Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

Γαλιαντρεεες...!!!

Koalaki

Recommended Posts

ΖΩΙΤΣΑ,τι όνειρο κι αυτό!!!! Χαχαχαχα! Είσαι απίστευτη! Φυσικά και να πάτε βόλτα!Ναι,μάλλον έχω καποιες απορίες!Θα σου στείλω μήνυμα!

ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ ΜΟΥ,τιποτα δεν αφήνει ανεπειρεαστο η εγκυμοσύνη! Όλα τα διαταράσσει! Καλη όρεξη κορίτσι! Πως συνδέσεις όμως μαγιονεζα-κεικ- με τη σοκολάτα! Χαχαχαχα! Να χα και γω λίγο! Αλλά νηστευω! Και η κουβερτουρα κασλη είναι!:tongue:

ΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ,καλημέρα! Φυσικά και θα δείτε το φύλο!Όπως είπε η ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ ΜΑΣ!

Κορίτσια μου,σας αφηνω,!Αδιαθετησα χθες,και σημερα ζαλιζομαι αρκετά!Πήρα και σιδηρο!Αν και η μικρή παιζει,θα ξαπλωσω λιγάκι δίπλα της!

Αν δεν μπω μετα,θα τα πούμε αύριο το πρωί

Γεια σου Μαρακι μου....Αυριο θα δουμε!!

Μαρακι μου περαστικα..τα λεμε!!

ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γράφω στα πεταχτά καθώς κόβω βόλτες με τη μικρή! Νομίζω νυστάζει - χθες κοιμήθηκε πολύ λίγο. Να δούμε!

Αγορομάμυ, κι εγώ θέλω παγωτό μπισκότο, αλλά δεν είμαι σίγουρη αν θα έχει. Λογικά.. Θέλω και να έχω γεύσεις που να καλύπτουν και μικρούς και μεγάλους.. Ίσως όχι τιραμισού, χμμμ. Cheese cake μπορείς να κάνεις και με γιαούρτι και ζαχαρούχο ή γιαούρτι και ανθότυρο (το οποίο νομίζω επίσης δεν επιτρέπεται;)!

Μαράκι, ό,τι θέλεις ρώτα με κοπέλα μου. Το χέρι σου πώς είναι; Η Δημητρούλα άρχισε να συνηθίζει την απουσία σου;

Ριτσάκι μόνο να μην αγχώνεσαι αν δεν το ακούς κάθε μέρα, ναι; Είναι νωρίς ακόμα. ;) Αύριο απόγευμα έχεις γιατρό; Μην ξεχάσεις να ρωτήσεις φύλο!

p8P6p2.png

Οντως!! ωραια θα ητανε να το βλεπαμε!!!

Μετα και εγω θα κανω να το δω...πολυ καιρο...:|:neutral::|.

δεν περιμενα οτι στη 2η εγκυμοσυνη θα ειχα τετοια ανυπομονησια. το μαγικοτερο ειναι οτι πολλες φορες κραταω τον Δημητρακη μου αγκαλια και παραλληλα κλωτσαει και ο μπεμπης απο μεσα, απεριγραπτο συναισθημα!!! εγω και τα παιδακια μου!!! λογικα μετα ο γιατρος σου θα σου πει να σε δει γυρω στη 19η εβδομ οπου τοτε θα σου κλεισει και τη β'επιπ. σε παραπεμπει εκεινος σε εμβρυολογο ή βρηκες μονη σου?

to1Np2.png

KCkop2.png

Γράφω στα πεταχτά καθώς κόβω βόλτες με τη μικρή! Νομίζω νυστάζει - χθες κοιμήθηκε πολύ λίγο. Να δούμε!

Αγορομάμυ, κι εγώ θέλω παγωτό μπισκότο, αλλά δεν είμαι σίγουρη αν θα έχει. Λογικά.. Θέλω και να έχω γεύσεις που να καλύπτουν και μικρούς και μεγάλους.. Ίσως όχι τιραμισού, χμμμ. Cheese cake μπορείς να κάνεις και με γιαούρτι και ζαχαρούχο ή γιαούρτι και ανθότυρο (το οποίο νομίζω επίσης δεν επιτρέπεται;)!

Μαράκι, ό,τι θέλεις ρώτα με κοπέλα μου. Το χέρι σου πώς είναι; Η Δημητρούλα άρχισε να συνηθίζει την απουσία σου;

Ριτσάκι μόνο να μην αγχώνεσαι αν δεν το ακούς κάθε μέρα, ναι; Είναι νωρίς ακόμα. ;) Αύριο απόγευμα έχεις γιατρό; Μην ξεχάσεις να ρωτήσεις φύλο!

