Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, vaso88 είπε:

@linaa σε ευχαριστώ πολυ για την απαντηση! Δεν εχουμε προλαβει να ακουσουμε καρδουλα...Έχω πάει στο τμήμα καθ'εξιν αποβολων στο αρεταιειο, δεν βρήκαν κάτι που δεν είχα ελέγξει ήδη. Καρυοτυπο έχουμε κάνει είναι οκ. Καμπύλες σακχάρου και ινσουλινης έχουν γίνει και έχουν δείξει αντιαταση στην ινσουλινη, αλλά δεν υπαρ,ει θέμα διαβήτη, μάλιστα θα τις επαναλάβω την επόμενη εβδομάδα ... ειλικρινά δε ξέρω τι άλλο να κάνω! Έχω δύο ινομυωματα μικρά ενδοτοιχωματικα, τα οποία όλοι οι γιατροί μου λένε να μην τα πειράξω καθώς δεν προβάλλουν καθόλου στην κοιλότητα της μητρας.. το μόνο που δεν έχω κάνει είναι λαπαροσκοπηση για ενδομητριωση, αλλά δεν έχω συμπτωματα που να δικαιολογούν αυτή τη νόσο και οι γιατροί το αποκλείουν... 

Μπορείς να πας Κ στο Έλενα στο τμήμα καθεξιν αποβολών για δεύτερη γνώμη είναι πολύ καλό. Για την αντίσταση στην ινσουλίνη σου δίνουν κάτι στις εμβρυομεταφορες ? Στο λέω γιατί κάποια στιγμή είχα ακούσει μία κοπέλα να μιλάει για καθεξιν αποβολές Κ τελικά το λάθος ήταν η ρύθμιση του ζαχάρου.  Δεν είχε διαβήτη είχε προδιαβητη Κ τις δίναν Κ glucofa πριν τις εμβρυομεταφορες τελικά η ρύθμιση ήταν τελείως λάθος Κ απέβαλε νομίζω είχε 5 αποβολές ... Τελικα έκανε συλλογή εμβρύων έκανε Κ θεραπεία για το μικροβιωμα Κ πήγε σε έναν ενδοκρινολόγο που είναι κορυφή Κ τα κατάφερε.  Τελικά έλεγε ότι οι γιατροί το αποδωσαν σε λάθος ρύθμιση του προδιαβητη.. δηλαδή ενώ φαινόταν ρυθμισμένος δεν ήταν 

Γαλιαντρεεες...!!!

Koalaki

Recommended Posts

Καλημέραααααααααααααααα!!!!!!!!!

Τι τέλεια μέρα είναι αυτή καλέεεεεεεε?????????

Θα ταίσω την μικρή σε λίγο, θα έρθει και η αδερφούλα μου και βουρ για έξω!!!!!

Σήμερα η μικρή κοιμήθηκε 10ώρες ζωή να έχει!!!!!!

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ να χαίρεσαι την Αγγελικούλα σου!!!!!!! Να την δεις όπως επιθυμείς!!!!

ΖΟΙ 9ωρο και σένα κοιμήθηκε εεεεεε??? Μπράβο. Όσο για τον γιο μου όντως δεν έχει καθόλου φοβίες αλλά αυτό δεν είναι και πολύ καλό γιατί κάνει και επικίνδυνα πράγματα χωρίς να υπολογίζει τις συνέπειες (έτσι ήμουν εγώ βέβαια)!

ΡΙΤΣΑΚΙ κοριτσάκι εεεεεεεεε???????? Αχ τι καλά!!!!!!! Είχε και ανοιχτά τα ποδαράκια της????

ΜΑΡΑΚΙ ναι, η μικρή ξεκίνησε ρυζάλευρο. Της έδωσα ελάχιστο (40ml) και μετά ήπιε και γάλα. Σταδιακά θα της το αυξάνω βέβαια!

