Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Neverstop είπε:

Τελευταία φορά είχα 1 ng. Δεν αφήναμε σχεδόν ποτέ τα γονιμοποιημένα για βλαστοκύστες, γιατί είχαμε 1-2. Όταν είχα 5, είχα μια μέτρια. Μόνο στον τελευταίο κύκλο είχα δύο άριστες και μια πολύ καλή. Από 4 γονιμοποιημένα. Ήταν ο καλός ο κύκλος!

Οκ κατάλαβα, η ΑΜΗ σου δεν ήταν χαμηλή σε σχέση με αυτά που ακούμε κ τη δική μου. Αρα δε βάζατε 3ης ημέρας;  Εμένα παρότι τα βλέπουμε με το κιάλι τα ωάρια, όλοι επιμένουν για βλαστοκύστες γιατί λέει αν δε προχωρούσαν στο εργαστήριο δε θα προχωρούσαν έτσι κ αλλιώς.

Γαλιαντρεεες...!!!

Koalaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα....!!!

Χρόνια πολλά στην Αγγελικούλα μας. Ηλιοβασίλεμα να την δεις όπως επιθυμείς.

Κοαλάκι πολύ γέλιο η λίστα!!! :-) Μας έφτιαξες την μέρα!

Δεν πολυέχω διαβάσει νεάκια... γιατί η μικρή μου τις δύο τελευταίες μέρες είναι κολλημένη στο στήθος μου.... Της έδωσα και για πρώτη φορά ξένο γάλα...60 ml εχθές το βράδυ. Τα ήπιε μονορούφι... και μετά ήπιε και από το στήθος και παρόλα αυτά μετά από δύο ώρες πείναγε πάλι! Αλήθεια πόσα ml είναι ένα καλό γεύμα μπας και κοιμηθούμε λίγο την νύχτα οεοοοο?????? Τελευταία ξυπνάμε στην 1.30 ώρα... το πολύ δύο:confused::confused::confused::confused:

kPAZp2.png

Καλημερα κορίτσια!!!

Χριστινα ευχαριστω και σενα για τις ευχες!! Να χαιρεσαι και εσυ το μωρό σου!

Αγορομαμυ πού χαθηκες εσυ ολο το σαβκο;; Ελπίζω να ξεκουραζεσαι!!!

Τι προγραμμα εχετε σημερα;

Εγω θα μαγειρεψω και θα σιδερωσω ενα βουνο ρουχα...και μετα μια βολτιτσα οικογενειακη!

Attenction please.....!!!!!!!!!

~NeW LiSt NeW BoRn BaBiEs & big babies & tosodoulika babies 2013-2014~ by manoulogaliadreeeeeeeeeeeees...!!!

Κοριτσια μου αυτη ειναι η νεα λιστα. Μας εχω βαλει χρονολογικα, εχω χαρακτηρισει την καθεμια οπως την "εζησα" ολο αυτον τον καιρο. Τελος εχω βαλει μετα το συμβολο (/) μια ατακα για την καθεμια σας, ειστε ξεχωριστες και χαιρομαι ιδιαιτερως πολυ που σας γνωριζω. Απο την πολυ μου αγαπη λοιπον σας αφιερωνω ενα μικρο δειγμα της παρουσας καταστασης μας, οχι τιποτα αλλο απλα για να δειτε ποοοσο τρελες ειμαστε!!!

New born number 1 by christina 123-φαντομας. /-Ωραίος ποταμός ο Νείλδος...

-Μήπως εννοείς το Νείλο;

-Κι εγώ έτσι τον ήξερα, αλλά μου είπαν ότι έχει ένα δέλτα!

New born number 2 by sotsafi-τσακ μπαμ. /Για τις φοβίες σας θα σας γράψω ένα φάρμακο. Χαπια ειναι? μπα, αμπουλες. Μπαμπουλες??? που?

