Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Γαλιαντρεεες...!!!

Koalaki

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια! Τι κάνετε; Εδώ έχει έναν καιρό υπέροχο! Σας γράφω και φεύγουμε για βόλτα!!!!

Γιόλα, κι εγώ έτσι πήγα ταχυδρομείο χθες και γύρισα σφαίρα, αλλά τελικά την είχε κοιμήσει ο μπαμπάς της!! Συνήθως κλαίει. Αύριο βγαίνει η καλλιέργεια;

Ιωάννα, καλημέρα! Δεν έχεις καμιά φωτό του νυφικού να μας το δείξεις; Τέλειο ακούγεται!

Χριστινάκι, κολλητσίδα η πεθερά, ε; Πωωωω θα τα'χα παίξει, χαρά στο κουράγιο σου! Η μικρή οκ από φαγητό τώρα; Τελικά της δίνεις τα συμπληρώματα που έλεγες;

Θαλείτσα, αφού άρχισε να περπατάει ο μικρός θα κάνεις γυμναστική αναγκαστικά!! Εμένα συνήθως κοιμάται καθώς την ταΐζω, συνήθως κανένα μισάωρο κάνει. Αφού όμως κοιμάται σερί τόσες ώρες χαλάλι το μισάωρο! Να πω την αλήθεια, το απολαμβάνω κιόλας να τη βλέπω να την παίρνει ο ύπνος :rolleyes:

Αγορομάμυ, καλημέρααααα! Καλέ, σου βάλανε να κάνεις δουλειά;;;; Ουάου!!!! Άντε με το καλό κι η δεύτερη χοριακή της φιλενάδας! Να μας πεις νέα! Εσείς τι κάνετε; Ο Μητσάκος; Ο γαμπρός μας;

Ηλιοβασίλεμα, βγήκαν τα αποτελέσματα των εξετάσεων που έκανες;

p8P6p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα Ζωη!!! καλα ειμαστε ολοι! ναι σκοτωθηκα στη δουλεια σημερα.. ζητησα και αυξηση χαχαα! ηρθε η φιλη μου για λιγο, μεσα στην ευτυχια και στο απαραιτητο αγχος ασφαλως!!!! εσεις καλα εισαστε????? το κοριτσοπουλακι μας???

to1Np2.png

KCkop2.png

Καλημερα!!!!

Αγορομαμυ ηρθε η φιλη σου ή ειναι νωρις ακομη;

Μονη εντελως εισαι σημερα στο γραφειο;

Ιωαννα η μουρμουριτσα; θα φορεσει και αυτη τα καλα της ! Της βρηκες φορεμα για τον γαμοβαφτιση; βαπτιστικα θα τα αναλαβει εξολοκληρου η νονα;

Θαλεια ωραια ησουν στις φωτο με τις φιλες σου!!!! Ποσο καιρο εχω να το κανω και εγω, να βγω εξω στολισμενη και βαμμενη....

Χριστινακι το μωρο πώς παει; Κατσε να ανναρρωσει η μαμα σου...και μετα βαζεις μια πιο αυστηρη γραμμη με την πεθερα (οσο γινεται...)

ευχαριστω ηλιοβασιλεμα μου.ειχε γενεθλια η κολλητη μου,οποτε ξεβγηκα κ εγω λιγο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλημερα Ζωη!!! καλα ειμαστε ολοι! ναι σκοτωθηκα στη δουλεια σημερα.. ζητησα και αυξηση χαχαα! ηρθε η φιλη μου για λιγο, μεσα στην ευτυχια και στο απαραιτητο αγχος ασφαλως!!!! εσεις καλα εισαστε????? το κοριτσοπουλακι μας???

αντε ωραια θα εχεις παρεουλα βρε!!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

ελα Θαλειτσα μου!! ναι θα εχω παρεα την φιλεναδα μου στην εγκυμοσυνη, παμε και στον ιδιο γιατρο! καλα εισαστε εσεις?