ΑΓΧΩΜΕΝΗ την ταίζω και πρέπει να της κρατάω το κουταλάκι λίγο μέσα στο στόμα για να το καταπίνει. Θα δω και σήμερα πως θα είναι αλλά έχουν πολύ γέλιο όταν χρησιμοποιούν πρώτη φορά κουταλάκι. Κάνουν κάτι μορφασμούς!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Καλημέρα και στα υπόλοιπα κορίτσια!!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα κοριτσια!! Επιτελους ο καιρος ειναι για βολτα!! Πως ειστε;;

ngn 10 ωρες η μικρη;;;; Θηλαζετε ακομα;;; Αν θηλαζετε πως καταφερες να κοιμηθει τοσες ωρες συνεχομενες;;; Ο δικος μου τρεις κ μετα φαγητο.καποιες νυχτες κοιμηθηκε 5 ωρες συνεχομενες αλλα τεν το εκανε κ συνηθεια!Ζωη

Εσενα 9;;;;; Τα υπνοτιζετε;;;;

Μαρια φροντιζε τον εαυτο σου! Το παιδακι σου θελει μια δυνατη μανουλα!

Μαυ ηρθε η παιδιατρος;; Σιγουρα βρηκε μια χαρα τη μπεμπουλα σου!

Ηλιοβασιλεμα χρονια πολλαααααααα να τα εκατοστισει η Αγγελικουλα!

Κ περαστικα της!

Θαλεια πως ειστε;;;

Ελλη χαθηκες! Πες μας τα νεα σου!

Αγορομαμι πως παει η εγκυμοσυνη σου;;

Ριτσακι με το καλο να κρατησεις στην αγκαλια σου μια ομορφη κ υγιεστατη κορουλα!

Εμεις κοριτσια ειμαστε καλα. Εκανε εμβολια παλι.. Εκλαψε αλλα το ξεπερασε γρηγορα! Ο γλυκος μου πλεον δεν κλαιει καθολου. Αν θελει κατι απλως μας μαλωνει! Εχει πολλη πλακα!

Ξεχασα την Αγχωμενη! Να σου ζησει το παιδακι σου! Κ μην εχειστοσο αγχος! Ηρεμησε κ ολα καλα θα πανε!

Κοαλακι κ εσενα σε ξεχασα πριν αν κ με συγκλονισε το μνμ σου για τη ΦΜ. Οταν διαβασα οτι καθεται στο κρεβατι κ δεν χοροπηδαει οπως παντα... Στεναχωρεθηκα μονο με την εικονα! Καημενουλια! Τι τραβανε! Ευτυχως ειναι μια χαρα!

Καλημερα κοριτσια μου ....Σας ευχαριστω για τις ευχες σας,και εσεις να χαιρεστε τις οικογενειες σας!!

Για β' επιπεδου θα παω στις 17/4 και ο Γιατρος μου θα με δει 16/5....

Εσεις τι μου κανετε;;;...μου ειστε ολες καλα;;

x8yip2.png?0gPNKwlL

Κοριτσακια καλησπερα!!! Ειστε καλα???

Εμεις μια χαρα!!! Η φμ κοιμαται...

ΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ευχομαι ολοψυχα το κοριτσακι σου να ειναι οντως κοριτσακι :tongue::mrgreen:. Πλακα κανω, οτι και να ειναι ας ειναι ΓΕΡΟ, μονο αυτο!!! Μου εφτιαξες τη μερα με τα νεακια σου, να εισαι καλα!!!

ΣΤΕΦΑΝΙΑΝΑ ΜΟΥ ναι το μωρουλινι μου ειναι μια χαρα πλεον!!! Ευχομαι το ιδιο

και για εσας!!!

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΟΥ να χαιρεσαι την κορουλα σου και να τη δεις οπως επιθυμεις, πανω απο ολα να ειναι γερη!!! Ευχομαι να εχετε καπως αναρρωσει!!! Οσο για το παρτυ αν οντως ακυρωθει ελπιζω να εχετε ευκαιρια να το κανετε αλλη μερα!!!