New born number 3 by zoi-mazoo and the zoo. / Κάποτε σκεφτόμασταν αν θα πάμε βουνό ή θάλασσα για διακοπές. Τώρα αναρωτιόμαστε: "να πάρω τα βουνά ή να φουντάρω στη θάλασσα;

New born number 4 by yola-δασκαλα. / Μπαίνουμε στο αμάξι. Του λέω "κολωνάκι", μου λέει "άντε ρε ψωνάρα, Χαλάνδρι κι άμα θες". Κάνει όπισθεν και ΜΠΑΜ ...κολωνάκι. Εγώ τον προειδοποίησα πάντως!

New born number 5 by patousitsa-τρελοπαντιερο. /ωρες ωρες σκεφτομαι, τις υπολοιπες τρωω

New born number 6 by μποτσακι-λαλακης. /αγαπη μου σημερα ειναι η επετειος μας, τι νομιζεις οτι πρεπει να κανουμε? να κρατησουμε ενος λεπτου σιγη

New born number 7 by ελλη-καλεεε. /ποτε θα ωριμασεις επιτελους? δεν ξερω, αυριο κατα τις 9 βολευει?

New born number 8 by nasia-χακερ. /Γιατρέ, νομίζω ότι έχω παραισθήσεις...

-Εγώ είμαι το λαμπατέρ, o γιατρός είναι μέσα!

New born number 9 by xryntim-φαντης μπαστουνης. /Έλα ρε, σε ξύπνησα;

-Ναι, δεν πειράζει. Εχεις ρεπο σημερα? οχι στο γραφειο ειμαι.

New born number 10 by stefaniana-εξολωθρευτης./ Πέρσι γράφτηκα στο γυμναστήριο, αλλά δεν πήγα ποτέ. Φέτος λέω να γραφτώ στο ζαχαροπλαστείο απέναντι.

New born number 11 by may-σταλιτσα. /Όχι ρε γαμώτο, μου σκιστηκαν τα μανίκια απο το Αρμάνι. Έγινε αρμάνικο.

New born number 12 by ngn-ερωτομωροχτυπημενη. /κατινα πως λεγανε τον γερμανο που μου πηρε τα μυαλα μου? Alzheimer

New born number 13 by maria1106-astero. /Γνώρισα έναν βιολόγο 17 χρονών.

-Πολύ μικρός δεν είναι για βιολόγος;

-Ναι, είναι μικροβιολόγος.

New born number 14 by ioannaki-μαλωνει το μπαλονι. /Άσε ρε φίλε τι έπαθα.

-Τι ρε; Ειδα μαυρη γατα σημερα και εχω συνεντευξη για δουλεια. Καλα ρε βλακα, πιστευεις στις προσληψεις?

New born number 15 by maria thess-lylipie. /Ωραίο το μετρό της Αθήνας, αλλά της Θεσσαλονίκης πραγματικά δεν υπάρχει.

Huppy birthday number 16 by thalia-ασπροδοντης. /Τα βαριέμαι τα μακαρόνια, είναι πολύ μονότονα.

- Γιατί δεν παίρνεις χρωματιστά και με λαμπάκια;

-Α, ωραία! Ακάκιε, τα μακαρόνια να 'ναι ντισκο.

Happy birthday number 17 by αγορομαμμυ-indiana jones. /Η Ελληνική Τροχαία εύχεται στους προσεκτικούς οδηγούς Καλό Πάσχα. Στους απρόσεκτους, Καλή Ανάσταση!

Happy birthday number 18 by koalaki-πρακτωρ φμ. /Πέθανε η κυρά Βέτα από πάνω... Σωπα ρε! Πως εγινε? ε, να... Βγηκε με κατι χαλια στο μπαλκονι. Ναι. Και? ε, τα τιναξε!

Happy birthday number 19 by ηλιοβασιλεμα-κουκουβα. /Είπα στη μάνα μου πως δεν έχω skype και μου λέει: «δεν πειράζει, φέρʼτα εδώ να σ'τα πλύνω με ariel”...

Happy lady number 20 by ριτσα-muster chef. /Αγόρασα κουζίνα με γκάζι, αλλά δεν μπορώ να βρω πού είναι ο συμπλέκτης.

New born number 21 by agxomeni-αγκαλιτσας./ τι πετρελαιο βαζεις??? κουβερτoil!!!