δοξα το θεο καλα ειμαστε.πριν λιγο εφαγε για πρωτη φορα κοκκινιστο κοπουλο με χυλοπιτες κ του αρεσε!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

δοξα το θεο καλα ειμαστε.πριν λιγο εφαγε για πρωτη φορα κοκκινιστο κοπουλο με χυλοπιτες κ του αρεσε!!!!!

μπραβο το παιδακι σου!!! τελειο φαγητο το κοτοπουλο με χυλοπιτες, τρελαινομαι! εμεις ρεβυθια σημερα για τα οποια τρελαινομαι επισης!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

to1Np2.png

KCkop2.png

Πηγα να παρω το παιδι και μου ειπε η δασκαλα οτι εκανε 2 φορες εμμετο....:?. Ελπιζω κατι τυχαιο να ειναι, αλλα τωρα της φτιαχνω ρυζακι με λεμονακι να φαει...και βλεπουμε! Οχι τιποτα αλλο ειναι και τα γενεθλια μας!!!

Θαλειτσα γεια σου! Μπραβο ο μικρος σου ποου εφαγε το φαγητο του!!! ετσι να δυναμωνει το παιδι!!!!

Πηγα να παρω το παιδι και μου ειπε η δασκαλα οτι εκανε 2 φορες εμμετο....:?. Ελπιζω κατι τυχαιο να ειναι, αλλα τωρα της φτιαχνω ρυζακι με λεμονακι να φαει...και βλεπουμε! Οχι τιποτα αλλο ειναι και τα γενεθλια μας!!!

Θαλειτσα γεια σου! Μπραβο ο μικρος σου ποου εφαγε το φαγητο του!!! ετσι να δυναμωνει το παιδι!!!!

ωχ πως ειναι η μικρη?????μηπως εχει καμια ιωση???

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Περαστικα Ηλιοβασιλεμα μου στην Αγγελικουλα σου...με αυτον τον αρρωστημενο καιρο πως να μην αρρωσταινουν μωρε....:cry::cry::cry:.

Εγω καλα ειμαι ..λιγες σουβλιτσες στην μεση εχω σημερα....:cry::cry::cry:!!!

Οι υπολοιπες Τσουπρες ...Τι μου κανετε;;;;

x8yip2.png?0gPNKwlL

Καλησπερα και απο μενα κορτισια!Ειχα μερες να μπω,αλλα ξερετε πως ειναι η κατασταση!

Χθες και σημερα στη δουλεια ξεπατωθηκαμε!Μαλιστα χθες απο τη βιασυνη μου να προλαβω κατι που ηθελα,επεσα απο τις σκαλες!Ευτυχως δεν εσπασα το χερι μου ή γενικως δε χτυπησα ασχημα!

Διαβασα/εμαθα τα νεα,αλλα δε θα σχολιασω κατι!Με αφηνει αδιαφορη!Ειμαστε αγνωστες μεταξυ αγνωστων!Εαν μου τα ελεγε αυτα η κολλητη μου πραγματικα θα ημουν σε ασχημη ψυχολογικη κατασταση!Δεν υπαρχει περιπτωση να στεναχωρηθω για μια αγνωστη κοπελα,οπου την ξερω επιφανιακα,κρυμμενη πισω απο μια οθονη!:)!Και φυσικα το πειον το δικο μου θα το κρινει ΜΟΝΟΝ ο Θεος και οι ανθρωποι με τους οποιους συναναστρεφομαι καθημερινα και προσωπο με προσωπο!Καλα να περνουν!

Αγορομαμμυ μου,ποσο χαρηκα με την φιλη σου!Δε ξερω πως να το προσδιορισω,αλλα ημουν τοσο σιγουρη πως ειναι εγκυος!Ειναι καλα?

Εσεις?Ο μικρος?

Ηλιοβασιλεμα μου,περαστικα στη μικρη σου!Καλη και γρηγορα αναρρωση!Εχει πυρετο?

Ζωη μου τι κανετε?Πηγατε βολτα σημερα?