Σας αφηνω... Καλο απογευμα!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Χρόνια πολλά στην Αγγελικούλα!! ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ να την καμαρώσεις όπως επιθυμείς!! Και όπως είπε κ το Κοαλάκι, αν ακυρώθηκε το πάρτυ σας, θα το κάνετε πάλι με την πρώτη ευκαιρία!

ΣΤΕΦΑΝΙΑΝΑ μου χάθηκες!! Τί κάνετε; Το μωράκι σας!! Χαίρομαι που είστε καλά!!

ΡΙΤΣΑΚΙ με το καλό η β επιπέδου!!

Εμεις θα πάμε σε παιδικό παρτυ το απόγευμα!

Πολλά φιλακια σε όλες!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Καλησπερα κορίτσια!!!!!

Ευχαριστω πολύ για τις ευχές σας και φυσικά ανταποδίδω! Να χαιρόμαστε τα παιδάκια μας , μωράκια μας ή /και εμβρυάκια αφού απ΄όλα έχει η παρέα!!!

Πάρτυ επίσημο δεν εγινε αλλά πρωι πρωι στην αυλη μας μαζι με τα ξαδερφακια της και τους δικούς μου εγινε η κοπή της τουρτας και ζωη να εχουμε ημασταν 11 άτομα!!!! Το κατευχαριστηθηκε η ζουζουνα μας και εγω φυσικά που εβλεπα να λαμπει από χαρά!!!

Μεσα στην εβδομαδα θα παω και στο σχολειο την τουρτα μας και εκει θα της ευχηθούν οι συμμαθητές της αρα ολα μια χαρα!!!

Μονο καποιοι φιλοι μας που θα ερχονταν στο σπιτι, δεν ηταν στα 5α γεννεθλια της αλλα οκ θα μας ευχηθουν και διχως παρτυ!

Καλέεεεε! Θα το ξεχνούσα!!! Χρόνια πολλά στην Αγγελικούλα μας!!! Ηλιοβασίλεμα, να τη χαίρεσαι, πάντα γερή και χαρούμενη να είναι η κορούλα σου!! Άντε και του χρόνου αυτή την τούρτα να της κάνεις!

178666310187721774DoyZmntOc.jpg

Ανεβαζεις τον πήχυ πολυ αλλα κατι θα κανω!!!!!!!!! Πάντως η φετινη τουρτα του σπιτιου ειχε πολυ μεγαλη επιτυχια!!!!!

Ελπίζω να γινει αναλογη και αυτη που θα ετοιμασω για το σχολειο μας!!!

Μαμα σε ευχαριστω πολυ για την ωραία τουρτα!!! : μονο αυτο φτανει και περισσευει απο το στοματακι και την ψυχουλα της κορης μου για να με κανει πολυ ευτυχισμενη!!!

Και στα δικα σας!!!!!!!!!!!

Αχ κορίτσια, τι υπέροχη μέρα σήμερα! Πήγαμε βολτίτσα και τα καταευχαριστηθήκαμε!

NGN, εσείς 10 ώρες, ε; Μας κερδίσατε, χαχα! Καλό είναι να μην έχεις φοβίες, τουλάχιστον το διασκεδάζει! Όσο για την αίσθηση κινδύνου, πού θα πάει, θα την αποκτήσει! Η μικρή σου εσένα κάθεται στο καρότσι άνετα στη βόλτα;

Στεφανιάνα, καλέ τι υπνωτισμός, ένα βάλιουμ κι είμαστε κομπλέ! :tongue::tongue: Σοβαρά, τώρα, εμένα μέσα στη μέρα τρώει πολύ και συχνά. Μπορεί ας πούμε και κάθε μισάωρο, μια στο τόσο. Ίσως έχει να κάνει με αυτό, ίσως είναι και στο παιδί, τι να πω..

Ριτσάκι, άντε, τον επόμενο μήνα θα μάθεις με σιγουριά αν είναι κοριτσάκι. Να σου πω, οι αναγούλες τέρμα;

Πάω να μαζέψω γιατί αύριο έχουμε κόσμο και καλή η βόλτα, αλλά και το σπίτι μπάχαλο!

p8P6p2.png

Καλησπέρα κορίτσια και μωρακια!

