Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Neverstop είπε:

Τελευταία φορά είχα 1 ng. Δεν αφήναμε σχεδόν ποτέ τα γονιμοποιημένα για βλαστοκύστες, γιατί είχαμε 1-2. Όταν είχα 5, είχα μια μέτρια. Μόνο στον τελευταίο κύκλο είχα δύο άριστες και μια πολύ καλή. Από 4 γονιμοποιημένα. Ήταν ο καλός ο κύκλος!

Οκ κατάλαβα, η ΑΜΗ σου δεν ήταν χαμηλή σε σχέση με αυτά που ακούμε κ τη δική μου. Αρα δε βάζατε 3ης ημέρας;  Εμένα παρότι τα βλέπουμε με το κιάλι τα ωάρια, όλοι επιμένουν για βλαστοκύστες γιατί λέει αν δε προχωρούσαν στο εργαστήριο δε θα προχωρούσαν έτσι κ αλλιώς.

Γαλιαντρεεες...!!!

Koalaki

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσια...Δεν προλαβα να μπω το πρωι γιατι εχω την αρρωστουλα μου. Μου παραπονεθηκε για τον λαιμο της και δικιο ειχε , ειπε ο παιδιατρος. Ξεκινησαμε και εμεις αντιβιωση....

Ριτσα καλο υπερηχο!!!!!!!!!! Να χαρείς το μωρο σου!!!

Ελλη σημερα βρηκες να μπεις στον καφε, που ελειπα το πρωι!!! Ο μπεμπακος σου σημερα πηγε βολτιτσα;;;

Ζωη για ανανεωση καρτας ανεργιας θελουν και εκκαθαριστικο;;; Τι αλλο θα ζητησουν;;; :evil:

Θαλειτσα κανεις και προγραμματα και οργανα στο γυμναστηριο; ο Π. στον προσεχει ο αντρας σου συνηθως οταν λειπεις;

Μαρακι βορινο η Δ. τι κανει; τελικα εχεις ρεπο και Δ-Τρ; Αυριο δουλευεις και μετα ξεκουραζεσαι!!!

Αγχωμενη ο μπεμπακος σου καλα; Αχ...πονεμενη ιστορια τα κιλα....

Αγορομαμυ μπραβο για τις χαρες των φιλων σου!!! Η φιλη σου με την εξωσωματικη εκανε επαναληπτικη χοριακη; ποσο πηγε;

Γιολα πώς παει; Την Β. την εχεις ακομη σπιτι, ετσι; ή την στελνεις σχολειο; Ο μπεμπακος σου καλα;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κοριτσια...Δεν προλαβα να μπω το πρωι γιατι εχω την αρρωστουλα μου. Μου παραπονεθηκε για τον λαιμο της και δικιο ειχε , ειπε ο παιδιατρος. Ξεκινησαμε και εμεις αντιβιωση....

Ριτσα καλο υπερηχο!!!!!!!!!! Να χαρείς το μωρο σου!!!

Ελλη σημερα βρηκες να μπεις στον καφε, που ελειπα το πρωι!!! Ο μπεμπακος σου σημερα πηγε βολτιτσα;;;

Ζωη για ανανεωση καρτας ανεργιας θελουν και εκκαθαριστικο;;; Τι αλλο θα ζητησουν;;; :evil:

Θαλειτσα κανεις και προγραμματα και οργανα στο γυμναστηριο; ο Π. στον προσεχει ο αντρας σου συνηθως οταν λειπεις;

Μαρακι βορινο η Δ. τι κανει; τελικα εχεις ρεπο και Δ-Τρ; Αυριο δουλευεις και μετα ξεκουραζεσαι!!!

Αγχωμενη ο μπεμπακος σου καλα; Αχ...πονεμενη ιστορια τα κιλα....

Αγορομαμυ μπραβο για τις χαρες των φιλων σου!!! Η φιλη σου με την εξωσωματικη εκανε επαναληπτικη χοριακη; ποσο πηγε;

Γιολα πώς παει; Την Β. την εχεις ακομη σπιτι, ετσι; ή την στελνεις σχολειο; Ο μπεμπακος σου καλα;

δεν παω σε γυμναστηριο ακριβως.απλα ειναι σε κλειστο γηπεδο του μπασκετ του δημου μας οπου ερχεται δασκαλα χωρου.τωρα κανουμε το πρωτο 25 λεπτο αεροβικη (μαζι με ζουμπα) κ το υπολοιπο 30λεπτο κανουμε την μια μερα μπαλα του πιλατες ασκησεις την αλλα μερα ασκησεις με το στρωμα κ την αλλη μερα βαρακια κ λαστιχα.αυτα...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα κοριτσάκια μου!!!!!

