Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

Γαλιαντρεεες...!!!

Koalaki

Recommended Posts

Πηγα να παρω το παιδι και μου ειπε η δασκαλα οτι εκανε 2 φορες εμμετο....:?. Ελπιζω κατι τυχαιο να ειναι, αλλα τωρα της φτιαχνω ρυζακι με λεμονακι να φαει...και βλεπουμε! Οχι τιποτα αλλο ειναι και τα γενεθλια μας!!!

Θαλειτσα γεια σου! Μπραβο ο μικρος σου ποου εφαγε το φαγητο του!!! ετσι να δυναμωνει το παιδι!!!!

Πως ειναι το παιδι;

dpTCp2.png

62YBp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γιολα μου καλησπερα! Εμπλεξα και δεν μπηκα...

Το παιδι καλα ειναι...Αν δεν μου ελεγε η δασκαλα για τους εμμετους, δεν θα καταλαβαινα οτι εγινε κατι!

Της προσεξα το φαγητο βεβαια, αλλα δειχνει μια χαρα! Ελπιζω να συνεχιστει ετσι!!!!

Εσεις πώς πατε; ο μπεμπης; η Β. αναρρωσε;

Καλησπέρα κουκλιτσες και κουκλακια! Είστε καλα;

Παλεύω απο το απογευμα να διαβάσω νεα σας αλλα ηταν τόσα πολλα που μπερδεύτηκα! Το σημαντικο ειναι πως είσαστε ολες σας καλα οπως και τα μωρακια σας!

Χαθηκα γιατι το παλικάρι μου μετα απο δυο μερες απίστευτης γκρινιας και ύπνου μονο στην αγκαλια ηταν δεκτικος σε αλλαγές και προσπάθησα όσο μπορούσα να του μάθω καποια πραγματάκια. Το καλο ειναι πψς καταφέρε να μένει αρκετή ωρα στο πόρτ μπεμπε ξυπνιος και χωρις αγκαλια. Ελπίζω πως θα τις κρατήσει τις αλλαγές και δεν μαλωναμε άδικα!

Διάβασα πως οι κοιλιτσες μας ειναι καλα και τους στέλνω τα φιλια μου... Εχω την εντύπωση πως δεν μιλάμε για έναν μπεμπη αλλα για δυο αλλα πανω απο ολα γερά μωρακια να ειναι και να έρθουν με το καλο.

Διάβασα και καποια αλλα στεναχώρια πραγματα και χαίρομαι που τα ξεπερασατε.

Οταν σε πρωτοειδα κατάλαβα πως τόσα χρονια ήμουν μιση.

Ωχχχχχ κορίτσια, ήλιοβασιλεμα και yola περαστικά στα παιδάκια σας! Να γίνουν πολυ πολυ γρήγορα καλα! Συχγωρεστε με αλλα σας διαβάζω απο το κινητό και μου διέφυγαν αρκετα απ οτι βλέπω!

Αγχωμενη να εισαι καλα! Και εσεις μπαινετε σε προγραμμα σιγα σιγα, ετσι;

Εμεις λιγο αδιαθετες ειμαστε, αλλα ελπιζω να μην χειροτερεψει..

Σε καληνυχτω κιολας γιατι νυσταζω...:oops:

Καληνυχτα κοριτσακια!!!!

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου καλησπερα!! Τί κάνετε;; Πρωτη μερα στη δουλεια σήμερα κ ήταν σα να μην έκειψα ποτέ, αν και μου έλειπαν πολύ τα παιδιά.. Με το που γυρισα ετρεχα σαν τον βέγγο, τωρα κάθομαι λίγο, αλλα εχω νυστα φοβερή γιατί σηκώθηκα 6 παρα.. Περαστικά στα άρρωστα κορίτσια! ΓΙΟΛΑ μου η κλαριπεν είναι πραγματι απαισια, ειχε χρειαστεί κ η Β να παρει κάποτε. ΡΙΤΣΑΚΙ τί κανει το σποράκι; ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ μου, εσένα;; Ο Μητσάκος καλά είναι; ΙΩΑΝΝΑ μεγειά το νυφικό! ΜΑΡΑΚΙ Βορινό, τωρα σε καταλαβαίνω που τρέχεις κ δε φτάνεις.. Η Δημητρούλα σου καλά είναι;

Καλό βράδυ κορίτσια, κλεινουν τα μάτια μου..

