Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

Γαλιαντρεεες...!!!

Koalaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοιμήσου τώρα που μπορείς και παρακάλα να σου βγει υπναράδικο το μπεμπέ!

Καλως την μου...ριξατε υπνο μπολικο Ζωητσα μου???

Λεω να χορτασω τωρα υπνο γιατι ετσι οπως το ειδα στην αυχενικη ζωηρο,δεν νομιζω να κοιμαμαι Ζωητσα μου.....:tongue::tongue::tongue:.

x8yip2.png?0gPNKwlL

Ριτσακι...με ποναει το κεφαλι μου...εχω ημικρανιες λογω περιοδου!

Θα σε αφησω...παω να ξαπλωσω!

Τα λεμε αυριο, οκ;

Καλα Ηλιοβασιλεμα μου...περαστικα σου μαναρακι μου!!

Καληνυχτα και καλο ξημερωμα να εχουμε ολες!!

Καληνυχτα και απο μενα...τα λεμε αυριο!!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

Σοτσαφι μου αργησες αλλα ηρθες...Μπραβο που τα πατε τοσο καλα.

Ζωη κι εμενα ειναι πολυ ανησυχος οταν με χανει απο τα ματια του.Σημερα πηγα πρωτη φορα πεντικιουρ μανικιουρ (ειχα πεθανει απο τπν πονο με τα νυχια που μου μπαινουν μεσα).Ηρθα τρεχοντας πισω μετα απο τηλ του αντρα μου.Προλαβα παντως:tongue::tongue:

Ζωη μου δεν ξερω γιατι δεν μας εκανε στρεπ τεστ.Μηπως δεν ειχε εκει η γιατρος; Δεν την ρωτησα γιατι ειχα και το μωρο μαζι για εμβολιο.

dpTCp2.png

62YBp2.png

καλημερα!!!!!!!!

ειλικρινα δεν καταλαβα για ποιο λογο η πατουσιτσα μιλησε τοσο αναγωγα κ προσβλητικα!!!!!!!!!!δεν νομιζω να την εχει προσβαλλει ποτε καμια μας εδω περα!!!!!!!!!

τελος παντων ο καθενας εχει τα κολληματα του!!!!!!!!

δημοκρατια εχουμε κ ο καθενας ειναι ελευθερος να κανει οτι θελει αλλα ποτε μην κανεις κατι που δεν θα ηθελες να σου κανουν!!!!!!!!!

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Καλημέρα κορίτσια,

Ζωή η πεθερά μου έφυγε την Πέμπτη δήθεν ότι δεν θα την δούμε για 10 μέρες... και τελικά ήρθε για Σαββατοκύριακο... δήθεν ότι δεν θα την δούμε μέχρι την επόμενη Δευτέρα και τελικά ήρθε και εχθές και τώρα είναι εδώ... :-) Τι να κάνω το έχω αποδεκτεί ότι έρχεται όποτε θέλει και φεύγει όποτε θέλει!!!

Η μαμά μου θα φύγει σε κανένα μήνα που θα τελειώσουν τις φυσικοθεραπειες!

kPAZp2.png

καλημερα ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ειναι καλυτερα η μανουλα σου?

αχ εμενα ο αδελφος μου ελκανε 4 μηνες φυσ/ειες.

η μικρουλα καλα?

αχ αυτες οι πεθερες!!!!!!

ΑΓΟΡΟΜΑΜΗ πολυ χαρηκα για τη φιλη σου θυμαμαι που ειπες ποσο πολυ ταλαιπωρηθηκε η κοπλε αφου ειχε μπλεξει με βλακες γιατρους!!!!!!

να εχει μια υπεροχη εγκυμοσυνη!!!

οσο για το νυφικο κοριτσια ειναι στρασατο!!!!!!

ειναι στραπλες αλλα θα προσθεσω τιραντα που θα πηγαινει γυρω απ το λαιμο!!!!!!δεν θα ειναι πολυ φουντωτο διαλεξα το μεσαιο το φουρο!!!!

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Διαφημίσεις

Καλησπερα!

Θαλειτσα ποναει ακομη η μεση σου;

Ο Π. πώς παει με το περπατημα;

Ζωη ουτε εμενα καθοταν με αλλους...οταν ειναι αναγκη να στο κρατησει καποιος, να αφηνεις την μπλουζα της πυτζαμας σου που εχει την μυρωδια σου και θα νιωθει το μπεμπακι σου ηρεμο!!!

Εμεις το απογευμα πηγαμε στη διπλανη πολη και ψωνισαμε για το παρτυ μας απο το τζαμπο...Οποτε φανταζεστε χαρα της μικρης!

καλημερα!!!!!!

Καλα ειναι ο μικρος....εχει κανει μονος του 5-6 βηματα....

Σημερα ειμαι πολυ καλυτερα...

Ζωη μου αυτο με την πυτζαμα το εχω κανει κ εγω απο 3 μηνων.δλδ εγω τον εβαζα στην κουνια για υπνο με την μπλουζα μου κ εμαθε να κοιμαται μονος,απο τοσο μικρος.

Εσυ πως ειστε???η μικρη????

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημερα κοριτσακια! τι κανετε?? εμεις καλα.. στη δουλεια ειμαι και λειπουν ολοι!! μαλλον θα ερθει απο εδω η φιλεναδιτσα μου να μου κανει παρεα.. ειναι και ολο αποριες τωρα που εμεινε εγκυος και εχουμε πολλα να πουμε!!!!!!!!!! εχω βαλει μουσικη και το εχω κανει μπαρακι εδω μεσα, χαχαχα!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Καλημερα!!!!

Αγορομαμυ ηρθε η φιλη σου ή ειναι νωρις ακομη;

Μονη εντελως εισαι σημερα στο γραφειο;

Ιωαννα η μουρμουριτσα; θα φορεσει και αυτη τα καλα της ! Της βρηκες φορεμα για τον γαμοβαφτιση; βαπτιστικα θα τα αναλαβει εξολοκληρου η νονα;

Θαλεια ωραια ησουν στις φωτο με τις φιλες σου!!!! Ποσο καιρο εχω να το κανω και εγω, να βγω εξω στολισμενη και βαμμενη....

Χριστινακι το μωρο πώς παει; Κατσε να ανναρρωσει η μαμα σου...και μετα βαζεις μια πιο αυστηρη γραμμη με την πεθερα (οσο γινεται...)

ελα Ηλιοβασιλεμα μου!!! οχι δεν ηρθε ακομα, εχει ξυπνησει αλλα εχει να κανει την επαναληοτικη χοριακη σημερα, δεν ξερω αν θα περασει σιγουρα και τι ωρα γιατι αποφευγει να οδηγει τωρα και θα δει αν θα τη φερει ο αντρας της.. οι υπολοιποι εχουν φυγει απο το γραφειο εδω και λιγη ωρα για εξωτερικες δουλειες. σημερα εκανα και εγω δουλεια για μια ωριτσα, αντεγραψα μια φραση σε πανω απο 100 σελιδες, ουτε τιμωρια στο σχολειο!!! χαχαχαα!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...