Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

Γαλιαντρεεες...!!!

Koalaki

Recommended Posts

επειδη η Ζωη δε μπαινει συχνα σου στελνω την περιπετεια με το ανηψακι της γιατι δε την εχει γραψει αναλυτικα δημοσια μη τυχον και τρομαξει καποια μανουλα. ειχε πει οποια θελει να μαθει να της στειλει πμ για να μην αναστατωθει καποια κοπελα που δεν επιθυμει να μαθει!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

επειδη η Ζωη δε μπαινει συχνα σου στελνω την περιπετεια με το ανηψακι της γιατι δε την εχει γραψει αναλυτικα δημοσια μη τυχον και τρομαξει καποια μανουλα. ειχε πει οποια θελει να μαθει να της στειλει πμ για να μην αναστατωθει καποια κοπελα που δεν επιθυμει να μαθει!

Ααααα,καταλαβα!Ευχαριστω πολυ κοριτσι μου!

Εχεις δικιο,εσεις θα κοντευεις να γεννησεις!

Στην εγκυμοσυνη ειχα πολυ ανησυχο υπνο!Με εφιαλτες!Εσυ κοιμασαι καλα?

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

κατα καιρους εχω εντονους εφιαλτες στον υπνο. καλα οτι σηκωνομαι αρκετες φορες για κατουρημα, συν καποιες που μπορει να ξυπνησει και ο μικρος για πιπιλα, οποτε ο υπνος γενικα ειναι περιεργος! και στην 1η εγκυμοσυνη ειχα πολλους εφιαλτες, ειναι ορμονικο λενε.... αραγε υπαρχει κατι που να μην επηρεαζουν αυτες οι ορμονες??????? χαχαχα

to1Np2.png

KCkop2.png

Καλημέρα! Τι μου κάνετε; Μαράκι, σου είπε η Αγορομάμυ μας, ε; Αν θες να ρωτήσεις κάτι, μη διστάσεις :)

Εγώ κορίτσια με το μωρό στο χέρι. Μέσα στα σάλια και στη γκρίνια. Έχει και μια ωραία μέρα εδώ και λέω να τη βγάλω βόλτα, μπας και ηρεμήσει!

Τα άρρωστα παιδάκια μας πώς είναι σήμερα;

Καλέ Αγχωμένη, συγγνώμη, ξέχασα να σε καλωσορίσω! Με τούτο και με κείνο.. Με συγχωρείς!

Αχ καλά, είδα ένα όνειρο, ό,τι να'ναι! Μας είχε λέει τραπέζι το Ηλιοβασίλεμα εμένα και τη Ρίτσα κι ήρθε σπίτι μου (το οποίο είχε μετακομίσει στη Λευκάδα) για να μαγειρέψει. Έφτιαξε μαγιονέζα, σκορδαλιά και cheese cake! Μετά ήρθε κι η Ρίτσα (η οποία ήταν Κινέζα!!!!) και γκρίνιαζε γιατί ήθελε να φτιάξει αυτή το cheese cake. Στη συνέχεια μπήκαμε σε ένα τρένο για να πάμε Αθήνα (από Λευκάδα, έτσι;), δεν είχαμε εισιτήρια και μας κατέβασαν, οπότε πήγαμε με το πόδια (τι μαραθώνιοι κι ιστορίες, εμείς περπατάμε Λευκάδα-Αθήνα!!!!). Ό,τι να'ναι! Ρίτσα, δεν είσαι Κινέζα, ε; :tongue:

p8P6p2.png

Ζωη Καλημεραααααα! Ενα εχω να πω... λιωνω με το ονειρο σου!!!!!!!! χαχαχαχαχα!!! και ειπες και σκορδαλια, ειπες και cheesecake! ωμπωμπωμπωμπωμπωμπωμπω μανα μου!! μολις με κανεις να τρεξω απεναντι στο σουπερ μαρκετ να καταβροχθησω μια σοκολατα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

καλημερα Ριτσακι! καλα ειμαστε κι εμεις.. αντε αυριο θα δεις το σπορακι σου!!!! πωπωπωπωπω χαρες!!!!!! θα εχει μεγαλωσει πολυ!!!!

Εσυ καλα εισαι Αγορομαμμυ μου;;;

Ναι αυριο θα δουμε το Σπορακι μας!!

Αχ!! θα εχει μεγαλωσει πολυυυ!

Θα σας πω νεακια αυριο το βραδακι!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

Καλημέρα! Τι μου κάνετε; Μαράκι, σου είπε η Αγορομάμυ μας, ε; Αν θες να ρωτήσεις κάτι, μη διστάσεις :)

Εγώ κορίτσια με το μωρό στο χέρι. Μέσα στα σάλια και στη γκρίνια. Έχει και μια ωραία μέρα εδώ και λέω να τη βγάλω βόλτα, μπας και ηρεμήσει!

Τα άρρωστα παιδάκια μας πώς είναι σήμερα;

Καλέ Αγχωμένη, συγγνώμη, ξέχασα να σε καλωσορίσω! Με τούτο και με κείνο.. Με συγχωρείς!