Τι κάνετε????

Εμείς μια χαρούλα!

Σήμερα ο μικρός πήγε 4 ώρες παιδικό και μου τον έφεραν με το πούλμαν.

Η δασκάλα του μου λέει οτι είναι πολύ ευχαριστημένη μαζί του, παίζει με τα παιδάκια, έφαγε και γενικώς δεν τους δημιούργησε πρόβλημα. Απλώς είναι υπερκινητικός (σώωωωωωωωωωωωπαααααααααααα μου 'ρθε να της πω)!

ΑΓΧΩΜΕΝΗ να σου ζήσει ο γιος σου και καλό κουράγιο! Εγώ δεν θυμάμαι αν σου έχω πει οτι έχω έναν γιο περίπου 3,5 χρονών και μία μπεμπούλα 5,5 μηνών. Όσο για τα κιλά ξεκίνησα την 2η μου εγκυμοσύνη 56 κιλά και πήγα να γεννήσω 54!!!!!!!:shock::shock::shock::shock::shock: Είχα ζάχαρο κύησης και εμετούς (καταλαβαίνεις πόσο καλά πέρασα)!!! Βγήκα από το μαιευτήριο 50 και τώρα είμαι 54. Τρώω τον άμπακο και το απολαμβάνω. Εσύ τα έχασες τα κιλά???

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ αρρώστησε για τα καλά η μικρή εεεεε????? Περαστικά της!!!!!

ΜΑΡΑΚΙ τι μου κάνεις???? Καιρό έχουμε να τα πούμε. Ψιλοχάθηκα και εγώ!!! Αχ μεγάλωσε η μικρούλα σου και καταλαβαίνει εεε????

ΕΛΛΗ που είσαι καλέεεεεεεεεεε????????? Τι κάνει ο μικρός??? Συνεχίζεις τον αποκλειστικό θηλασμό????

ΖΩΗ καταλαβαίνω πολύ καλά τα νεύρα σου!!!!!!!! Είναι για κλωτσιές οι περισσότεροι υπάλληλοι στον ΟΑΕΔ.

ΜΑΥ καλή αρχή στην δουλειά σου!!!!!! Καλά έκανες και πήρες χάπια για καλό και κακό.

ΓΙΟΛΑ τι κάνει ο μικρός σου??? Η μικρή σου το ξεπέρασε ή όχι ακόμα????

ΘΑΛΕΙΑ πολύ σε ζηλεύω που γυμνάζεσαι. Εγώ για 10 χρόνια πήγαινα γυμναστήριο αλλά το σταμάτησα λίγο πριν μείνω έγκυος στην μπέμπα και έχω ΦΡΙΚΑΡΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!! Θα δω μήπως ξεκινήσω όταν μπουν στερεές τροφές γιατί δεν πρόκειται να βγω στην παραλία φέτος!!!!!:oops::oops::oops::oops:

ΡΙΤΣΑ καλό υπέρηχο. Περιμένουμε νέα!!!

ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ τι κάνουν οι άντρες της ζωής σου (και οι 3)?????

Εμείς σήμερα ξεκινήσαμε ρυζάλευρο στην μπέμπα!!! Καλά είχε πολύ πλάκα. Δεν ήξερε πώς να καταπιεί????? Όταν θα μπούνε και τα φρούτα θα ζήσουμε μεγάλες στιγμές!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια μου!!!!!

Τι κάνετε????

Εμείς μια χαρούλα!

Σήμερα ο μικρός πήγε 4 ώρες παιδικό και μου τον έφεραν με το πούλμαν.

Η δασκάλα του μου λέει οτι είναι πολύ ευχαριστημένη μαζί του, παίζει με τα παιδάκια, έφαγε και γενικώς δεν τους δημιούργησε πρόβλημα. Απλώς είναι υπερκινητικός (σώωωωωωωωωωωωπαααααααααααα μου 'ρθε να της πω)!