Ζωη δε μπαινω στον κοπο να φτιαξω γενικα γλυκα αυτο τον καιρο, καλο ειναι να το αποφυγω.. μετα με το θηλασμο θα τα ταραξω οσο μπορω, γλυκα του κουταλιου δηλαδη γιατι η σοκολατα δεν πολυκανει στο θηλασμο.. στον Δημητρη μετα τους θηλασμους ετρωγα γλυκο σταφυλι!!!!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Εγώ πάντως τσακίζω κανονικότατα σοκολάτες :rolleyes::rolleyes: Τη μέρα πριν γεννήσω έφτιαξα μελομακάρονα με σοκολάτα. Χαμένα να πήγαιναν;;; :rolleyes::rolleyes:

Και τα σιροπιαστά δεν έχουν σοκολάτα, μιαμ μιαμ!

p8P6p2.png

Διαφημίσεις

Εγώ πάντως τσακίζω κανονικότατα σοκολάτες :rolleyes::rolleyes: Τη μέρα πριν γεννήσω έφτιαξα μελομακάρονα με σοκολάτα. Χαμένα να πήγαιναν;;; :rolleyes::rolleyes:

Και τα σιροπιαστά δεν έχουν σοκολάτα, μιαμ μιαμ!

εγω μετα τον τριτο μηνα ημουν πιο ανετη με τις τροφες.. νωριτερα προσεχα πολυ γιατι φοβομουν μη μου κανει κολικους! ευτυχως τους γλιτωσαμε γιατι τους ετρεμα!!! ελπιζω να μην εχει ουτε ο δευτερος! ωμπωμπωμπω μελομακαρονα με σοκολατα??? υπεροχα...

to1Np2.png

KCkop2.png

εγω μετα τον τριτο μηνα ημουν πιο ανετη με τις τροφες.. νωριτερα προσεχα πολυ γιατι φοβομουν μη μου κανει κολικους! ευτυχως τους γλιτωσαμε γιατι τους ετρεμα!!! ελπιζω να μην εχει ουτε ο δευτερος! ωμπωμπωμπω μελομακαρονα με σοκολατα??? υπεροχα...

Πες μου, γινόταν να μην τα φάω;;; Με τόσο κόπο τα είχα κάνει! :rolleyes::rolleyes: Εμένα η παιδίατρος μου έλεγε να τρώω απ'όλα κι αν δω ότι κάτι την πειράζει να το κόψω, το οποίο πολύ με βόλεψε ;)

p8P6p2.png

Πες μου, γινόταν να μην τα φάω;;; Με τόσο κόπο τα είχα κάνει! :rolleyes::rolleyes: Εμένα η παιδίατρος μου έλεγε να τρώω απ'όλα κι αν δω ότι κάτι την πειράζει να το κόψω, το οποίο πολύ με βόλεψε ;)

ναι το σωστο αυτο ειναι, δοκιμαζεις κ βλεπεις.. οσο δε ζηλευα πραγματα απεφευγα να τρωω μερικα που θεωρουνται "επικινδυνα" για να ειμαι σιγουρη. Αν και οι κολικοι μπορουν να οφειλονται σε χιλιους λογους και οχι μονο στη διατροφη! εμεις τον πρωτο καιρο δε δεχομασταν κοσμο σπιτι για να εχουμε ηρεμια, του μιλουσαμε ησυχα παντα, δεν ειχαμε εντασεις, αυστηρο προγραμμα απο την 1η μερα στο μπανιο του, στην ωρα που χαμηλωναμε τα φωτα και γενικα σε ο,τι περνουσε απο το χερι μας.. απο τωρα νιωθω τυψεις που δε θα μπορω να τηρησω ολα αυτα και στο δευτερο μιας και θα υπαρχει ηδη ο Δημητρακης που θα κανει οσο να'ναι τη φασαρια του!

to1Np2.png

KCkop2.png

Αχ καλά, είδα ένα όνειρο, ό,τι να'ναι! Μας είχε λέει τραπέζι το Ηλιοβασίλεμα εμένα και τη Ρίτσα κι ήρθε σπίτι μου (το οποίο είχε μετακομίσει στη Λευκάδα) για να μαγειρέψει. Έφτιαξε μαγιονέζα, σκορδαλιά και cheese cake! Μετά ήρθε κι η Ρίτσα (η οποία ήταν Κινέζα!!!!) και γκρίνιαζε γιατί ήθελε να φτιάξει αυτή το cheese cake. Στη συνέχεια μπήκαμε σε ένα τρένο για να πάμε Αθήνα (από Λευκάδα, έτσι;), δεν είχαμε εισιτήρια και μας κατέβασαν, οπότε πήγαμε με το πόδια (τι μαραθώνιοι κι ιστορίες, εμείς περπατάμε Λευκάδα-Αθήνα!!!!). Ό,τι να'ναι! Ρίτσα, δεν είσαι Κινέζα, ε; :tongue:

Καλα....μπηκα καθυστερημενα να πω καλημερα γιατι ειχα δουλειες και διαβαζω τα νεα σας και ακομη γελαω με το ονειρο σου Ζωιτσα!!!!!!!!!!!!!!!