Υολα μου,διαβασα κατι για καλλιεργιες?Τι ειχατε?

Ιωαννα μου,θελω και γω φωτογραφια με το νυφικο!

Θαλεια μου,μερα με τη μερα ο μικρος βελτιωνεται!Αχ,βγηκες με τις φιλες σου?Και γω θελωωωωωωω!Μπορει να ερθουν οι 2 κολλητες μου το σ/κ!Μακαρι!Εχω και ρεπο!

Οποιτα ξεχανω...ζητω επιείκεια:D!!!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Καλησπερα και απο μενα κορτισια!Ειχα μερες να μπω,αλλα ξερετε πως ειναι η κατασταση!

Χθες και σημερα στη δουλεια ξεπατωθηκαμε!Μαλιστα χθες απο τη βιασυνη μου να προλαβω κατι που ηθελα,επεσα απο τις σκαλες!Ευτυχως δεν εσπασα το χερι μου ή γενικως δε χτυπησα ασχημα!

Διαβασα/εμαθα τα νεα,αλλα δε θα σχολιασω κατι!Με αφηνει αδιαφορη!Ειμαστε αγνωστες μεταξυ αγνωστων!Εαν μου τα ελεγε αυτα η κολλητη μου πραγματικα θα ημουν σε ασχημη ψυχολογικη κατασταση!Δεν υπαρχει περιπτωση να στεναχωρηθω για μια αγνωστη κοπελα,οπου την ξερω επιφανιακα,κρυμμενη πισω απο μια οθονη!:)!Και φυσικα το πειον το δικο μου θα το κρινει ΜΟΝΟΝ ο Θεος και οι ανθρωποι με τους οποιους συναναστρεφομαι καθημερινα και προσωπο με προσωπο!Καλα να περνουν!

Αγορομαμμυ μου,ποσο χαρηκα με την φιλη σου!Δε ξερω πως να το προσδιορισω,αλλα ημουν τοσο σιγουρη πως ειναι εγκυος!Ειναι καλα?

Εσεις?Ο μικρος?

Ηλιοβασιλεμα μου,περαστικα στη μικρη σου!Καλη και γρηγορα αναρρωση!Εχει πυρετο?

Ζωη μου τι κανετε?Πηγατε βολτα σημερα?

Υολα μου,διαβασα κατι για καλλιεργιες?Τι ειχατε?

Ιωαννα μου,θελω και γω φωτογραφια με το νυφικο!

Θαλεια μου,μερα με τη μερα ο μικρος βελτιωνεται!Αχ,βγηκες με τις φιλες σου?Και γω θελωωωωωωω!Μπορει να ερθουν οι 2 κολλητες μου το σ/κ!Μακαρι!Εχω και ρεπο!

Οποιτα ξεχανω...ζητω επιείκεια:D!!!

Γεια σου Μαρακι μου τι μου κανεις;;

Εγω δεν σου δινω ΕΠΙΕΙΚΕΙΑ !!που με ξεχασες....:cry::cry::cry:.(πλακα κανω ε!!!)

Η Δημητρουλα σου τι κανει;;;

x8yip2.png?0gPNKwlL

Καλησπερα Κοαλακι.Ονειρα γλυκα στην ΦΜ σου.

Την Α.σου προσεξε την Ηλιοβασιλεμα γιατι εμεις με μονο εμετους σαν συμπτωμα τελικα εχουμε αιμολυτικο στρεπτοκοκκο!!!Πηρε αντιβιωση claripen για 10 μερες που ειναι και απαισια.Οποτε και ο αντρας μου αυτο ειχε και φοβαμαι και για εμενα με το μωρο τωρα.

Μαρακι βορινο δεν θα μπορουσαν να με βρουν πιο συμφωνη τα γραφομενα σου.This is not real life.Getl one! Οχι εσεις κοριτσια εννοειται...

Ιωαννα βαλε φωτο στο φβ στο γκρουπ μας.

dpTCp2.png

62YBp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...