ΑΓΧΩΜΕΝΗ να σου ζήσει ο γιος σου και καλό κουράγιο! Εγώ δεν θυμάμαι αν σου έχω πει οτι έχω έναν γιο περίπου 3,5 χρονών και μία μπεμπούλα 5,5 μηνών. Όσο για τα κιλά ξεκίνησα την 2η μου εγκυμοσύνη 56 κιλά και πήγα να γεννήσω 54!!!!!!!:shock::shock::shock::shock::shock: Είχα ζάχαρο κύησης και εμετούς (καταλαβαίνεις πόσο καλά πέρασα)!!! Βγήκα από το μαιευτήριο 50 και τώρα είμαι 54. Τρώω τον άμπακο και το απολαμβάνω. Εσύ τα έχασες τα κιλά???

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ αρρώστησε για τα καλά η μικρή εεεεε????? Περαστικά της!!!!!

ΜΑΡΑΚΙ τι μου κάνεις???? Καιρό έχουμε να τα πούμε. Ψιλοχάθηκα και εγώ!!! Αχ μεγάλωσε η μικρούλα σου και καταλαβαίνει εεε????

ΕΛΛΗ που είσαι καλέεεεεεεεεεε????????? Τι κάνει ο μικρός??? Συνεχίζεις τον αποκλειστικό θηλασμό????

ΖΩΗ καταλαβαίνω πολύ καλά τα νεύρα σου!!!!!!!! Είναι για κλωτσιές οι περισσότεροι υπάλληλοι στον ΟΑΕΔ.

ΜΑΥ καλή αρχή στην δουλειά σου!!!!!! Καλά έκανες και πήρες χάπια για καλό και κακό.

ΓΙΟΛΑ τι κάνει ο μικρός σου??? Η μικρή σου το ξεπέρασε ή όχι ακόμα????

ΘΑΛΕΙΑ πολύ σε ζηλεύω που γυμνάζεσαι. Εγώ για 10 χρόνια πήγαινα γυμναστήριο αλλά το σταμάτησα λίγο πριν μείνω έγκυος στην μπέμπα και έχω ΦΡΙΚΑΡΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!! Θα δω μήπως ξεκινήσω όταν μπουν στερεές τροφές γιατί δεν πρόκειται να βγω στην παραλία φέτος!!!!!:oops::oops::oops::oops:

ΡΙΤΣΑ καλό υπέρηχο. Περιμένουμε νέα!!!

ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ τι κάνουν οι άντρες της ζωής σου (και οι 3)?????

Εμείς σήμερα ξεκινήσαμε ρυζάλευρο στην μπέμπα!!! Καλά είχε πολύ πλάκα. Δεν ήξερε πώς να καταπιεί????? Όταν θα μπούνε και τα φρούτα θα ζήσουμε μεγάλες στιγμές!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

αντε καλη αρχη!!!!!!!!!

Ζωη μου το θελουνε το εκαθαριστικο για να δουν μηπως ειχε πιασει δουλεια.κ μενα μου το ζητησαν.δλδ τον δεκ. που πηγα μου ειπαν να το φερω τον μαρτιο.επρεπε να στο ειχαν πει.απλα ομως μπορουσαν να δειξουν κατανοηση κ να στην ανανεωσουν τελικα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κοριτσια μου τι κανετε??? ελπιζω τα αρρωστα παιδακια να ειναι πλεον εντελως καλα!!!

Εμεις ειμαστε καλα, καθομαστε βλεπουμε τηλεοραση!!! Και η φμ εβγαλε τα δοντια της και ησυχασε!!!

ΕΛΛΗ ΜΟΥ καιρο ειχες να μας επικφθεις!!! Ευχομαι να ειστε καλα!!!

Σας φιλω, θα δω νικολουλη, καληνυχτα!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Αχ κορίτσια μου δεν ζητάω πολλα θέλω να κοιμάται μονος του την ημερα. Τίποτε αλλο!

Ζητάω να χάσω και τα κιλα που μου έμειναν αλλα έντεκα κιλα, ειναι πολλα. Ισως οταν αποθηλασω ( παρηγοριεμαι)...

Μαρία θεσσαλονικια νόμιζα πως τα καμαρια μας ειναι κοντα στην ηλικία και έπαθα σοκ με την αναπτυξη της! Κατευθείαν σκέφτηκα πως ειναι σούπερ διάνοια!!

Ngn να σου ζήσουν τα παιδάκια σου! Τελειες ηλικίες και οι δυο! Μεσ τη γλυκα!!

