-
Από την διαχείριση / Admin news
-
12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:
Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ;
Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;
Καλησπέρα κορίτσι μου !
Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή.
Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη.
-
Γαλιαντρεεες...!!!
-
Θέματα
-
- 7.723 απαντήσεις
- 938.487 εμφανίσεις
-
- 940 απαντήσεις
- 474.193 εμφανίσεις
-
- 91 απαντήσεις
- 127.869 εμφανίσεις
-
- 11.150 απαντήσεις
- 2.162.879 εμφανίσεις
-
Είμαι έγκυος! Το πρώτο πράγμα που θα κάνω τώρα που βεβαιώθηκα είναι...
Από CoffeeMaker, in Τα ΧαΛαραααά καφέ !!
- 5 απαντήσεις
- 37.116 εμφανίσεις
-
-
-
- 7.723 απαντήσεις
- 938.487 εμφανίσεις
-
- 3 απαντήσεις
- 54 εμφανίσεις
-
- 1.094 απαντήσεις
- 43.553 εμφανίσεις
-
- 7 απαντήσεις
- 84 εμφανίσεις
-
- 10 απαντήσεις
- 13.086 εμφανίσεις
-
- 1 απάντηση
- 116 εμφανίσεις
-
Προς εμβρυομεταφορα 1 2 3 4 66
Από kate82, in Όλες οι κατηγορίες των Καφέ
- 988 απαντήσεις
- 53.078 εμφανίσεις
-
- 7 απαντήσεις
- 291 εμφανίσεις
-
- 26 απαντήσεις
- 10.018 εμφανίσεις
-
- 1.785 απαντήσεις
- 227.646 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα