Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

Γαλιαντρεεες...!!!

Koalaki

Recommended Posts

Αγχωμένη καλώς ήρθες.. Δεν με ξέρεις. Ειμαι παλιά στο φορουμ αλλά έχω καιρο να μπω... Έχω έναν μπεμπουλη 3μιση μηνών. Και πλεον δεν είμαι αγχωμένη παρά μόνο αυπνη...

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια!Τι κάνετε? Εγώ είχα ενα ΑΠΑΙΣΙΟ απογευματινό! Πολύ δουλεια! Την Κυριακή περιμένουμε έλεγχο και πάμε γ@@@@ντας!Για να είναι όλα στην εντέλεια! Μας έφεραν και μια ανήσυχη ασθενή!Γκρρρρ....

Διάβασα λίγα, και δεν θυμάμαι τίποτα!

ΖΩΗ ΜΟΥ,στο τρέξιμο και συ!Καλό κουράγιο! Πηγατε χθες βόλτα?Με τον μάρσιπο την βγαζεις?

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΟΥ,πως είναι η μικρή?Δεν μπορείτε να κανονισετε το πάρτυ της αλλη μέρα?Και γω πιστεύω πως θα καταλάβει πως ειναι δύσκολο να γίνει τώρα που είναι αρρωστουλα!

ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ ΜΟΥ,τι κάνετε? Ο Μήτσος είναι καλυτερα?

ΡΙΤΣΑ ΜΟΥ,το μίνι σου σε καλημερισε?

ΜΑΥ ΜΟΥ,πηγες σήμερα στη δουλεια?Άκουσα πως έχετε παλι απεργίες!Οι μικρές είναι καλά?Είναι λογικό να κουράζεσαι κορίτσι μου! Φυσικά,θα βρεις τους ρυθμούς σου,αλλά η κούραση θα δώσει χώρο στην υπερέντασης,χωρίς να φύγει!Είσαι δυνατό πλάσμα και θα τα καταφέρεις!

ΕΛΛΗ,μαρη σαν τα χιόνια! Τι κάνετε?Πως είναι ο Γιωργάκης?

ΑΓΧΩΜΕΝΗ ΜΟΥ,συντοπιτισσα! ( Το έγραψα σωστά καλέ?)!Τι κανεις?Ο Μπέμπης?

ΥΟΛΑ ΜΟΥ,πως είναι η μικρή?

ΘΑΛΕΙΑ ΜΟΥ,προοδεύει ο μικρός με το περπάτημα! Συνεχιζεις γυμναστήριο? Εγώ έχω μέρες να πάω,λόγω βάρδιας! Ποσο καιρό πηγαίνεις?Ειδες διάφορα?

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Ελλη μου οντως σου εχει φυγει ολο το αγχος.Εισαι μιαχαλαρη μανουλα που εχεις καταφερει πολλα περισοτεραα απολες μας.Συγχαρητηρια για τον αποκλειστικο θηλασμο που εχεις καταφερει.Ειναι το δικο μου αγκαθακι.

dpTCp2.png

62YBp2.png

Καλημέρα Ellie!! Εδω υπαρχει κι αλλη αυπνη!! Σημερα ξυπνησα με απο τις έξι! Μολις τον κοιμησα και αν προλάβω να σιδερωσω κανενα πουκάμισο του παραμελημενου άντρα θα γράψω τζοκερ!

Οταν σε πρωτοειδα κατάλαβα πως τόσα χρονια ήμουν μιση.

Διαφημίσεις

Χαχαχαχα! ΑΓΧΩΜΕΝΗ,τι καλά να έκανες ενα Τσακ και να είχε σιδερωθει! Η καταγωγή είναι απο Θεσσαλονίκη?

Και σεις είστε πρωινές βλέπω!Πως κοιμηθηκατε το βράδυ?

ΥΟΛΑ ΜΟΥ,θα ερθει επιτροπή απο το εξωτερικο! Πλεον θα γίνετε σε όλες τις κλινικές!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Κάποια κοπελα με είχε ρωτησει πως είναι το χερι μου!Καλύτερα! Αλλά έχω στο αριστερό,γάγγλιο, είναι κύστη,η οποία δημιουργήθηκε απο το βαρος της δουλειάς!Απλα το παρατηρώ και αν μεγαλώσει θα κάνω επέμβαση!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Ngn μου,εγραψες τον μικρο παιδικο?Καλα εκανες!Καταρχην,θα απεξαρτικοποιηθει το παιδι απο το σπιτι και τους γονεις!Αφετερου θα κοινωνικοποιηθει και τα ξεσκαει!Και συ φυσικα θα εχεις πιο χαλαρο προγραμμα!

Απ οτι βλεπω τα παει πολυ καλα!Ποσες δασκαλες εχει?

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Ελλη σε ευχαριστω!να σου ζήσει ο γιος σου!Ο δικοσ μου ειναι σχεδον τριων μηνωνΠως ειναι ο γιοκας;

Σιγά μη προλαβαινα! Επεσε συναγερμός!! """Μάνα γυρνά που νομίζεις πως θα κανεις καμια δουλεια! Γυρνά και φέρε μαζι και το στήθος! Θέλω πιπιλα ΤΩΡΑ""" αυτα θα έλεγε αν μιλούσε!