Πω πω δυσκολίες που περασες! Εγω ας μη μιλάω γιατι δεν ένιωσα ουτε ζαλαδα! Μονο λιγόυρες απίστευτες που τις ικανοποιουσα!! Τσουπ πάρε είκοσι κιλα να έχεις να τα χαίρεσαι! Έφτασα στα 81 και το μονο που με έσωσε ηταν το μπόι μου.

Ζωη είπες για κάρτα του ΟΑΕΔ και θυμήθηκα πως σημερα ηταν η τελευταία μερα που μπορούσα να παω... Εχασα κάρτα ανεργίας δυόμιση ετών!!!

Οταν σε πρωτοειδα κατάλαβα πως τόσα χρονια ήμουν μιση.

Στον ΟΑΕΔ προφανώς θεωρούν μια παντρεμένη μωρομανα μεγάλο λαβρακι για να βρει δουλεια με τόση ανεργία εκει έξω...

Στον ΟΑΕΔ προφανώς θεωρούν μια παντρεμένη μωρομανα μεγάλο λαβρακι για να βρει δουλεια με τόση ανεργία εκει έξω...

εκεινοι ομως δεν ξερουν τι κανεις μεσα σε 3 μηνες...γιαυτο κ στα ζητανε αυτα τα χαρτια...τι να πω..κ εγω στο μηνα μου ημουνα κ πηγα να ανανεωσω την καρτα μου 14 μερες πριν γεννησω...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κοριτσια μου γεια σας....τι μου κανετε;;

Εγω πηγα στον γιαρτο ολα καλα...μαλλον κοριτσακι αλλα μου ειπε θα το δουμε πιο καλα στην β' επιπεδου...το μωρακι μου ειχε και ανοιχτα τα ποδια...Χααα!!χααα!!

Αυριο κλεινω τον τεταρτο μηνα και παω για τον πεμπτο....

Σας καληνυχτω τα λεμε αυριο...ΦΙΛΑΚΙΑ!!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

Κοριτσια μου γεια σας....τι μου κανετε;;

Εγω πηγα στον γιαρτο ολα καλα...μαλλον κοριτσακι αλλα μου ειπε θα το δουμε πιο καλα στην β' επιπεδου...το μωρακι μου ειχε και ανοιχτα τα ποδια...Χααα!!χααα!!

Αυριο κλεινω τον τεταρτο μηνα και παω για τον πεμπτο....

Σας καληνυχτω τα λεμε αυριο...ΦΙΛΑΚΙΑ!!!

καληνυχτα.....μπρααααβο που ολα ειναι καλα!!!!😜

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Μπράβο Ριτσάκιιιιιι!!!!! Μάλλον κοράκλα ετοιμάζεις!!!! Γερό να ερθει το μωράκι σου!!! Και κοίτα πως περναει ο καιρός ε; Απίστευτο!!!

Τα άλλα κοριτσια τί κάνετε;;

Εμείς ήσυχα, απεργούσαμε σήμερα κ είμαι σπίτι. Μόλις κοιμηθήκαν τα κορίτσια κ πάω να κάνω κανένα μπανάκι! Όνειρα γλυκά!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Ο αγκαλιτσας μου καλα ειναι το καμάρι μου! Μου χαμογελάει και λιωνω!!

Ριτσακι νυφουλαετοιμαζεις;;! Μπράβο με το καλο κορίτσι μου! Σου εχω γαμπρό κουκλιιιιιι!!!κουκου βααα!!

Αγορομαμα αγχωμένη πάντα θα ειμαι! Το ξενυχτι δεν με πτοεί! Το άγχος με γόνατο ζει!

Θαλεια έχεις ξεχωρίσει ποιο είδος γυμναστικής ειναι αυτο που πιστεύεις πως βοηθάει περισσοτερο; Μήπως καταφέρω να κανω κατι και γλυτωσω την κελεμπια στις αμμουδιές;!;

Ngn τι καλα που ξεκινήσατε κρεμουλα!! Δηλαδή την ταιζεις και το μωρο πως καταλαβαίνει πως να καταπιει; Απο ένστικτο η του δείχνεις κατι;! (Άγχος για ολα)

Προβλέπω όλονυχτια απόψε! Σε δυο ωρες ύπνου ξύπνησε δυο φορες για αγκαλιτσες!τρελαααα!!!

Καλησπερα κουκλες μου!