Σας λατρευωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!

Καληνυχτα κοριτσακια!!!!!!

κοαλακι μου. μπορω να πω οτι ειναι χιουμοριστικη!!!!!!!

Καλημερα !!!!!τι μου κανετε??????

Εμεις καλα εδω..τρεχουμε.....

Αγχωμενη και ζωη μου ειναι ενας συνδιασμος γυμναστικης αλλα δεν εχω μεινει σε αυτο...κανω κ περπατημα φυσικα με το καροτσι....για τουλαχιστον 40-60 λεπτα.αλλα νομιζω οτι πανω απο ολα ειναι η θεληση κ φυσικα η διατροφη,που εγω κανω ετσι κι αλλιως λογο της κολιτιδας.αυτα.....

Μαρακι μου οκ τοτε καλα μου ακουγεσαι τοτε...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

στεφανιαννα μου καλα ειμαστε κοριτσακι μου...μεγαλωνουμε...και περπαταμε κ λιγο.....οποτε καταλαβαινεις...τρεξιμο....

Ηλιοβασιλεμα μου...εγω κανω τραπεζι στους γονεις μου κ στη αδερφη μου κ φτιαχνω χταποδι με ρυζι κοκκινιστο και θα τηγανισω καλαμαρακια κ πατατες τηγανιτες

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημερούδια! Εγώ περιμένω κόσμο σήμερα και σας γράφω στα πεταχτά!

Στεφανιάνα, σιγά σιγά θα μπει σε πρόγραμμα, πού θα πάει; Όσο για το κομμάτι γυναίκα, εγώ προς αρκούδα οδεύω, χαχα! :tongue:

Ηλιοβασίλεμα, βολτίτσα ακούω άρα μάλλον είναι καλά η μικρούλα σου;

Βρε Χριστινάκι, μήπως είναι το άλμα της 12ης εβδομάδας; Πάντως ο ύπνος είναι και στο παιδί.. Φίλη μου που έδινε ξένο ξύπναγε κάθε μιάμισι ώρα ο μικρός της..

Κοαλάκι, καλέ, τη Ρίτσα έγκυο δεν την έβαλες! Ούτε την αγορομάμυ! Και να πω την αλήθεια δεν πολυκατάλαβα τι σχέση έχω με τους mazoo & the zoo! :confused::tongue:

Κοριτσάκια θα τα πούμε πάλι το βράδυ ή αύριο! Να έχετε μια όμορφη Κυριακή!

p8P6p2.png

Καλημεραααα!Πριν διαβασω τα νεακια σας να ευχηθω στην Αγγελικουλα μας χρονια πολλα και ευλογημενα!Να την χαιρεστε Ηλιοβασιλεμα μου!Να την καμαρωσετε οπως επιθυμειτε,οπως επιθυμει και η ιδια!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Διαφημίσεις

Μαρακι βορινο σε ευχαριστω!!! Και εσεις να χαιρεστε την Δημητρούλα σας!!!

Ζωη η μικρη μου ειναι με αντιβιωση και φαινεται καλυτερα!!! Ευτυχως.

Θαλειτσα νηστευετε; ολο το διαστημα μεχρι το Πασχα; Μπραβο σας!!!!

Κοαλακι η λιστα η νεα δεν εχει ομοιότητες με την παλιά...Χαρα στο κουράγιο σου να γραψεις ενα τετοιο κατεβατο!!!

Είναι αυτο που λενε: ο νεος ειναι ωραίος , αλλά ο παλιός αλλιώς!!!! Προτιμώ την παλιά με τα χρωματάκια της!!!;)

Έλλη εδω εισαι;;;

Και συνεχιζω....:)

Ζωη μου,πραγματικα,μεγαλο προβλημα η καταληψη των αυτοκινητων στα πεζοδρομια!Σκεψου πως εχουμε προβλημα εδω στην επαρχια,ποσο μαλλον στη μεγαλουπολη!Οποτε,οσο αντεχεις ακομη,μαρσιπο!