Κορίτσια μήπως είχαμε κανενα νεο απο τους κινέζους για το περίφημο πλυντήριο-στεγνωτηριο-σιδερωστρα-καθαρίζει το Σπιτι-αφήνω τη δόλια μάνα να κοιμηθει;;;

Μαρία μου ναι καταγωγή και διαμονή απο εδω. Το βραδυ περασε σχετικα καλα. Κυπναει καθε δυο ωρεσ για γαγητο και αγκαλιεσ! εσεισ τι κανετε; το βλασταρι σουυ; Καλη δύναμη στη δουλεια να έχεις.

Ηλιοβασίλεμα η μικρή πως ειναι σημερα;

May Βαστα γερα!

Κορίτσια που ειμαστε κοντα στις ημ/νιες... Εχετε επανέλθει στα κιλά και στο σώμα;; Αν επιτρέπεται.

Οταν σε πρωτοειδα κατάλαβα πως τόσα χρονια ήμουν μιση.

Χαχαχαχα!Ωραια το εθεσες Αγχωμενη μου!

Πιστευω μετα τον 4ο μηνα θα κοψει και το βραδινο γαλα!Τουλαχιστον η δικια μου το εκοψε στον 4ο!

Οσο για τα κιλα,πιστεψε με πως οταν θ'αρχισει να μπουσουλαει,θα χασεις και αυτα που δεν ηθελες!

Εγω ξεκινησαμε 50 κιλα την εγκυμοσυνη,εφτασα 68 και τωρα ειμαι 46,500!

Η μικρη μου ειναι καλα!Ξυπνησε ελαχιστες φορες μεσα στη νυχτα!Βεβαια ξυπνησε στις 7,την κοιμησα στις 9.30 αλλα κοιμηθηκε μονο 30 λεπτα!Ειναι πιο ενεργη πλεον!Μου δινει στα χερια οτι της ζηταω,καταλαβαινει πως το τηλεκοντρολ ''κατι'' κανει στην τηλεοραση!Και γενικως πολλα που δειχνουν πως αντιλαμβανεται!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσακια! ολες καλα?? εμεις πολυ καλα.. στη δουλεια, ησυχιες ως συνηθως.. μονο ο μπεμπης μου κλωτσα απο μεσα!!

Ελλη καλημερα!! χρονια και ζαμανια!!!!! μαυρα ματια καναμε χαχαχα! καλα εισαστε μανα και γιοκας?? ξενυχτι ε? κουραγιο μανα!

Μαρακι βορινοοοοο ατσιδα η Δμητρουλα? και που εισαι ακομα πως θα σε τρελανει με τα καμωματα της και την προοδο της! ειναι απιθανα τα μικρουλια μας!!!

Ηλιοβασιλεμα καλημερα, τι κανει η μικρη σου? ειναι καλυτερα? βλεπω οτι δε μπηκες και υποθετω οτι φροντιζεις το κοριτσακι σου.. περαστικουλια σας!

Αγχωμενη προτεινω να αλλαξεις το ονομα σου απο αγχωμενη σε αϋπνη!!! μιας και μετα το αγχος ερχεται η εμπειρια αλλα και η αϋπνια!!! καλη δυναμη!!! ω ρε μανα μου τι με περιμενει, το σκεφτομαι ωρες ωρες και με κοβει κρυος ιδρωτας χαχαχα!

to1Np2.png

KCkop2.png

καλε ας πω κατι ασχετο! μολις μιλησα με εναν πολυ καλο μου φιλο και μου ειπε οτι εκανε προταση γαμου στην κοπελα του!!!! ποσο χαρηκα δε φανταζεστε! ειναι τοσο καλο παιδι που παντα ελεγα οτι αν ειχα αδερφη θα ηθελα να τον παντρευτει!!! και μου ειπε οτι αρραβωνιαστηκε και η κολλητη του που και με εκεινη εχω πολυ καλες σχεσεις και χαρηκα παααααρα πολυ!!!!! επισης ολοι με ξεσηκωνουν να ζητησω να βαφτισω καποιο μωρακι της φιλης μου που εμεινε εγκυος αν κανει διδυμα (γιατι το ενα στανταρ θα της το βαφτισουν οι κουμπαροι που τους παντρεψαν).. ξερω οτι το θελει και εκεινη αλλα μου ειναι πολυ δυσκολο οικονομικα.. μακαρι να μπορουσα αλλα ειναι μεγαλη δεσμευση! αν ειχα μονιμη δουλεια θα το εκανα!

to1Np2.png

KCkop2.png

Πφφφφφφ έχω νεύρα! Σηκώθηκα, τάισα το παιδί, το ετοίμασα, το φορτώθηκα και πήγαμε ΟΑΕΔ. Γινόταν της κακομοίρας! Με τα πολλά πάω στον υπάλληλο για ανανέωση της κάρτας και μου λέει:

-Εκκαθαριστικό;

-Μα μόνο ταυτότητα και κάρτα δε χρειάζεστε;

-Θέλω και εκκαθαριστικό. Έχει βγει ανακοίνωση από το Γενάρη, γκαβή είσαι; (δείχνει σχετική ανακοίνωση στον τοίχο)

-Μα η προηγούμενη ανανέωση που έκανα ήταν πριν 5 μήνες, λόγω κυήσεως, και δε θα μπορούσα να το έχω δει.