Τι κανετε?Εμεις καλα!Πριν καμια ωρα γυρισα απο τη δουλεια,αλλα μεχρι να κανω μπανιο και να σας διαβασω,περασε η ωρα!

ngn μου,να το χαιρεσαι το καμαρι σου!Μπραβο που ειναι τοσο συνεργασιμος!Φανταζομαι ποσο υπερηφανη θα ενιωσες εκεινη τη στιγμη!Πρεπει να ειναι ψυχουλα μωρε!

Αχ μεγαλωσε και η μπεμπα μας και ξεκινησε κρεμες?Με το καλο λοιπον!Ποσα γραμμαρια της βαζεις?Εφαγε ικανοποιητικα?

Αγορομαμμυ μου,τι κανεις κοριτσι μου?Ειχες παρεα τον γιοκα στη κοιλιτσα οσο ησουν στη δουλεια?Γυρναει ολο και περισσοτερο ο μπαγασας!Μεγαλωσε!

Ετυχε να νιωσει τις κινησεις αυτες ο Μ?Πως τα παει με τους παππουδες?

Ναι κοριτσι μου,διαβαζω τα καμωματα των δικων σας παιδιων και αδημονω να φτασουμε και μεις σε αυτες τις κινησεις!:rolleyes:

Οσο για την κουμπαρια,πραγματικα,θα ηταν ωραιο να το βαφτιζες,αλλα και σεις θα εχετε τα δικα σας με το νεο μελος!Και γω στη θεση σου θα το απέφευγα!

Μαυ μου,ακουσα και γω για τις απεργιες σας!Τι τραβατα και σεις!Το θεμα ειναι εαν θα βρεθει λυση!

Πως ειναι οι μικρες σου?

Αγχωμενη μου,με εκανες και γελασα!Δεν εχω μια μικρη διανοια στο σπιτι!Ειναι μεν εξυπνουλα και μπροστα απο παιδια της ηλικιας της,αλλα τα κανει και σε καταλληλη ηλικια!:-D

Οσο για την αυπνια,υπομονη κοριτσαρα μου!Θα περασει!Και το αγχος θα ισορροπήσει!

Θαλεια μου,καλα κανεις και συνεχιζεις το γυμναστηριο!Δεν υπαρχει καλυτερη εκτονωση!

Η αληθεια ειναι πως δεν προλαβαινω να φαω.Αλλα το καλο ειναι πως δεν φαινομαι σκιαχτρο!Λογω υψους,1.53 παρακαλω,φαινομαι απλως αδυνατη με καμπυλες!:rolleyes:!Σιγουρα δεν θελω να παω παρακατω!

Ζωη,τραγικοι αυτοι στον ΟΑΕΔ!Που τους βρηκαν?Μηδενος εξερουμενου!Ολοι και παντου!Και γω ποτε δεν βρηκα ακρη και η συμπεριφορα τους ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ!

Ηλιοβασιλε μου,ξεκινησατε αντιβιωση?Καλη αναρρωση λοιπον?Τελικα θα γινει το παρτυ?

Κοαλακι μου,τι κανετε?Πως ειναι η μικρη?

Παω για υπνοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!

Ριτσα μου,ολα καλα κοριτσι μου!Γερο να ειναι το αγγελουδι σας!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Εν αναμονή τελειώματος μαγειρέματος φασολακίων σας διάβασα και γράφω.... :tongue:

Έγινε πανικός μετά στον ΟΑΕΔ γιατί τσατίστηκα και σιγόνταραν κι άλλοι και κατέβηκε ο διευθυντής/προϊστάμενος/τι στο καλό είναι και την είπε στον υπάλληλο για τη συμπεριφορά του. Εν τω μεταξύ, είναι κι ένας άλλος υπάλληλος εκεί στον ΟΑΕΔ που είναι εξυπηρετικότατος! Όσες φορές έχω πέσει σε αυτόν, δεν είχα ποτέ πρόβλημα! Και δε με νοιάζει που πρέπει να ξαναπάω, οκ, ειδική περίπτωση ήμουν. Αυτό που με ενόχλησε ήταν ο τρόπος του. Ο βλάκας!