Δηλαδη σας ειχα εγω τραπεζι στο σπιτι σου στη Λευκαδα και ολα τα λεφτα ειναι η λεπτομερεια οτι ειναι κινεζα η Ριτσα!!

χαχαχαχαχαχαχα:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Εμενα το κοριτσακι μου μια χαρα ηταν χθες ολη μερα, ξυπνησε επισης μια χαρα αλλα πολυ πρωι και της εβαλα και θερμομετρο προληπτικα το πρωι και ειχε ενα 35,6!!!! (παντα χαμηλη θ εχει οπως εγω...)...Και με πηρε η νηπιαγωγος στις 11 οτι ειναι αδιαθετη και εχει πυρετο αλλα δεν ακουσα το τηλεφωνο :cry: και πηγα κανονικα στο σχολασμα και την πηρα στις 12,15. Γυρισαμε , της εβαλα θερμομετρο και εχει μολις 37 αρα το παιδακι μου ξαπλωσε και κοιμαται....Της εδωσα να πω την αληθεια και ντεπον για να μην εξελιχθει χειροτερα...

Οποτε τα αυριανα σχεδια και τα μεθαυριανα ειναι σε εκκρεμοτητα και μαλλον θα αναβληθουν..και ποσο θα στεναχωρηθει η μικρη μου...:cry:

καλως το Ηλιοβασοιλεμα! περαστκα στην Αγγελικουλα!! αχου μωρε κριμα να αναβληθει το παρτυ αλλα ειναι καλη ψυχουλα και θα καταλαβει αμα της εξηγησεις! πες της οτι πρεπει να γινει καλα αφενος για να γινει το παρτυ οπως πρεπει και να απολαυσει τα γενεθλια της, αφετερου δε θα θελει να κολλησει τα φιλαρακια της ιωσουλα!!! δωστης ενα φιλακια για περαστικα!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

δεν περιμενα οτι στη 2η εγκυμοσυνη θα ειχα τετοια ανυπομονησια. το μαγικοτερο ειναι οτι πολλες φορες κραταω τον Δημητρακη μου αγκαλια και παραλληλα κλωτσαει και ο μπεμπης απο μεσα, απεριγραπτο συναισθημα!!! εγω και τα παιδακια μου!!! λογικα μετα ο γιατρος σου θα σου πει να σε δει γυρω στη 19η εβδομ οπου τοτε θα σου κλεισει και τη β'επιπ. σε παραπεμπει εκεινος σε εμβρυολογο ή βρηκες μονη σου?

Αχ!! ωραιο αυτο το συναισθημα που μου περιγραφεις Αγορομαμμυ μου!!

Με παραπεμπει εκεινος....

Ωχ!!δηλαδη σε 1 μηνα θα δουμε το μωρακι μας παλι....:cry::cry::cry:.

x8yip2.png?0gPNKwlL

Αχ!! ωραιο αυτο το συναισθημα που μου περιγραφεις Αγορομαμμυ μου!!

Με παραπεμπει εκεινος....

Ωχ!!δηλαδη σε 1 μηνα θα δουμε το μωρακι μας παλι....:cry::cry::cry:.

ναι σε ενα μηνα αλλα οταν ξαναπας μετα απο λιγες μερες θα το ξαναδεις στη β' επιπ!!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Καλησπέρα κορίτσια μου!!!!!!!

Τι κάνετε??????

Εγώ χάθηκα γιατί εχθες γράψαμε τον μικρό παιδικό. Τον λυπόμουν να μην έχει επαφές με παιδάκια οπότε για λίγους μήνες νομίζω θα είναι ότι πρέπει.

Χθες τον άφησα 1 ώρα και σήμερα 2 και του άρεσε τρομερά.

Αύριο θα τον πάω περισσότερες ώρες και από Δευτέρα κανονικά!!!!!!

Γέλαγε ολόκληρος αφού δεν ήθελε να φύγουμε!

Σόρρυ που δεν απαντάω σε καθεμία προσωπικά αλλά δεν διάβασα τα νεάκια σας. Θα προσπαθήσω να διαβάσω όσα μπορώ!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

ngn1980 καλη αρχη στον μικρο σας μαθητη!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D

Μπραβο του που το πηρε καλα αλλα να εισαι προετοιμασμενη οτι μπορει να σου κανει λιγα πισογυρισματα καποια στιγμη πχ να μην θελει να παει ή να μην θελει να φαει!!!

σε ιδιωτικο τον πηγατε;

ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...