-Πρόβλημά σου κυρά μου.

Ε κι εκεί έγινε το σώσε :evil:

(Θα διαβάσω νέα σας σε λίγο, προς το παρόν έχω νεύρα, γκρρρρρ)

p8P6p2.png

Καλημέρα κορίτσια!Τι κάνετε? Εγώ είχα ενα ΑΠΑΙΣΙΟ απογευματινό! Πολύ δουλεια! Την Κυριακή περιμένουμε έλεγχο και πάμε γ@@@@ντας!Για να είναι όλα στην εντέλεια! Μας έφεραν και μια ανήσυχη ασθενή!Γκρρρρ....

Διάβασα λίγα, και δεν θυμάμαι τίποτα!

ΖΩΗ ΜΟΥ,στο τρέξιμο και συ!Καλό κουράγιο! Πηγατε χθες βόλτα?Με τον μάρσιπο την βγαζεις?

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΟΥ,πως είναι η μικρή?Δεν μπορείτε να κανονισετε το πάρτυ της αλλη μέρα?Και γω πιστεύω πως θα καταλάβει πως ειναι δύσκολο να γίνει τώρα που είναι αρρωστουλα!

ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ ΜΟΥ,τι κάνετε? Ο Μήτσος είναι καλυτερα?

ΡΙΤΣΑ ΜΟΥ,το μίνι σου σε καλημερισε?

ΜΑΥ ΜΟΥ,πηγες σήμερα στη δουλεια?Άκουσα πως έχετε παλι απεργίες!Οι μικρές είναι καλά?Είναι λογικό να κουράζεσαι κορίτσι μου! Φυσικά,θα βρεις τους ρυθμούς σου,αλλά η κούραση θα δώσει χώρο στην υπερέντασης,χωρίς να φύγει!Είσαι δυνατό πλάσμα και θα τα καταφέρεις!

ΕΛΛΗ,μαρη σαν τα χιόνια! Τι κάνετε?Πως είναι ο Γιωργάκης?

ΑΓΧΩΜΕΝΗ ΜΟΥ,συντοπιτισσα! ( Το έγραψα σωστά καλέ?)!Τι κανεις?Ο Μπέμπης?

ΥΟΛΑ ΜΟΥ,πως είναι η μικρή?

ΘΑΛΕΙΑ ΜΟΥ,προοδεύει ο μικρός με το περπάτημα! Συνεχιζεις γυμναστήριο? Εγώ έχω μέρες να πάω,λόγω βάρδιας! Ποσο καιρό πηγαίνεις?Ειδες διάφορα?

προοδευει δε λες τπτ.ναι συνεχιζω κανονικα απο περυσι τον οκτωβρη.

Κοιτα εγω τα κιλα τα ειχα χασει λιγο πριν ξεκινησω αλλα εχω δει διαφορα.δλδ εχει σφίξει το σωμα μου..τουλαχιστον ετσι μου λενε κ τα κοριτσια εκει.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ελλη σε ευχαριστω!να σου ζήσει ο γιος σου!Ο δικοσ μου ειναι σχεδον τριων μηνωνΠως ειναι ο γιοκας;

Σιγά μη προλαβαινα! Επεσε συναγερμός!! """Μάνα γυρνά που νομίζεις πως θα κανεις καμια δουλεια! Γυρνά και φέρε μαζι και το στήθος! Θέλω πιπιλα ΤΩΡΑ""" αυτα θα έλεγε αν μιλούσε!

Κορίτσια μήπως είχαμε κανενα νεο απο τους κινέζους για το περίφημο πλυντήριο-στεγνωτηριο-σιδερωστρα-καθαρίζει το Σπιτι-αφήνω τη δόλια μάνα να κοιμηθει;;;

Μαρία μου ναι καταγωγή και διαμονή απο εδω. Το βραδυ περασε σχετικα καλα. Κυπναει καθε δυο ωρεσ για γαγητο και αγκαλιεσ! εσεισ τι κανετε; το βλασταρι σουυ; Καλη δύναμη στη δουλεια να έχεις.

Ηλιοβασίλεμα η μικρή πως ειναι σημερα;

May Βαστα γερα!

Κορίτσια που ειμαστε κοντα στις ημ/νιες... Εχετε επανέλθει στα κιλά και στο σώμα;; Αν επιτρέπεται.

εγω ναι...μεσα σε 4 μηνες μετα τοκετου εχασα τα 15 που ειχα παρει κ εχασα αλλα τρεια μεσα σε 2 μηνες.συνομο 18 απο οτι ξεκινησα.

Καλε μαρακι θα σε παρει ο ανεμος!!!!!!!46 κιλα!!!!!τρως παιδι μου τπτ??? Η μαλλον αν προλαβαινεις να φας

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...