Αχ καλά, είδα ένα όνειρο, ό,τι να'ναι! Μας είχε λέει τραπέζι το Ηλιοβασίλεμα εμένα και τη Ρίτσα κι ήρθε σπίτι μου (το οποίο είχε μετακομίσει στη Λευκάδα) για να μαγειρέψει. Έφτιαξε μαγιονέζα, σκορδαλιά και cheese cake! Μετά ήρθε κι η Ρίτσα (η οποία ήταν Κινέζα!!!!) και γκρίνιαζε γιατί ήθελε να φτιάξει αυτή το cheese cake. Στη συνέχεια μπήκαμε σε ένα τρένο για να πάμε Αθήνα (από Λευκάδα, έτσι;), δεν είχαμε εισιτήρια και μας κατέβασαν, οπότε πήγαμε με το πόδια (τι μαραθώνιοι κι ιστορίες, εμείς περπατάμε Λευκάδα-Αθήνα!!!!). Ό,τι να'ναι! Ρίτσα, δεν είσαι Κινέζα, ε; :tongue:

Αχ!! ζωητσα μου με εκανες και γελασα!!!

Οχι δεν ειμαι κινεζα...Χαααα!!χαααα!!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

Καλημερα και απο μενα κουκλες μου!Τι κανετε?Εμεις καλα!Η μικρη,απ οτι μου ειπε ο αντρας μου,ξυπνησε αρκετες φορες κατα τη διαρκεια της νυχτας!Εγω ειχα πεσει σε βαθυ υπνο,και ειδα κατι ονειρα βρε κοριτσια!Καποια στιγμη,πεταχτηκα στον υπνο μου,προσπαθοντας να καταλαβω εαν ειναι ονειρο ή πρεπει να προσφερω βοηθεια!Ολο αιματα και τραυματισμους εβλεπα!Και μεσα σε αυτα και η μικρη μου!:(

Σημερα και αυριο ειμαι απογευμα!Και Σ/Κ ρεπο,ελπιζοντας να ειναι 4ημερο(δηλαδη Σ/Κ/Δ/Τ!Μια φορα το μηνα μας τα βαζει ετσι τα ρεπο)!

Αγορομαμμυ μου,λες να ειχε ανησυχια λογω δοντιων ο Μ?

Ευχομαι να ξυπνησε με καλη διαθεση!Το εμβρυοαγορακι σου,απ οτι διαβαζω,ειναι καλα!Ξεκινησαν οι καουρες ή οχι ακομη?

Η δουλεια πως παει?Θυμησε με μου ποτε τελειωνει το 5μηνο?Λες να εχεις πιθανοτητες να σε ξαναπαρουν?

Αγχωμενη μου,προσπαθεις να βαλεις σε προγραμμα τον μικρο?Και καλα κανεις!Πρεπει να συνηθιζουν σε καταστασεις!Που να κομουνται,που να τρωνε,ποτε οι γονεις πρεπει να τα παιρνουν αγκαλια κτλ!

Καλε,σε ειχα ξαναρωτησει,απο που εισαι?

Ριτσα μου γλυκια,αισθανεσαι το μωρακι σου κοριτσι μου?Τι υπεροχο συναισθημα!Εμαθες το φυλο?

Υολα μου,πως ειστε?Ο μικρος?Εχεις κλεισει μπομπονιερες για τη βαφτιση?

Ηλιοβασιλεμα μου,ειναι καλυτερα η μικρη?

Μαυ μου,ξεκινησες δουλεια επισημα?Καλο κουραγιο κοριτσι μου!Πραγματι,ειναι σα να μην ελειψες ποτε!Αν και πρεπει να βρηκες πολλες αλλαγες,μιας και ακουω πως αλλαξαν πολλα σε συνταγογραφησεις και φαρμακα!

Ειναι κουραση κοριτσι μου!Αλλα ο Θεος σου δινει τετοια δυναμη!Εχθες ειχα μια μερα απιστευτα κουραστικη στη δουλεια!Γυρισα σπιτι,η μικρη μολις ειχε ξυπνησει,ο αντρας μου μολις ειχε κοιμηθει!Τι να εκανα και γω,πιαστηκα στις δουλειες!Φυσικα το βραδυ επεσα ξερη για υπνο!

Κοαλακι ,πως ειστε?Εφτιαξε ο καιρος,να πατε βολτιτσες με τη ΦΜ?

Ζωη μου,ανεφερες ενα περιστατικο με το μωρο της ξαδερφης σου.Σε παρακαλω,εαν δεν ειναι εφικτο να το ξαναγραψεις εδω,μπορεις να μου το πεις σε πμ?Γιατι και γω χρησιμοποιω παπλωματακι στη μικρη,ειναι για βρεφικη βεβαια ηλικια,πολυ λεπτο και πολυ ελαφρυ,αλλα μηπως να αρχισω να φοβαμαι?:confused:

Γεια σου Μαρακι μου...τι μου κανεις;;;

Ναι απο χτες το μεσημερι το νιωθω ,οχι ολες τις φορες!!