Οσο για τον υπαλληλο στον ΟΑΕΔ,καλως ηρθαν τα πραγματα ετσι ωστε να κατεβει και ο διευθυντης!Καποια στιγμη πρεπει να παψουν να φερονται με αυτο τον τροπο!

Η μικρη πως ειναι?

Υπεροχη η τουρτα που εστειλες στην Αγγελικουλα μας!Καλε που την ανακαλυψες?

Ngn μου,η μπεμπα σου ειναι υπεροχη στον υπνο της!Να μην το ματιασω το καμαρι μας!

Ο μικρος συνεχιζει να πηγαινει με καλη διαθεση στον παιδικο?Αν και ειμαι σιγουρη για τη θετικη απαντηση!Ειναι ευχαριστημενος με την δασκαλα?

Στεφανιανα μου,τι κανεις?Το μωρακι σου?Εχετε κανα περιεργο συμπτωμα λογω εμβολιου?

Σιγουρα,οταν μπουν οι στερεες τροφες το παιδι θα ειναι πιο χορτατο,οποτε ισως να κοιμαται καλυτερα!Δεν ειναι φυσικα δεδομενο,διοτι η δικια μου ειναι 11 μηνων και παλι τα βραδια ξυπναει!:rolleyes:

Ριτσα μου,κοντευεις και για τη Β επιπεδου!Μωρε πως περασε ο καιρος?Σα χθες ηταν που μας ανακοινωσες για την εγκυμοσυνη σου!

Μαυ μου,πηγατε στο παρτυ?Περασατε καλα?

Τι λεει με τη δουλεια?Θα συνεχιστουν οι απεργιες?

Ηλιοβασιλεμα μου,οπως και να χει εισασταν οι ανθρωποι που αγαπα γυρω της,και πιστευω πως αυτο την εκανε να νιωθει μοναδικη!Περασατε καλα?

Ειχατε και καλο καιρο ετσι?

Του χρονου ξεκινατε δημοτικο ή απο Σεπτεμβριο?

Κοαλακι μου,γελασα πολυ με την λιστα!Χαχαχα!Οι ατακες που γραφεις διπλα ειναι πολυ καλες!

Πρεπει να ασχοληθηκες πολυ με το θεμα!Μπραβο!

Χριστινα μου,τι κανετε?Πιστευω πως μεχρι να βρει ενα προγραμμα θα εχει τετοια ''σκαμπανεβασματα''!Ειναι μικρουλα ακομη!

Το ποσα ml πρεπει να πινει για ειναι ειναι χορτατη,νομιζω θα στο καθορισει η ιδια!Δεν ειναι δεδομενα τα ml,γιατι οσο και να πιεσεις το παιδι να πιει για να ειναι χορτατο και να μην ξυνπαει,ειτε δε θα τα πιει,ειτε θα τα κανει εμετο!Η μικρη μου,στην ηλικια σας,ξυπνουσε ανα 4 ωρο,επινε στηθος και μετα περιπου 60ml ξενο και κοιμοταν!Γυρω στον 4ο μηνα,εκοψε τελειως το μεταμεσονυχτιο γευμα,και το βραδυ επινε ποτε 200 ποτε 180 ml(μιλαμε για πανω απο 4ο μηνα),και υπνο(ασχετα απο το γεγονος οτι ξυπναει ακομη και τωρα για πιπιλα)!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Ηλιοβασιλεμα μου,οπως και να χει εισασταν οι ανθρωποι που αγαπα γυρω της,και πιστευω πως αυτο την εκανε να νιωθει μοναδικη!Περασατε καλα?

Ειχατε και καλο καιρο ετσι?

Του χρονου ξεκινατε δημοτικο ή απο Σεπτεμβριο?

Εχουμε ακόμη μια σχολική σεζον στο νηπιαγωγείο!!!! Μετα θα παμε δημοτικο, το 2015!

Καλα να περασετε οσες εχετε κοσμο και οσες εχετε σκοπο να πατε βολτιτσα!

Εγω μολιες τελειωσα το μαγειρεμα μου,μακαρονια για μας και ψαροσουπα για τη μικρη μου!