Σημερα εχουμε δύσκολη ημερα αλλα μπήκα να ευχηθω στην Αγγελική να ειναι πολύχρονη και καλοτυχη και να εχει καλη προοδο στη ζωη τησ και στην ηλιοβασίλεμα να την χαίρεται καίει να την καμαρώνει.

Οταν σε πρωτοειδα κατάλαβα πως τόσα χρονια ήμουν μιση.

Διαφημίσεις

Αχ κορίτσια, τι υπέροχη μέρα σήμερα! Πήγαμε βολτίτσα και τα καταευχαριστηθήκαμε!

Στεφανιάνα, καλέ τι υπνωτισμός, ένα βάλιουμ κι είμαστε κομπλέ! :tongue::tongue: Σοβαρά, τώρα, εμένα μέσα στη μέρα τρώει πολύ και συχνά. Μπορεί ας πούμε και κάθε μισάωρο, μια στο τόσο. Ίσως έχει να κάνει με αυτό, ίσως είναι και στο παιδί, τι να πω..

Κ εμεις πηγαμε αλλα συνμεφιασε οταν καθισαμε. Ο δικος μου την τελευταια εβδομαδα εστρωσε καπως προγραμμα. Πιο πριν ετρωγε κ καθε ωρα. Κ τωρα δλδ! Ελπιζω οταν ξεκινησουμε τις στερεες τροφες να κοιμαται λιγο. Παραπανω το βραδυ, γιατι δεν την παλευω με τις δουλειες του σπιτιου!

Ηλιοβασιλεμα χαιρομαι που περασε καλα σημερα το παιδακι σου!

Στεφανιανα ποσο ειναι τωρα το μπεμπακι σου;;;

εσυ πως εισαι;

Ειναι 4 μηνων! Καλα ειμαι κ εγω.. Αν κ θα ηθελα να ειμαι λιγο πιο πολυ γυναικα! Δυσκολο να εισαι γυναικα! Θα βρω τον τροπο σιγα σιγα κ θα βαψω κ κανενα νυχι. Χαχαχα το πασχα με τα αυγα!!!

Attenction please.....!!!!!!!!!

~NeW LiSt NeW BoRn BaBiEs & big babies & tosodoulika babies 2013-2014~ by manoulogaliadreeeeeeeeeeeees...!!!

Κοριτσια μου αυτη ειναι η νεα λιστα. Μας εχω βαλει χρονολογικα, εχω χαρακτηρισει την καθεμια οπως την "εζησα" ολο αυτον τον καιρο. Τελος εχω βαλει μετα το συμβολο (/) μια ατακα για την καθεμια σας, ειστε ξεχωριστες και χαιρομαι ιδιαιτερως πολυ που σας γνωριζω. Απο την πολυ μου αγαπη λοιπον σας αφιερωνω ενα μικρο δειγμα της παρουσας καταστασης μας, οχι τιποτα αλλο απλα για να δειτε ποοοσο τρελες ειμαστε!!!

New born number 1 by christina 123-φαντομας. /-Ωραίος ποταμός ο Νείλδος...

-Μήπως εννοείς το Νείλο;

-Κι εγώ έτσι τον ήξερα, αλλά μου είπαν ότι έχει ένα δέλτα!

New born number 2 by sotsafi-τσακ μπαμ. /Για τις φοβίες σας θα σας γράψω ένα φάρμακο. Χαπια ειναι? μπα, αμπουλες. Μπαμπουλες??? που?

New born number 3 by zoi-mazoo and the zoo. / Κάποτε σκεφτόμασταν αν θα πάμε βουνό ή θάλασσα για διακοπές. Τώρα αναρωτιόμαστε: "να πάρω τα βουνά ή να φουντάρω στη θάλασσα;

New born number 4 by yola-δασκαλα. / Μπαίνουμε στο αμάξι. Του λέω "κολωνάκι", μου λέει "άντε ρε ψωνάρα, Χαλάνδρι κι άμα θες". Κάνει όπισθεν και ΜΠΑΜ ...κολωνάκι. Εγώ τον προειδοποίησα πάντως!