Αυριο που θα παω στον γιατρο μπορει να μας πει για το φυλο;;;

Η Δημητρουλα σου καλα ειναι;;

x8yip2.png?0gPNKwlL

Μα γελούσα κι εγώ μέσα στη μέση της νύχτας!

Μαρή αγορομάμυ, λίγη σοκολάτα και κατά δω! :tongue:

Σήμερα το απόγευμα λέμε νακλείσουμε παγωτό για τη βάφτιση. Λέω να πάρουμε κλασικά κρέμα-σοκολάτα-φράουλα και 2-3 ακόμη γεύσεις. Ίσως κανένα μπισκότο, στρατσιατέλλα, τιραμισού; Τι λέτε;

p8P6p2.png

Ριτσακι τι τυχερη που ενιωσες το μωρακι σου τοσο νωρις!!! ζωηρο νινακι!!! ναι καλε, ανετα θα μπορει να δει το φυλο πλεον αρκει να εχει τη σωστη θεση το ζουζουνακι σου!

Ζωη τελικα πηρα πουρακια και τρωω, μμμμμ! καλε βαλε παγωτο μπισκοτο οπωσδηποτε, ειναι τεεεελειο!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Ριτσακι τι τυχερη που ενιωσες το μωρακι σου τοσο νωρις!!! ζωηρο νινακι!!! ναι καλε, ανετα θα μπορει να δει το φυλο πλεον αρκει να εχει τη σωστη θεση το ζουζουνακι σου!

Ζωη τελικα πηρα πουρακια και τρωω, μμμμμ! καλε βαλε παγωτο μπισκοτο οπωσδηποτε, ειναι τεεεελειο!

Να σου πω καλυτερα που το νιωθω απο τωρα...ξερω οτι ειναι καλα!!

Οντως ειναι ζωηρο..στην Αυχενικη να το εβλεπες πως κουναγε ποδια και χερια!!...Χααα!!Χααα!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

Να σου πω καλυτερα που το νιωθω απο τωρα...ξερω οτι ειναι καλα!!

Οντως ειναι ζωηρο..στην Αυχενικη να το εβλεπες πως κουναγε ποδια και χερια!!...Χααα!!Χααα!!

εννοειται οτι οσο πιο νωρις το νιωσεις τοσο καλυτερα, ηρεμεις γιατι ξερεις οτι ειναι καλα.. τωρα δε θα το νιωθεις συχνα,σε μερικες εβδομαδες ομως θα δινει τακτικοτατα το παρον!!!!! αχ τυχερη θα το δεις αυριο! εγω περιμενω τον Απριλη τωρα!!! δε γινεται να εχω ενα μηχανημα στο σπιτι να κανω ολη μερα υπερηχο????:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

to1Np2.png

KCkop2.png

ΖΩΙΤΣΑ,τι όνειρο κι αυτό!!!! Χαχαχαχα! Είσαι απίστευτη! Φυσικά και να πάτε βόλτα!Ναι,μάλλον έχω καποιες απορίες!Θα σου στείλω μήνυμα!

ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ ΜΟΥ,τιποτα δεν αφήνει ανεπειρεαστο η εγκυμοσύνη! Όλα τα διαταράσσει! Καλη όρεξη κορίτσι! Πως συνδέσεις όμως μαγιονεζα-κεικ- με τη σοκολάτα! Χαχαχαχα! Να χα και γω λίγο! Αλλά νηστευω! Και η κουβερτουρα κασλη είναι!:tongue:

ΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ,καλημέρα! Φυσικά και θα δείτε το φύλο!Όπως είπε η ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ ΜΑΣ!

Κορίτσια μου,σας αφηνω,!Αδιαθετησα χθες,και σημερα ζαλιζομαι αρκετά!Πήρα και σιδηρο!Αν και η μικρή παιζει,θα ξαπλωσω λιγάκι δίπλα της!

Αν δεν μπω μετα,θα τα πούμε αύριο το πρωί

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Μαρακι βορινο το cheesecake με εκανε να σκεφτω τη σοκολατα! αχ chesecake και να θελω να φαω δεν κανει επειδη το κανουν με τυρι φιλαδελφια και αυτα τα τυρια απαγορευονται στην εγκυμοσυνη!

φιλακια, καλη ξεκουραση!

to1Np2.png

KCkop2.png

εννοειται οτι οσο πιο νωρις το νιωσεις τοσο καλυτερα, ηρεμεις γιατι ξερεις οτι ειναι καλα.. τωρα δε θα το νιωθεις συχνα,σε μερικες εβδομαδες ομως θα δινει τακτικοτατα το παρον!!!!! αχ τυχερη θα το δεις αυριο! εγω περιμενω τον Απριλη τωρα!!! δε γινεται να εχω ενα μηχανημα στο σπιτι να κανω ολη μερα υπερηχο????:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Οντως!! ωραια θα ητανε να το βλεπαμε!!!

Μετα και εγω θα κανω να το δω...πολυ καιρο...:|:neutral::|.

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...