78xyp2.png

RUAmp3.png

Κοριτσάκια μου καλησπερα!! Τί κάνετε;; Πρωτη μερα στη δουλεια σήμερα κ ήταν σα να μην έκειψα ποτέ, αν και μου έλειπαν πολύ τα παιδιά.. Με το που γυρισα ετρεχα σαν τον βέγγο, τωρα κάθομαι λίγο, αλλα εχω νυστα φοβερή γιατί σηκώθηκα 6 παρα.. Περαστικά στα άρρωστα κορίτσια! ΓΙΟΛΑ μου η κλαριπεν είναι πραγματι απαισια, ειχε χρειαστεί κ η Β να παρει κάποτε. ΡΙΤΣΑΚΙ τί κανει το σποράκι; ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ μου, εσένα;; Ο Μητσάκος καλά είναι; ΙΩΑΝΝΑ μεγειά το νυφικό! ΜΑΡΑΚΙ Βορινό, τωρα σε καταλαβαίνω που τρέχεις κ δε φτάνεις.. Η Δημητρούλα σου καλά είναι;

Καλό βράδυ κορίτσια, κλεινουν τα μάτια μου..

Καλα ειμαι may μου...καλα και το σπορακι μου ....μεγαλωνει!!

Εσυ καλα εισαι may μου;;

x8yip2.png?0gPNKwlL

Καλησπέρα κουκλιτσες και κουκλακια! Είστε καλα;

Παλεύω απο το απογευμα να διαβάσω νεα σας αλλα ηταν τόσα πολλα που μπερδεύτηκα! Το σημαντικο ειναι πως είσαστε ολες σας καλα οπως και τα μωρακια σας!

Χαθηκα γιατι το παλικάρι μου μετα απο δυο μερες απίστευτης γκρινιας και ύπνου μονο στην αγκαλια ηταν δεκτικος σε αλλαγές και προσπάθησα όσο μπορούσα να του μάθω καποια πραγματάκια. Το καλο ειναι πψς καταφέρε να μένει αρκετή ωρα στο πόρτ μπεμπε ξυπνιος και χωρις αγκαλια. Ελπίζω πως θα τις κρατήσει τις αλλαγές και δεν μαλωναμε άδικα!

Διάβασα πως οι κοιλιτσες μας ειναι καλα και τους στέλνω τα φιλια μου... Εχω την εντύπωση πως δεν μιλάμε για έναν μπεμπη αλλα για δυο αλλα πανω απο ολα γερά μωρακια να ειναι και να έρθουν με το καλο.

Διάβασα και καποια αλλα στεναχώρια πραγματα και χαίρομαι που τα ξεπερασατε.

Αγχωμενη μου γεια σου....καλα εισαι μαναρακι μου????

Εγω καλα ...μεγαλωνουμε και αρχηναμε και δινουμε σηματα στην Μαμα οτι εδω ειμαστε....:tongue::tongue::tongue:.

Ολα καλα θα πανε μαναρακι μου με τον Μπεμπη σου!!

Καληνυχτα και ...τα λεμε ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

Ηλιοβασίλεμα μου μακάρι να γινει καλυτερα η κουκλιτσα σου. Το πιστεύω πως ολαθα ειναι καλυτερα αυριο! Εχει και την αναμονη των γενεθλιων! Για τον μικρο μου δεν θα έλεγα πως ακολουθούμε προγραμμα ακομη αλλα έφυγε λιγο απο την αγκαλια μου και κοιμήθηκε οριζόντια σε στρώμα ο καλός μου!!

May Μου καλη αρχή στη δουλεια σου και καλη δύναμη στο Σπιτι. Φαντάζομαι υποδοχή που σου επιφυλασσαν τα κορίτσια σου!