New born number 5 by patousitsa-τρελοπαντιερο. /ωρες ωρες σκεφτομαι, τις υπολοιπες τρωω

New born number 6 by μποτσακι-λαλακης. /αγαπη μου σημερα ειναι η επετειος μας, τι νομιζεις οτι πρεπει να κανουμε? να κρατησουμε ενος λεπτου σιγη

New born number 7 by ελλη-καλεεε. /ποτε θα ωριμασεις επιτελους? δεν ξερω, αυριο κατα τις 9 βολευει?

New born number 8 by nasia-χακερ. /Γιατρέ, νομίζω ότι έχω παραισθήσεις...

-Εγώ είμαι το λαμπατέρ, o γιατρός είναι μέσα!

New born number 9 by xryntim-φαντης μπαστουνης. /Έλα ρε, σε ξύπνησα;

-Ναι, δεν πειράζει. Εχεις ρεπο σημερα? οχι στο γραφειο ειμαι.

New born number 10 by stefaniana-εξολωθρευτης./ Πέρσι γράφτηκα στο γυμναστήριο, αλλά δεν πήγα ποτέ. Φέτος λέω να γραφτώ στο ζαχαροπλαστείο απέναντι.

New born number 11 by may-σταλιτσα. /Όχι ρε γαμώτο, μου σκιστηκαν τα μανίκια απο το Αρμάνι. Έγινε αρμάνικο.

New born number 12 by ngn-ερωτομωροχτυπημενη. /κατινα πως λεγανε τον γερμανο που μου πηρε τα μυαλα μου? Alzheimer

New born number 13 by maria1106-astero. /Γνώρισα έναν βιολόγο 17 χρονών.

-Πολύ μικρός δεν είναι για βιολόγος;

-Ναι, είναι μικροβιολόγος.

New born number 14 by ioannaki-μαλωνει το μπαλονι. /Άσε ρε φίλε τι έπαθα.

-Τι ρε; Ειδα μαυρη γατα σημερα και εχω συνεντευξη για δουλεια. Καλα ρε βλακα, πιστευεις στις προσληψεις?

New born number 15 by maria thess-lylipie. /Ωραίο το μετρό της Αθήνας, αλλά της Θεσσαλονίκης πραγματικά δεν υπάρχει.

Huppy birthday number 16 by thalia-ασπροδοντης. /Τα βαριέμαι τα μακαρόνια, είναι πολύ μονότονα.

- Γιατί δεν παίρνεις χρωματιστά και με λαμπάκια;

-Α, ωραία! Ακάκιε, τα μακαρόνια να 'ναι ντισκο.

Happy birthday number 17 by αγορομαμμυ-indiana jones. /Η Ελληνική Τροχαία εύχεται στους προσεκτικούς οδηγούς Καλό Πάσχα. Στους απρόσεκτους, Καλή Ανάσταση!

Happy birthday number 18 by koalaki-πρακτωρ φμ. /Πέθανε η κυρά Βέτα από πάνω... Σωπα ρε! Πως εγινε? ε, να... Βγηκε με κατι χαλια στο μπαλκονι. Ναι. Και? ε, τα τιναξε!

Happy birthday number 19 by ηλιοβασιλεμα-κουκουβα. /Είπα στη μάνα μου πως δεν έχω skype και μου λέει: «δεν πειράζει, φέρʼτα εδώ να σ'τα πλύνω με ariel”...

Happy lady number 20 by ριτσα-muster chef. /Αγόρασα κουζίνα με γκάζι, αλλά δεν μπορώ να βρω πού είναι ο συμπλέκτης.

New born number 21 by agxomeni-αγκαλιτσας./ τι πετρελαιο βαζεις??? κουβερτoil!!!

Σας λατρευωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!

Καληνυχτα κοριτσακια!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...