Λεμε και μεις να παμε βολτα,αλλα η μικρη μου κοιμηθηκε,ο αντρας μου δε γυρισε ακομη απο τη δουλεια,και μετα θελει να δει και αγωνα,οποτε μαλλον για το απογευμα μας κοβω!

Αχχχχ,οσον αφορα το θεμα γυναικα...ναι μενει πολυυυυυ πισω,αλλα πρεπει κοριτσια να δραστηριοποιηθουμε!Και μεις χθες που βγηκαμε,δεν αντεξα,εβαλα τη φουστα μου,τα τακουνια μου,περιποιηθηκα και πηγαμε τη βολτα μας!Αλλαζει ολη σου η διαθεση!Οποτε κοριτσια,μας θελω μανεκεν!:tongue::tongue:

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Έβαλα το μικρό για ύπνο και μπήκα.. Δεν διάβασα ολα τα νέα (ή μάλλον τα διάβασα στα πεταχτα και δεν τα θυμαμαι όλα).

Από που να αρχισω;; Το λεπον:

Κοαλακι ωραία η λίστα σου. Γέλασα! Αλλά επειδή εγω θεωρώ πως είμαι πιο πολυ τρελη θα μου έβαζα αυτο:

- Αν σου εβαζα να διαλέξεις ανάμεσα σε εμενα και ΕΜΕΝΑ τι θα διαλεγες;;

- Εμενα! Χαχα! 1-0

Stefaniana τα νέα μου... Είμαστε καλά.. Τώρα.. Πέρασα ελαφριά ευτυχως Επιλόχειο κατάθλιψη και προσπαθώ να το ξεπεράσω αν και ακομα πολλές φορές όταν είμαι μόνη μου και σκεφτομαι διαφορα με πιάνουν τα κλάματα. Το νινι μου βιάζεται να μεγαλώσει. Είμαστε προχωρημένοι για την ηλικια μας ψυχοκινητικα οπότε στηριζόμαστε όρθιοι και πατάμε όλη την πατούσα, μιλάμε (όταν πεινάει λέει η αμ η μαμ η μα και όταν νυσταζει γκρινιάζει και λέει ναι γιατί δεν μπορει να πει νάνι.. Εκτός των άλλων τσιριγματων και μπου, αγκου, αντε, έι, όπα κ.α.) Επίσης όταν είμαστε ορθιοι περπατάμε και όταν θέλουμε να πάμε κάπου τεντωνομαστε και φωνάζουμε.. Έχουμε μια λατρεια σε ενα σκυλακι λουτρινο βεβαίως βεβαίως και το θέλουμε αγκαλιά για να κοιμηθουμε. Πολυ γκρίνια με τα ούλα μας (άρχισαν να πριζνται από 2μιση μηνων) και πολύ φαγούρα.. Συβεχιζουμε κανονικά αοποχη απο γαλακτοκομικα φανερά και κρυφά , μοσχαρι, ψαρι και αποκλειστικό θηλασμό.. Κατά τα αλλά καλα.. Το βραδακι αν δεν κάνουμε μπανιο κλαίμε σαν να θελουμε τη δόση μας, δεν τρώμε και δεν κοιμόμαστε. Κανουμε λουτσα τη μαμά και τον μπαμπά και ολα τα υπολοιπα. Βαζουμε τα πάντα στο στόμα μας, τραβάμε ότι βρούμε..

Yola ευχαριστώ πολύ για τα καλα σου λογια. Μην το σκέφτεσαι σαν αγκαθακι. Έχει δίκιο η Ζωή. Εξάλλου πέρασες τοσα..

Συμπεθερα δεν είναι ωραία τα χιόνια;; :P

[COLOΗλιοβασίλεμα να σου πω και εδώ χρόνια πολλά για την κοριτσαρα μας!

Ζωή μπορει τώρα να αρχίσεις να με βλέπεις και εδώ πιο συχνα..

Αγορομαμυ και Ρίτσα νομίζω πως έπεσα μεσα. Θυμαστε που είχα πει πως ενιωθα πως η μια θα κανει παλι αγορι και πως την άλλη την κόβω για κόρη;;

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...