Ριτσα μου φαντάζομαι την ευτυχία σου!θα δεις και το μωράκι σου στην εξέταση και θα ηρεμήσει η ψυχη σου απο τα αγχη που ισως να έχεις. Η πληγή πως ειναι; Πονας;και κατι χιλιοειπωμενο μα τελικα τόσο σημαντικο... Κοιμησου τωρα όσο μπορείς!!!

Εγω κοιμομουν 4-5 ωρες την ημερα και βλέπω πως ο μικρουλης μου κοιμάται καλα αυτές τις ωρες. Δεν ξέρω αν ειναι τυχαίο η οχι αλλα το συνδιάσα ετσι

Ουφφφφφ καληνύχτα κι απο εμένα! Ωρα για ύπνο!

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια! ειστε καλα?? εμεις καλα, στη δουλεια,... εχθες ψοφησαμε στις δουλειες, σχεδον γενικη καναμε! το βραδυ ξεραθηκα σαν κουτσουρο στον υπνο!!!! ο μικρος ηταν πολυ ανησυχος εχθες απο πριν κοιμηθει, και στον υπνο μετα.. ελπιζω να ηρεμησει το καημενο να μη βασανιζεται!

Αγχωμενη μεταμεσονυχτια κι εσυ ε???? αχ αυτη η ατακα "κοιμησου τωρα που μπορεις" ποσο πολυτιμη ειναι τελικα!!! καλη δυναμη και θα στρωσει ο μπεμπακος οταν αρχισει τις κρεμουλες...ααα επισης η αλλη υπεροχη ατακα ειναι "να κοιμασαι οταν κοιμαται" αλλα αντε να κοιμηθεις οταν μαζευονται ενα βουνο δουλειες!!

Μαρακι βορινο τι κανετε? τι κανει η συνονοματη? πωπω να προσεχεις γιατι η κουραση φερνει πολλα.. εγω ειχα κενα μνημης απο την κουραση περυσι, απιστευτο μιλαμε!! φιλακια στη ζουζουνιτσα σου..

οι υπολοιπες καλα εισαστε κοριτσακια??? φιλια πολλα σε ολες σας!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Καλημερα κοριτσια! ειστε καλα?? εμεις καλα, στη δουλεια,... εχθες ψοφησαμε στις δουλειες, σχεδον γενικη καναμε! το βραδυ ξεραθηκα σαν κουτσουρο στον υπνο!!!! ο μικρος ηταν πολυ ανησυχος εχθες απο πριν κοιμηθει, και στον υπνο μετα.. ελπιζω να ηρεμησει το καημενο να μη βασανιζεται!

Αγχωμενη μεταμεσονυχτια κι εσυ ε???? αχ αυτη η ατακα "κοιμησου τωρα που μπορεις" ποσο πολυτιμη ειναι τελικα!!! καλη δυναμη και θα στρωσει ο μπεμπακος οταν αρχισει τις κρεμουλες...ααα επισης η αλλη υπεροχη ατακα ειναι "να κοιμασαι οταν κοιμαται" αλλα αντε να κοιμηθεις οταν μαζευονται ενα βουνο δουλειες!!

Μαρακι βορινο τι κανετε? τι κανει η συνονοματη? πωπω να προσεχεις γιατι η κουραση φερνει πολλα.. εγω ειχα κενα μνημης απο την κουραση περυσι, απιστευτο μιλαμε!! φιλακια στη ζουζουνιτσα σου..

οι υπολοιπες καλα εισαστε κοριτσακια??? φιλια πολλα σε ολες σας!!

Καλημερα Αγορομαμμυ μου..τι μου κανεις;;;

Καλημερα και στις υπολοιπες Τσουπρες!!

Καλα μου ειστε;;

Εγω καλα ειμαι....και το μπεμπε καλα!!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

Καλημερα και απο μενα κουκλες μου!Τι κανετε?Εμεις καλα!Η μικρη,απ οτι μου ειπε ο αντρας μου,ξυπνησε αρκετες φορες κατα τη διαρκεια της νυχτας!Εγω ειχα πεσει σε βαθυ υπνο,και ειδα κατι ονειρα βρε κοριτσια!Καποια στιγμη,πεταχτηκα στον υπνο μου,προσπαθοντας να καταλαβω εαν ειναι ονειρο ή πρεπει να προσφερω βοηθεια!Ολο αιματα και τραυματισμους εβλεπα!Και μεσα σε αυτα και η μικρη μου!:(

Σημερα και αυριο ειμαι απογευμα!Και Σ/Κ ρεπο,ελπιζοντας να ειναι 4ημερο(δηλαδη Σ/Κ/Δ/Τ!Μια φορα το μηνα μας τα βαζει ετσι τα ρεπο)!