Έλλη, πώς κι από δω καλέ; Σε έχω συνηθίσει αλλού, χαχα! Πόσο συχνά ξυπνάει τώρα ο μπέμπης το βράδυ;

Μαράκι μου, ναι, με το μάρσιπο βγαίνουμε! Δεν μπορώ να φανταστώ τι θα έκανα χωρίς αυτόν.. Το καρότσι πολύ δύσκολο εδώ όπως παρκάρουν όλοι όπου να'ναι άσε που άμα είναι στο καρότσι κι αρχίσει και κλαίει τι κάνεις; Με το ένα χέρι καρότσι με το άλλο παιδί; :confused:

Η Δημητρούλα σου εντάξει, συνήθισε την απουσία σου; Κάθεται ήσυχα; Γάγγλιο είχε κι η μαμά μου, έκανε εγχείριση πριν πολλάααααα χρόνια και δεν την ξαναενόχλησε.

Γιόλα, δε θα έπρεπε να είναι "αγκαθάκι" ο μη αποκλειστικός θηλασμός.. Το προσπάθησες τόσο πολύ που σου αξίζουν συγχαρητήρια! Η Β σου πώς είναι;

Αγχωμένη, καλέ Θεσσαλονικιά κι εσύ; Θεσσαλονίκη μένεις και τώρα; από κιλά εγώ άσ'τα να πάνε είμαι :tongue: Από Δευτέρα θα αρχίσω να προσέχω λίγο γιατί δε γίνεται.. Πολύ πείνα με το θηλασμό αλλά θα κοιτάξω τουλάχιστον να μην τρώω άπειρα γλυκά! Κρίμα για την κάρτα ανεργίας.. :? Είναι συν πέντε μέρες από την ημερομηνία που αναγράφεται, σίγουρα το έχασες;

Αγορομάμυ, τι κάνει ο γαμπρός μας; Ο Μητσάκος; Η φιλενάδα πότε πάει γιατρό; Όσον αφορά την πιθανή κουμπαριά.. Εμάς της νονάς μας δεν της τρέχουν από τα μπατζάκια.. Όμως όποτε έρχεται ασχολείται τόσο πολύ και με τόσο πάθος με τη μικρή που λέμε ότι πραγματικά δε θα μπορούσαμε να έχουμε κάνει καλύτερη επιλογή! Αν δηλαδή οι γονείς δεν έχουν απαιτήσεις, εγώ θα έλεγα να το κάνεις! Βέβαια θα έχεις και συ το γαμπρούλη μωρό, οπότε αυτό είναι ένα θέμα..

Θάλεια, καλέ πώς τα έχασες; Πες μας κι εμάς το μυστικό!! :tongue: Όσο για την κατανόηση στον ΟΑΕΔ είναι σα να ζητάς πλέον γάζα σε δημόσιο νοσοκομείο :tongue:

Ηλιοβασίλεμα, περαστικά και πάλι στην Αγγελικούλα.. Το εκκαθαριστικό το ζητάνε μάλλον στην αρχή κάθε έτους, απ'ότι κατάλαβα.

NGN, νομίζω η μικρή πάει να κοντράρει τη δική σου στον ύπνο! 9 ώρες κοιμήθηκε χθες! Κι άλλη που είναι μείον στα κιλά. Μόνο εγώ θα μείνω βαρελάκι νομίζω :tongue: Ξεκινήσατε και ρυζάλευρο; Άντε, με το καλό και τα παϊδάκια, χαχα! Γίνατε χάλια; Εμείς κατευθείαν με φρούτα και λαχανικά θα ξεκινήσουμε στον έκτο. Ανυπομονώ! Όσο για το μεγάλο σου, καλά, αστέρι! Πολύ χαλαρός, παιδί χωρίς φοβίες ακούγεται, μπράβο!

Ριτσάκι!!!! Τέλεια, μια χαρά το μπεμπέ! Μάλλον μπουμπού, κιόλας! Πότε πας για β' επιπέδου;

Κοαλάκι, χαίρομαι που είναι καλά η φμ σου!

Μάυ, τι έγινε με το κρύωμα; Τα κόλλησες τα κορίτσια σου ή τη γλίτωσαν;

Πάλι έκθεση έγραψα για να αναπληρώσω για όσα δεν έγραψα μέσα στη μέρα! Γίνανε και τα φασολάκια, μια χαρά! Καληνύχτα, κούκλες!

p8P6p2.png

Καλέεεεε! Θα το ξεχνούσα!!! Χρόνια πολλά στην Αγγελικούλα μας!!! Ηλιοβασίλεμα, να τη χαίρεσαι, πάντα γερή και χαρούμενη να είναι η κορούλα σου!! Άντε και του χρόνου αυτή την τούρτα να της κάνεις!

178666310187721774DoyZmntOc.jpg

p8P6p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...