξω όταν δεν έχει λίγο ήλιο!!!

Μάυ ο παιδίατρος δεν σου έχει δώσει καμία συμβουλή για την δυσκοιλιότητα?

Τα υπόλοιπα κορίτσια τι κάνετε?

kPAZp2.png

κι εδω συμπεθερα εχει περιεργο καιρο, μια συννεφια, πολυ βαρια η ατμοσφαιρα!! μαρη συμπεθερα με εχει πιασει μια λυσσα σημερα ανυπομονω για την αυχενικη διαφανεια!!!!!! ειναι η αγαπημενη μου εξεταση! πιστευω θα ειναι και καλη γιατι ηδη στο προηγουμενο ραντεβου ειχε σχηματιστει η αυχενικη διαφανεια και τη μετρησε ο γιατρος και ειπε οτι ειναι πολυ καλη και αν ηταν να ειναι αυξημενη θα ειχε μεγαλωσει ηδη.

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια! Εμείς εδώ πολλήηηη αϋπνία! Αν και κάνει κακά της 2-3 φορές τη μέρα, ζορίζεται πολύ η μικρή και δεν μπορεί να κοιμηθεί. Μόνο στο στήθος ηρεμεί το δόλιο, οπότε καταλαβαίνετε.. Πάλι καλά που υπάρχει και το βυζί και παρηγοριέται!! Σήμερα θα πάμε παιδίατρο και θα τη ρωτήσω αν μπορούμε κάπως να το βοηθήσουμε.. Πάντως αυτό που με έσωσε κορίτσια είναι το σλινγκ! Το φοράω, αυτή θηλάζει μέσα εκεί κι εγώ κινούμαι και μπορώ να κάνω και τίποτα! Η πλάτη μου βέβαια διαλυμένη, αλλά τι να κάνουμε..

Πάω να διαβάσω νεάκια σας!

p8P6p2.png

καλημερα Χριστινακι!! τσαουσα η μπουμπου σου ε??? χαχα! κι εμενα πνιγοταν στο στηθος αρκετα τον πρωτο μηνα και το ειχα αποδωσει σε λαιμαργια αλλα η παιδιατρος μου ειχε πει οτι δεν ειναι τοσο λαιμαργια οσο οτι δεν ξερουν να καταπιουν σωστα και ειδικα στην αρχη του θηλασμου κατεβαινει πολυ γαλα και πνιγονται! θα στρωσει σιγα-σιγα!! ανυπομονω να ερθει κι εμενα το επομενο μωρακι να θηλασουμε αν ολα πανε καλα!! παντως ημουν απο τις τυχερες που ο μικρος δε μου εμενε ξυπνιος ποτε! δηλαδη μπορει να ξυπνουσε 2 με 3 φορες τη νυχτα να φαει αλλα μετα τον αλλαζαμε και ξανακοιμοταν. Αντε 5 φορες σε ολο το καιρο που ηταν πολυ μωρο να ξυπνησε και να ξανακοιμηθηκε δυσκολα! συντομα θα ηρεμησετε κι εσεις!

to1Np2.png

KCkop2.png

Καλημέρα κορίτσια! Εμείς εδώ πολλήηηη αϋπνία! Αν και κάνει κακά της 2-3 φορές τη μέρα, ζορίζεται πολύ η μικρή και δεν μπορεί να κοιμηθεί. Μόνο στο στήθος ηρεμεί το δόλιο, οπότε καταλαβαίνετε.. Πάλι καλά που υπάρχει και το βυζί και παρηγοριέται!! Σήμερα θα πάμε παιδίατρο και θα τη ρωτήσω αν μπορούμε κάπως να το βοηθήσουμε.. Πάντως αυτό που με έσωσε κορίτσια είναι το σλινγκ! Το φοράω, αυτή θηλάζει μέσα εκεί κι εγώ κινούμαι και μπορώ να κάνω και τίποτα! Η πλάτη μου βέβαια διαλυμένη, αλλά τι να κάνουμε..

Πάω να διαβάσω νεάκια σας!

καλημερα φρεσκομανουλα!! εχεις δοκιμασει να της δωσεις πιπιλα? εγω σε αυτη τη φαση του εδωσα πιπιλα και σωθηκαμε απο την οποια γκρινια ειχε ο μικρος... κουραγιο μανα, κουραγιοοοοο!

to1Np2.png

KCkop2.png

ΖΩΗΤΣΑ, ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ υπομονη, ολα θα στρωσουν σιγα-σιγα!!! ΑΛΗΘΕΙΑ ΛΕΩ!!!!!!!!! :tongue::tongue:;)

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ η φμ ειναι στο κρεβατι της απο τις 9 αλλα μπορει να της παρει λιγη ωρα να κοιμηθει, η αρκετη ωρα ενιοτε. Ξυπναει στον υπνο της απο 1 εως 2,3,4...φορες!!!

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ εεε φυσιολογικη τη βρισκω την ανυπομονησια σου μιας που ολες γνωριζουνε οτι ειναι η πρωτη εξεταση που επιβεβαιωνει την "υγεια-αναπτυξη" του εμβρυου. Υπομονη και σε εσενα λοιπον, εσυ θα κανεις λιγοτερο απο τα κοριτσια :tongue::tongue:.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Και εγώ βλέπω ότι η μικρή θα ήταν πιο ήσυχη με την πιπίλα... αλλά είναι πολύ μικρούλα για της δώσω πιπίλα από τώρα... οπότε περιμένω να μεγαλώσουμε λίγο πρώτα!!!!

Ζωή εμένα κάνει κακά 10 φορές την μέρα και πάλι ζορίζεται το παιδάκι!!! Τι πράγμα είναι αυτό... πολλές φορές κλαίει και λέω τι θέλει τώρα... έχει φάει και έχει κάνει κακά... και τελικά ξανακάνει κακά της!!! Έχθες την νύχτα μόνο έκανε στις 12, στις 3 (πριν και μετά το θηλασμό), στις 5, στις 6 και μετά ξανά στις 9. Και το κακό είναι ξαγρυπνάει αφου πονάει η κοιλίτσα της!!!

kPAZp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...