Αγορομαμμυ μου,λες να ειχε ανησυχια λογω δοντιων ο Μ?

Ευχομαι να ξυπνησε με καλη διαθεση!Το εμβρυοαγορακι σου,απ οτι διαβαζω,ειναι καλα!Ξεκινησαν οι καουρες ή οχι ακομη?

Η δουλεια πως παει?Θυμησε με μου ποτε τελειωνει το 5μηνο?Λες να εχεις πιθανοτητες να σε ξαναπαρουν?

Αγχωμενη μου,προσπαθεις να βαλεις σε προγραμμα τον μικρο?Και καλα κανεις!Πρεπει να συνηθιζουν σε καταστασεις!Που να κομουνται,που να τρωνε,ποτε οι γονεις πρεπει να τα παιρνουν αγκαλια κτλ!

Καλε,σε ειχα ξαναρωτησει,απο που εισαι?

Ριτσα μου γλυκια,αισθανεσαι το μωρακι σου κοριτσι μου?Τι υπεροχο συναισθημα!Εμαθες το φυλο?

Υολα μου,πως ειστε?Ο μικρος?Εχεις κλεισει μπομπονιερες για τη βαφτιση?

Ηλιοβασιλεμα μου,ειναι καλυτερα η μικρη?

Μαυ μου,ξεκινησες δουλεια επισημα?Καλο κουραγιο κοριτσι μου!Πραγματι,ειναι σα να μην ελειψες ποτε!Αν και πρεπει να βρηκες πολλες αλλαγες,μιας και ακουω πως αλλαξαν πολλα σε συνταγογραφησεις και φαρμακα!

Ειναι κουραση κοριτσι μου!Αλλα ο Θεος σου δινει τετοια δυναμη!Εχθες ειχα μια μερα απιστευτα κουραστικη στη δουλεια!Γυρισα σπιτι,η μικρη μολις ειχε ξυπνησει,ο αντρας μου μολις ειχε κοιμηθει!Τι να εκανα και γω,πιαστηκα στις δουλειες!Φυσικα το βραδυ επεσα ξερη για υπνο!

Κοαλακι ,πως ειστε?Εφτιαξε ο καιρος,να πατε βολτιτσες με τη ΦΜ?

Ζωη μου,ανεφερες ενα περιστατικο με το μωρο της ξαδερφης σου.Σε παρακαλω,εαν δεν ειναι εφικτο να το ξαναγραψεις εδω,μπορεις να μου το πεις σε πμ?Γιατι και γω χρησιμοποιω παπλωματακι στη μικρη,ειναι για βρεφικη βεβαια ηλικια,πολυ λεπτο και πολυ ελαφρυ,αλλα μηπως να αρχισω να φοβαμαι?:confused:

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Καλημερα Μαρακι!! εχεις εφιαλτες ε? μαλλον απο την κουραση θα ειναι, υπομονη.. εχεις πολλα αγχη τωρα και τρεξιμο και ειναι λογικο, ουτε στον υπνο δε μπορει να ξεκουραστει το μυαλο... Ακομα δεν εχω καουρες ή κατι τετοιο, ουτε στην 1η εγκυμοσυνη ειχα ιδιαιτερα. η δουλεια τελειωνει 30 Μαϊου. Δε νομιζω να με ξαναπαρουν, ειναι πενταμηνο προγραμμα του εσπα και δε γινονται ανανεωσεις.. αλλα και να γινονταν δυσκολα να ξαναερθω μιας και θα κοντευω τον 8 μηνα και μετα με 2 μωρα πως θα πηγαινω για δουλεια.. θα πρεπει να παει σε ηλικια προνηπιου ο Δημητρακης για να ξαναβρω δουλεια!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...